- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.561
tebrik ederimCuma:65.7
Bugün:65.4
Fark:300 gram
Su 2 kiloyu versem mezun olacağım ama anne evi kv evi bana iyi gelmediBaşlamana çok sevindim canım hadi hayırlı olsun
Tebrik ederim canım çok güzel başladın haftaya
HarikaCumayı unutturacaksın bizlere
Kız silkelen ve kendine gel cuma gününü düşün
Günaydın Canım sağlıcakla gir çık güzel haberlerini alalım inşallah
Bizim takım dökülüyor
Allah sabrını artırsın abla neyse ki bugün biri işe gidiyor evden biri eksiliyor
allah yardımcın olsun, anlayış sıfır bazı insanlardaİyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorumçok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canımGünaydın herkese! Haftasonum çok yoğun geçti. Dün özellikle güzelce dinlendim. Bugün transferim var. Sabah 6.30da kalktım yürüyüşümü yaptım. 10000 adımımı attım geldim. Şu an çok iyiyim. Sizler nasılsınız ♥
Allah kolaylık versin abla, ben böyle cıldırıuorum seni düşünemedimhafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
ayyyy "enerji harcatan icraatler" deyince aklıma tek bişey geldi iyi mirabbim sağlık huzur mutluluk bol muhabbetli nice senelerinizi yaşamayı nasip etsin gülümmm bu hafta boyuna kutlama adı altın da enerji harcatan icraatlar yapıverirsiniz sabit falan kalmaz eksiye hoop geçersin gülüm
vaaaayyyyy kilon az olmasına rağmen şahane bi eksi, cuma sonucunu şimdiden merak etmeye başladım canım tebriklerBildirim de gelsin o zaman:
Cuma:63.1
Pazartesi:61.9
Fark:1.2
Çok mutlu oldum. Sonunda ucundan da olsa 61leri gördüm :)
Cuma:65.7
Bugün:65.4
Fark:300 gram
tebrikler kızlarGunaydın hanımlarbugun yorgunluktan tabut gıbı kalktım bebeler saolsun sabahın kör vakti uyandı kendime bı geleyim kahvaltı hazırlıycam esim ıkı hafta evde oglen gidecek ise
Cuma 67.3
Bugun 67.0
Fark - 300
valla bu erkeklere yaranılmıyor bacım yaahafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
Olsun Canım, çok da fazla artı görmemişsin yine. Halledersin sen onuPazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış
Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
Bu kadar kısa sürede muhteşem fark ya BravoBildirim de gelsin o zaman:
Cuma:63.1
Pazartesi:61.9
Fark:1.2
Çok mutlu oldum. Sonunda ucundan da olsa 61leri gördüm :)
Hey gidi heyyy karşı ekip siz kiminle dans ediyorsunuzsabah bir saat yürüyüş eve gelince de 40 dk plates yaptım. duş alıp tartıldım.
cuma: 63,5
bugün: 63,1
fark: -400
Hoş geldin canım tekrardan daha sık aramızda olmaya çalış ki tanışıp kaynaşalım ben ve Elif aralıklı oruç (if) tarzı besleniyoruz sonuçlarımız da iyi gidiyorgünaydın kızlar ben cuma katılmıştım gruba hafta sonu aktıf olamadım da sıze bırsey danısmak ıstıyorum bu if dıyetı yapan varmı o programla ılerleyen sonuc alan o sekılde baslamak ıstıyorum bugunden ıtıbaren ama kararsızım
tebrikler kuzum pazartesi için güzel eeksisabah bir saat yürüyüş eve gelince de 40 dk plates yaptım. duş alıp tartıldım.
cuma: 63,5
bugün: 63,1
fark: -400
ben if yaparak verdim kilomu canımgünaydın kızlar ben cuma katılmıştım gruba hafta sonu aktıf olamadım da sıze bırsey danısmak ıstıyorum bu if dıyetı yapan varmı o programla ılerleyen sonuc alan o sekılde baslamak ıstıyorum bugunden ıtıbaren ama kararsızım
tebrikler canım cumaya güzel eksi gelecek benceKilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78,8
Bugün: 78,4
Fark: 0,4
300 gr ile beni sollamiş olsan da, tebrik ederim Canım rakibimCuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr
cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
Hey gidi heyyy karşı ekip siz kiminle dans ediyorsunuz
Hoş geldin canım tekrardan daha sık aramızda olmaya çalış ki tanışıp kaynaşalım ben ve Elif aralıklı oruç (if) tarzı besleniyoruz sonuçlarımız da iyi gidiyor
tebrikler kuzum pazartesi için güzel eeksi
ben if yaparak verdim kilomu canım
ben de baya etkili bi yöntem oldu
ama kendini tanıyor olman gerekiyor kimisi az az sık beslenerek kilo verebiliyor kimisi de iki ya da tek öğünle
ben mesela ara öğünlü beslenmede çok az kilo verebilmişken if ile daha hızlı verdim
daha önce diyet deneyimin oldu mu
olduysa nasıl beslendin
bende daha once kendı çabalarımla 10 kg verdım bana gunde 5 6 ogun yemek fazla gelıyo bugunden ıtbaren bende if ile 2 ogunle devam edıcem bakalım sonucum ne olacak. 2 ay ıcınde 7 8 kg vermek ıstıyorum :)
tebrikler canım cumaya güzel eksi gelecek bence
suan 82 kg canım ben akşamları ısten cıkınca yuruyorum hergun en az 40 dk yuruyus yapıyorum ınsallah verırım tek isteğim o suankilon ne canım
2ayda 7-8 bence rahat rahat verirsin sporla da desteklersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?