- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.541
Eşim istemiyordu burayı gorev suresi dolunca tayin istedi yoksa kalsak kalırdıkZorunlu tayin miydi canım, epey gönülsüzsün
64 aslinda. Bu cuma en az 63.9 olurum gibime geliyor, bir aksilik olmazsa insallahHedef kaçtı canım
63 diye hatırlıyorum ama doğru mu
bugünden itibaren başlıyorsun yani çok sevindimİlk bildirim benden gelsin
12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
Kilomu bildireyim
Geçen cuma:65.6
Bugün: 65.2
Fark:-400
tebrikler kızlar, cumaya şahane bi eksi geliyor sizden bu durumdaCuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr
cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
ödemi atarsan cumaya güzel bi eksi gelecek o zamanCuma 78.4
Bugün 78.3
Fark 0.1
7 aydan sonra cuma günü ilk rglimi oldum. Bu sabah uyandigimda parmaklarimi kapatamiyorum ödemden biraz geçti ama sonuç pek değişmedi
ızgara yanına ekmek vs yedin mi canımPazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış
Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
vallahi aklıma geldi bişey var bu ara diye demek ondanms durduk yere sinir oluyorumAy tutulmasının etkileri de var bu ara, öfke patlaması felan. Allah kolaylık versin
kekik çayını severim içerim inşallah yataktan çıkabilirsemSahil şeridinde yaşamanında böyle olumsuz etkisi var maalesef
Papatya yada kekik çayı içersen biraz daha sakin olabilirsin canım
ben hiç merak etmiyorum kaptan kötü gelecektir tartı kısırlar sarmalar oooo anne evi bana yaramıyor diyet ypacam dedikçe inadına oynuyorlar sankiBu hafta listeye gireceksin, yarından itibaren diyete başla canım.
Sabah kontrol tartını merak ediyorum
Üzme kendini, birarada olduğunuz günlerde gelecek inşallah
aminn canımYok Kızlar yaa anlık bi sinirlendim ama niyeyse çok da takmadım kafama galiba artık büyüdüm böyle ufak şeyleri büyütmemeyi öğrendim sanırım
Sağlık olsun huzur olsun gerisi boş
Canımm allahım tez vakitte kavuştursun sizi ve bundan sonraki bütün özel günleriniz Yanyana geçsin inşallah ❤
keşke kizmasak daha iyi ama işte oluyor yanioh ne guzel bi gun gecirmissiniz sporuda sikistirmissin araya
aksam yataga ac giriyim dedikce boyle oluyo
eylulde gelecegini soylemistin yanlis hatirlamiyorsam
az kaldi insallah
ara ara oluyo herkesde ya bugun bi kac kez bende kizdim ama dzsigin gibi geri pisman oluyo insan
nereye diye sorcaktim yazmissin zaten:)
cok istiyorum karadenizi gezmeyi
ama kismet olmadi hic
iki kilo çok gelmedi bana çabuk verilir diyet moduna girilinceİlk bildirim benden gelsin
12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
her zamanki gibi süpersin canım tebrik ederimKilomu bildireyim
gene eksidesin canım maşallah TebriklerCuma 78.4
Bugün 78.3
Fark 0.1
7 aydan sonra cuma günü ilk rglimi oldum. Bu sabah uyandigimda parmaklarimi kapatamiyorum ödemden biraz geçti ama sonuç pek değişmedi
cumaya kadar gider canım cok değilmişPazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış
Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
dizlerine zarar gelmedikten sonra yürüyüşe başladın mı kızgın tavaya atılmış tereyağı hızıyla erimeye başlarsın niranım 1 eylül hedefine mutlaka ulaşacaksınNetten dizlerime baskı yapmayacak ayakkabı siparişi verdim canım.
Gelsin, yürüyüşe başladığımda listeye girmeyi düşünüyorum.
1 Eylül hedefim 60.0 olmak
ovvv çok uzun sürmüş gülüm 1 seneden fazladır regl olmamak ne demek ,keşke daha önceden gitseydin şimdi de virüsden dolayı da gidilmez kiŞu an sabah ki tartıdan daha eksideyim.
Yok abla ya daha regl dönemi göremedim bundan dolayı da geriliyorum. Kızım 1yaş 1aylık oldu hala bişey yok. Dr a da gitmek istemiyorum bunun için. Biraz daha bekliyim 1ay kadar daha.
hafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmmekim2009 gözükmedin canım
rabbim sağlık huzur mutluluk bol muhabbetli nice senelerinizi yaşamayı nasip etsin gülümmm bu hafta boyuna kutlama adı altın da enerji harcatan icraatlar yapıverirsiniz sabit falan kalmaz eksiye hoop geçersin gülümbu arada ben de sabitim kızlar
dün yıldönümümüzdü ya hazırladığım şeylerden yememek olmazdı
ama cumaya kadar halledeceğim
sizin de mi bu dönem çıkıyor tayinler , ayyh tayin taşınma diyince belime ağrı giriyor allah yardımcın olsun gittiğiniz yerde inşallah hep iyi insanlarla karşılaşırsınız ve mutlu olursunuzIki gündür arkadaş davetindeydim canım. Tayinimiz çıktı burdan gidiyoruz artık o yuzden gitmeden davet edenler vardı.
bugünden itibaren başlıyorsun yani çok sevindim
bu iki kilo çok çabuk gider yerleşmedi neticede
tebrikler kızlar, cumaya şahane bi eksi geliyor sizden bu durumda
ödemi atarsan cumaya güzel bi eksi gelecek o zaman
ızgara yanına ekmek vs yedin mi canım
Amin inşallah çok sağ ol canımsizin de mi bu dönem çıkıyor tayinler , ayyh tayin taşınma diyince belime ağrı giriyor allah yardımcın olsun gittiğiniz yerde inşallah hep iyi insanlarla karşılaşırsınız ve mutlu olursunuz
Abla olumlama yap. :) kocamın huyu çok iyi, huyu güzel, geçimimiz güzel de hep. Huysuz gıcık dedikçe iyice çekersin o huyları.hafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
Başlamana çok sevindim canım hadi hayırlı olsunİlk bildirim benden gelsin
12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
Tebrik ederim canım çok güzel başladın haftayaKilomu bildireyim
HarikaCuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr
cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
Kız silkelen ve kendine gel cuma gününü düşünPazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış
Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
Günaydın Canım sağlıcakla gir çık güzel haberlerini alalım inşallahGünaydın herkese! Haftasonum çok yoğun geçti. Dün özellikle güzelce dinlendim. Bugün transferim var. Sabah 6.30da kalktım yürüyüşümü yaptım. 10000 adımımı attım geldim. Şu an çok iyiyim. Sizler nasılsınız ♥
Bizim takım dökülüyorGünaydın canlar
Hafta sonu güzel geçmedi ama ona rağmen sabit geldim buna şükür
Allah sabrını artırsın abla neyse ki bugün biri işe gidiyor evden biri eksiliyorhafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?