- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.621
Nagiş haklısın valla zaman hiçbişeye yetmiyor, yada ne bilim biz kendimize öncelik vermiyoruz. Bende daha çocuk filan yok yinede düzenli spor yapamıyorum. Aslında yemekten çamaşırdan önce hemen bi koşu yarım saat sporumu yapsam sonra başlasan yemeğe filan kim bana ne diyecek. eşim yemek hazır değilmi filan deyip gıcıklık yapmaz yani, ben kendimi zorunlu hissediyorum, illaki o gelince yemek masa salata herşey hazır olacak diye. annemden öyle görmüşüm öyle alışmışım, kalıplarımı yıkmam lazım yoksa çocuk filan olunca iyice kendimi salarım ben. zaten eşim yarın sabah yine şehir dışına gidecek cumaya kadar yok, o 3 günde istediğim kadar spor rejim vs yapabilirim. annemlerede gitmiycem, kimseye haber vermiycem eşimin gittiğini, yoksa hemen annem ve kayınvalidem tuttururu bana gel bana gel diye. evde keyif yapayım kendime vakit ayırayım birkaç gün değişiklik olsun bana diyorum
BENİM CANIM TAKIMIM.NELER OLUYOR SİZE HERKES KİLO MU ALDI BU HAFTA?AMMAN DİKKAAAATTT.
Ben de regl dönemindeyim ama kilo almadım.sadece aynı kilodayım.
Noracım ben seni elma diyeti yapıyosun sanmıştım
nagieymen, seni sabah sporuna davet ediyorum.ama hazır ol iştah çok artıyor
.bugün kk da bir problem var herhalde..bağlantı kopuyor devamlı..herneyse..sevgili arkadaşlarım , yoldaşlarım..çook uzun bir süredir bu topikteyim..arada yok olup kaybolsamda hiç kopmadım buradan..zira buradan kopmak demek benim için kilo almak demek..amaaaa maalesef bir süreliğinede olsa buradan ayrılmak zorunda kalıcam..evde yeni bir tadilat dalgası daha başlıyor...ki zannımca 1 ay falan sürer..e ondan sonrada ramazan gelecek zaten..bu arada çocuklarda tatile çıkıyorlar ve benim bu kadar iş içinde birde burayı takip etmem çok zor olacak..demem o ki canlarım sizleri biraz daha özlemeye devam edicem..arada uğrarım hatırınızı sorarım ama tekrar geri dönmem 2 ayı geçer gibi geliyor bana...bu süre zarfında murçum senden ricam beni geri dönmek üzere ayrıldı yazman..hepinizi çoooooooooooooook özlüycem ..sizi çok seviyorum bebeklerim, kendinize iyi bakın
.bugün kk da bir problem var herhalde..bağlantı kopuyor devamlı..herneyse..sevgili arkadaşlarım , yoldaşlarım..çook uzun bir süredir bu topikteyim..arada yok olup kaybolsamda hiç kopmadım buradan..zira buradan kopmak demek benim için kilo almak demek..amaaaa maalesef bir süreliğinede olsa buradan ayrılmak zorunda kalıcam..evde yeni bir tadilat dalgası daha başlıyor...ki zannımca 1 ay falan sürer..e ondan sonrada ramazan gelecek zaten..bu arada çocuklarda tatile çıkıyorlar ve benim bu kadar iş içinde birde burayı takip etmem çok zor olacak..demem o ki canlarım sizleri biraz daha özlemeye devam edicem..arada uğrarım hatırınızı sorarım ama tekrar geri dönmem 2 ayı geçer gibi geliyor bana...bu süre zarfında murçum senden ricam beni geri dönmek üzere ayrıldı yazman..hepinizi çoooooooooooooook özlüycem ..sizi çok seviyorum bebeklerim, kendinize iyi bakın
gamzecim afferim iyi gidiyorsun maşallah, ben aralarda çikolataları götürüyorumÖğle Yemeğimi de yedim, hemen güncelleyeyim menümü
Sabah
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:4-5 adet siyah kuru üzüm+2 adet erik
Öğle
1 domates+salata
Yarım tabak patates yemeği
65.9'a geri dönmek için elimden geleni yapıyorumAçım yine açççç!!! 2 gün atıştırdım sonuca bak, sabah 67.4 kiloydum İnşallah vücut su tutmuşturda kilo değildir o.. Dün o kadar pilates, yüzme falan yaptım yinede inmemiş kilom.. İlginç.
Ama inşallah yarına 66 küsür çıkarımda moralim yerine gelir...
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 küçük cappucino + 500 ml su
ÖĞLEN. 1 yeşil elma + 500ml su
ARA: 1 orta boy cappucino
AKŞAM: Muhtemelen beyaz peynirli salata yicem :)
Şimdi pilatese başlıyorum, azcık terleyelim
ben de bu gruba girmek istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum. nasıl gireceğim?...
Günaydın canımcığım geçmiş olsun, salgın mıdır nedir, herkes hasta bu havada, patronumda nasıl öksürüyor ya, kardeşim öyle, dikkat et kendine canım, hava dün de bugün de çok sıcak, yürürken sankı kafama ateş fırlatıyorlarçok terlıyorum, terlemeyi hiç sevmiyorum hayır ben terleyince bir de yüzden terliyorum yüzüme sanki su dökmüşler gibi bu havalarda da hiç çalışası gelmiyor insanın.
valla murccum bebem bunun için kural falanda koyduk ama bir kez daha halı çıktın bir işe yaramıyo
ben de bu gruba girmek istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum. nasıl gireceğim?...
İyi akşamlar herkese, hemen menümü paylaşıp çıkacağım.
Sabah
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:4-5 adet siyah kuru üzüm+2 adet erik
Öğle
1 domates+salata
Yarım tabak patates yemeği
Ara: Erik (Saymadım baya bir götürdüm erikleri)
Akşam
1 domates
1 tabak mücver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?