- 8 Mart 2020
- 5.925
- 28.539
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.241
Hoşgeldin CanımAdı:ESMA
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk/yaşları:4 YASINDA 1 TANE
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:MUHASEBE
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy:170
Kilo:82
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeninizOGUMDAN KALMA
Bize kısaca kendini anlatırmısın:daha once 95lerı gordum kendı cabalarımla sacma sapan urunlerle bu kıloma dustum ama snra o urunlerı kullanmanın en buyuk kotuluk oldugunu fark ettım sımdı aksamları ısten cıkıp yuruyorum nıyetım eylule kadar 10 kılo verebılmek umarım ıstedıgım kıloya gelırım
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayimAdı:ESMA
Bize kısaca kendini anlatırmısın:daha once 95lerı gordum kendı cabalarımla sacma sapan urunlerle bu kıloma dustum ama snra o urunlerı kullanmanın en buyuk kotuluk oldugunu fark ettım sımdı aksamları ısten cıkıp yuruyorum nıyetım eylule kadar 10 kılo verebılmek umarım ıstedıgım kıloya gelırım
17 Temmuzda artı olmazsan girebilirsin canım
Tabi sen pidesini yemeyeceksin değil mi hele de listeye girmişkenAkşam yemeğine İskender yapıyorum. Haftalardır canım istiyordu. Şimdi tam buğday unundan pidesini hazırlıyorum.
hoşgeldin canim. Ben Elif. 34 yasinda, 2 çocuk annesiyim.Umarim en kısa sürede verirsin 10 kiloyu.Adı:ESMA
bende öyleyim ya. Hep araya felan girerim, zayıf çıkayım diyeEski halimden fotoğraf bulursam atayım canım fotoğraflarda kötü göründüğüm için saklamaz silerdim hep
Ama artık silmezsinhoşgeldin canim. Ben Elif. 34 yasinda, 2 çocuk annesiyim.Umarim en kısa sürede verirsin 10 kiloyu.
bende öyleyim ya. Hep araya felan girerim, zayıf çıkayım diyekilolu göründüğüm fotoğrafları da silerim hemen
Merhaba canım. hoşgeldin ben Aslıhan. bende takımda yeniyim. umarım istediğin kiloya gelirsin :)Adı:ESMA
1 avuç kadar dogradim koydum kız tabağaTabi sen pidesini yemeyeceksin değil mi hele de listeye girmişken
3 temmuz menüsü
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 7zeytin
Cokelik 1 dilim tb ekmeği
12:30 Bi haslanmis tuzsuz mısır küçük
15:30 yeşil çay
17:30
4izgara kofte,bir kapya kozlenmis biber,bi tanede köy biberi kozlenmis bol limonlu salata
1kepce corba
Yatana kadar yeşil çay soda olur
Şu 3lt
Spor
30dk kondisyon bisiklet 60pn
20dk orta tempolu yürüyüş 40pn
20dk leslie 60pn
Toplam 160pn
Canım menü gayet güzel, hele su harika
U UcanSupurge
Bu menüyü bı hafta sonra buralarda göremeyecek miyiz, motivasyon kaynağım3 Temmuz Cuma
11:30
1 dilim peynir ile 2 yumurtadan omlet
Domates, yesillik
10 gr badem
17:00
1 porsiyon ızgara tavukgöğsü
Bol salata
2,5 lt su
Keşke diyete başlamadan,evde bir tane çekseydim. Bir arayım eski fotoğraflarımıAma artık silmezsin
Sende öncesi sonrası foto paylasabilirmisin
Handandandan uyelerin izin donusunu kontrol edin
Arti olarak girebilmesi icin gereken şartları saglamiyor
yok maalesef abla ben terleyemiyorum.hoş geldin gülüm cırcıvık ter oldun mu bu sıcak da:)
Hosgeldin cnm tekrardan :) donup dolasip geldigmiz yer burasi benimde 3 sene olcak burdayim hep git geldeyim ama burda olmanin avantaji fazla kilo almiyorum az bisi alinca onlemimi aliyorum hemen :) dogum sonrasi toparlayamadim kilo durumunu :)
Bebis iyi sukur buyuyor 9 gun sonra 1 yasina giriyor ne cabuk geciyor zaman ya :)
Sen neler yaptin nasil gidiyor cocuk is guc durumlarin
% 5 in altında ama artısıHandandandan niran zeynebi artiyken listeye alamazsinki cnm
Bide saat 8 i gec tikten sonra duzeltme yapamazsin
Ne yapacağız pekiHandandandan niran zeynebi artiyken listeye alamazsinki cnm
Bide saat 8 i gec tikten sonra duzeltme yapamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?