- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.641
demem mi gülüm adam kendi diyor çok gıcığım değil mi hehehe diyerek hem de yaavfAbla olumlama yap. :) kocamın huyu çok iyi, huyu güzel, geçimimiz güzel de hep. Huysuz gıcık dedikçe iyice çekersin o huyları.
çok şükür iş vaaarr:))Başlamana çok sevindim canım hadi hayırlı olsun
Tebrik ederim canım çok güzel başladın haftaya
HarikaCumayı unutturacaksın bizlere
Kız silkelen ve kendine gel cuma gününü düşün
Günaydın Canım sağlıcakla gir çık güzel haberlerini alalım inşallah
Bizim takım dökülüyor
Allah sabrını artırsın abla neyse ki bugün biri işe gidiyor evden biri eksiliyor
amin allah razı olsun gülüm arada böyle ikisi bir bana takıyor bir kaç gün yapışıyorlar resmen allahtan sürekli değil hafta içi işe gidiyorda eşim nefes alıyorum ,birde hafta sonu leptabı açtığımı görse gelip başına oturuyor kurcalıyor sonra pc yavaşlıyor KK ye de gelemiyorum o yüzden de biraz sinirim hopluyor galiba aman aman kızacak bir şey değil de ben sabırsızlaşıyorum işte :))allah yardımcın olsun, anlayış sıfır bazı insanlarda
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım
Allah kolaylık versin abla, ben böyle cıldırıuorum seni düşünemedim
zaten onu didimdi aklınagelen doğru yaniiiiiayyyy "enerji harcatan icraatler" deyince aklıma tek bişey geldi iyi mi
vaaaayyyyy kilon az olmasına rağmen şahane bi eksi, cuma sonucunu şimdiden merak etmeye başladım canım tebrikler
tebrikler kızlar
şükür işte biraz da geç gelecek galiba bir şeylerin denetimi mi ne varmış :))valla bu erkeklere yaranılmıyor bacım yaa
iyiki eşleri var da saracak birilerini buluyorlar
bugün işte di mi azıcık kafa dinlersin inşallah
hayranım enerjine, maşallahşükür işte biraz da geç gelecek galiba bir şeylerin denetimi mi ne varmış :))
kalan camları sildim tül güneşlik yıkıyorum şimdi hazır tülleri çıkarmışken de merdiven koymak için eşyaları çektim oraları temizliyorum sırılsıklam oldum ne kadar toksin varsa gitmiştir zannımca :))))
gülüm benim son 6 senedir troid bezim yok alındı doğuştan şişman sonradan obezim(zayıflaması zor denen guruptanım yani) , bir sürü yöntem deneyip fayda göremedim neredeyse son 4 senedir ki o zaman adının ıf diyeti olduğunu bilmiyordum gün de 2 öğün yiyip (acıkmadan diğer öğünü yemiyorum arası 7-8 saat bazen 10 saat olabiliyor) aralarda bir şey yemiyorum 111 kilodan 80 küsürlü kilolara indim hatta 1.5 sene önce 79 rakamını bile gördüm o dönem stres ve ilaçlardan geri kilo aldım şimdi geri veriyorum ufak ufak, ama diyet yapmıyorum , bana bu yöntem yaradı yani , diyet yapanlara haydan haya yarar bence bir iki gün dene bakalım sana göre mi değil mi anlaşılırgünaydın kızlar ben cuma katılmıştım gruba hafta sonu aktıf olamadım da sıze bırsey danısmak ıstıyorum bu if dıyetı yapan varmı o programla ılerleyen sonuc alan o sekılde baslamak ıstıyorum bugunden ıtıbaren ama kararsızım
aa ağlama kızzzizne 58 le ayrildim
bugun 62.3
demek ki bünyeden dolayı gülüm sorun yoktur o zaman , dediğin gibi 1 ay daha bekle bakalım inşallah o arada oluverir doktora hiç gerek kalmazİlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.
