Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kutusunda öyle yazıyordu ama büyük ihtimalle içindeki su da dahil bu grama çünkü bana o kadar çok mısır yedim gibi gelmedi

allahım yaa şu bebelerin laflara bak vitaminini almışşşş 3 kaşıkla
afiyet şifa olsun gülüm 2 minnak kesme makarnadan bir şey olmaz zaten sen de ondan vitamin almışsın :))

Yaaa abla hiç bilmiyordum bilsem bi kase yerdim bundan sonra yemeden önce kalorisine bakacağım
Cnm hersey kalori degil :)) besin degeri de onemli
Mercimek bakliyat faydali, bitkisel protein var icinde ama karbon degeri yuksek oldugu icin karbon sınıfına girer

O yüzden abartmamak lazim

Toplamda 965 kalori almışım hadi 1000 olsun düz hesap çok değil ama dimi bu hafta büyük ihtimalle spor yapmayacağım. Biraz kendime dikkat edip dinlenmeye alacağım. Böyle kalori açığı oluşturarak gitsem yine iyi benim icin

tövbe de kızzz prens -prenses sendromlu olmasın adil yardımsever padişah gibi olsun annesine :)

olsun işten sonra gidebiliyorsun o da iyi
bir kere vok tavaya alıştın mı normal tava kullanmak istemezsin tavadaki yemeği karıştırırken ocağa dökülme , sıçrama derdi olmuyor derin ya o yüzden rahat yada bana öyle geliyor :)
işte böyle böyle bıkmadan aç kalmadan rahat zayıflıycaz zaten mefkuşum sağlıklı dozun da beslenmeyi senin bedeninin tekrar hatırlaması lazımdı ,resmen yediklerine mutlu oldum vallaha

Ya malesef çok iştahım açık hiç olmadığı kadar hem de napicam bilemiyorum
her aç hissettiğin de su içeceksin gülüm beden açlıkla susuzluğu sürekli karıştırır suyu arttırdığın zaman iştahın da normale döner , dönmezse yemeklerden yarım saat yada 20 dk önce 3 kaşık yoğurt ye yada sütlü kahve iç , resmen tıkanırsın yemeği istesen de çok yiyemezsin

Canım hayırlı evlat olur inşallah Allah sağ salim kucağınıza aldırsın

kv ile annen seni iyi ağırladı anlaşılan
mutlulukla yenilen yemek kilo aldırmaz bence sen ödem olmuşsundur şu 2 gün dikkat ettin mi cumaya eksiye garanti geçersin gülüm , cuma tartıda eksiye geçmişsen beni de etiketle kime ne dedim ne yazdım bazen çorba ediyorum ya ondan beni etiketle dedim ki bak ben sana demiştim aha da eksin ne güzel gelmiş diye bilmişlik taslayayım

Bebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
ayy hala mı ateş gece daha fazla çıkmaz inşallah ara ara kasıklarını soğuk suyla yıka tahret aldırır gibi sirkeli suylada eklem kıvrımları koltuk altını sürekli sil gülüm inşallah gerek kalmaz da düşer ateşi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı bana
İnşallah canım Vandasın orda tüp bebek tedavisi var mı bilmiyorum ama burada çok iyi profesörler var gelmek istersen ben de seni evimde ağırlamak isterim
Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
Aaa yeni aldığın makine değil mi ne oldu ona kaç günlük makine ki bozuldu

Aaa yeni aldığın makine değil mi ne oldu ona kaç günlük makine ki bozuldu
Bir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var

Teşekkür ederim Canım. Aslında ramazandan beri yeni bı tedaviye başladık. Eşimle birlikte çakşır suyu, keçiboynuzu özü filan kullanıyoruz. Bakalım bunun sonucunu bı görelim tüp bebek bı sonraki adimimiz olacak inşallah

canım sporsuz diyet çok saglıklı Olmaz aslında. Vucudhn kilo aldıkça formu da bozuluyor sporla sekil vermek gerek yoksa yine de sarkık bı karın kollar bacaklar olur zayıf. Netice de derı de kilomuza gore esnıyor. Senın boy ve guncel kılon neydi tatlım

Aynen abla çok iyi ağırlandım. Bayağı yedim dikkat etmedim. Ayrıca bizim burda yufka ekmek yapılır. Annem uzun zamandır yapmadık yapalım özledik dedi. 15kilo kadar yaptık. Çok yoruldum sabahına uyandım yüzüm gözüm şiş içindeydi. Onun da ödemi var üzerimde. Ama yemenin hakkını da vereyim bol bol kebap yapıldı her iki taraf ta da ayıptır söylemesi
Tamam inşallah abla etiketlerim. Ben yeterki eksiye geçim sen her zaman haklı çık.
Ya senin bilmişlik taslaman bile çok hoş. Ki biliyorsun da her konu da maşallahın var.

Bizim burda yaşlı bir ebe var canım, çocuğu olmayanlara önerdiği kür ile gebe kalmayan duymadım.
1 kg hakiki balın içine 250 'şer gram kavrulmamış fındık, badem, yer fıstığı, ceviz iyice öğütülüp karıştırıyor, sabah akşam aç karnına 1 yk tüketilecek, ve 1 saat sonrasına kadar birşeyi yenmeyecek.
Eşimin bı akrabasına da önermiştik bunu, 7-8 yıllık evlilikten sonra o ay hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…