Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

offfff ya bende bugün aycangülün verdiği tarih olduğu için ağda yapcaktım ama sabah bi baktım adet olmuşum

amanın benim diyet gittiii gittiii. bu gün arkadaşlarla kısır yaptık.2 tabakk yedim.öğrenciler de parti yaptılar..ye allah yee..bu gün tartılmayım bariii

hoşgeldin.sanırım sen izinliydin.ben de artık takımdayım. baya zorlu bir süreç geçirmişsiniz. geçmiş olsun.

canım benim hoşgeldin, ayy çok feci bir dönemden geçmişsin, o ağrıların filanda hep bu sıkıntıdanmış demekki, bak hepsi bitti, ağrılarında bitmiş çok şükür. seni gördüğüme sevindim canım, hadi bakalım şimdi ya ALlah bismillah de kilolarla savaşa başla yeniden
amanın benim diyet gittiii gittiii. bu gün arkadaşlarla kısır yaptık.2 tabakk yedim.öğrenciler de parti yaptılar..ye allah yee..bu gün tartılmayım bariii

ahhh çok talihsiz birgün olmuş, neyseki daha cumaya 2 gün var, yeşil çay filan içersen bence yine toparlamak için vaktin var

yaaa ALlahım nekadar çok işim var, birsürü iş yapıyorum vakitte geçmiyor şuan saatin bence 16:00 olması lazımdı ama bakıyorumki daha 14,50 ne iş bitiyor ne vakit geçiyor. yiycem şimdi bi çikolata o olacak hee

Oofffffffffff naptıııın seeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn ((

BUGÜNKÜ MENÜM:

Sabah: 1 kivi

Öğle: Yağsız sütlü küçük Cappucino

Ara: 1 elma

Ara: 3 yeşil erik

Akşam: 3 Domates + 2 Biberle yaptığım yemek + 1 bardak coca cola zero

Toplam 1.5 litre sıvı

45 dakika Pilates (hocanın dedğine göre yaptığımız hareketler toplam 2000 kalori yaktırıyormuş)

Bu arada sabah 66 kg'dım, inmişim yine. Eve geldiğimde 66.2'ydim. Muhtemelen yarın 65li bir kilo çıkar Oley

Son düzenleme:

çok sevindim canım yaa. artık bende tik oldu.birileri kilo alınca fena depresif oluhyorum.verelim artık şu kiloları

Canım şimdi senin günlük öğününü inceledim. Bana göre ekmek hiç yememen gerekiyor, diyet listesinde ekmek olayını anlamıyorum ben, neticede kepekli de olsa ekmek hamurdur, ve hamurun insanı şişirip davul gibi şişmanlattığı gerçeğini kimse değiştiremez. O ekmeği yemezsen kilo verirsin... onun haricinde o yulaflı burçak bisküvi vs yersen kilo veremezsin...
Bir de bulgur ve gibi şeyler yeme. İçinde kendi doğal yağı dışında, yağ eklenen vs yemekleri yeme
Tuz ve şeker asla tüketme. Acıktığında su iç.

Bak nasıl zayıflayacaksın....

ya da istersen benim gibi meyve diyeti yap

Son düzenleme:
Kızlar herkese gunaydınnn ...

Sabahtan doktora gıdıcem goz kontrolum var ogleden sonra gelınce gecmıse bakıcammm...Size mutlu neselı gunler

Günaydın arkadaşlaaaar, yine yoğun bir güne başlıyorum. ilk önce sizlere mesajımı yazim sonra başliyim dedim.
DÜn akşam eve giderken birde ne göreyim mısır çıkmış hemde süüüt gibi, ilk önce 2 tane dedim, amca kapağı açınca ayyyy 3 olsun 3 dedim, o sırada bardaktan boşalırcasına bi yağmur indi kafamdan aşağı sormayın, ama hiç moralimi bozmadım fare gibi oldum eve gidene kadar ama benim aklımda mısırları yemek vardı polyanna gibi umursamadım. 3ünü birden oturdum yedim ama akşam yemeği filan yemedim yani 3 tane mısırda kaç kalori var acaba bi bakim ama oh yaa mısır canavarıyım ben, dayanamadım.
bugün tartıldım 61,8 kg çıktım, bugün akşam inşallah yine o mısırcıyı görmem, yarın yoksa davul gibi çıkabilirim
906090 canım senin menülerin süper ya maşallah sana, ben neden böyle salıverdim acaba bilemiyorum, seni örnek alacağım süpersin
Yirmi moralini bozma, acaba dr mu değiştirsen ya ne bilim onun diyet listeleri belki senin metabolizmana uygun gelmiyordur?
mURSH HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH DOKTORDAN CANIM.
gamze, gülşeker, nagiş, fadime abla hepinize sevgilerimi yolluyorum

Kızlar herkese gunaydınnn ...

