Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy teniste çok havalı bir spor canım ama önce mini etek alman lazım kendine şekerim, onun rajonu orda

Canım ben bu boru bacaklarla o eteği giyersem çok kötü bir görüntü kirliliği oluşur hele selilütleri hiç söylemiyorum Maria Sharapova gibi vucüdum olmadığı için ben eşofman+tişörtle yaparım sporumu

Ya da diz altı spor etek alayım kendime

Allah iyiliğini versin emi, diz altı spor etek süper olur ayy güldürdün beni canım benim.
inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıkla, kolaylıkla istediğimiz vucutlara sahip oluruz. hem bizim maria'dan neyimiz eksikmiş, onun bacakları güzelse bizimde içimiz güzel, o yeter

evt grafıkercım benada yazdıktan sonra sacma bı hedef geldı YENİ BİR HAYATI izliyorum orda haftada 7 8 verdıklerı ıcın kolay gıbı geldı tabıkı onlar delı gıbı spor yapıyorlar

ayy teniste çok havalı bir spor canım ama önce mini etek alman lazım kendine şekerim, onun rajonu orda

aynen tenıs yapıyorsan cekıceksın mınılerı ayrıc o kadarda kalın deıl bacakların bence

Kızlr muhabbet gene 3 4 kısı arasında donuyor nerde bu uyeler nerde bu devlet nerde bu mıllet

Ben 3 5 kısı daha cagırayım barı topıge

nagiş yakaladım seni, burdasın

bugün yemeğimi normal yedim, keyfim yerinde akşam yürüyüşümü de yaparım haftada 500 gr vereyim ama sağlıklı vereyim ya, aç aç zavallılar gibi dolaşıyordum etrafta

mursh benim bacaklar kalın geliyor bana, bir de basenler, evde dar bir tayt giyiyorum bir de badi bütün vucüt hatlarımı göreyim diye basenlerim o kadar kötü duruyorki geçen resim çektim duruyorsa eklerim sonrada silerim

paylşım alanına yazdım fakat bızden kotu durumda olan takımlar var 3 4 kısıyle yarısan sanırım onlara oncelık vermelıyız.Biz onlara gore bıraz daha ıyıyız...Ben genede not bıratım belkı gelmek ısteyen 1 2 kısı olur

paylşım alanına yazdım fakat bızden kotu durumda olan takımlar var 3 4 kısıyle yarısan sanırım onlara oncelık vermelıyız.Biz onlara gore bıraz daha ıyıyız...Ben genede not bıratım belkı gelmek ısteyen 1 2 kısı olur

insan az yiyince hem hafif hem moralli oluyor, ama şok diyet yapıpta çok çok çok az yiyince hem aç hem moralsiz oluyor katılıyorum sana, bende bugün iyiydim yediğim gofret haricinde. onuda artık bana hoş görün, nedense ayın büyük çoğunluğunu regl olarak geçirmeye başladım, canım tatlı çekiyor
ayy resmi ekle bakim bende merak ettim.

canım iyi yapmışsın hakkaten iyice azaldık, grubun asil üyeleri olarak bi biz mi kaldık ne

Günaydın Tartılmadım ödüm patladı dünkü dolmadan sonra, şimdi uyandım azimle spora gidiyorum. Önce yüzme sonra fitness Ve yine kendi kendime konuşuyorum kimsecikler yok
aman dikkat güzelim. nazarımız değdi sana..hedefine az kaldı.sakın vazgeçme.

sağlığına dikkat et canım.kendini o kadar yıpratma.bu erken yaşta saçların dökülür, cildin bozulur. dengeli beslenmeye çalış

sabah 2 dilim k.ekmek, peynir, domates salatalık
ara 1 avuç dolusu dut
ögle 5 tane yulaflı burçak bisküvi
ara 1 kase çorba
akşam
1 kase çorba
sebzeli bulgur
cacık
spor
dün 110 dk spor
bu gün 75 dk spor

Dün geceki dolmalardan sonra sabah 66.8 kg geldim Biraz önce eve geldim 68 kg çıktım :S Annem diyorki regln yaklaştığı için vücut su tutmuştur... İnşallah öyledir şok içindeyim :S

sabah: arkadaşım bir yere götürdü ve açık büfe kahvaltı vardı (içerisinde pek kalorili birşey yoktu ama 3 dilim ekmek yedim)

öğle: yok

akşam: sezar salata

Bugünkü menüm hiç güzel değildi, sonucundada 68 kg geldim zaten, şaka gibi....

