Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:

1. Elif yildizz 133.300 Adım
2. Dream00 17.100 Adım
3. Jasminium84 16.650 Adım
4. zumazuma 5.830 Adım

Elif yildizz tebrikler kuzum istikrarın için şahanesin
Dream00 zumazuma kızlar sizi de tebrik ederim azminize, ayaklarınıza sağlık ama bu haftaki performansımız düştü birazcık lütfen önümüzdeki hafta bacaklarımıza kuvvet deyip asılalım azıcık olur mu

ödem daha gitmemiş zaten regl de olamamışsın ki gülüm bu demektir ki hala eksi ihtimali var
Şu an sabah ki tartıdan daha eksideyim.
Yok abla ya daha regl dönemi göremedim bundan dolayı da geriliyorum. Kızım 1yaş 1aylık oldu hala bişey yok. Dr a da gitmek istemiyorum bunun için. Biraz daha bekliyim 1ay kadar daha.

Aynen canım. Herkesin yağ-kas oranı, vücudu farklı. En iyisi diyetisyen ile birlikte karar vermek

ben de bir halsizlik var günlerdir bir de beynim çok yorgun ama annemlere geldim çok mutluyum yine
Yine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
Kilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım

Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
Cuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
78.6 ile ayrilmistim. Şu an 78.4
bu arada bildirimimi yapayım kızlar

geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Merhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;

Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
hepinizi tebrik ederim canlar
Ne çabuk unuttun yüzde hesaplamayı
kaptanım unutmadım da izne ayrılınca farklı hesaplaniyordu sanırsam ben hesap yaptım çok saçma bişey çıktı yazmadım o yüzden -0,084 diye gidiyor izne ayrıldığımız hafta sayısınca biliniyordu sonuç sanırsam ben de böldüm bu çıkınca yazmadım doğru değildir dedim
Dün 70.2
Bugün 72.2

İlginç değil mi
kaptan ne ara aldın bu kadar en son 68 lerdeydin çok şey kaçırmışım ya ama moral bozmak gidecek bunlar inanıyorum

Sagol canim Emeğine sağlık
rica ederim kuzum

sağol kuzum

Pınar merhaba nasılsın? Bebiş nasıl? Ben gene geldim. Tilki misali :)
Sizde durumlar nedir?

Hosgeldin cnm tekrardan :) donup dolasip geldigmiz yer burasi benimde 3 sene olcak burdayim hep git geldeyim ama burda olmanin avantaji fazla kilo almiyorum az bisi alinca onlemimi aliyorum hemen :) dogum sonrasi toparlayamadim kilo durumunu :)
Bebis iyi sukur buyuyor 9 gun sonra 1 yasina giriyor ne cabuk geciyor zaman ya :)
Sen neler yaptin nasil gidiyor cocuk is guc durumlarin

Aynen abla eksi herzaman iyidir :)
Balkon var kucuk ama havuz koysam nasl olur bilmiyorm girip cickak durmadan ne giydircem ozaman altina mesela daha bezli ya suya giren bezlerdnmi benmki bide durdugu yerde durmuyor butun suyu iceri tasir islatir hergun yikiyorm aslinda hatta gunde kac kez eklem yerlerni ayaklarni yuzunu ellerni soguk suyla yikiyorm

Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali

Masallah izinde eksi olmak :)

Cok gecms olsn kuzum ilkdefa duyuyorm 6.hastaligi

Insallah cnm kv gitti duzenime dondum bugn pek olmadi tabi ama bundan sonra dikkat edicem

Bildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
Merhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;

Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
Cuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
Tebriklwe. Kizlar cok iyi
kızlar aranızda hibiskus çayı kullanan var mı bağırsakları güzel çalıştırıyormuş
deneyimleyen var mı aranızda

Ben hamilelik oncesi kullaniyordm. Ilk basta olmustu sonradn vucud alisinca etki etmez olmustu o yuzden icsen bile. Hergun icme haftada 1 veya 2 bence wc etkisi icin. Ama metoyu hizlandkriyormus diye duymustm

Dün 70.2
Bugün 72.2

İlginç değil mi

Cok ilginc kaptanim

Bmi yazip googledn hesaplayabilrsn ideal kilonu cnm

Ellerine saglik cnm
Tbrkler kizlar :)

rica ederim kuzum

MERHABA BENDE KATILMAK ISTIYORUM ARANIZA ARTIK UMARIM 10 KILOMU SIZINLE BIRLIKTE VEREBILIRIM :)
Hoş geldin canım fazlasını bile verirsin yeter ki burda hep beraber motive olalım , ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım ben Zehra

Hali yıkama faslı bitti fena gaza gelmıstım aslında oturma odasının halisinıda yıkayım dedim ama regl oluyorum demekki ıslak halıları kucaklamak gerekiyormuş gelmesi ıcın dun utüm sizlere omur kazanlı utuydu vıdasında kırılma olmjs tabanla tutma kısmı ikiye ayrıldı bir yıgın utu var esim bugun ben gormeden utu aldı yarım saat ıcın de eger ben olsaydım sabahlardık magazada bı kac model attı bende kullanıcı yorumlarını dikkate alıp karar verdim

emeğine sağlık :) evet bu hafta biraz tembellk yaptım.

nerde satılıyor canım
ben aktarlardan alıyorum

Hoş geldin canım fazlasını bile verirsin yeter ki burda hep beraber motive olalım , ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım ben Zehra
TESEKKR EDERIM INSALLAH :) BURDAKI SISTEMI COK NET ANLAMIYORUM AMA KATILMAK ISTEYENLERIN OLDUGU KONUDAMI FORM ACABA

TESEKKR EDERIM INSALLAH :) BURDAKI SISTEMI COK NET ANLAMIYORUM AMA KATILMAK ISTEYENLERIN OLDUGU KONUDAMI FORM ACABA
Hoşgeldin esmacim
Sayfanin en altinda sayfa nuramalari varya ilk sayfaya gidiyorsun, en üstte takim kurallari var, okuyup kabul edersen ordaki formu kopyalayip, buraya doldurarak ekliyorsun

Bide sitenin genel kurali büyük harfle yazmak yasak cnm :)

MERHABA BENDE KATILMAK ISTIYORUM ARANIZA ARTIK UMARIM 10 KILOMU SIZINLE BIRLIKTE VEREBILIRIM :)
İlk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine orada "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurursan seni tanıyalım canım

Büyük harf forum kurallarına aykırı olduğu için kullanamazsan güzel olur canım

Hayirli olsun,guzel günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…