Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süper iki üç hafta sonra bunu deneyeceğim. teşekkür ederim :)
rica ederim kuzum

sağol kuzum

Bildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
canım tebrikler şahanesin

Merhaba arkadaşlar bugün misafir var giremedim o yüzden anca geldim kilo bildirimim
İzne çıkarken 59
bugün 59.2
fark +200 Gr
yuzde nasıl hesaplanacak bilemedim izne ayrıldığım için Handandandan
Ne çabuk unuttun yüzde hesaplamayı

Merhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;

Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.
Seni listeye almak isterim ama gebelik düşünüyorsun, nasıl olacak

Doğru soze ne denir nirankendime çok kızdım
önümüzdeki hafta güzel bi eksiyle geleceğim söz veriyorum

Ayy ne guzeell tebriklerr senin kacıncı ayın diyette bır de boyun kac
Buraya Mayıs ayında katıldım ama Mart tan beri kilo vermeye çalışıyorum. Boyum 160cm. Normalde beden kitle endeksine göre üst sınırım 64 kilo ama galiba yürüyüştem dolayı yağ oranım düşük oluyor. Diyetisyenim 70 kiloda koru demişti. Ben koruyamadım tabi ki yine diyetisyenime gidip, analiz yaptıracağım inşallah

kızlar aranızda hibiskus çayı kullanan var mı bağırsakları güzel çalıştırıyormuş
deneyimleyen var mı aranızda
ablam yazları çay olarak değil soğuk içecek olarak kakule katıp şekerle kaynatıyor dolaba koyuyor onda içtim bir kaç kez soğuk ve şekerli diyedir belki benim bağırsaklara etkisi olmadı
dün buzdolabının altta kalan gün kurusu kayısıları bir avuçta kuru eriği kaynattım baya süzdüm soğuyunca 1.5 bardak içtim akşam üstü sabah ezanın da bile wc nin üzerin de uyukluyordum normal kuru kayısı yiyip sıcak su içsem bile işe yaramıyordu şekersiz bol kayısıyı kaynatınca işe yaradı gülüm istersen sen de dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…