- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.741
Kutusunda öyle yazıyordu ama büyük ihtimalle içindeki su da dahil bu gramaafiyet olsun canım guzel menu
tatlim emziren anne mısın ona gore yazayım degıl sen kahvaltı da menemwn zaten yumurtalı buyuk ihtimal bırde ıkı dilim ekmek yemissin fazla olmus tek dilim ekmek 75 kalori. Aran fazla kaçamaklı hem ekmek hemde cıkolata var. Hurma yanında cıg badem ya da cıg fındık tuketebıiırsın. Veya turk kahvesi yanında hurma ceviz yemek de asırı tok tutuyor
Aksam menu su ıcın de ıstavrıt sayın fazla geldi tava da yapılmıs. Ara ogun de ekmek olmasaydı aksama sorun olmazdı afiyet olsun
afiyet olsun guzel menu canjm. Spor puanlarını yazmamıssın
Afiyet olsun canım normalde ara ogun olarak diyette yarım haslanmıs mısır tuketebıiıyoruz diger tukettıklerının de kalori hesabında sorun yoksa. Ama sanki yarım haslanmıs mıdır 400 gr etmez orda karar veremedim
allahım yaa şu bebelerin laflara bak vitaminini almışşşş 3 kaşıklaSağlıcakla bebeginizi kucağınıza almayi nasip etsin rabbim
Aynen sorma abla 3kasik yine yedirdim alışsın diye yeter dedi vitaminini aldım ben onun dedi
Eşimde kesme makarna at içine dedi attım kendime koyarken sectim makarna girmesin gerci az koymuştum 2tane kaçmış
Sağol abla
Cnm hersey kalori degil :)) besin degeri de onemliYaaa abla hiç bilmiyordumbilsem bi kase yerdim bundan sonra yemeden önce kalorisine bakacağım
Toplamda 965 kalori almışım hadi 1000 olsun düz hesap çok değil ama dimiafiyet olsun canım guzel menu
tatlim emziren anne mısın ona gore yazayım degıl sen kahvaltı da menemwn zaten yumurtalı buyuk ihtimal bırde ıkı dilim ekmek yemissin fazla olmus tek dilim ekmek 75 kalori. Aran fazla kaçamaklı hem ekmek hemde cıkolata var. Hurma yanında cıg badem ya da cıg fındık tuketebıiırsın. Veya turk kahvesi yanında hurma ceviz yemek de asırı tok tutuyor
Aksam menu su ıcın de ıstavrıt sayın fazla geldi tava da yapılmıs. Ara ogun de ekmek olmasaydı aksama sorun olmazdı afiyet olsun
afiyet olsun guzel menu canjm. Spor puanlarını yazmamıssın
Afiyet olsun canım normalde ara ogun olarak diyette yarım haslanmıs mısır tuketebıiıyoruz diger tukettıklerının de kalori hesabında sorun yoksa. Ama sanki yarım haslanmıs mıdır 400 gr etmez orda karar veremedim
tövbe de kızzz prens -prenses sendromlu olmasın adil yardımsever padişah gibi olsun annesine :)Aminnn canım benim
Allah razı olsun ablacım, benim aklımdan Enes Talha/Taha geçiyor ama eşimle oturup karar vermedik daha.
Aminn çok teşekkür ederim ☺
Evet ablaaa nazlana nazlana geliyo, babası gibi bu da prenses ruhlu olursa yandım ben
Evet kuzum tahminin tuttu
Aminn Allah razı olsun ☺
Aminn canım teşekkür ederimRabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimize.
olsun işten sonra gidebiliyorsun o da iyiYinede cabuk verdiler cnm :)) sali işe basliyom ama iş sonrasi giderim
Vok tava almadim, kullanmiyom ben
Normal tavada iş görüyor :)
Once tavuk salata yedim, doymadim kabakla 1 küçük dil. Ekmek yedim
Artik amacim, azaltmadan sadece temiz beslenmeye calismak
her aç hissettiğin de su içeceksin gülüm beden açlıkla susuzluğu sürekli karıştırır suyu arttırdığın zaman iştahın da normale döner , dönmezse yemeklerden yarım saat yada 20 dk önce 3 kaşık yoğurt ye yada sütlü kahve iç , resmen tıkanırsın yemeği istesen de çok yiyemezsinYa malesef çok iştahım açık hiç olmadığı kadar hem de napicam bilemiyorum
Canım hayırlı evlat olur inşallah Allah sağ salim kucağınıza aldırsınAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
kv ile annen seni iyi ağırladı anlaşılanHayırlı akşamlar hanımlar
Uğrayamadım buraya.
