- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.641
selam kızlarrr en sonunda gelebildim, yoğunum yine bugün
dünkü menüm;
sabah: kfleks
Ara: gofret
Öğlen: evden getirdiğim kepekli sandviç
Ara: gofret + kayısı
AKşam: (az) yarım tabak yoğurtlu mantı
Gece: yarım dilim kek
Allahım bu nasıl menü ya, tatlıya dayanamıyorum ama regliyim yani bir sebebim var.
Sabah tartıldım 62,2 çıktım yine ama bugünden itibaren eşim yok, akşamları sporumu yapıp diyetli şeyler yiycem, inşallah cumaya ümitliyim vucudum şu tuttuğu suyu bi bırakıverirse
slm hanımlar nihayet sınav telaşım bitti ve bende artık buralardayım size sınav zamanı yaptıklarımı anlatsam ahandaolursunuz o yüzden hiç anlatmayayım ve bugünden itibaren artık bende buradayım tam gaz diyete devam artık hiçbir engelim kalmadı ama sınav zamanı çok zordu benim için kardeşimin yıl sonu gösterisi vardı,dedem 1,5 haftadır hastahanedeydi hem prostat hem böbrekte taş hemde böbrek yetmezliği var o yüzden ameliyat oldu nihayet dün evine çıkardık onuda ,üst komşunun amerikadan kızı ve 1,5 yaşındaki torunu geldi kız habire ağlayıp duruyo tepemde (daha doğrusu ağlamıyo resmen uluyo)birde alt kattakinin oğlu habire müziği son ses açıp açıp durdu sınavlarımın olduğunu bile bile (bugünden itibaren bende koşu bandıyla zevkle tepincem tepelerinde ) ve günlerdir haplarla geçmeyen mide ve baş ağrım vardı Allaha şükür ki geçti gitti hepsi
canım benim hoşgeldin, ayy çok feci bir dönemden geçmişsin, o ağrıların filanda hep bu sıkıntıdanmış demekki, bak hepsi bitti, ağrılarında bitmiş çok şükür. seni gördüğüme sevindim canım, hadi bakalım şimdi ya ALlah bismillah de kilolarla savaşa başla yenidenslm hanımlar nihayet sınav telaşım bitti ve bende artık buralardayım size sınav zamanı yaptıklarımı anlatsam ahandaolursunuz o yüzden hiç anlatmayayım ve bugünden itibaren artık bende buradayım tam gaz diyete devam artık hiçbir engelim kalmadı ama sınav zamanı çok zordu benim için kardeşimin yıl sonu gösterisi vardı,dedem 1,5 haftadır hastahanedeydi hem prostat hem böbrekte taş hemde böbrek yetmezliği var o yüzden ameliyat oldu nihayet dün evine çıkardık onuda ,üst komşunun amerikadan kızı ve 1,5 yaşındaki torunu geldi kız habire ağlayıp duruyo tepemde (daha doğrusu ağlamıyo resmen uluyo)birde alt kattakinin oğlu habire müziği son ses açıp açıp durdu sınavlarımın olduğunu bile bile (bugünden itibaren bende koşu bandıyla zevkle tepincem tepelerinde ) ve günlerdir haplarla geçmeyen mide ve baş ağrım vardı Allaha şükür ki geçti gitti hepsi
amanın benim diyet gittiii gittiii. bu gün arkadaşlarla kısır yaptık.2 tabakk yedim.öğrenciler de parti yaptılar..ye allah yee..bu gün tartılmayım bariii
selam kızlarrr en sonunda gelebildim, yoğunum yine bugün
dünkü menüm;
sabah: kfleks
Ara: gofret
Öğlen: evden getirdiğim kepekli sandviç
Ara: gofret + kayısı
AKşam: (az) yarım tabak yoğurtlu mantı
Gece: yarım dilim kek
Allahım bu nasıl menü ya, tatlıya dayanamıyorum ama regliyim yani bir sebebim var.
