Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 ve 9 yaşında 2 kızım, 2 yaşında da bir oğlum var canım.
Kızlar büyük ama yükleri daha fazla, istekleri bitmek tükenmek bilmiyor
Oğlan da çok yaramaz ve gündüz uyumayan gece çok fazla uyanan bir çocuk
Dinlenmeye fırsat bulamıyorum maalesef

TemelinSafinazi hadi kuzum bu hafta iyi bir yüzdeyle hem listeye hem de karşı grubu bertaraf etmeye
ben bu hafta tirt
Kızlar bana da bi el atın
Bu hafta diyet motivasyonundan iyice koptum
İznin ilk 2 haftası çok iyiydim oysaki
Hergün "yarın yeni bir başlangıç olacak" diye diye 1 hafta geçirdim maalesef
ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa da
masallah canım nice güzel yillariniz olsun Keşke benim eşim de evde yanımda olsa ona böyle sürprizler hazirlasam ve o unutmuş olsa her sene ayrı gecridigimiz için 3 temmuz olan evlilik yıl dönümünü ikimizde unuttuk bugün aklıma geldi içimde hiç bir şeye karşı heves yok artık

İyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorum çok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum

Ay tutulmasının etkileri de var bu ara, öfke patlaması felan. Allah kolaylık versin

Sahil şeridinde yaşamanında böyle olumsuz etkisi var maalesef
Papatya yada kekik çayı içersen biraz daha sakin olabilirsin canım

ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa da
Bu hafta listeye gireceksin, yarından itibaren diyete başla canım.
Sabah kontrol tartını merak ediyorum

Üzme kendini, birarada olduğunuz günlerde gelecek inşallah

Son düzenleme:
Aaa erkek milleti ışte
Soyledinmi ya evililik yıldönümü için yaptım diye
Söyledim aaaaa diyor ben de diyorum 5 Temmuz neydi diye düşündüm durdum dedi

Doğru haklısın aslında kuzum o kısmını atladım

Gelecek yıl hazırlık yapmazsın artık
Seda Akgül "kadın olarak erkeğe hediye sensin, sen hayatına girdiğin için seni kupa olarak havaya kaldıracak" der...
Bi daha da tövbe yapmam bana ne bi de utanmadan bizden geçmiş artık o yüzden unuttum diyor daha 7 senelik evli olmamız dışında sorun yok tabii

esimde dogum gunumu unutmustu 3 4 once
virusten dolayi unuttum dedi
Her zaman bi bahaneleri oluyor

Jasminium84 tatkım yıkdonumunuz kutlu olsjn birlikte agız tadıyla nice senelerıniz olsjn ❤ esının unutmasına bozulma sen ona supriz yapmıs oldun bu daha eglencelı ☺
Sevindim canım yoksa üzülmene üzülürdüm

Aman takılma kuzum o da mahçup olmuştur bi sonraki özel güne o özenir
Yok Kızlar yaa anlık bi sinirlendim ama niyeyse çok da takmadım kafama galiba artık büyüdüm böyle ufak şeyleri büyütmemeyi öğrendim sanırım
Sağlık olsun huzur olsun gerisi boş

Canımm allahım tez vakitte kavuştursun sizi ve bundan sonraki bütün özel günleriniz Yanyana geçsin inşallah

Hadi bakem

Abovv yoldaşlarım gardaşlarım biz ZaLıM larız ne ediyonuz cuma günü güldürmeyin milleti bize
Neyse ki Allahtan bugün dikkat etmişsin canım hayırlı olsun tayininiz nerdeydiniz nereye gidiyorsunuz ?

Aaa tayin dönemi geldi mi ki
Nereye çıktı tayininiz
geldi canim Istanbul'a çıktı tayinimiz bende agustosta eş durumu isteyeceğim
Abovv yoldaşlarım gardaşlarım biz ZaLıM larız ne ediyonuz cuma günü güldürmeyin milleti bize
Neyse ki Allahtan bugün dikkat etmişsin canım hayırlı olsun tayininiz nerdeydiniz nereye gidiyorsunuz ?
Evet bugün gün icinde de çok dikkatliydim orda da porsiyon kontrolü yaptım ve hiç kaçamaksız kapattım çok şükür cumaya kadar sıkı asılır toparlarım..tayinimiz rizeden Istanbul'a çıktı canım. Caanim karadenizi bırakıp hiç gidesim yok da iste naparsin

yarınki sonuç iyi olmayabilir ama esas önemli olan cuma günü

zumazuma canjm dua meditasyon vb seklinde yapabilirsin aksam banyo yapıp suyuna sırke de eklemeyi unutma oyle yazıyordu ☺ benım esimde oglak burcu o yuzden dikkatimi cekmıs tı
teşekkür ederim cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…