- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.521
Hayırlı olsun canım.geldi canim Istanbul'a çıktı tayinimiz bende agustosta eş durumu isteyeceğim
Hadi hayırlı olsun canım Karadeniz güzelliği sakinliği bir başkadır tabiEvet bugün gün icinde de çok dikkatliydim orda da porsiyon kontrolü yaptım ve hiç kaçamaksız kapattım çok şükür cumaya kadar sıkı asılır toparlarım..tayinimiz rizeden Istanbul'a çıktı canım. Caanim karadenizi bırakıp hiç gidesim yok da iste naparsin
oh ne guzel bi gun gecirmissiniz sporuda sikistirmissin arayaEvet hanımlar yorucu ama eglencelı bir pazar gununun sonuna geldimeve donuyoruz bugun herseye ragmen dıyecegjm bırsuru sey oldu ama biz yinede anın tadını cıkardık sukur hava oype sıcaktı ki eridik desem yalan olmaz cocuklar ıcın ayaklarını sokup oynayacakları akarsu vardı minicik ☺ iyiki bir kucuk bavul elbise almıstım esim arabaya esyalafı indirirken ben iste bu yuzden pıkbıge gitmek istemiyorum diye söylenmekte haklı olsa da kucuk cocukla piknik olunca hersey lazım oluyor
aksam yataga ac giriyim dedikce boyle oluyoyarin icin cesaretim yok tartiya, Bugun baya tıkındım
İyi olmuş canım gitmeniz
Ya bu akşam neden hep yemek ister insanbende başladım bu ara yine öyle
eylulde gelecegini soylemistin yanlis hatirlamiyorsamben bu hafta tirt
ben de bu düşünceden henüz çıkamadım sanırım iznim bitmiş olsa da
masallah canım nice güzel yillariniz olsun ❤ Keşke benim eşim de evde yanımda olsa ona böyle sürprizler hazirlasam ve o unutmuş olsaher sene ayrı gecridigimiz için 3 temmuz olan evlilik yıl dönümünü ikimizde unuttuk bugün aklıma geldi içimde hiç bir şeye karşı heves yok artık
ara ara oluyo herkesde ya bugun bi kac kez bende kizdim ama dzsigin gibi geri pisman oluyo insanİyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorumçok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum
nereye diye sorcaktim yazmissin zaten:)Iki gündür arkadaş davetindeydim canım. Tayinimiz çıktı burdan gidiyoruz artık o yuzden gitmeden davet edenler vardı.
evet canim yine uzak malesef ama buraya göre ulaşımı kolat en azındanHayırlı olsun canım.
Yine uzak kalmışsınız Adana'ya
evet canım havasi tertemiz mis gibi yeşilliği akar suyu çok güzel gercekten doğasıHadi hayırlı olsun canım Karadeniz güzelliği sakinliği bir başkadır tabi
Insallah bir gün kısmet olur gerçekten çok güzel ben çok seviyorum burayi hic taşınasım yokoh ne guzel bi gun gecirmissiniz sporuda sikistirmissin araya
aksam yataga ac giriyim dedikce boyle oluyo
eylulde gelecegini soylemistin yanlis hatirlamiyorsam
az kaldi insallah
ara ara oluyo herkesde ya bugun bi kac kez bende kizdim ama dzsigin gibi geri pisman oluyo insan
nereye diye sorcaktim yazmissin zaten:)
cok istiyorum karadenizi gezmeyi
ama kismet olmadi hic
Zorunlu tayin miydi canım, epey gönülsüzsünInsallah bir gün kısmet olur gerçekten çok güzel ben çok seviyorum burayi hic taşınasım yok
Benden geldi ilk bildirimTartilip geliyorum kızlar
Ilk bildirim benden gelsin
Her zamanki gibi muhteşemsinKilomu bildireyim
Geçen cuma:65.6
Bugün: 65.2
Fark:-400
Yetişemedin. İlk kaptanımız yaptıTartilip geliyorum kızlar
Ilk bildirim benden gelsin
Bu hafta da kilolar gidecek insallahHer zamanki gibi muhteşemsin
Hedef kaçtı canımBu hafta da kilolar gidecek insallahdün gece üçüncü kez yürüyüşe çıkınca, yorgunluktan ödem olmuştur diye düşünmüştüm ama olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?