- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.601
Yerleşmeden, hemen kurtulursun istersenizne 58 le ayrildim
bugun 62.3
ben bur donem bu ahmet apa programına katılmıstım orda gormustum bu kan grubu olayını cıdden ıse yarıyo ben a grubuyum mesela bana etı sındırmemın zor oldugunu soylemıslerdır oyle bı kac seyden uzak kalmıstım guzel ılerlemıstım o donemMehmet Ali Bulut un kitabı var bende. İnternette de var bilgiler, kan grubuna göre faydalı olan şeyleri çok tükettim. Mesela et, ceviz felan... zararli olanları hiç tuketmedim. Ne faydalı ne faydasız olanları da ara ara tükettim, peynir gibi mesela
odemdır o odemizne 58 le ayrildim
bugun 62.3
Seninkini görünce "çok değilmiş benim artı" dedim ama kendime böyle moral veremem.bence cok degil
Kan grubuna göre beslenme çok etkili canım.ben bur donem bu ahmet apa programına katılmıstım orda gormustum bu kan grubu olayını cıdden ıse yarıyo ben a grubuyum mesela bana etı sındırmemın zor oldugunu soylemıslerdır oyle bı kac seyden uzak kalmıstım guzel ılerlemıstım o donem
Koşmak hem dizlere hem kalbe zarar canım.10 yıldır düzenli yürürüm ama koşmayı benimde gözüm almıyor simdilik
Kan grubuna göre beslenme çok etkili canım.
Uygulamanı tavsiye ederim.
Bende A kan grubuyum, mesela domates tüketmemem gereken besinlerden, ama ben çok sevdiğim için tüketiyorum öyle olunca kilo veririm zor oluyor.
Ahmet APA 'nın seviye-1 programını hayatına yerleştirirsen daha kolay kilo verirsin, aynı zamanda İF yapmış olu
o programa cok basladım ama hıc sonuna gelemedım cok guzel kılo verıyolar o programlada
İlk sayfada ki ilk mesajda herşey ayrıntılı yazıyor canım, tekrar bakabilirsinpazartesılerıdemı tartılıyosunuz tartı gununuz tam olarak ne zaman tartı bıldırenler var ama kafam karıstı sadece cumamı pazartesı cumamaı tartı yapılıyo
bugun tam kararliyim insallahYerleşmeden, hemen kurtulursun istersen
insallah yaa bende oyle avutuyum kendimlodemdır o odem
benimde 2 3 haftam bosa gitmis oluyoSeninkini görünce "çok değilmiş benim artı" dedim ama kendime böyle moral veremem.
2 kiloyu vermek için 2 yada 3 hafta kendimi sıkıyorum ve o kadar emek boşa gitmiş oluyor.
Bence sende bir an evvel toparlamalısın.
ben kosuyorum heppKoşmak hem dizlere hem kalbe zarar canım.
Artık doktorlar koşmayı önermiyorlar, en güzeli tempolu yürüyüş
Bence senin ne düşündüğün önemli, milletin ne dediği değil.bu grupla basarıcagıma ınancım tamam tek basına olmuyo malasef bırde boyum uzun herkez verme boyle ıyısın dıyo bende o gazla yıyodum sonra hep pışman oluyodum
Can Boğazdan Çıkar mı kitabın adıMehmet Ali Bulut un kitabı var bende. İnternette de var bilgiler, kan grubuna göre faydalı olan şeyleri çok tükettim. Mesela et, ceviz felan... zararli olanları hiç tuketmedim. Ne faydalı ne faydasız olanları da ara ara tükettim, peynir gibi mesela
Daha önce de söylemiştim sanaben kosuyorum hepp
ozamn birakiyimmiki kosmayi
Evet o. Okudukça da ,mantıklı geliyorCan Boğazdan Çıkar mı kitabın adı
Her zamanki gibi muhteşemsin canımCuma:65.7
Bugün:65.4
Fark:300 gram
kesınlıkle su yazın benı 10 kat motıve ettı nıye zamanında gelmemısım buraa ben :)Bence senin ne düşündüğün önemli, milletin ne dediği değil.
Kimin bana neyi ne niyetle yakıştırdığını bilemem, en doğru benim doğrumdur.
Yıllar evvel bi arkadaşım kendinden güzel kişilerle resim çekilip paylaşmazdı, yanında çirkin duruyorum diye...
Belkide senin daha fazla kiloda olman başkalarının işine geliyordur.
O nedenle kendi doğruna karar ver ve hedefine ulaşana kadar peşinden koş canım
Bence başlamalısın tartılmayaGünaydınlar güzel hatunlar
Eksi olanlara maşallah
Ben tartılmadım inş kötüye gitmiyorumdur
Güzel eksi geliyor Cumaya belli, tebrik ederim canımGunaydın hanımlarbugun yorgunluktan tabut gıbı kalktım bebeler saolsun sabahın kör vakti uyandı kendime bı geleyim kahvaltı hazırlıycam esim ıkı hafta evde oglen gidecek ise
Cuma 67.3
Bugun 67.0
Fark - 300
Ekside olman mükemmelsabah bir saat yürüyüş eve gelince de 40 dk plates yaptım. duş alıp tartıldım.
cuma: 63,5
bugün: 63,1
fark: -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?