Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk bildirim benden gelsin

12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
bugünden itibaren başlıyorsun yani çok sevindim
bu iki kilo çok çabuk gider yerleşmedi neticede

Kilomu bildireyim
Geçen cuma:65.6
Bugün: 65.2
Fark:-400
Cuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr

cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
tebrikler kızlar, cumaya şahane bi eksi geliyor sizden bu durumda

Cuma 78.4
Bugün 78.3
Fark 0.1
7 aydan sonra cuma günü ilk rglimi oldum. Bu sabah uyandigimda parmaklarimi kapatamiyorum ödemden biraz geçti ama sonuç pek değişmedi
ödemi atarsan cumaya güzel bi eksi gelecek o zaman

Pazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış

Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
ızgara yanına ekmek vs yedin mi canım

Ay tutulmasının etkileri de var bu ara, öfke patlaması felan. Allah kolaylık versin
vallahi aklıma geldi bişey var bu ara diye demek ondanms durduk yere sinir oluyorum
Sahil şeridinde yaşamanında böyle olumsuz etkisi var maalesef
Papatya yada kekik çayı içersen biraz daha sakin olabilirsin canım
kekik çayını severim içerim inşallah yataktan çıkabilirsem
Bu hafta listeye gireceksin, yarından itibaren diyete başla canım.
Sabah kontrol tartını merak ediyorum

Üzme kendini, birarada olduğunuz günlerde gelecek inşallah
ben hiç merak etmiyorum kaptan kötü gelecektir tartı kısırlar sarmalar oooo anne evi bana yaramıyor diyet ypacam dedikçe inadına oynuyorlar sanki
aminn canım
keşke kizmasak daha iyi ama işte oluyor yani

12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
iki kilo çok gelmedi bana çabuk verilir diyet moduna girilince
Kilomu bildireyim
her zamanki gibi süpersin canım tebrik ederim
Cuma 78.4
Bugün 78.3
Fark 0.1
7 aydan sonra cuma günü ilk rglimi oldum. Bu sabah uyandigimda parmaklarimi kapatamiyorum ödemden biraz geçti ama sonuç pek değişmedi
gene eksidesin canım maşallah Tebrikler

Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
cumaya kadar gider canım cok değilmiş

Netten dizlerime baskı yapmayacak ayakkabı siparişi verdim canım.
Gelsin, yürüyüşe başladığımda listeye girmeyi düşünüyorum.
1 Eylül hedefim 60.0 olmak
dizlerine zarar gelmedikten sonra yürüyüşe başladın mı kızgın tavaya atılmış tereyağı hızıyla erimeye başlarsın niranım 1 eylül hedefine mutlaka ulaşacaksın

ovvv çok uzun sürmüş gülüm 1 seneden fazladır regl olmamak ne demek ,keşke daha önceden gitseydin şimdi de virüsden dolayı da gidilmez ki

hafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf

bu arada ben de sabitim kızlar
dün yıldönümümüzdü ya hazırladığım şeylerden yememek olmazdı
ama cumaya kadar halledeceğim
rabbim sağlık huzur mutluluk bol muhabbetli nice senelerinizi yaşamayı nasip etsin gülümmm bu hafta boyuna kutlama adı altın da enerji harcatan icraatlar yapıverirsiniz sabit falan kalmaz eksiye hoop geçersin gülüm

Iki gündür arkadaş davetindeydim canım. Tayinimiz çıktı burdan gidiyoruz artık o yuzden gitmeden davet edenler vardı.
sizin de mi bu dönem çıkıyor tayinler , ayyh tayin taşınma diyince belime ağrı giriyor allah yardımcın olsun gittiğiniz yerde inşallah hep iyi insanlarla karşılaşırsınız ve mutlu olursunuz

Cumartesi yedim küçük bir parca ama dün yemedim

Abla olumlama yap. :) kocamın huyu çok iyi, huyu güzel, geçimimiz güzel de hep. Huysuz gıcık dedikçe iyice çekersin o huyları.

12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
Başlamana çok sevindim canım hadi hayırlı olsun
Kilomu bildireyim
Tebrik ederim canım çok güzel başladın haftaya
Cuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr

cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
Harika Cumayı unutturacaksın bizlere

Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
Kız silkelen ve kendine gel cuma gününü düşün
Günaydın Canım sağlıcakla gir çık güzel haberlerini alalım inşallah
Günaydın canlar
Hafta sonu güzel geçmedi ama ona rağmen sabit geldim buna şükür
Bizim takım dökülüyor
Allah sabrını artırsın abla neyse ki bugün biri işe gidiyor evden biri eksiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…