- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.201
nerde satılıyor canımsüpersin
tebrikler
tebrikler
onu bilmiyorum ama ben "tisan" diye hazır bir karışım kullanıyorum bazen. bana hiçbir şey etki etmiyor ama bu çay çok etkili.
Şu an sabah ki tartıdan daha eksideyim.ödem daha gitmemiş zaten regl de olamamışsın ki gülüm bu demektir ki hala eksi ihtimali var
Aynen canım. Herkesin yağ-kas oranı, vücudu farklı. En iyisi diyetisyen ile birlikte karar vermek5 ayda super canım valla darısı basıma ya ben hala ıdeal kılom kac olmalı bılemedıgım ıcın soruyorum boyle aslında dıyetısyene sormak lazım senın yaptıgın gıbı ama sımdılık 60 olsam ıyı dıyorum baktım fazla oluyor 65de de kalabılırım tabı
Sagol canimADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1.Elif yildizz 133.300 Adım
2.Dream00 17.100 Adım
3.Jasminium84 16.650 Adım
4.zumazuma 5.830 Adım
Elif yildizz tebrikler kuzum istikrarın için şahanesin
Dream00 zumazuma kızlar sizi de tebrik ederim azminize, ayaklarınıza sağlık ama bu haftaki performansımız düştü birazcık lütfen önümüzdeki hafta bacaklarımıza kuvvet deyip asılalım azıcık olur mu
ben de bir halsizlik var günlerdir bir de beynim çok yorgun ama annemlere geldim çok mutluyum yineSicaklardanmi acaba bi yorgunluk var herkeste bence.
Ben su aralar pek firsat bulamiyorim ev isini bitiremiyorum su aralar sizde oylemisiniz. Neden cunku sicaktan miymiy yapiyorum
Bu hafta canlaniriz insss. Yarin kv gelecek bana 3 yada 4 gun kalacak yine pek aktif olacagimi sanmiyirum. Ama olsun kendi evimdeyimya rahat rahat oda yeter bana
Yine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
Günaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Gecen cuma: 69.5
Bugun: 68.9
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
Kilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
Cuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
78.6 ile ayrilmistim. Şu an 78.4
Hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
bu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
hepinizi tebrik ederim canlarMerhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;
Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
kaptanım unutmadım da izne ayrılınca farklı hesaplaniyordu sanırsam ben hesap yaptım çok saçma bişey çıktı yazmadım o yüzden -0,084 diye gidiyor izne ayrıldığımız hafta sayısınca biliniyordu sonuç sanırsam ben de böldüm bu çıkınca yazmadım doğru değildir dedimNe çabuk unuttun yüzde hesaplamayı
kaptan ne ara aldın bu kadar en son 68 lerdeydin çok şey kaçırmışım yaDün 70.2
Bugün 72.2
İlginç değil mi
rica ederim kuzumSagol canimEmeğine sağlık
sağol kuzumben de bir halsizlik var günlerdir bir de beynim çok yorgun ama annemlere geldim çok mutluyum yine
hepinizi tebrik ederim canlar
kaptanım unutmadım da izne ayrılınca farklı hesaplaniyordu sanırsam ben hesap yaptım çok saçma bişey çıktı yazmadım o yüzden -0,084 diye gidiyor izne ayrıldığımız hafta sayısınca biliniyordu sonuç sanırsam ben de böldüm bu çıkınca yazmadım doğru değildir dedim
kaptan ne ara aldın bu kadar en son 68 lerdeydin çok şey kaçırmışım yaama moral bozmak gidecek bunlar inanıyorum
GünaydınHerkese hayırlı mutlu huzurlu bir cuma olsun
Bugün hepimiz için harika bir gün olsun
Sabah 9000 adımımı attım da güne başladım :) 90 dakika normal tempo yürüyüş, son turlarım artık.
Bugün ile kilomu söylemeye başlayayım dedim.
Güncel kilom sabah itibariyle:63.1
Pınar merhaba nasılsın? Bebiş nasıl? Ben gene geldim. Tilki misali :)
Sizde durumlar nedir?
680.etapta listede olmayanlar dahil edilmiyor cnm
TemelinSafinazi
doğru seyleri doyuncaya kadar ye cnm
Mesela sebzeyi kaşık hesabi yapma
1 tabak ye, yogurdu 1 kase vs.
ben bazen kendimi alintiliyorum
yine vurduuuuu golllll olduuuuuharikasin tatlim
gecen haftaya göre eksidesin ya o da guzel cnm :)
Balkon varmiydi sizin
Kucuk havuz alip oglan icin koysaniz balkona
Biz eski evde halinin ustune musamba koyup ustune havuz koymustuk :)
cok guzel masallah cnm
elife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzumherzamanki gibi sende süpersin
3 gün zor olur didim sana
Masallah sporu birakmamisin cnm, kilonda cok guzel
Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
Kizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
gunaydın canjm
gunaydın canım ben hzır degılim
gunaydın canım
masallah elıfcım tebrik ederim azmini de tabıkı
tebrikler pınarcım eksin guzel duzenıne kavuşsunca daha da verirsın ben eminim
, tebrikler canım cok guzel eksin
, tebrikler canım
gunaydın canım "
hayal hosgeldın canjm.
