Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm ben inanıyorum sana, zayıflarsın bu azimle :) yeterki 65e kadar dayan. 65e inince 1 günlük izin verirsin kendine, tabi çok abartmamak kaydıyla. o ödül gününe ulaşmak için hiç kaçamak yapma şimdilik. ben 63e inince 1 gün izin vericem kendime, sabah açık büfe kahvaltıya gidicem :)

SABAH: 1 tane kayısı

ÖĞLEN: 1 yeşil elma + 500 ml su +1 fincan yesilcay + 1 fincan cappucino

ARA: 5 tane kiraz + 2 yeşil erik + 500 ml su

ARA: 1 tabak kiraz + 1 kayısı + 500 ml su

AKŞAM: 1 tabak ızgara tavuklu salata + 1 kase domatesli tavuk (yağsız) + 330 ml coca cola zero

Bugün çok yedim

Toplam spor: 20 Dakika

2 litre sıvı

bilmiyorum canım kafam çok karışık(
ömür boyu ekmeksiz yaşayamam ki
elbet bir gün yine yiyip şişmeye başlayacağım. sen karataycısın galiba :))

ben bu yoruma katılmıyorum zamanında hiç yemediğim kadar yiyerek diyetisyen sayesinde 10 kg vermiş biri olarak bir uzmanın yazdığı listeye bahane bulmak çok mantıklı gelmiyo gizemcim

evet, listeye dilkkat edenler güzel veriyor kilo. ama bende bir sorun var şekerim

ne güzel ilgilenmiş.devlet hastanelerinde sanki ilgilenmezlermiş gibi geliyor bize. sonuçlarını alınca bizi de bilgilendir.
diyetisyene giden 3 kişi olduk. fadimeden hiç ses çıkmadı.neler yaptı acaba?

menüm:
sabah 1 dilim k ekmek
tulum peyniri, zeytin

ara 1 avuç dut

öğlen çeyrek tost(karışık)

ara yarım şeftali 1 kaysı yarım elma

akşam 4 kaşık pilav haşlanmış tavuk 1 domates 1 kase yoğurt

ara 4 erik

spor 65 dk tempolu yürüyüş

yemediklerim:
1 kornet yemek üzereydim vazgeçtim
komşum sac böreği verdi yemedim
yarım tost yemek istedim ama yemedim
offf offff

yemediklerim:
1 kornet yemek üzereydim vazgeçtim
komşum sac böreği verdi yemedim
yarım tost yemek istedim ama yemedim
offf offff

bence bu yemediklerim satırı çok güzel olmuş. seni tebrik ediyorum ah bende yarından itibaaren yazıcam böyle bir liste.
burda yazılan bazı şeyler beni çok etkiliyor, mesela 906090 acıktıkça su için diye yazmıştı, nedense o kafama yer etti, bugün hep başka şeyler yiyecekken su içtim işyerinde. ama tabi eve gelince yine bozdum düzeni

İnşallah cnmm seni gördükçe daha bir k,ilo veresim geliyor zaten Bir de alışverişler iyi geliyo bana, güzel kıyafetler görüpta eve geldikten sonra yemek y,iyemıyorum zaten bugün olduğu gibi

Bugün alışverişe çıktım kendime tulum aldım süper oldu ya incecik ve çok uzun gösterdi beni, resim çekersem eklerim facebook'a
Sürekli resim eklicem diye diye zaten makinayı da bozdum yarın yaptırırsam eklerim inşallah.

Çok güzel kıyafetler var yaa, hepsini alasım geldi

Menümüde yazıp yatayım benn

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim yağsız peynir

Öğle
1 tabak çorba
1 küçük kabak dolması

Akşam
1 domates+1 salata

Spor: 2 saat yürüyüş.

başlangıç:88
geçen hafta:85.7
bu hafta:85.6
malesef sadece 100 gr vermişim

Eklentiler

• $CIMG4492.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Valla menün çok güzel olmuş, tebrikler ! Aynen böyle devam !!!!!!!!!

Bu hafta bir duraksama hatta kilo alımı gibi bir şey yaşadım, ama hemen geri indi.