Bunun da bir an evvel olmak istiyorum. Dr a gitsem erken olmak için iğne vurulmam gerekrcek. 1ay daha olmazsam giderim artık Dr a.
ohh ohh herife kitle kız ben yapamıyorum sen yapKalkıp evi temizlemeliyim biri beni kaldırsın dünya kadar da ütü biriktirmişim akşam gelince herife kitleyeyim iyisi miyemeğim var Allahtan Bi evi sil süpür yaparsam benden iyisi yok
gülüm cam silmesi artık bana kolay cam dediğim çift kanat kapı ama cam silmek için özel bezlerden aldım önce normal bezle bir yüz tozunu çamurunu alıyorum alıyorum sonra cam beziyle siliyorum toz alır gibi kolay oluyor o yormuyor yıkanmış tülü asması yoruyor :))hayranım enerjine, maşallah
yazdıklarını okurken yoruldum daha, yapmak bi kenara dursun
ellerine kollarına sağlık güzelimgülüm cam silmesi artık bana kolay cam dediğim çift kanat kapı ama cam silmek için özel bezlerden aldım önce normal bezle bir yüz tozunu çamurunu alıyorum alıyorum sonra cam beziyle siliyorum toz alır gibi kolay oluyor o yormuyor yıkanmış tülü asması yoruyor :))
Teşekkür ederim nirancım. Fakat listeyi yazdığımda haftasonundan sonra bugünün hiç olmadığını siz de söyleyeceksinizÇok iyi canım
Valla ben 2 saattir gözleme ile uğraşıyordum. Topu topu 7 tane ancak yufka açıp yapabildim ama yapana kadar da belim ağrıdı. Hamur arttı onu da yarın yapacam artık. Ha bu arada gözlemeler eşim içinKızlar napıyorsunuz
bugün yoğun geçti galiba herkes icin 3saattir kimse yazmamış
1saat yürüyüşümu yaptım dusumu aldım
yemek faslida bitti
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin CanımBen bebişimi aldım geldimBugün transferim oldu arkadaşlar ♥ ayın 16sında sonuçları dizinle paylaşmak İçin sabırsızlanıyorum
ne biliyim kosunca daha hizli eriyo gibi hissediyorum yaglari:)Daha önce de söylemiştim sana
supersinkesınlıkle su yazın benı 10 kat motıve ettı nıye zamanında gelmemısım buraa ben :)
çook haklısın zayıfladıgımdakı yuz ıfadelerını gormek ıstıyrum artık o ınsanları o anı dusunerek motıve edıcem kendımı
oylede abla bi diyet moduna girsem gerisi kolaydaaa ağlama kızzzne ağlıyorsun nasıl zayıflayacağını biliyorsun bir kere başaran aynı adımları tekrar edip öncekinden daha kolay başarır 4 kilo dediğin ne elinin kiri gülüm bu ay sonuna vermiş olursun zaten hava çok sıcak eriyip gidersin hızlıca
ablamdan geldim bendeKızlar napıyorsunuz
bugün yoğun geçti galiba herkes icin 3saattir kimse yazmamış
1saat yürüyüşümu yaptım dusumu aldım
yemek faslida bitti
insallah hayirli haberleri verirsin bizeBen bebişimi aldım geldimBugün transferim oldu arkadaşlar ♥ ayın 16sında sonuçları dizinle paylaşmak İçin sabırsızlanıyorum
balıkla her şey yakışmıyor en güzeli sade yeşillik. Balıkları yeseydin canım icinden en azından protein olurdu6 Temmuz Pazartesi Menüm
12.30: 4 yk menemen
Avuç içi kadar tam buğdaylı bazlama(çeyrek dilim)
1 kase cacık
2 kayısı
________
1sise sade maden suyu
2 lt su
Güzel afiyet olsun6 temmuz menüsü
Sabah uyanınca Limonlu ılık su
09:30 sade türk kahvesi
11:00 cökelikli omlet,bi domates salatalık peynir 6zeytin bir dilim tb ekmeği yeşil çay
13:00 Bi küçük şeftali
15:00 sade türk kahvesi
17:30 Bi kase mercimek çorbası bol salata 2ceviz
21:00 Bi soda içerim
Su 3lt
Spor 60dk yürüyüş 120pn
@zsaracoglu
Sagliksiz bişey yemedim de ne olursunne biliyim kosunca daha hizli eriyo gibi hissediyorum yaglari:)
ama tempolu yuruycem artik kosmuycam
supersin
simdiye kadar yedikde noldu herszyin tadini biliyruz bu szferde yemesem olmem diye de dusunebilirsin kezza ben hep oyle dusunuyorum
oylede abla bi diyet moduna girsem gerisi kolayda
ablamdan geldim bende
misafiri geldi ev gormeye
benide cagirdi..simdi esime yemek yapicam
ama karnim tokken hic mutfaga giresim gelmiyo
insallah hayirli haberleri verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?