- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.221
Ne çayı bu Canlar, içeriği nedir ?emeğine sağlık :) evet bu hafta biraz tembellk yaptım.
ben aktarlardan alıyorum
Eki Görüntüle 2657520
tesekkur ederım uyarın ıcın alıskanlık çalışırken o sekılde kullandıgım ıcın oyle kalmıs klavyem :)Hoşgeldin esmacim
Sayfanin en altinda sayfa nuramalari varya ilk sayfaya gidiyorsun, en üstte takim kurallari var, okuyup kabul edersen ordaki formu kopyalayip, buraya doldurarak ekliyorsun
Bide sitenin genel kurali büyük harfle yazmak yasak cnm :)
Bugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acabatutmayın beni
Zuhal ablaya katılıyorumDur kizzz bu ne hizzzsen cocuklu bi kadinsin bu kadar iş neyine
süpersin bu gazla bence sahada devam edersinYine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
inşallahGünaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Gecen cuma: 69.5
Bugun: 68.9
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
süpersinKilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
Gayet güzelCuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
en güzeli girmek canımBi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
benimde küçük yavrimde öyle olmuştu canım 3 gün yüksek ateşten sonra, dr normal demişti yüksek ateşi olanda cıkmasıKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
En azından sabit abla Buda güzelçok şaşıraraktan kilo bildirimimi yapayım
geçen cuma 87.3
bu cuma 87.3
sabitim yaa gram değişmemiş stres bana yaramamış herhalde ondan, ben de saf saf 86 lı rakam görürüm diye baskülün üzerine çıktım(
menülerde düzenleme şart demekki canımHayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
süpersnbu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
güzel canımmerhaba kızlar. sabah 8 de 20 dk bir yürüyüş yaptım biraz kısa oldu. eve geldim ev işlerine giriştim. yuvarlak bir halı vardı banyoda yıkadım balkona astım, uzun zamandır halı yıkamamıştım :)
geçen hafta: 64
bu hafta: 63,5
fark: 0,5
yüzde: 0,78
inş haftaya canımMerhabalar
Geçen cuma 66.9
Bu cuma 67.2
Fark+300
@ekim2009 malesef ekşi gelemedim abla. Güvenini boşa çıkardım
süpersinBildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
gayet güZel canımMerhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;
Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
güzel canımCuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
sağol ablabol su iç hatta limon sıkıp iç gülüm , geçmiş olsun
emeğüne sağlık canımADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1. @Elif yildizz 133.300 Adım
2.Dream00 17.100 Adım
3.Jasminium84 16.650 Adım
4.zumazuma 5.830 Adım
@Elif yildizz tebrikler kuzum istikrarın için şahanesin
Dream00 zumazuma kızlar sizi de tebrik ederim azminize, ayaklarınıza sağlık ama bu haftaki performansımız düştü birazcık lütfen önümüzdeki hafta bacaklarımıza kuvvet deyip asılalım azıcık olur mu
Oh bu enerji geldimi insan durdurak bilmiyorBugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acabatutmayın beni
Mezuniyet canım zaten ilk hedefim 70ti 65e çektim yeter bu kadar yoruldum kaç aydırGayet güzelsende yaklaştın hedefe, devam mı yoksa mezuniyet mi
boyun zaten uzun canim bencede bu kiloada gayet iyisindir :) foto isteyebiliriz dimi :))Mezuniyet canım zaten ilk hedefim 70ti 65e çektim yeter bu kadar yoruldum kaç aydır
Doğru hesaplanmışsın canımkaptanım unutmadım da izne ayrılınca farklı hesaplaniyordu sanırsam ben hesap yaptım çok saçma bişey çıktı yazmadım o yüzden -0,084 diye gidiyor izne ayrıldığımız hafta sayısınca biliniyordu sonuç sanırsam ben de böldüm bu çıkınca yazmadım doğru değildir dedim
Anason, rezene, sinameki, kişniş, meyanköküNe çayı bu Canlar, içeriği nedir ?
