Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk bildirim benden gelsin

12 Haziran 69.5
Bugün 71.5
Fark +2
bence cok degil
Kilomu bildireyim
Geçen cuma:65.6
Bugün: 65.2
Fark:-400
her zamanki gibi cok iyi
Bu hafta da kilolar gidecek insallah dün gece üçüncü kez yürüyüşe çıkınca, yorgunluktan ödem olmuştur diye düşünmüştüm ama olmamış
hay masallahhh
Cuma 84.9
bugün 84.2
Fark 700gr

cumaya güzel bir eksiyle geleceğim sözüm var kaptanima ve kendime
cok iyiii cozdun sen bu isi
Cuma 78.4
Bugün 78.3
Fark 0.1
7 aydan sonra cuma günü ilk rglimi oldum. Bu sabah uyandigimda parmaklarimi kapatamiyorum ödemden biraz geçti ama sonuç pek değişmedi
regle ragmen eksidesin cok iyi
Pazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış

Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
cumaya kadar eksiye gecersin insallag:))
gunaydin canim:)allah gonlundek dilindeki duani kabul etsin
ayy ne guzel vakit gecirmissiniz
hayatimda hic ucurtma ucurtmadim
Günaydın canlar
Hafta sonu güzel geçmedi ama ona rağmen sabit geldim buna şükür
sabit olmakta cok iiy bu durumda
Bildirim de gelsin o zaman:
Cuma:63.1
Pazartesi:61.9
Fark:1.2
Çok mutlu oldum. Sonunda ucundan da olsa 61leri gördüm :)
cumaya en a z 2 olur
Cuma:65.7
Bugün:65.4
Fark:300 gram
cok iyi
Gunaydın hanımlar bugun yorgunluktan tabut gıbı kalktım bebeler saolsun sabahın kör vakti uyandı kendime bı geleyim kahvaltı hazırlıycam esim ıkı hafta evde oglen gidecek ise
Cuma 67.3
Bugun 67.0
Fark - 300
cok degil halledersin sen:)

suan 82 kg canım ben akşamları ısten cıkınca yuruyorum hergun en az 40 dk yuruyus yapıyorum ınsallah verırım tek isteğim o suan
o zaman rahat rahat verisin if ile
ama tabii tokluk zamanlarında ne yediğinde çok önemli
nette yazılanların bazıları tokluk zamanlarında istediğimizi yiyebileceğimiz ama bence aksine tokluk zamanında da sağlıklı beslenirsen hızla verirsin kilonu

ben de hiç uçurtmamıştıım, büyük kızım sayesinde bunu da deneyimledim

10 yıldır düzenli yürürüm ama koşmayı benimde gözüm almıyor simdilik
ovvv çok uzun sürmüş gülüm 1 seneden fazladır regl olmamak ne demek ,keşke daha önceden gitseydin şimdi de virüsden dolayı da gidilmez ki
benim bir arkadaşım da öyle. Iki çocuğunda da bir seneyi geçti
Bana if çok iyi geldi. Normalde takıla takıla verdiğim kiloları, hiç takılmadan verdim. Kan grubu ile beraber yaptim. Bir dene bence de

benımde kafamı o karıstırıyor ıste bu dıyette oyle ıstedıgını yıyerek zayıflayan gercekten varmı merak ettım bende olculu ve dengelı yıyerek ılerlıycem ınsallah

Kilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78,8
Bugün: 78,4
Fark: 0,4
cok iyi cumaya kadar en az 1 olur
suan 82 kg canım ben akşamları ısten cıkınca yuruyorum hergun en az 40 dk yuruyus yapıyorum ınsallah verırım tek isteğim o suan
burda gercekten cok iyi motive oluyoruz canim
helede listede olmak daha cok motive ediyo

bencede oyle daha guzel gidiyo

bu yorumlar daha motıve ettı benı bende kesınlıkle ıf sıstemıyle baslıyorum bugun ıtıbarıyle

pazartesılerıdemı tartılıyosunuz tartı gununuz tam olarak ne zaman tartı bıldırenler var ama kafam karıstı sadece cumamı pazartesı cumamaı tartı yapılıyo
pazartesi sadece takim ici kontrol amacli
cuma gunleride genel tarti canim gercek sonuclar cuma gunu

pazartesılerıdemı tartılıyosunuz tartı gununuz tam olarak ne zaman tartı bıldırenler var ama kafam karıstı sadece cumamı pazartesı cumamaı tartı yapılıyo
Pazartesi grup içi , kontrol tartısı. Bu sayede haftasını kaçamak yapmıyoruz. Cuma günü gruplar arası yarış için tartılıyoruz

kan grubu nasıl yaptın canım

benımde kafamı o karıstırıyor ıste bu dıyette oyle ıstedıgını yıyerek zayıflayan gercekten varmı merak ettım bende olculu ve dengelı yıyerek ılerlıycem ınsallah
muhakkak vardır sağlıksız beslenip ama az yiyip ve tek öğün yiyerek mesela çünkü kalori kısıtlaması oluyor ve uzun süre aç duruyorsun ama kesinlikle kalıcı olmaz ve sağlıksız
o yüzden sağlıklı beslenerek if uygularsan aşahane sonuçlar alırsın

kan grubu nasıl yaptın canım
Mehmet Ali Bulut un kitabı var bende. İnternette de var bilgiler, kan grubuna göre faydalı olan şeyleri çok tükettim. Mesela et, ceviz felan... zararli olanları hiç tuketmedim. Ne faydalı ne faydasız olanları da ara ara tükettim, peynir gibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…