Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saat 9 buçuk gibi biraz tavuk ve domates yedim + 2 kuru hurma :)

günaydın doksanaltmışdoksan,
hafta sonları kimsecikler olmuyor buralarda.neyse biz bize takılırız.
bu arada bazı sınır kilolar var. oraya takıldı mı zorluyor biraz.ama azmin kırılmasın içok güzel veriyorsun sen

günaydınnnn nasılsınız arkadaşlar,
ben geçen hafta ve haftasonu yedimde yedim ama bu 2 hafta resmen aç gezmem lazım çünkü ayın 16sında kuzenin sözü,22sinde de diğer kuzenin düğünü var bu sabah sıkı vir kahvaltıyla başladım çeyrek ekmek arası yumurta yedim bakalım günün devamı nasıl gelişecek ama akşama 1 saat spor yapmak niyetim inş inşşşş
yasemincim hamile falanmısın 1 haftada 2 küsür kilo almanı başka bişeye bağlayamadım
gizem ve fadime abla tebrik ediyorum gizemcim kilo vermem durdu demişsin vucüt o kadar tuhafki 2 haftada alışıyo düzene sonra normalmiş farz edip kilo vermiyo başka bir yol dene yada 2 gün azda olsa ye sonra tekrar yeme

Günaydın kızlar, dünde dahil 5-gündür salata diyeti tarzında birşey yapıyordum, öğle ve akşam salat ve meyve yiyordum ilk başlarda iyi gidiyordu ama dün artık hal kalmadı bende annem, kardeşim bile acıdı halime kan şekerim düştü ayağa kalkınca başım dönüyordu yok dedim böyle olmayacak, gittim kendime çikolatalar, cipsler aldım şok diyet miyet yapmıcam artık 3-4 gün iyi gidiyor sonra saldırıyorsun herşeye, ayrıca hal kalmayınca sporda yapamıyorsunuz yürüyüş dışında bu yüzden dün düşündüm ilk başta yaptığım diyete geri döndüm, yani öğle çorba+ana yemek, akşam salata ya da çorba tarzında bana 10 kilo verdiren diyet evet şok diyetler gibi kısa zamanda kilo veremiyorsunuz ama en azından sağlıklı ayrıca zayıfladıkça vucüdum hamur gibi oldu ya, çok sallanıyor, fitness'a gitmeye karar verdim, bugün arıcam yarın belki deneme amacı ile ilk derse katılırım, sadece zayıflamak mühim değil, sıkılaşmakta istiyorum, daha 23 yaşındayım, vucüdüm salıverdi bile kendini annemin vucüdü bile benimkinden sıkı

normal yağlı cnm, light peynir değil. o da olmasa zaten düşüp bayılırım < bişey yemiyorm başka gün içerisinde

Haklısın aslında cnmm az kcl beslendıgın ıcın cok sorun teskıl etmez

AAAAAAAAAA topicte neden kimse yok :S

ben 65.9 kiloya takılıp kaldım ya inemiyorum günlerdir, napsamda insem acaba :S

Cnmm duraklama donemıne gırmıssın sakın bozma moralını butun kılolar gerı gelır alım allah...

Evet ya kalakaldım burda Sanırım vücut direniyor. Ama bende direnicem

Kesınlıkle cnmm sakın bozma sen bu ıstıkrarda gıttıgın surece alısacak bunye buna

Evt cnmm yaa sok dıyetler cok yanlıs genel olarak hızlı verıyorsun ama gerı donusu bı o kadar kolay oluyor...Sıkılasmak ıcın plates yapmalısın zaten senın cogu gıttı plateslede kılo vermene yardımcı olur hemde acayıp sıkılastırıyor zayıflamayan ama 1 2 beden kuculen arkadaslarım var platesle.Bide nıvea nın Q10 dıe bı sıkastırıcı kremı var onu dene ıstersen ıse yarıyormus baya

Nagısss bende senın gıbıyım hafta sonu baya baya kacırdım bıde ay sonu sunnette davatlıyız bakalım nasıl olacak Ay sonuna kadar bı 6 7 kılo vermem lazım sıkı bı dıyetle

Günaydın Can'larrrr

Herkese mutlu neşeli umdugu gıbı bıre hafta dılıyorumm

Hafta sonu mısafırlerım vardı.Açıköğretim sınavları aydında yapılıyor kusadasından cogu arkadasım sınava gırmek ıcın aydına geldıler kımısı kaldı bızde kımısını sınavdan sonra aldık gezmelere gıttık ...Eeee halıyle dısarı cıkınca yenıyorda ıcılıyorda

Bu haftayı cok ama cok ıyı degerlendırmem gerek ayın 30unda bı aıle dostumuzun sunetı var ona kadar bı 6 7 kılo versem super olur ama nasıl !

günaydınnnn nasılsınız arkadaşlar,
yasemincim hamile falanmısın 1 haftada 2 küsür kilo almanı başka bişeye bağlayamadım
günaydın nagişim valla benim regl düzenim bozuldu ya önceden 3-4 ayda bir düzensizdim, şimdi 3 haftada bir oluyorum gibi bişey, onun için heralde hamile değilimdir ama hakkaten akşam bi test alayımda yapim artık niye bu düzen bozuldu damla damla bişey oluyorum kafam karışıyor :18:

mursh canım sanada mutlu haftalar, geçen hafta kaos gibi bir haftaydı çok yoğun ve stresli, bu hafta düzenli bir tempo olur inşallah sık sık geleceğim topiğe.
bu arada 25 günde 6-7 kilo veren ilk insan olursun topiğimizde öyle bişey yaparsan

kızlar bana sabah kfleks, öğlen sandviçin arasında bişeyler yemek çok iyi geliyordu, geçen hafta bunları yapmadım, direk kilo aldım yani, onun için ben yine eski düzenime geri döndüm.
Bugünkü menüm şu olacak;

Sabah: k-Fleks + süt
Öğlen: kepekli sandviçin içine kaşar, salam, domates + yeşil çay
Ara: kayısı
Akşam:yarım karnıyarık, bol salata + yoğurt
Gece: meyve
Spor: 30 dk hızlı tempo yürüyüş (koşu bandında)

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir

Öğle
1 avuç büyüklüğünde pane harçlı tavuk
4-5 adet Patates kızartması

Ara: 1 elma

Akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum
Çorba+domates+salata gibi.

Ve karar verdim yarın pilates için deneme derslerine katılıcam.

Offf ya tenis, pilates, fitness hepsi akşam dolu ya (( ayın 8'inden sonra azalma olurmuş, bu arada ben unutmuşum benim evde tenis raketim var, bir ihtimal tenise de gidebilirim, hep istemişimdir zaten

Offf ya tenis, pilates, fitness hepsi akşam dolu ya (( ayın 8'inden sonra azalma olurmuş, bu arada ben unutmuşum benim evde tenis raketim var, bir ihtimal tenise de gidebilirim, hep istemişimdir zaten

ayy teniste çok havalı bir spor canım ama önce mini etek alman lazım kendine şekerim, onun rajonu orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…