- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.681
Zaten ben Burcu Esmersoyun gelinliğine benzettim beyaz değil de farklı bir renk tercih etmiş olsa belki bizde de gelinlik hissi uyandırmazdıeşekkür ederim :) bence kız bunun altına tarlatan koyup düğünde de giymeli :)
Siz şimdi sıcak diyorsunuz ya bana o kadar tuhaf geliyor ki tv deki dondurma reklamlarından anlıyorum ki memlekete yaz gelmişkızlar çok sıcak yaaa. evde atlet modundayız..
mrb formda yeniyim.kekreyemiş tozu kullanan varmı diye konu açacağım,nasıl yaparımSözde bunu giyecek olan düğüne çok daha abartılı bir gelinlik düşünür bence
Gelinliğinin kuyruğu metrelerce olabilir mesela
Gel bacım gel gece gece uyanık olan biz kaldık yeni üyesin galiba ben hiç konu açmadım hiç fikrim yok açıkçasımrb formda yeniyim.kekreyemiş tozu kullanan varmı diye konu açacağım,nasıl yaparım
O kadar üye arasından beni nasıl bulup bunu bana sorduğunu merak ettim açıkçasımrb formda yeniyim.kekreyemiş tozu kullanan varmı diye konu açacağım,nasıl yaparım
Bak bu daha iyi fikirO kadar üye arasından beni nasıl bulup bunu bana sorduğunu merak ettim açıkçası
Konunu zaten açmışsın.
Kekreyemiş yabanmersini ile aynı familyadan bir bitki olduğu için yaban mersinin etki ettiği herşeye etki eder, şekeri düşürüp, zayıflamaya yardımcı olur.
Vermen gereken fazla kilon varsa takıma gelebilirsin.
Özelden de çok fazla soru soran oluyor, yoruldum, özel mesajları kapatacak duruma geldim diyebilirimBak bu daha iyi fikirYeni olduğu için bildiğini sanmıyorum takım olayını forumda da en son Mesajlar görülüyor ya ordan seni seçmiştir muhtemelen
sorumun cvbı bu değil gerçekten kullann varmı işe yarıyomu yoksa tv reklamımı ?Bak bu daha iyi fikirYeni olduğu için bildiğini sanmıyorum takım olayını forumda da en son Mesajlar görülüyor ya ordan seni seçmiştir muhtemelen
evet başka bir renk seçmeliydi.Zaten ben Burcu Esmersoyun gelinliğine benzettim beyaz değil de farklı bir renk tercih etmiş olsa belki bizde de gelinlik hissi uyandırmazdı
Siz şimdi sıcak diyorsunuz ya bana o kadar tuhaf geliyor ki tv deki dondurma reklamlarından anlıyorum ki memlekete yaz gelmişErzurum öyle bi yer ki kışlıklar hiç kalkmıyor canım memleketim ığdırımda ayaklarımı duvarın soğuğuyla avutup uyurdum oysa
konu nasıl açılır bilmiyordum editör gösterdiBak bu daha iyi fikirYeni olduğu için bildiğini sanmıyorum takım olayını forumda da en son Mesajlar görülüyor ya ordan seni seçmiştir muhtemelen
okurken yoruldum :) epey yoğunmuşsun. iyi geceler cnmKızlar bende ayaktayımbugun çok ama çok yoruldum utu yaptım ve onları bir bir yerine yerlestırdım derken saatler surdu kızların yemegını yedirip ustune parka goturdum esim isteydı sonra oda geldi katıldı 22.30 a kadar oynadık eve geldik kızları uyuttum derken bende sızmısım sonra uyandım tabı kalkmışken de 50 dakika pılates yaptım galiba kafayı yiyorum neyse ben artık yatayım yarın kucuk kuzuma dugune elbise almaya gıdıcem erken kalkicam ıyı geceler
Tamam canım başlık açmışsın bizim takımda kullanan yok inşallah aradığın cevabı bulursun iyi gecelersorumun cvbı bu değil gerçekten kullann varmı işe yarıyomu yoksa tv reklamımı ?
demek kaptana yazmışımBak bu daha iyi fikirYeni olduğu için bildiğini sanmıyorum takım olayını forumda da en son Mesajlar görülüyor ya ordan seni seçmiştir muhtemelen
Evet canım Erzurumdayım Sarıkamış’a kayağa gitmiştim tabi beceremeyip o kayak aletlerine boş yere hamallık yapmıştımevet başka bir renk seçmeliydi.
Erzurum'da mısın. Erzurum'un merkezine ve Sarıkamış'a gitmiştim. merkezi çok güzel.
Aynen canımdemek kaptana yazmışımevet 25-30kilom var ancak kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
Çok şaşırdım ya pro üye ve kaptan olman mı acaba sebebi ?Özelden de çok fazla soru soran oluyor, yoruldum, özel mesajları kapatacak duruma geldim diyebilirim
Cok yoruldum canım ama rutinim aslında bu kadar kosturma ya nasıl ıgne iplik olmuyorum ona sasırıyorumokurken yoruldum :) epey yoğunmuşsun. iyi geceler cnm
sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsekAynen canımHandandandan kaptanımız olur katılmak istersen aramıza kendisi de onay verirse bekleriz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?