Haftaya cuma hedefim inşallah 64 !!!!!

Kilo verme çizelgem şu şekilde:

21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68
26 mayıs 67.7
27 mayıs 67.2
28 mayıs 66.6
29 mayıs 66.5
30 mayıs 66.1
1 haziran 65.9
7 haziran 65.6
8 haziran 65.1

Son düzenleme:
günaydınnnn,
bu hafta deli gibi yediğim halde kg vermişim : 64:
foto çektim yarın eklicem 66 kg ]yim
bu hafta utancımdan menülerimi yazmadım ama kısaca şöyle yedim
sabahları 1 kase k fleks
öğlen Allah ne verdiyse (varın siz anlayın)
akşam yok (onun yerine meyve,dondurma yada çerez gibi şeyler yedim hergün değil tabi ve miktarlarıda azıcık ) öğlenleri ipini koparmış gibi yediğim için akşamları acıkmadım

Son düzenleme:
arkadaşlar çok hastayım sabah dr a gittim allerjik öksürük olmuşum ne biçim bir hastalıksa, böyle bütün göğsüm dolu gürültülü bir şekilde öksürüyüp tıkanıyorum. şimdi işe geldim.
sabah tarrıldım 62,2 kg çıktım. herkesi öpüyorum

Gûnaydın kızlar farem bozuk telden yazıyorum kilom 96 spor 580dakika0
Mursh pazartesi evime badanacı girecek .kartonpiyer yapılcak 1hafta beni izinli yazarmısın hepınizı öpûyorum

ne güzel ilgilenmiş.devlet hastanelerinde sanki ilgilenmezlermiş gibi geliyor bize. sonuçlarını alınca bizi de bilgilendir.
diyetisyene giden 3 kişi olduk. fadimeden hiç ses çıkmadı.neler yaptı acaba?

Evt cnm bende cok sasırdım baya baya ılgılendı dahılıyecı ama tabı daha dıyetıyene gıtmedım bakalım sonuclar nasıl cıkacak dıyetısyen ne dıyecek...Öğleden sonra yazarım

Gûnaydın kızlar farem bozuk telden yazıyorum kilom 96 spor 580dakika0
Mursh pazartesi evime badanacı girecek .kartonpiyer yapılcak 1hafta beni izinli yazarmısın hepınizı öpûyorum

Fadıme abla msj alınmıstır bılgılendırdıgın ıcın saol

Selamlar kızlar bugün çok yoğunum kilomu yazıp çıkıcam,

Resim ekliyemicem makinam bozuk yaptırmadım daha...

Geçen hafta:69.3
Bu hafta: 69.8

Kızlar gunydınlar herkese hayırlı muıbarek cumalar

Bır haftanın daha sonuna geldık .Zaman ne hızlı gecıyor yaaa

Sabah telefonu duymadıgım ıcın ıse gec kalmak korkusuyla tartılmayı unuttum ama dun tartıldıgımda 83 cıkmıstım onu yazdım bende fotoyu yarın ceker koyarım ıns...

Grafıker sendende foto beklıyoruz cnmm..Bu arada foto ekleyen butun arkadaslara tesdekkurler

Selamlaar,,

bir ara işler yoğundu ve patronla papaz olduk ondan ötürü ihmal ettim sizi canlarım.... duydum ki henüz atılmamışım takımdan, koştum geldim bendee... foto çekmedim ama 67.8 im.... yaaa tartımada hiç güvenmiyorum aslında rakam her köşede değişiyor.... yeni bir tartı almam lazım....

sporumda çok yoğun ve yorucu oluyor.... ama müthiş pazılarım oldu. Belki göbeğimde de baklavalar oluşmuştur ama henüz yağlardan gözükmüyor. hani şu karnın iki yanında kaslar olurya onlarda baya belirgin hale geldi. Ama gelgörki tartıda bir değişiklik yok..... resmini çektim kol kaslarımın size göstereyim diye ama hiç belli olmuyor resimde....

geçmiş olsun kardiş.... bende alerjiden günde 150 kere hapşırıyorum, bir gün hakkaten oturup saycam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…