Sabah tartıldım 62,2 çıktım yine ama bugünden itibaren eşim yok, akşamları sporumu yapıp diyetli şeyler yiycem, inşallah cumaya ümitliyim vucudum şu tuttuğu suyu bi bırakıverirse
BUGÜNKÜ MENÜM:
Sabah: 1 kivi
Öğle: Yağsız sütlü küçük Cappucino
Ara: 1 elma
Ara: 3 yeşil erik
Akşam: 3 Domates + 2 Biberle yaptığım yemek + 1 bardak coca cola zero
Toplam 1.5 litre sıvı
45 dakika Pilates (hocanın dedğine göre yaptığımız hareketler toplam 2000 kalori yaktırıyormuş)
Bu arada sabah 66 kg'dım, inmişim yine. Eve geldiğimde 66.2'ydim. Muhtemelen yarın 65li bir kilo çıkarOley
off off moralim çok bozuk arkadaşlar.kaç aydır diyetisyene gidiyorum.ama tık yok.arkadaşla görüştüm.aynı diyetisyene gidiyoruz.20 kilo vermiş yaaaaaaaaa..ben neden veremiyorum.çok mutsuzum yaa. bu aarada yarın tavuk diyetine başlayacağım.incelemek isteyenler :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya-83.html
Canım şimdi senin günlük öğününü inceledim. Bana göre ekmek hiç yememen gerekiyor, diyet listesinde ekmek olayını anlamıyorum ben, neticede kepekli de olsa ekmek hamurdur, ve hamurun insanı şişirip davul gibi şişmanlattığı gerçeğini kimse değiştiremez. O ekmeği yemezsen kilo verirsin... onun haricinde o yulaflı burçak bisküvi vs yersen kilo veremezsin...
Bir de bulgur ve gibi şeyler yeme. İçinde kendi doğal yağı dışında, yağ eklenen vs yemekleri yeme
Tuz ve şeker asla tüketme. Acıktığında su iç.
Bak nasıl zayıflayacaksın....
ya da istersen benim gibi meyve diyeti yap
Kızlar herkese gunaydınnn ...
Sabahtan doktora gıdıcem goz kontrolum var ogleden sonra gelınce gecmıse bakıcammm...Size mutlu neselı gunler
Öğlen 1 yeşil elma + 500 ml suOleyyyyyy bu sabah 65.6 kg geldimcok mutluyum bir an önce 64leri görmek istiyorum!!!!!!
Sabah: 1 kayısı + 500 ml su
Öğlen : 500 ml su
slm hanımlar nihayet sınav telaşım bitti ve bende artık buralardayım size sınav zamanı yaptıklarımı anlatsam ahandaolursunuz o yüzden hiç anlatmayayım ve bugünden itibaren artık bende buradayım tam gaz diyete devam artık hiçbir engelim kalmadı ama sınav zamanı çok zordu benim için kardeşimin yıl sonu gösterisi vardı,dedem 1,5 haftadır hastahanedeydi hem prostat hem böbrekte taş hemde böbrek yetmezliği var o yüzden ameliyat oldu nihayet dün evine çıkardık onuda ,üst komşunun amerikadan kızı ve 1,5 yaşındaki torunu geldi kız habire ağlayıp duruyo tepemde (daha doğrusu ağlamıyo resmen uluyo)birde alt kattakinin oğlu habire müziği son ses açıp açıp durdu sınavlarımın olduğunu bile bile (bugünden itibaren bende koşu bandıyla zevkle tepincem tepelerinde ) ve günlerdir haplarla geçmeyen mide ve baş ağrım vardı Allaha şükür ki geçti gitti hepsi
off off moralim çok bozuk arkadaşlar.kaç aydır diyetisyene gidiyorum.ama tık yok.arkadaşla görüştüm.aynı diyetisyene gidiyoruz.20 kilo vermiş yaaaaaaaaa..ben neden veremiyorum.çok mutsuzum yaa. bu aarada yarın tavuk diyetine başlayacağım.incelemek isteyenler :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya-83.html
slm kızlar bu hafta üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin siteye giriyorum okuyorum ama yazmaya eriniyorum falan filan
karnımda bir acıktıki sormayın gitsin
off off murc beni vur öğlen yine ne yedim ne yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?