Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adı:ESMA
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk/yaşları:4 YASINDA 1 TANE
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:MUHASEBE
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy:170
Kilo:82
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz OGUMDAN KALMA
Bize kısaca kendini anlatırmısın:daha once 95lerı gordum kendı cabalarımla sacma sapan urunlerle bu kıloma dustum ama snra o urunlerı kullanmanın en buyuk kotuluk oldugunu fark ettım sımdı aksamları ısten cıkıp yuruyorum nıyetım eylule kadar 10 kılo verebılmek umarım ıstedıgım kıloya gelırım

tesekkur ederım uyarın ıcın alıskanlık çalışırken o sekılde kullandıgım ıcın oyle kalmıs klavyem :)

Yine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
süpersin bu gazla bence sahada devam edersin
inşallah
Kilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım

Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
süpersin
Cuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
Gayet güzel sende yaklaştın hedefe, devam mı yoksa mezuniyet mi
Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
en güzeli girmek canım
benimde küçük yavrimde öyle olmuştu canım 3 gün yüksek ateşten sonra, dr normal demişti yüksek ateşi olanda cıkması
En azından sabit abla Buda güzel
menülerde düzenleme şart demekki canım
bu arada bildirimimi yapayım kızlar

geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
süpersn baya mezun olacak olanlar var
güzel canım
Merhabalar

Geçen cuma 66.9
Bu cuma 67.2
Fark+300

@ekim2009 malesef ekşi gelemedim abla. Güvenini boşa çıkardım
inş haftaya canım
Bildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
süpersin
Merhaba kizlar, kilo veren yoldaşlarımı tebrik ederim
Benim kilo bildirimim;

Geçen Cuma: 80,1
Bugün: 78,8
Fark: 1,3
Yüzde: 1,62
gayet güZel canım
Cuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
güzel canım
bol su iç hatta limon sıkıp iç gülüm , geçmiş olsun
sağol abla
emeğüne sağlık canım
Bugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acaba tutmayın beni
Oh bu enerji geldimi insan durdurak bilmiyor

Doğru hesaplanmışsın canım

ay elim ayagim bosaldi ya, genc bi sevgililer var karsi dairede bi kavgaya tutustular ama nasil allah korusun
bagirma cagirma kat küt kiz agliyor, adam bagriyor.. artik dayanamadim ya bisey olur diye kapilarini caldim, adam bi cikti öyle bi titriyorki kafayi yemis gibiydi,, karismis oldum iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama bisey olsaydi vicdan azabi cekerdim

Ne çayı bu Canlar, içeriği nedir ?
Anason, rezene, sinameki, kişniş, meyankökü
hamileler ve emziren kadınlar kullanamaz yazıyor. 20 gün kullanıyor daha sonra ara veriliyor. bağırsak tembelliğine sebep olabiliyormuş. bu yüzden ben ara ara kullanıyorum sadece.

hosgeldin canim, 10 kilo bisey degil istikrarli gidersen cabucak verilebilir ins :)

kaptan ne ara aldın bu kadar en son 68 lerdeydin çok şey kaçırmışım ya ama moral bozmak gidecek bunlar inanıyorum
Aslında almadım canım
İzin ayrılır ayrılmaz turşu tüketmeye başladım, artık turşu tüketerek diyete devam etmek istediğim için turşunun ödemi kiloma liste dışında iken eklensin istedim.
+1 ordan geldi.
Bugünki tartı sıcaktan ve geç kalkmaktan kaynaklı

hosgeldin canim, 10 kilo bisey degil istikrarli gidersen cabucak verilebilir ins :)
ınsallah ya cok basladım hep yarıda bıraktım etrafımdakıler boyle ıyısın daha ne ugrasıyosun kendıen ezıyet edıyosun dıyolar hemen gazlarına gelıyrum en sevmedıgım huyumda bu

boyun zaten uzun canim bencede bu kiloada gayet iyisindir :) foto isteyebiliriz dimi :))
Eski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hep
Bi şey demedi mi adam sana ? İyi yapmışsın canım bence bi nebze sakinleşmişlerdir

ınsallah ya cok basladım hep yarıda bıraktım etrafımdakıler boyle ıyısın daha ne ugrasıyosun kendıen ezıyet edıyosun dıyolar hemen gazlarına gelıyrum en sevmedıgım huyumda bu
Bakma sen onlara boyun uzun ama 40 bedenden Aşağı giyinmiyorsundur gerçi önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin 70 kiloda 38 hatta 36 bile olur sana

sağol kuzumm

amann Allahım yaaa
iyi yapmışsın kuzum böyle şeylere susa susa bu kadar kadın ve çocuk cinayeti arttı ALlahım korusun

baskalarinin degil canim sen nasil olmak istiyorsan öyle ol
Eski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hep

Bi şey demedi mi adam sana ? İyi yapmışsın canım bence bi nebze sakinleşmişlerdir
sinirliydi bagriyordu dedim ne bagriyorsun üstüne gittim biraz :)) polisi cagiririm dedim kadinimi dövüyorsun napiyorsun dedim,, cagir dedi... kadini göster dedim görecem,, ürkek ceylan gibi geldi agliyor korkudan bise yapmadi ben ona bagirdim diye kizdi diyor... ama sesler hicte öyle degildi

amann Allahım yaaa
iyi yapmışsın kuzum böyle şeylere susa susa bu kadar kadın ve çocuk cinayeti arttı ALlahım korusun
bi damlacik cani var zaten, kup kuru bisey bisey yapsa gider hemen allah korusun (

Ne güzel aynalarla barışmak önceki sonraki fotoğraflari bende bekliyorum motivasyon olur bizlerede
Hoşgeldiniz aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…