Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnn nasılsınız kızlar sıcakların rehaveti çöktükçe işimiz zorlaşıyo bende bu aralar kilo almışım son 1 hafta acayip saldım acıkçası gruptan atılma korkumda yok değil yeni kurallar gereği tabi bir yanımda rahat ol kim uyuyo ki kurallara diyo neyse gelelim sadede regl dönemim yaklaşıyo ondanmıdır yoksa 1 haftanın rehavetinden mi bilinmez göbeğim benden önce gitmeye başladı bu akşam ititbariyle spoara başlıyorum evde 30 dk eliptik çevirip 15 dk hareket yapsam bu bile yeter inş inş yapabilirim
hep dert yanıyorum ama inanın yetişemiyorum mesela bugün pazar var pazara uğrasam eve git yemek yap spora zaman kalmıyo o sıradada oğlum geliyo ama ne yapıp ne edip sporu yapmam lazım 65,8lerde olduğum zaman göbüşüm düm düzdü yine öyle istimmmmmm

Nagiş haklısın valla zaman hiçbişeye yetmiyor, yada ne bilim biz kendimize öncelik vermiyoruz. Bende daha çocuk filan yok yinede düzenli spor yapamıyorum. Aslında yemekten çamaşırdan önce hemen bi koşu yarım saat sporumu yapsam sonra başlasan yemeğe filan kim bana ne diyecek. eşim yemek hazır değilmi filan deyip gıcıklık yapmaz yani, ben kendimi zorunlu hissediyorum, illaki o gelince yemek masa salata herşey hazır olacak diye. annemden öyle görmüşüm öyle alışmışım, kalıplarımı yıkmam lazım yoksa çocuk filan olunca iyice kendimi salarım ben. zaten eşim yarın sabah yine şehir dışına gidecek cumaya kadar yok, o 3 günde istediğim kadar spor rejim vs yapabilirim. annemlerede gitmiycem, kimseye haber vermiycem eşimin gittiğini, yoksa hemen annem ve kayınvalidem tuttururu bana gel bana gel diye. evde keyif yapayım kendime vakit ayırayım birkaç gün değişiklik olsun bana diyorum

aynen cnm ya benim eşimde o konuda bişey demez ne bulursa yer ama ben aileden öyle gördüm hatta bizim evde yemekler tek öğünlük pişer azıcık azıcık 2.ye sofraya gelmez bile bende öyle alışmışım bir yemeğin ömrü en fazla 2 gündür ee hal böyle olunca kendimi yiyorum ancak insan kendinede zaman ayırmalı dilim böyle desede ben yapamıyorum
bir arkadaşım var 4 aylık bebeğini bırakıp istanbula kocasıyla gezmeye gitti yapana helal olsun böyle yapabilsek yaşlanmayız işte ben yapamıyorum oğluma yapışığım

BENİM CANIM TAKIMIM.NELER OLUYOR SİZE HERKES KİLO MU ALDI BU HAFTA?AMMAN DİKKAAAATTT.
Ben de regl dönemindeyim ama kilo almadım.sadece aynı kilodayım.
Noracım ben seni elma diyeti yapıyosun sanmıştım

nagieymen, seni sabah sporuna davet ediyorum.ama hazır ol iştah çok artıyor

.bugün kk da bir problem var herhalde..bağlantı kopuyor devamlı..herneyse..sevgili arkadaşlarım , yoldaşlarım..çook uzun bir süredir bu topikteyim..arada yok olup kaybolsamda hiç kopmadım buradan..zira buradan kopmak demek benim için kilo almak demek..amaaaa maalesef bir süreliğinede olsa buradan ayrılmak zorunda kalıcam..evde yeni bir tadilat dalgası daha başlıyor...ki zannımca 1 ay falan sürer..e ondan sonrada ramazan gelecek zaten..bu arada çocuklarda tatile çıkıyorlar ve benim bu kadar iş içinde birde burayı takip etmem çok zor olacak..demem o ki canlarım sizleri biraz daha özlemeye devam edicem..arada uğrarım hatırınızı sorarım ama tekrar geri dönmem 2 ayı geçer gibi geliyor bana...bu süre zarfında murçum senden ricam beni geri dönmek üzere ayrıldı yazman..hepinizi çoooooooooooooook özlüycem ..sizi çok seviyorum bebeklerim, kendinize iyi bakın

