- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.661
ben bu yoruma katılmıyorum zamanında hiç yemediğim kadar yiyerek diyetisyen sayesinde 10 kg vermiş biri olarak bir uzmanın yazdığı listeye bahane bulmak çok mantıklı gelmiyo gizemcim
Selamlar kızlar, sabahtan beri moralim bozuktu ama şimdi iyiyim, kaçamak yapıyorum ama acaip şekilde çok üzülüyorum yiyorum ama gönül rahatlığıyla yiyemiyorum hep aklımda verdiğim kiloları alıcam düşüncesi var, neyse dün eve gittim sözde fazla birşey yemeyecektim, kardeşimin yerli malı gibi kutlamaları varmış eve gittim kek ve tatlı vardı dayanamadım yedimee kaçamak yapınca tam yapayım dedim annem ne kadar abartma desede, kızsada ben bide üstüne gittim cips aldım, kız kardeşim diyorki sen önceden cips yemezdin dedim yasak ya hoş geliyor neyse bu kaçamaklara rağmen sabah 70 çıktım her 2 günde bir yeni bir karar alıyorum yine yeni bir karar aldım akşam salata, çorba ve meyve dışında birşey yemicem 65 olana kadar da kaçamak yok, inanılmaz korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye eğer alırsam bir daha sanmıyorum verebileceğimi. bir an önce 65 olup kilomu korumak istiyorum.
yasemincim senin kaçamaklarda baya arttı bugünlerde 3 mısır hee, dün deseydin bende alırdım
906090 cnm maşallah sen çok iyi gidiyorsun, şu verdiğim kararda işe yaramazsa sanırım bende meyve diyetine başlıcam...
bilmiyorum canım kafam çok karışıkCanım şimdi senin günlük öğününü inceledim. Bana göre ekmek hiç yememen gerekiyor, diyet listesinde ekmek olayını anlamıyorum ben, neticede kepekli de olsa ekmek hamurdur, ve hamurun insanı şişirip davul gibi şişmanlattığı gerçeğini kimse değiştiremez. O ekmeği yemezsen kilo verirsin... onun haricinde o yulaflı burçak bisküvi vs yersen kilo veremezsin...
Bir de bulgur ve gibi şeyler yeme. İçinde kendi doğal yağı dışında, yağ eklenen vs yemekleri yeme
Tuz ve şeker asla tüketme. Acıktığında su iç.
Bak nasıl zayıflayacaksın....
ya da istersen benim gibi meyve diyeti yap
ben bu yoruma katılmıyorum zamanında hiç yemediğim kadar yiyerek diyetisyen sayesinde 10 kg vermiş biri olarak bir uzmanın yazdığı listeye bahane bulmak çok mantıklı gelmiyo gizemcim
Kızlar ben geldımmm
Saat 9:30 hastaneye bı gırdım chek up yaptırdım resmen
KBB gırdım benım kronık alejık nezlem var o fenaydı bu aralar gorundum ılac yazdı.
Göz muahnem gelmıstı numaralarım buyumus muayne oldum oda gectı yenı numaralarımı aldım .
Veeeeeeee ordn Dahılıye uzmanına gorundum tonton bı amca baktı bana tansıyonumu kalbımı dınledı sıkyetın ne dedı dedım kıloluyum zayıflamak ıstıyorum dıyetısyene gıtmek ıstıyorum (Devlet hastanesınde dıyetısyene dahılıye uzmanı uygun gorurse gıdebılıyormussun)...Baya uzun uzun konustuk cok guzel bılgıler verdı ama once senı tanımam gerek dedı.Kan testı ıstedı şeker kolestrol k.cıger yaglanması varmı dıe bakıcak.
Yanı ozel hastaneye gıtmeye hıc gerek yokmus ılk ızlenımım o oldu ve dr anlattıgı seylerden aklımda kalan tek sey .Bunyen geregı varlık ıcınde yokluk cekmek zorundasın somalıdekıler gıbı ac yasayacaksın kı kılo verebılesın Çünkü beynın senın bu kıloda olman gerektıgıne ınanmıs ve kılo vermenı onlıycek Sen yemesen bıle yaglarını erıtsen bıle yerıne su koyar ve senın zayıfladıgını gostermez dedı.
Yanı banada cok mantıklı geldı cunku bı yıyerek zayıflayanlar bıde yıyerek kılo alanlar ben malesef ıkıncı secenektenım...
Uzun lafın kısası yarın sonuclarımı aldıgımda gorucez neler olacagını
yemediklerim:
1 kornet yemek üzereydim vazgeçtim
komşum sac böreği verdi yemedim
yarım tost yemek istedim ama yemedim
offf offff
cnm ben inanıyorum sana, zayıflarsın bu azimle :) yeterki 65e kadar dayan. 65e inince 1 günlük izin verirsin kendine, tabi çok abartmamak kaydıyla. o ödül gününe ulaşmak için hiç kaçamak yapma şimdilik. ben 63e inince 1 gün izin vericem kendime, sabah açık büfe kahvaltıya gidicem :)
İnşallah cnmm seni gördükçe daha bir k,ilo veresim geliyor zatenBir de alışverişler iyi geliyo bana, güzel kıyafetler görüpta eve geldikten sonra yemek y,iyemıyorum zaten bugün olduğu gibi
Bugün alışverişe çıktım kendime tulum aldım süper oldu ya incecik ve çok uzun gösterdi beni, resim çekersem eklerim facebook'a
Sürekli resim eklicem diye diye zaten makinayı da bozdumyarın yaptırırsam eklerim inşallah.
Çok güzel kıyafetler var yaa, hepsini alasım geldi
Menümüde yazıp yatayım benn
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim yağsız peynir
Öğle
1 tabak çorba
1 küçük kabak dolması
Akşam
1 domates+1 salata
Spor: 2 saat yürüyüş.
ne güzel ilgilenmiş.devlet hastanelerinde sanki ilgilenmezlermiş gibi geliyor bize. sonuçlarını alınca bizi de bilgilendir.
diyetisyene giden 3 kişi olduk. fadimeden hiç ses çıkmadı.neler yaptı acaba?
Gûnaydın kızlar farem bozuk telden yazıyorum kilom 96 spor 580dakika0
Mursh pazartesi evime badanacı girecek .kartonpiyer yapılcak 1hafta beni izinli yazarmısın hepınizı öpûyorum
arkadaşlar çok hastayım sabah dr a gittim allerjik öksürük olmuşum ne biçim bir hastalıksa, böyle bütün göğsüm dolu gürültülü bir şekilde öksürüyüp tıkanıyorum. şimdi işe geldim.
sabah tarrıldım 62,2 kg çıktım. herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?