Yarın aç kalmaya devam edicem

BUGÜNKÜ SPOR: 1 BUÇUK SAAT (1 saat pilates + 30 dakika yüzme)

regl dönemlerinde ben de fena şişiyorum.yüzüklerim bile oluyor.benim de 4.günümdeyim.o yüzden henüz hiç kilo veremedim.

offf off bu hafta da 1 kg verebilseydim iyi olacaktı.yaz tatili iyice yaklaştı.düzenim bozuluyor tatilde.1 temmuza kadar ne verirsem kardır.

günaydın kızlar.topiğin kapanışı da açılışı da benden
sabah 6'da kalktım yürüyüşe çıktım.
35 dk yürüyüş 15 dk spor aletleri
toplam 50 dk spor yaptım.

sizler neler yaptınız. elma diyetleri nasıl gidiyor?

Günaydın arkadaşlarrr, yine sımsıcak bir günden merhaba, ayy soğuk olur dert yanarım, sıcak olur dert yanarım, ama pişiyorum. ayy bide kötü bir öksürüğüm varkli sormayın göğsüm dolu resmen bi öksürüyorum 80 yaşındaki alkolik sigarakolik adamlar gibi ses çıkıyor iğrencim

Aynen canım kesinlikle sana katılıyorum, bir de az yiyince sporda yapamıyorsun, sporsuz zayıflayınca da vucüt hamur gibi oluyor makinama bugün annem pil alacak akşam eve gidince çekinirin olmadı yarın eklerim canım

Geçen yıl 14 kg verdiğimde saçlarım aşırı derecede dökülmüştü resmen önlerim açılmıştı, haklısın yirmi abla zayıflayalım ama sağlıklı zayıflayalım. Bu arada ben elma diyetini yapmadım, salata ağırlıklı besleniyordum ama onuda bıraktım öğle ve akşam sadece salata ve meyve yiyordum dayanamadım şimdi daha sağlıklı besleniuyorum.

Günaydın canımcığım geçmiş olsun, salgın mıdır nedir, herkes hasta bu havada, patronumda nasıl öksürüyor ya, kardeşim öyle, dikkat et kendine canım, hava dün de bugün de çok sıcak, yürürken sankı kafama ateş fırlatıyorlar çok terlıyorum, terlemeyi hiç sevmiyorum hayır ben terleyince bir de yüzden terliyorum yüzüme sanki su dökmüşler gibi bu havalarda da hiç çalışası gelmiyor insanın.

Ben menülerimi artık yemek yedikçe yazıp akşam toplu yazacağım unutuyorum bazen ne yediğimi

Sabah
1 tabak ev yoğurdu
1 dilim kepek ekmeği
Öğlene kadar ara yok

Aklıma geldikçe yazıyorum dün yarım saat spor yaptım bir terledim ki, kesin baya kalori yakmışımdır, artık düzenli spor yapıcam, regl oldum ben de akşam ki spordan sonra sabah tartıdaki o rakamı görünce şok oldum umarm regl'den sonra daha az çıkarım, 71 kilo çıktım bu arada ayy bi 68'lerde kalamadım ya bir ileri bir geri gidip geliyorum.

Kızlr muhabbet gene 3 4 kısı arasında donuyor nerde bu uyeler nerde bu devlet nerde bu mıllet

Ben 3 5 kısı daha cagırayım barı topıge

valla murccum bebem bunun için kural falanda koyduk ama bir kez daha halı çıktın bir işe yaramıyo

cnm buralardayım hepte yazmaya fırsatım olmadığı oluyo yada azıcık yazayım yine ne yazıyosun takır takır diyen arkadaşlar var sağ olsunlar

cnm çok aç kalma şok diyetlerden sonra verdiğini alma olasılığı daha çok oluyo inş su tutmuştur vücut en azından kötünün iyisi

acaba bende mi sabahları spor yapsam ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…