cnm 2,5 yaşında oğlum var sanki bende bir verici var resmen yataktan kalktığımı anlıyo sıpa haftasonu 9 a kadar uyurken hafta içi 6,5ta kalkıyo veee beklenen son anne işe gitme üstünü çıkar pijamalarını giyyyyy onun için zor olabilir ama bir nabız yoklamak lazım,bide oturduğum muhit pek uygun değil sabah koşan bir hanım görmeye eşimden onay çıkmayabilir

hopişim hoşgeldin güle güle gibi oldu bu hadi bakalım çocuklarla bolca vakit geçir arada bizede slm ver unutma tadilat işi zor Allah kolaylık versin ramazandan korkuyorum zira ramazanda kilo alan bir tipim azda yerim ama yarıyo mübarek ay

Öğle Yemeğimi de yedim, hemen güncelleyeyim menümü

Sabah
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara:4-5 adet siyah kuru üzüm+2 adet erik

Öğle
1 domates+salata
Yarım tabak patates yemeği

65.9'a geri dönmek için elimden geleni yapıyorum Açım yine açççç!!! 2 gün atıştırdım sonuca bak, sabah 67.4 kiloydum İnşallah vücut su tutmuşturda kilo değildir o.. Dün o kadar pilates, yüzme falan yaptım yinede inmemiş kilom.. İlginç.

Ama inşallah yarına 66 küsür çıkarımda moralim yerine gelir...

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 küçük cappucino + 500 ml su

ÖĞLEN. 1 yeşil elma + 500ml su

ARA: 1 orta boy cappucino

AKŞAM: Muhtemelen beyaz peynirli salata yicem :)

Şimdi pilatese başlıyorum, azcık terleyelim

Son düzenleme:
hopişim yaa bu nedir böyle yaprak dökümü mü önce fulya sonra sen.... anlıyorum seni hakkaten yoğun bir temponun içine giriyrsun ama akşamları 10 dk da olsa kendine vakit ayırıp gelmeye çalış olurmu. seni çok özleyeceğim...
Öğle Yemeğimi de yedim, hemen güncelleyeyim menümü
Sabah
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 domates+salata
gamzecim afferim iyi gidiyorsun maşallah, ben aralarda çikolataları götürüyorum

canım maşallah azimlisin, aynen böyle deavm et, nedense güneşi gördük kilolar yapıştı o sıcakla üzerimize galiba sakız gibi :) ama gidecek !!!!

ben de bu gruba girmek istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum. nasıl gireceğim?...

merhaba hoş geldin canım.ben de 2 haftadır takımdayım.kaptanımız gelince kurallardan bahsedecektir.sen de bize kilo hikayeni anlatabilirsin.mesele nasıl kilo aldın,kaç kilo vermek istiyorsun,,ne tür diyetler yapıyorsun?

İyi akşamlar herkese, hemen menümü paylaşıp çıkacağım.

Sabah
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 domates+salata

Ara: Erik (Saymadım baya bir götürdüm erikleri)

Akşam
1 domates
1 tabak mücver.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende sevmem hıc terlemeyı o yuzden kıs fovorı mevsımımdır...

valla murccum bebem bunun için kural falanda koyduk ama bir kez daha halı çıktın bir işe yaramıyo

Yaaa nagıs tabıkıde zor burayı kont etmek netıcede sanal bı ortam ama gecer buda ıns ...

msj alındı hopıs dikkat et kendıne sık sık gel beklerız

ben de bu gruba girmek istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum. nasıl gireceğim?...

hos geldın cnmm takım olark kurallarımız var.En basta 1 hafta deneme surecıne gırıyorsun daha sonra senı lısteye eklıyoruz ve yarısmaya baslıyorsun...Takımda yerımız var katılmak ıstersen bıze kendınden bahset cnmmm

