- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.581
Sabah 65.9 kg çıktım. Herhangi bir iniş yok, yarın 100-200 gram iniş bekliyorum inşallah :)
Bugünkü menüm:
SABAH: YOK
ÖĞLE: 1 orta boy yağsız sütlü cappucino
AKŞAM (18:00 gibi) : keçi peynirli salata (marul, roka, kurutulmuş domates, keçi peyniri) dışarıda yedim sanırım peynir bayağı yağlıydı ama napalım artık, zaten tüm gün birşey yemedim
2 Saat sonra 5 erik + 4 kiraz
Toplam 2 litre sıvı aldım
SPOR: 40 dakika yürüyüş
günaydın doksanaltmışdoksan,
hafta sonları kimsecikler olmuyor buralarda.neyse biz bize takılırız.
bu arada bazı sınır kilolar var. oraya takıldı mı zorluyor biraz.ama azmin kırılmasın içok güzel veriyorsun sen
SABAH: YOK
ÖĞLE: 3 yeşil erik + 500 ml su
14:30 gibi: 1 tabak beyaz peynirli salata
Akşam yemeğim: 10 tane hurma (tanesi 13 kaloriymiş) + 4-5 dilim beyaz peynir
hurmalar fazla kaçtı ama canım çok çekmişti :) 1 günden birşey çıkmaz. gidip spor yapayımda eriteyim hurmalarla aldığım şekerleri
GÜNLÜK SPOR: 1 saat bisiklet çevirdim
normal yağlı cnm, light peynir değil. o da olmasa zaten düşüp bayılırım <bişey yemiyorm başka gün içerisinde
AAAAAAAAAA topicte neden kimse yok :S
ben 65.9 kiloya takılıp kaldım yainemiyorum günlerdir, napsamda insem acaba :S
Evet ya kalakaldım burdaSanırım vücut direniyor. Ama bende direnicem
Günaydın kızlar, dünde dahil 5-gündür salata diyeti tarzında birşey yapıyordum, öğle ve akşam salat ve meyve yiyordum ilk başlarda iyi gidiyordu ama dün artık hal kalmadı bende annem, kardeşim bile acıdı halimekan şekerim düştü ayağa kalkınca başım dönüyordu yok dedim böyle olmayacak, gittim kendime çikolatalar, cipsler aldım şok diyet miyet yapmıcam artık 3-4 gün iyi gidiyor sonra saldırıyorsun herşeye, ayrıca hal kalmayınca sporda yapamıyorsunuz yürüyüş dışında bu yüzden dün düşündüm ilk başta yaptığım diyete geri döndüm, yani öğle çorba+ana yemek, akşam salata ya da çorba tarzında bana 10 kilo verdiren diyet evet şok diyetler gibi kısa zamanda kilo veremiyorsunuz ama en azından sağlıklı ayrıca zayıfladıkça vucüdum hamur gibi oldu ya, çok sallanıyor, fitness'a gitmeye karar verdim, bugün arıcam yarın belki deneme amacı ile ilk derse katılırım, sadece zayıflamak mühim değil, sıkılaşmakta istiyorum, daha 23 yaşındayım, vucüdüm salıverdi bile kendini annemin vucüdü bile benimkinden sıkı
günaydın nagişim valla benim regl düzenim bozuldu yagünaydınnnn nasılsınız arkadaşlar,
yasemincim hamile falanmısın 1 haftada 2 küsür kilo almanı başka bişeye bağlayamadım
Günaydın Can'larrrr
Herkese mutlu neşeli umdugu gıbı bıre hafta dılıyorumm
Bu haftayı cok ama cok ıyı degerlendırmem gerek ayın 30unda bı aıle dostumuzun sunetı var ona kadar bı 6 7 kılo versem super olur ama nasıl !
Offf ya tenis, pilates, fitness hepsi akşam dolu ya(( ayın 8'inden sonra azalma olurmuş, bu arada ben unutmuşum benim evde tenis raketim var, bir ihtimal tenise de gidebilirim, hep istemişimdir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?