- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.501
Korkunun ecele faydası yok, bir yerden başlayacağız artıkyarin icin cesaretim yok tartiya, Bugun baya tıkındım
12 ve 9 yaşında 2 kızım, 2 yaşında da bir oğlum var canım.Niran senin kac çocuk vardı yaşları kaçtı senin yasinida unuttum
Benim bi tane olduğu halde yorgun hissediyorum kendimi
Havalar isinali gece uyanıp su ıstiyor agliyor
En basiti bugün piknikte yarım saat oturmadı koşturdu durdu kaydiraktan kaydi salıncakta salladım hamak kurduk
Eve geldik dusunu yaptirdim bulaşık çamaşır yikatip astım
Işim bitti benimle evcilik oyna diyo yorgunluktan geberdim yarım saat sonra uyutucagim
Gerçekten çocuk ev işi çok zor
ben bu hafta tirt
ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa daKızlar bana da bi el atın
Bu hafta diyet motivasyonundan iyice koptum
İznin ilk 2 haftası çok iyiydim oysaki
Hergün "yarın yeni bir başlangıç olacak" diye diye 1 hafta geçirdim maalesef
masallah canım nice güzel yillariniz olsunBugün elimdeki imkanlarla hazırlık yaptım
Küçük kırmızı yuvarlak mumlardan kalp yaptım
Yiyecek ufak tefek şeyler çıkardım
Çok güzel bi sofra hazırladım
Bilin bakalım ne oldu eşim eve geldiğinde neden böyle bi hazırlık yaptığımı anlamadı
Tahmin ettiğim üzere unutmuş
Aslında çok kızdım unutmasına ama hiç trip atasım yok valla
Ay tutulmasının etkileri de var bu ara, öfke patlaması felan. Allah kolaylık versinİyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorumçok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum
Sahil şeridinde yaşamanında böyle olumsuz etkisi var maalesefİyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorumçok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum
Bu hafta listeye gireceksin, yarından itibaren diyete başla canım.ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa da
Üzme kendini, birarada olduğunuz günlerde gelecek inşallahKeşke benim eşim de evde yanımda olsa ona böyle sürprizler hazirlasam ve o unutmuş olsaher sene ayrı gecridigimiz için 3 temmuz olan evlilik yıl dönümünü ikimizde unuttuk bugün aklıma geldi içimde hiç bir şeye karşı heves yok artık
Söyledim aaaaa diyor ben de diyorum 5 Temmuz neydi diye düşündüm durdum dediAaa erkek milleti ışte
Soyledinmi ya evililik yıldönümü için yaptım diye
Doğru haklısın aslında kuzum o kısmını atladımAh canım, annen baban akşam kafayı koyup uyuyup sabah kalkıyordur.
Biz öyle mi
Her akşam niyet ediyoruz ertesi sabah yürümeye ama yorgunluktan gözümüzü açamıyoruz ki
Birinin suyuna, birinin tuvaletine, birinin ağlamasına sürekli uyanıyoruz, derin uyuyamıyoruz maalesef
Bi daha da tövbe yapmam bana ne bi de utanmadan bizden geçmiş artık o yüzden unuttum diyor daha 7 senelik evli olmamız dışında sorun yok tabiiGelecek yıl hazırlık yapmazsın artık
Seda Akgül "kadın olarak erkeğe hediye sensin, sen hayatına girdiğin için seni kupa olarak havaya kaldıracak" der...
