- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.601
ayy teniste çok havalı bir spor canımama önce mini etek alman lazım kendine şekerim, onun rajonu orda
Canım ben bu boru bacaklarla o eteği giyersem çok kötü bir görüntü kirliliği oluşur hele selilütleri hiç söylemiyorumMaria Sharapova gibi vucüdum olmadığı için ben eşofman+tişörtle yaparım sporumu
Ya da diz altı spor etek alayım kendime
mursh canım sanada mutlu haftalar, geçen hafta kaos gibi bir haftaydı çok yoğun ve stresli, bu hafta düzenli bir tempo olur inşallah sık sık geleceğim topiğe.
bu arada 25 günde 6-7 kilo veren ilk insan olursun topiğimizde öyle bişey yaparsan
ayy teniste çok havalı bir spor canımama önce mini etek alman lazım kendine şekerim, onun rajonu orda
insan az yiyince hem hafif hem moralli oluyor, ama şok diyet yapıpta çok çok çok az yiyince hem aç hem moralsiz oluyorbugün yemeğimi normal yedim, keyfim yerindeakşam yürüyüşümü de yaparım haftada 500 gr vereyim ama sağlıklı vereyim ya, aç aç zavallılar gibi dolaşıyordum etrafta
mursh benim bacaklar kalın geliyor bana, bir de basenler, evde dar bir tayt giyiyorum bir de badi bütün vucüt hatlarımı göreyim diyebasenlerim o kadar kötü duruyorki geçen resim çektim duruyorsa eklerim sonrada silerim
paylşım alanına yazdım fakat bızden kotu durumda olan takımlar var 3 4 kısıyle yarısan sanırım onlara oncelık vermelıyız.Biz onlara gore bıraz daha ıyıyız...Ben genede not bıratım belkı gelmek ısteyen 1 2 kısı olur
aman dikkat güzelim. nazarımız değdi sana..hedefine az kaldı.sakın vazgeçme.GünaydınTartılmadım ödüm patladı dünkü dolmadan sonra, şimdi uyandım azimle spora gidiyorum. Önce yüzme sonra fitness Ve yine kendi kendime konuşuyorum kimsecikler yok
Günaydın kızlar, dünde dahil 5-gündür salata diyeti tarzında birşey yapıyordum, öğle ve akşam salat ve meyve yiyordum ilk başlarda iyi gidiyordu ama dün artık hal kalmadı bende annem, kardeşim bile acıdı halimekan şekerim düştü ayağa kalkınca başım dönüyordu yok dedim böyle olmayacak, gittim kendime çikolatalar, cipsler aldım şok diyet miyet yapmıcam artık 3-4 gün iyi gidiyor sonra saldırıyorsun herşeye, ayrıca hal kalmayınca sporda yapamıyorsunuz yürüyüş dışında bu yüzden dün düşündüm ilk başta yaptığım diyete geri döndüm, yani öğle çorba+ana yemek, akşam salata ya da çorba tarzında bana 10 kilo verdiren diyet evet şok diyetler gibi kısa zamanda kilo veremiyorsunuz ama en azından sağlıklı ayrıca zayıfladıkça vucüdum hamur gibi oldu ya, çok sallanıyor, fitness'a gitmeye karar verdim, bugün arıcam yarın belki deneme amacı ile ilk derse katılırım, sadece zayıflamak mühim değil, sıkılaşmakta istiyorum, daha 23 yaşındayım, vucüdüm salıverdi bile kendini annemin vucüdü bile benimkinden sıkı
Dün geceki dolmalardan sonra sabah 66.8 kg geldimBiraz önce eve geldim 68 kg çıktım :S Annem diyorki regln yaklaştığı için vücut su tutmuştur... İnşallah öyledir şok içindeyim :S
sabah: arkadaşım bir yere götürdü ve açık büfe kahvaltı vardı (içerisinde pek kalorili birşey yoktu ama 3 dilim ekmek yedim)
öğle: yok
akşam: sezar salata
Bugünkü menüm hiç güzel değildi, sonucundada 68 kg geldim zaten, şaka gibi....
Yarın aç kalmaya devam edicem
BUGÜNKÜ SPOR: 1 BUÇUK SAAT (1 saat pilates + 30 dakika yüzme)
insan az yiyince hem hafif hem moralli oluyor, ama şok diyet yapıpta çok çok çok az yiyince hem aç hem moralsiz oluyorkatılıyorum sana, bende bugün iyiydim yediğim gofret haricinde. onuda artık bana hoş görün, nedense ayın büyük çoğunluğunu regl olarak geçirmeye başladım, canım tatlı çekiyor
ayy resmi ekle bakim bende merak ettim.
canım iyi yapmışsın hakkaten iyice azaldık, grubun asil üyeleri olarak bi biz mi kaldık ne
aman dikkat güzelim. nazarımız değdi sana..hedefine az kaldı.sakın vazgeçme.
sağlığına dikkat et canım.kendini o kadar yıpratma.bu erken yaşta saçların dökülür, cildin bozulur. dengeli beslenmeye çalış
Günaydın arkadaşlarrr, yine sımsıcak bir günden merhaba, ayy soğuk olur dert yanarım, sıcak olur dert yanarım, ama pişiyorum. ayy bide kötü bir öksürüğüm varkli sormayın göğsüm dolu resmen bi öksürüyorum 80 yaşındaki alkolik sigarakolik adamlar gibi ses çıkıyor iğrencim
Kızlr muhabbet gene 3 4 kısı arasında donuyor nerde bu uyeler nerde bu devlet nerde bu mıllet
Ben 3 5 kısı daha cagırayım barı topıge
nagiş yakaladım seni, burdasın
bugün yemeğimi normal yedim, keyfim yerindeakşam yürüyüşümü de yaparım haftada 500 gr vereyim ama sağlıklı vereyim ya, aç aç zavallılar gibi dolaşıyordum etrafta
mursh benim bacaklar kalın geliyor bana, bir de basenler, evde dar bir tayt giyiyorum bir de badi bütün vucüt hatlarımı göreyim diyebasenlerim o kadar kötü duruyorki geçen resim çektim duruyorsa eklerim sonrada silerim
Dün geceki dolmalardan sonra sabah 66.8 kg geldimBiraz önce eve geldim 68 kg çıktım :S Annem diyorki regln yaklaştığı için vücut su tutmuştur... İnşallah öyledir şok içindeyim :S
sabah: arkadaşım bir yere götürdü ve açık büfe kahvaltı vardı (içerisinde pek kalorili birşey yoktu ama 3 dilim ekmek yedim)
öğle: yok
akşam: sezar salata
Bugünkü menüm hiç güzel değildi, sonucundada 68 kg geldim zaten, şaka gibi....
Yarın aç kalmaya devam edicem
BUGÜNKÜ SPOR: 1 BUÇUK SAAT (1 saat pilates + 30 dakika yüzme)
günaydın kızlar.topiğin kapanışı da açılışı da benden
sabah 6'da kalktım yürüyüşe çıktım.
35 dk yürüyüş 15 dk spor aletleri
toplam 50 dk spor yaptım.
sizler neler yaptınız. elma diyetleri nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?