Sabahtan doktora gıdıcem goz kontrolum var ogleden sonra gelınce gecmıse bakıcammm...Size mutlu neselı gunler

ben bu yoruma katılmıyorum zamanında hiç yemediğim kadar yiyerek diyetisyen sayesinde 10 kg vermiş biri olarak bir uzmanın yazdığı listeye bahane bulmak çok mantıklı gelmiyo gizemcim

slm kızlar bu hafta üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin siteye giriyorum okuyorum ama yazmaya eriniyorum falan filan
karnımda bir acıktıki sormayın gitsin

Hosgeldın beybııııı

Cnmm dıyetı okuyacak kadar zamnım olmadı ezbere konusmak ıstemem ama bole hızlı kılo verdıren dıyetlerı pek tavsıye etmıyorum cok denedım becerebıldıysem fazlasıyla gerı aldım yada 2 3 gun anca yapabıldım ama genede ıstersen dene aklında kalmasın

slm kızlar bu hafta üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin siteye giriyorum okuyorum ama yazmaya eriniyorum falan filan
karnımda bir acıktıki sormayın gitsin

off off murc beni vur öğlen yine ne yedim ne yedim

cnmm ıste tamda bu sebepten gırmek ıstemıyorsun sorumluluk soz konusuyaa ondan bence bıran once kendını toparlasan ıyı edersın...

Kızlar ben geldımmm

Saat 9:30 hastaneye bı gırdım chek up yaptırdım resmen

KBB gırdım benım kronık alejık nezlem var o fenaydı bu aralar gorundum ılac yazdı.

Göz muahnem gelmıstı numaralarım buyumus muayne oldum oda gectı yenı numaralarımı aldım .

Veeeeeeee ordn Dahılıye uzmanına gorundum tonton bı amca baktı bana tansıyonumu kalbımı dınledı sıkyetın ne dedı dedım kıloluyum zayıflamak ıstıyorum dıyetısyene gıtmek ıstıyorum (Devlet hastanesınde dıyetısyene dahılıye uzmanı uygun gorurse gıdebılıyormussun)...Baya uzun uzun konustuk cok guzel bılgıler verdı ama once senı tanımam gerek dedı.Kan testı ıstedı şeker kolestrol k.cıger yaglanması varmı dıe bakıcak.

Yanı ozel hastaneye gıtmeye hıc gerek yokmus ılk ızlenımım o oldu ve dr anlattıgı seylerden aklımda kalan tek sey .Bunyen geregı varlık ıcınde yokluk cekmek zorundasın somalıdekıler gıbı ac yasayacaksın kı kılo verebılesın Çünkü beynın senın bu kıloda olman gerektıgıne ınanmıs ve kılo vermenı onlıycek Sen yemesen bıle yaglarını erıtsen bıle yerıne su koyar ve senın zayıfladıgını gostermez dedı.

Yanı banada cok mantıklı geldı cunku bı yıyerek zayıflayanlar bıde yıyerek kılo alanlar ben malesef ıkıncı secenektenım...

Uzun lafın kısası yarın sonuclarımı aldıgımda gorucez neler olacagını

Selamlar kızlar, sabahtan beri moralim bozuktu ama şimdi iyiyim, kaçamak yapıyorum ama acaip şekilde çok üzülüyorum yiyorum ama gönül rahatlığıyla yiyemiyorum hep aklımda verdiğim kiloları alıcam düşüncesi var, neyse dün eve gittim sözde fazla birşey yemeyecektim, kardeşimin yerli malı gibi kutlamaları varmış eve gittim kek ve tatlı vardı dayanamadım yedim ee kaçamak yapınca tam yapayım dedim annem ne kadar abartma desede, kızsada ben bide üstüne gittim cips aldım, kız kardeşim diyorki sen önceden cips yemezdin dedim yasak ya hoş geliyor neyse bu kaçamaklara rağmen sabah 70 çıktım her 2 günde bir yeni bir karar alıyorum yine yeni bir karar aldım akşam salata, çorba ve meyve dışında birşey yemicem 65 olana kadar da kaçamak yok, inanılmaz korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye eğer alırsam bir daha sanmıyorum verebileceğimi. bir an önce 65 olup kilomu korumak istiyorum.

yasemincim senin kaçamaklarda baya arttı bugünlerde 3 mısır hee, dün deseydin bende alırdım

906090 cnm maşallah sen çok iyi gidiyorsun, şu verdiğim kararda işe yaramazsa sanırım bende meyve diyetine başlıcam...

iyi akşamlar herkese,hemen bugünkü menümü yazıyorum
sabah 1 bardak süt,1 tk dut pekmezi
ara müsli,1adet ceviz
öğle 10 tane sarma ,yoğurt ve 2 kaşık bezelye yemeği
ara 1 kase kiraz
akşam 1 kase kiraz, salata(semizotu,domates,dereotu,maydonoz,2 adet taze soğan) tulum peyniri ve 1 paket eti form kepekli bisküviyi rondoda iyice un gibi yaptım ve salatamın üstüne serpiştirdim süper oldu annemlerde çok beğendi ,tavsiye ederim
Ayrıca 3 lt su ,1 adet mineralli su ve 1 saat sporum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…