hosgeldin canim, 10 kilo bisey degil istikrarli gidersen cabucak verilebilir ins :)Adı:ESMA
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk/yaşları:4 YASINDA 1 TANE
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:MUHASEBE
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy:170
Kilo:82
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeninizOGUMDAN KALMA
Bize kısaca kendini anlatırmısın:daha once 95lerı gordum kendı cabalarımla sacma sapan urunlerle bu kıloma dustum ama snra o urunlerı kullanmanın en buyuk kotuluk oldugunu fark ettım sımdı aksamları ısten cıkıp yuruyorum nıyetım eylule kadar 10 kılo verebılmek umarım ıstedıgım kıloya gelırım
Aslında almadım canımkaptan ne ara aldın bu kadar en son 68 lerdeydin çok şey kaçırmışım yaama moral bozmak gidecek bunlar inanıyorum
ınsallah ya cok basladım hep yarıda bıraktım etrafımdakıler boyle ıyısın daha ne ugrasıyosun kendıen ezıyet edıyosun dıyolar hemen gazlarına gelıyrum en sevmedıgım huyumda buhosgeldin canim, 10 kilo bisey degil istikrarli gidersen cabucak verilebilir ins :)
Eski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hepboyun zaten uzun canim bencede bu kiloada gayet iyisindir :) foto isteyebiliriz dimi :))
Bi şey demedi mi adam sana ? İyi yapmışsın canım bence bi nebze sakinleşmişlerdiray elim ayagim bosaldi ya, genc bi sevgililer var karsi dairede bi kavgaya tutustular ama nasil allah korusun
bagirma cagirma kat küt kiz agliyor, adam bagriyor.. artik dayanamadim ya bisey olur diye kapilarini caldim, adam bi cikti öyle bi titriyorki kafayi yemis gibiydi,, karismis oldum iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama bisey olsaydi vicdan azabi cekerdim
Bakma sen onlara boyun uzun ama 40 bedenden Aşağı giyinmiyorsundur gerçi önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin 70 kiloda 38 hatta 36 bile olur sanaınsallah ya cok basladım hep yarıda bıraktım etrafımdakıler boyle ıyısın daha ne ugrasıyosun kendıen ezıyet edıyosun dıyolar hemen gazlarına gelıyrum en sevmedıgım huyumda bu
sağol kuzummsüpersin bu gazla bence sahada devam edersin
inşallah
süpersin
Gayet güzelsende yaklaştın hedefe, devam mı yoksa mezuniyet mi
en güzeli girmek canım
benimde küçük yavrimde öyle olmuştu canım 3 gün yüksek ateşten sonra, dr normal demişti yüksek ateşi olanda cıkması
En azından sabit abla Buda güzel
menülerde düzenleme şart demekki canım
süpersnbaya mezun olacak olanlar var
güzel canım
inş haftaya canım
süpersin
gayet güZel canım
güzel canım
sağol abla
emeğüne sağlık canım
Oh bu enerji geldimi insan durdurak bilmiyor
amann Allahım yaaaay elim ayagim bosaldi ya, genc bi sevgililer var karsi dairede bi kavgaya tutustular ama nasil allah korusun
bagirma cagirma kat küt kiz agliyor, adam bagriyor.. artik dayanamadim ya bisey olur diye kapilarini caldim, adam bi cikti öyle bi titriyorki kafayi yemis gibiydi,, karismis oldum iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama bisey olsaydi vicdan azabi cekerdim
baskalarinin degil canim sen nasil olmak istiyorsan öyle olınsallah ya cok basladım hep yarıda bıraktım etrafımdakıler boyle ıyısın daha ne ugrasıyosun kendıen ezıyet edıyosun dıyolar hemen gazlarına gelıyrum en sevmedıgım huyumda bu
sinirliydi bagriyordu dedim ne bagriyorsun üstüne gittim biraz :)) polisi cagiririm dedim kadinimi dövüyorsun napiyorsun dedim,, cagir dedi... kadini göster dedim görecem,, ürkek ceylan gibi geldi agliyor korkudan bise yapmadi ben ona bagirdim diye kizdi diyor... ama sesler hicte öyle degildiEski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hep
Bi şey demedi mi adam sana ? İyi yapmışsın canım bence bi nebze sakinleşmişlerdir
bi damlacik cani var zaten, kup kuru bisey bisey yapsa gider hemen allah korusunamann Allahım yaaa
iyi yapmışsın kuzum böyle şeylere susa susa bu kadar kadın ve çocuk cinayeti arttı ALlahım korusun
Aman Allahım korusun yaabi damlacik cani var zaten, kup kuru bisey bisey yapsa gider hemen allah korusun(
Ne güzel aynalarla barışmak önceki sonraki fotoğraflari bende bekliyorum motivasyon olur bizleredeEski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hep
Bi şey demedi mi adam sana ? İyi yapmışsın canım bence bi nebze sakinleşmişlerdir
Hoşgeldiniz aramizaAdı:ESMA
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk/yaşları:4 YASINDA 1 TANE
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:MUHASEBE
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy:170
Kilo:82
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeninizOGUMDAN KALMA
Bize kısaca kendini anlatırmısın:daha once 95lerı gordum kendı cabalarımla sacma sapan urunlerle bu kıloma dustum ama snra o urunlerı kullanmanın en buyuk kotuluk oldugunu fark ettım sımdı aksamları ısten cıkıp yuruyorum nıyetım eylule kadar 10 kılo verebılmek umarım ıstedıgım kıloya gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?