önce kayınvalidem gilde kaldım sonra annemlere geçtim eşim evde yoktu şehir dışındaydı diye.
Tartıldım artı 1.5 kiloyum çok dikkat edip az da olsa eksiye geçmek istiyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı banaCanım hayırlı evlat olur inşallah Allah sağ salim kucağınıza aldırsın
ayy hala mı ateş gece daha fazla çıkmaz inşallah ara ara kasıklarını soğuk suyla yıka tahret aldırır gibi sirkeli suylada eklem kıvrımları koltuk altını sürekli sil gülüm inşallah gerek kalmaz da düşer ateşiBebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
Nane-kekik-limon çayı bir nebze düşürüyor canımBebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
elifler hirsli oluyor demistim ama 2 haftadir pek konsantre degilsin sanki cnm :)
İnşallah canım Vandasın orda tüp bebek tedavisi var mı bilmiyorum ama burada çok iyi profesörler var gelmek istersen ben de seni evimde ağırlamak isterimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı bana
Aaa yeni aldığın makine değil mi ne oldu ona kaç günlük makine ki bozulduKızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
Bir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.Aaa yeni aldığın makine değil mi ne oldu ona kaç günlük makine ki bozuldu
Teşekkür ederim Canımİnşallah canım Vandasın orda tüp bebek tedavisi var mı bilmiyorum ama burada çok iyi profesörler var gelmek istersen ben de seni evimde ağırlamak isterim
Aaa yeni aldığın makine değil mi ne oldu ona kaç günlük makine ki bozuldu
canım sporsuz diyet çok saglıklı Olmaz aslında. Vucudhn kilo aldıkça formu da bozuluyor sporla sekil vermek gerek yoksa yine de sarkık bı karın kollar bacaklar olur zayıf. Netice de derı de kilomuza gore esnıyor. Senın boy ve guncel kılon neydi tatlımToplamda 965 kalori almışım hadi 1000 olsun düz hesap çok değil ama dimibu hafta büyük ihtimalle spor yapmayacağım. Biraz kendime dikkat edip dinlenmeye alacağım. Böyle kalori açığı oluşturarak gitsem yine iyi benim icin
Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
Ayy sende cok ciddi nazar var canjm çok gecmıs olsjn bı makına servise gıt gel inan tat vermiyor eger oyle bı durumsa hemen yenisini talep etBir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
Aynen abla çok iyi ağırlandım. Bayağı yedim dikkat etmedim. Ayrıca bizim burda yufka ekmek yapılır. Annem uzun zamandır yapmadık yapalım özledik dedi. 15kilo kadar yaptık. Çok yoruldum sabahına uyandım yüzüm gözüm şiş içindeydi. Onun da ödemi var üzerimde. Ama yemenin hakkını da vereyim bol bol kebap yapıldı her iki taraf ta da ayıptır söylemesikv ile annen seni iyi ağırladı anlaşılan
mutlulukla yenilen yemek kilo aldırmaz bence sen ödem olmuşsundur şu 2 gün dikkat ettin mi cumaya eksiye garanti geçersin gülüm , cuma tartıda eksiye geçmişsen beni de etiketle kime ne dedim ne yazdım bazen çorba ediyorum ya ondan beni etiketle dedim ki bak ben sana demiştim aha da eksin ne güzel gelmiş diye bilmişlik taslayayım
Bizim burda yaşlı bir ebe var canım, çocuğu olmayanlara önerdiği kür ile gebe kalmayan duymadım.Teşekkür ederim Canım. Aslında ramazandan beri yeni bı tedaviye başladık. Eşimle birlikte çakşır suyu, keçiboynuzu özü filan kullanıyoruz. Bakalım bunun sonucunu bı görelim tüp bebek bı sonraki adimimiz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?