- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.181
deneyeyim kuzum sağolablam yazları çay olarak değil soğuk içecek olarak kakule katıp şekerle kaynatıyor dolaba koyuyor onda içtim bir kaç kez soğuk ve şekerli diyedir belki benim bağırsaklara etkisi olmadı
dün buzdolabının altta kalan gün kurusu kayısıları bir avuçta kuru eriği kaynattım baya süzdüm soğuyunca 1.5 bardak içtim akşam üstü sabah ezanın da bile wc nin üzerin de uyukluyordumnormal kuru kayısı yiyip sıcak su içsem bile işe yaramıyordu şekersiz bol kayısıyı kaynatınca işe yaradı gülüm istersen sen de dene
bol su iç hatta limon sıkıp iç gülüm , geçmiş olsunHerkese hayırlı cumalar, evden erken cıktım geç geldim başım çatlıyor..
Geçmişi bitirdim inş bakıcam bi kafayı toplayıp
çokta güzel kilolar verilmiş maşallah
Bilmiyorum ki , ben 7 yıldır hep gebelik düşünüyorum aslındaÇok güzel vermişsin canımtebrik ederim.
Seni listeye almak isterim ama gebelik düşünüyorsun, nasıl olacak
Peki canım, alalım o zaman seni listeyeBilmiyorum ki , ben 7 yıldır hep gebelik düşünüyorum aslında
siz bilirsiniz
AminPeki canım, alalım o zaman seni listeye
Hamilelik olursa izne çıkarırız
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin İnşallah
Canım listeye girmeyen bir sen kaldınCuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
Dün 70.2niranım gözden mi kaçırdım ne senin kilo bildirimini
Netten dizlerime baskı yapmayacak ayakkabı siparişi verdim canım.niranım gözden mi kaçırdım ne senin kilo bildirimini
Her gün mü tartılıyorsun kaptanimDün 70.2
Bugün 72.2
İlginç değil mi
çok ilginç hem deDün 70.2
Bugün 72.2
İlginç değil mi
Hergün canımHer gün mü tartılıyorsun kaptanim
Yediklerimle alakası olduğunu düşünmüyorum, hala diyet modunda besleniyorum.çok ilginç hem de
neden öyle oldu ki acaba ya
ne yedin ki dün
yok canım ya hala calısıyorum buyuk ıhtımal 1 ayımı doldurmamı beklıyorlar 9 u doluyor 1 aySende güzel veriyorsun canım tebrik ederim
İş durumundan haber var mı
Ödemdir o kesin de, nasil atılacak vücuttanYediklerimle alakası olduğunu düşünmüyorum, hala diyet modunda besleniyorum.
Dün ikindin yeşil fasulye ve yoğurt yedim mesela.
Dün gece çok sıcaktı sabahta geç uyandım, muhtemelen o nedenle böyle
süpersinBildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
tebriklerMerhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;
Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
tebriklerCuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
onu bilmiyorum ama ben "tisan" diye hazır bir karışım kullanıyorum bazen. bana hiçbir şey etki etmiyor ama bu çay çok etkili.kızlar aranızda hibiskus çayı kullanan var mı bağırsakları güzel çalıştırıyormuş
deneyimleyen var mı aranızda
5 ayda super canım valla darısı basıma ya ben hala ıdeal kılom kac olmalı bılemedıgım ıcın soruyorum boyle aslında dıyetısyene sormak lazım senın yaptıgın gıbı ama sımdılık 60 olsam ıyı dıyorum baktım fazla oluyor 65de de kalabılırım tabıBuraya Mayıs ayında katıldım ama Mart tan beri kilo vermeye çalışıyorum. Boyum 160cm. Normalde beden kitle endeksine göre üst sınırım 64 kilo ama galiba yürüyüştem dolayı yağ oranım düşük oluyor. Diyetisyenim 70 kiloda koru demişti. Ben koruyamadım tabi kiyine diyetisyenime gidip, analiz yaptıracağım inşallah
9unda alın benı olur mu canısı listede olunca ne yapıyorumCanım listeye girmeyen bir sen kaldın
Ne yapalım, seni de alalım mı listeye.
Düzenli olarak katılım sağlayıp haber vermeden kaçmazsın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?