Her zaman bi bahaneleri oluyoresimde dogum gunumu unutmustu 3 4 once
virusten dolayi unuttum dedi
Jasminium84 tatkım yıkdonumunuz kutlu olsjn birlikte agız tadıyla nice senelerıniz olsjn ❤ esının unutmasına bozulma sen ona supriz yapmıs oldun bu daha eglencelı ☺
Yok Kızlar yaa anlık bi sinirlendim ama niyeyse çok da takmadım kafama galiba artık büyüdüm böyle ufak şeyleri büyütmemeyi öğrendim sanırımSevindim canım yoksa üzülmene üzülürdüm
Aman takılma kuzum o da mahçup olmuştur bi sonraki özel güne o özenir
Canımm allahım tez vakitte kavuştursun sizi ve bundan sonraki bütün özel günleriniz Yanyana geçsin inşallahben bu hafta tirt
ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa da
masallah canım nice güzel yillariniz olsun ❤ Keşke benim eşim de evde yanımda olsa ona böyle sürprizler hazirlasam ve o unutmuş olsaher sene ayrı gecridigimiz için 3 temmuz olan evlilik yıl dönümünü ikimizde unuttuk bugün aklıma geldi içimde hiç bir şeye karşı heves yok artık
Hadi bakemKızlar rakip listesini belirledim.
2 grup her gruptan 1 'er kişi eşleşmiş oluyor.
RAKİP GRUPLAR
1.grup
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
zumazuma
lina0156
@MmerVveeEee
2.grup
Jasminium84
Elif yildizz
@mer_4260
@ela_2019
@Beyazkugu87
Bireysel Rakip Listesi
TemelinSafinazi & Jasminium84
U UcanSupurge &Elif yildizz
zumazuma & @mer_4260
lina0156 & @ela_2019
@MmerVveeEee & @Beyazkugu87
Yarışma hem gruplar arası hemde bireysel olacaktır.
Cuma günü yüzdesi fazla olan grup ve yüzdesi fazla olan yarışmayı kazanır.
Yarış başlasın o zaman
Tam etiket yapacaktım ki yazmışsınHadi bakem
Iki gündür arkadaş davetindeydim canım. Tayinimiz çıktı burdan gidiyoruz artık o yuzden gitmeden davet edenler vardı.Tam etiket yapacaktım ki yazmışsın
Dün sabah günaydın dan sonra gelmeyince merak ettim canım seni
Aaa tayin dönemi geldi mi kiIki gündür arkadaş davetindeydim canım. Tayinimiz çıktı burdan gidiyoruz artık o yuzden gitmeden davet edenler vardı.
Abovv yoldaşlarım gardaşlarım biz ZaLıM larız ne ediyonuz cuma günü güldürmeyin milleti bizeKızlar dün ve bugün arkadas davetindeydim çok sinandim tabi davetlerde. Iki gün menüsü tesadüf izgaraydi onda bir şey yok da peki ya tatlılar en zayıf noktam. Dün yedim malesef 1 dilimama bugün çok dikkatliydim hic yemedim 1 catal dahi almadım çok şükür
geldi canim Istanbul'a çıktı tayinimiz bende agustosta eş durumu isteyeceğimAaa tayin dönemi geldi mi ki
Nereye çıktı tayininiz
Evet bugün gün icinde de çok dikkatliydim orda da porsiyon kontrolü yaptım ve hiç kaçamaksız kapattım çok şükür cumaya kadar sıkı asılır toparlarım..tayinimiz rizeden Istanbul'a çıktı canım. Caanim karadenizi bırakıp hiç gidesim yok da iste naparsinAbovv yoldaşlarım gardaşlarım biz ZaLıM larız ne ediyonuz cuma günü güldürmeyin milleti bize
Neyse ki Allahtan bugün dikkat etmişsin canım hayırlı olsun tayininiz nerdeydiniz nereye gidiyorsunuz ?
yarınki sonuç iyi olmayabilir ama esas önemli olan cuma günüzumazuma canım bak mangal dı menum ama inan yediklerimi keske gorseydın ustune pılates yaptım acık havada esımle futbol macını soylemıyorum bile bak ben rakibimın dişli olmasını isterim yarın kontrol tartı hadı bakalım
teşekkür ederim cnm :)zumazuma canjm dua meditasyon vb seklinde yapabilirsin aksam banyo yapıp suyuna sırke de eklemeyi unutma oyle yazıyordu ☺ benım esimde oglak burcu o yuzden dikkatimi cekmıs tı
İyi geceler, tatlı rüyalarİyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?