Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bur donem bu ahmet apa programına katılmıstım orda gormustum bu kan grubu olayını cıdden ıse yarıyo ben a grubuyum mesela bana etı sındırmemın zor oldugunu soylemıslerdır oyle bı kac seyden uzak kalmıstım guzel ılerlemıstım o donem

Seninkini görünce "çok değilmiş benim artı" dedim ama kendime böyle moral veremem.
2 kiloyu vermek için 2 yada 3 hafta kendimi sıkıyorum ve o kadar emek boşa gitmiş oluyor.
Bence sende bir an evvel toparlamalısın.

Kan grubuna göre beslenme çok etkili canım.
Uygulamanı tavsiye ederim.
Bende A kan grubuyum, mesela domates tüketmemem gereken besinlerden, ama ben çok sevdiğim için tüketiyorum öyle olunca kilo veririm zor oluyor.
Ahmet APA 'nın seviye-1 programını hayatına yerleştirirsen daha kolay kilo verirsin, aynı zamanda İF yapmış olursun

pazartesılerıdemı tartılıyosunuz tartı gununuz tam olarak ne zaman tartı bıldırenler var ama kafam karıstı sadece cumamı pazartesı cumamaı tartı yapılıyo
İlk sayfada ki ilk mesajda herşey ayrıntılı yazıyor canım, tekrar bakabilirsin

Yerleşmeden, hemen kurtulursun istersen
bugun tam kararliyim insallah
insallah yaa bende oyle avutuyum kendimlama 2 gune regl olucam ondanda vardir belki biraz arti
benimde 2 3 haftam bosa gitmis oluyo

bu grupla basarıcagıma ınancım tamam tek basına olmuyo malasef bırde boyum uzun herkez verme boyle ıyısın dıyo bende o gazla yıyodum sonra hep pışman oluyodum
Bence senin ne düşündüğün önemli, milletin ne dediği değil.
Kimin bana neyi ne niyetle yakıştırdığını bilemem, en doğru benim doğrumdur.
Yıllar evvel bi arkadaşım kendinden güzel kişilerle resim çekilip paylaşmazdı, yanında çirkin duruyorum diye...
Belkide senin daha fazla kiloda olman başkalarının işine geliyordur.
O nedenle kendi doğruna karar ver ve hedefine ulaşana kadar peşinden koş canım

Can Boğazdan Çıkar mı kitabın adı

kesınlıkle su yazın benı 10 kat motıve ettı nıye zamanında gelmemısım buraa ben :)
çook haklısın zayıfladıgımdakı yuz ıfadelerını gormek ıstıyrum artık o ınsanları o anı dusunerek motıve edıcem kendımı

Gunaydın hanımlar bugun yorgunluktan tabut gıbı kalktım bebeler saolsun sabahın kör vakti uyandı kendime bı geleyim kahvaltı hazırlıycam esim ıkı hafta evde oglen gidecek ise
Cuma 67.3
Bugun 67.0
Fark - 300
Güzel eksi geliyor Cumaya belli, tebrik ederim canım

sabah bir saat yürüyüş eve gelince de 40 dk plates yaptım. duş alıp tartıldım.
cuma: 63,5
bugün: 63,1
fark: -400
Ekside olman mükemmel
Yürüyüş ve pilatesten sonra epey su kaybı oluyordur canım
Cuma da spor sonrası mı tartılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…