gunaydın ablacım
ben bu hafta kabak yapmayı dusunuyorum ustune ek olarak yagsız pısırılmıs Kıymalı domatesli sos yapsam cok etkiler mi kalorı olarak
gunaydın ablacım
masallah canjm bu kiloda boyle eski harika olmus
Tebrikler canım guzel eksin. Bugun bende halıcıyım
Bildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
Merhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;
Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
Tebriklwe. Kizlar cok iyiCuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
kızlar aranızda hibiskus çayı kullanan var mı bağırsakları güzel çalıştırıyormuş
deneyimleyen var mı aranızda
Dün 70.2
Bugün 72.2
İlginç değil mi
5 ayda super canım valla darısı basıma ya ben hala ıdeal kılom kac olmalı bılemedıgım ıcın soruyorum boyle aslında dıyetısyene sormak lazım senın yaptıgın gıbı ama sımdılık 60 olsam ıyı dıyorum baktım fazla oluyor 65de de kalabılırım tabı
ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
2.Dream00 17.100 Adım
4.zumazuma 5.830 Adım
Dream00 zumazuma kızlar sizi de tebrik ederim azminize, ayaklarınıza sağlık ama bu haftaki performansımız düştü birazcık lütfen önümüzdeki hafta bacaklarımıza kuvvet deyip asılalım azıcık olur mu
rica ederim kuzumHosgeldin cnm tekrardan :) donup dolasip geldigmiz yer burasi benimde 3 sene olcak burdayim hep git geldeyim ama burda olmanin avantaji fazla kilo almiyorum az bisi alinca onlemimi aliyorum hemen :) dogum sonrasi toparlayamadim kilo durumunu :)
Bebis iyi sukur buyuyor 9 gun sonra 1 yasina giriyor ne cabuk geciyor zaman ya :)
Sen neler yaptin nasil gidiyor cocuk is guc durumlarin
Aynen abla eksi herzaman iyidir :)
Balkon var kucuk ama havuz koysam nasl olur bilmiyorm girip cickak durmadan ne giydircem ozaman altina mesela daha bezli ya suya giren bezlerdnmi benmki bide durdugu yerde durmuyor butun suyu iceri tasir islatirhergun yikiyorm aslinda hatta gunde kac kez eklem yerlerni ayaklarni yuzunu ellerni soguk suyla yikiyorm
Masallah izinde eksi olmak :)
Cok gecms olsn kuzum ilkdefa duyuyorm 6.hastaligi
Insallah cnm kv gitti duzenime dondum bugn pek olmadi tabi ama bundan sonra dikkat edicem
Tebriklwe. Kizlar cok iyi
Ben hamilelik oncesi kullaniyordm. Ilk basta olmustu sonradn vucud alisinca etki etmez olmustu o yuzden icsen bile. Hergun icme haftada 1 veya 2 bence wc etkisi icin. Ama metoyu hizlandkriyormus diye duymustm
Cok ilginc kaptanim
Bmi yazip googledn hesaplayabilrsn ideal kilonu cnm
Ellerine saglik cnm
Tbrkler kizlar :)
Hoş geldin canım fazlasını bile verirsin yeter ki burda hep beraber motive olalım , ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım ben ZehraMERHABA BENDE KATILMAK ISTIYORUM ARANIZA ARTIK UMARIM 10 KILOMU SIZINLE BIRLIKTE VEREBILIRIM :)
emeğine sağlık :) evet bu hafta biraz tembellk yaptım.ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
2.Dream00 17.100 Adım
4.zumazuma 5.830 Adım
ben aktarlardan alıyorumnerde satılıyor canım
TESEKKR EDERIM INSALLAH :) BURDAKI SISTEMI COK NET ANLAMIYORUM AMA KATILMAK ISTEYENLERIN OLDUGU KONUDAMI FORM ACABAHoş geldin canım fazlasını bile verirsin yeter ki burda hep beraber motive olalım , ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım ben Zehra
rica ederim kuzumemeğine sağlık :) evet bu hafta biraz tembellk yaptım.
ben aktarlardan alıyorum
Eki Görüntüle 2657520
Dur kizzz bu ne hizzzBugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acabatutmayın beni
Hoşgeldin esmacimTESEKKR EDERIM INSALLAH :) BURDAKI SISTEMI COK NET ANLAMIYORUM AMA KATILMAK ISTEYENLERIN OLDUGU KONUDAMI FORM ACABA
İlk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine orada "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurursan seni tanıyalım canımMERHABA BENDE KATILMAK ISTIYORUM ARANIZA ARTIK UMARIM 10 KILOMU SIZINLE BIRLIKTE VEREBILIRIM :)
Hayirli olsun,guzel günlerde kullan canımHali yıkama faslı bitti fena gaza gelmıstım aslında oturma odasının halisinıda yıkayım dedim ama regl oluyorumdemekki ıslak halıları kucaklamak gerekiyormuş gelmesi ıcın dun utüm sizlere omur kazanlı utuydu vıdasında kırılma olmjs tabanla tutma kısmı ikiye ayrıldı bir yıgın utu var esim bugun ben gormeden utu aldı yarım saat ıcın de eger ben olsaydım sabahlardık magazada bı kac model attı bende kullanıcı yorumlarını dikkate alıp karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?