Menun guzek cnmm mucver fırındadır umarım

Günayyddınn Günayydddııınnnn herkese ;

Mutlu neselı bır gun olsun hepımıze...Dun aslında hep yazılanları okudum ama bı turlu cvp yaazmamısım nasıl oldu bende anlamadım neyse bugun telafı ederım artık...Dun goz ıcın dr den rnd aldım ne zamandır kontrole gıtmıyorum buyumustur numaram kesın...Gecen ay dıyetısyene gıtmıstım bılıyorsunuz bı gıttım bıda ne arayan var ne soran dun aradım fırcalıyım dıe ama dıyetısyen hastaneden ayrılmıs saka gıbı yaa arayıp bılgılendırende yok 55 lıram cope gıttı bugun devlet hastanesınden goz randevusuyla beraber dahılıyedende rand aldım dıyetısyene sevk etcekmıs bıde onu deneyeyım bakalım ne olacak !

Nagıscımmm sabah spor yapma fıkrı fena deıl ama devamlılıgı zor...

906090 cnmmm panıkleme hemen aynen spora ve dıyete dıkkat et koyverme hemen...

yirmi cnm senınde karne telasın vrmı bu aralar...Okullar bıınce rahatsın daha guzel dıkkat edersın dıyetıne

grafıker ve nora sızde baya ıyı gıdıyorsunuz menuler guzel

Dün bi istahım acıktı kı sıze anlatamam Menum soyleydı ;

Sabah;

2 pogaca
1 bardak ıce tea

Öğle;

Tavuklı salata

Akşam;

yourtlu yumusta
borulce salatası
2 dılım ekemk

günaydın hatunlar.
Mursh'cum evet bu aralar karne telaşımız var. artık bitsin çok yorulduuum?
Bu hafta kilo veren varmı?

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, hava yine ateş gibi ya, şimdiden bunalttı bu sıcaklar..
Bu sabah tartıldım 70.4 çıktım ama karnım hala şişti ve tartıldıktan sonra wc'ye çıktım sanırım yarın 69'ları görürüm ve bu haftaki kilomu korurum.

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1,5 dilim yağsız peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim sucuk.

selam kızlarrr en sonunda gelebildim, yoğunum yine bugün
dünkü menüm;
sabah: kfleks
Ara: gofret
Öğlen: evden getirdiğim kepekli sandviç
Ara: gofret + kayısı
AKşam: (az) yarım tabak yoğurtlu mantı
Gece: yarım dilim kek
Allahım bu nasıl menü ya, tatlıya dayanamıyorum ama regliyim yani bir sebebim var.
Sabah tartıldım 62,2 çıktım yine ama bugünden itibaren eşim yok, akşamları sporumu yapıp diyetli şeyler yiycem, inşallah cumaya ümitliyim vucudum şu tuttuğu suyu bi bırakıverirse

slm hanımlar nihayet sınav telaşım bitti ve bende artık buralardayım size sınav zamanı yaptıklarımı anlatsam ahanda olursunuz o yüzden hiç anlatmayayım ve bugünden itibaren artık bende buradayım tam gaz diyete devam artık hiçbir engelim kalmadı ama sınav zamanı çok zordu benim için kardeşimin yıl sonu gösterisi vardı,dedem 1,5 haftadır hastahanedeydi hem prostat hem böbrekte taş hemde böbrek yetmezliği var o yüzden ameliyat oldu nihayet dün evine çıkardık onuda ,üst komşunun amerikadan kızı ve 1,5 yaşındaki torunu geldi kız habire ağlayıp duruyo tepemde (daha doğrusu ağlamıyo resmen uluyo)birde alt kattakinin oğlu habire müziği son ses açıp açıp durdu sınavlarımın olduğunu bile bile (bugünden itibaren bende koşu bandıyla zevkle tepincem tepelerinde) ve günlerdir haplarla geçmeyen mide ve baş ağrım vardı Allaha şükür ki geçti gitti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…