Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla olumlama yap. :) kocamın huyu çok iyi, huyu güzel, geçimimiz güzel de hep. Huysuz gıcık dedikçe iyice çekersin o huyları.
demem mi gülüm adam kendi diyor çok gıcığım değil mi hehehe diyerek hem de yaavf hafta sonu adımını dışarı atmayıp, canı sıkılıyor , boyuna dibim de bir gelip dambılla çalışıp kaslarım erimiş demi der bir gelir 15 yaşın da hafız çocuk var güzel kuran ı kerim okuyor onu dinle der mükemmel dememi bekler ( tecvidi harika arap gırtlağı var gibi çok güzel okuyor ama 15 yaşın da yavvf sesi tam oturmamış ) yanii bir nefes aldırmıyor dün vallaha oda oda kaçtım resmen oda peşimden geldi evde çocuk gibi kovalamaca oynadıkben tek kalmayı sakinliği seviyiiimmmmm

çok şükür iş vaaarr:))
tül güneşlik söktüm 1 odanınkini yıkadım madem küçük vampir evde takıversin dedim zorla taktı yatak odası mutfağınkileri çıkardım sökme onları ben takmam zaten gidecem diyor
- nereye gideceksin bu sıcakta dedim
- cumaya gidicem şimdiden gidip yer kapacam diyor sıpaaaa

allah yardımcın olsun, anlayış sıfır bazı insanlarda
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım

Allah kolaylık versin abla, ben böyle cıldırıuorum seni düşünemedim
amin allah razı olsun gülüm arada böyle ikisi bir bana takıyor bir kaç gün yapışıyorlar resmen allahtan sürekli değil hafta içi işe gidiyorda eşim nefes alıyorum ,birde hafta sonu leptabı açtığımı görse gelip başına oturuyor kurcalıyor sonra pc yavaşlıyor KK ye de gelemiyorum o yüzden de biraz sinirim hopluyor galiba aman aman kızacak bir şey değil de ben sabırsızlaşıyorum işte :))

ayyyy "enerji harcatan icraatler" deyince aklıma tek bişey geldi iyi mi

vaaaayyyyy kilon az olmasına rağmen şahane bi eksi, cuma sonucunu şimdiden merak etmeye başladım canım tebrikler

tebrikler kızlar
zaten onu didimdi aklınagelen doğru yaniiiii

valla bu erkeklere yaranılmıyor bacım yaa
iyiki eşleri var da saracak birilerini buluyorlar
bugün işte di mi azıcık kafa dinlersin inşallah
şükür işte biraz da geç gelecek galiba bir şeylerin denetimi mi ne varmış :))
kalan camları sildim tül güneşlik yıkıyorum şimdi hazır tülleri çıkarmışken de merdiven koymak için eşyaları çektim oraları temizliyorum sırılsıklam oldum ne kadar toksin varsa gitmiştir zannımca :))))

hayranım enerjine, maşallah
yazdıklarını okurken yoruldum daha, yapmak bi kenara dursun

gülüm benim son 6 senedir troid bezim yok alındı doğuştan şişman sonradan obezim(zayıflaması zor denen guruptanım yani) , bir sürü yöntem deneyip fayda göremedim neredeyse son 4 senedir ki o zaman adının ıf diyeti olduğunu bilmiyordum gün de 2 öğün yiyip (acıkmadan diğer öğünü yemiyorum arası 7-8 saat bazen 10 saat olabiliyor) aralarda bir şey yemiyorum 111 kilodan 80 küsürlü kilolara indim hatta 1.5 sene önce 79 rakamını bile gördüm o dönem stres ve ilaçlardan geri kilo aldım şimdi geri veriyorum ufak ufak, ama diyet yapmıyorum , bana bu yöntem yaradı yani , diyet yapanlara haydan haya yarar bence bir iki gün dene bakalım sana göre mi değil mi anlaşılır

izne 58 le ayrildim
bugun 62.3
aa ağlama kızzz ne ağlıyorsun nasıl zayıflayacağını biliyorsun bir kere başaran aynı adımları tekrar edip öncekinden daha kolay başarır 4 kilo dediğin ne elinin kiri gülüm bu ay sonuna vermiş olursun zaten hava çok sıcak eriyip gidersin hızlıca

İlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.
Bunun da bir an evvel olmak istiyorum. Dr a gitsem erken olmak için iğne vurulmam gerekrcek. 1ay daha olmazsam giderim artık Dr a.
demek ki bünyeden dolayı gülüm sorun yoktur o zaman , dediğin gibi 1 ay daha bekle bakalım inşallah o arada oluverir doktora hiç gerek kalmaz

Kalkıp evi temizlemeliyim biri beni kaldırsın dünya kadar da ütü biriktirmişim akşam gelince herife kitleyeyim iyisi mi yemeğim var Allahtan Bi evi sil süpür yaparsam benden iyisi yok
ohh ohh herife kitle kız ben yapamıyorum sen yap ben dün gece bitirdim şükür ütüyü çok şükür darısı senin eşine

hayranım enerjine, maşallah
yazdıklarını okurken yoruldum daha, yapmak bi kenara dursun
gülüm cam silmesi artık bana kolay cam dediğim çift kanat kapı ama cam silmek için özel bezlerden aldım önce normal bezle bir yüz tozunu çamurunu alıyorum alıyorum sonra cam beziyle siliyorum toz alır gibi kolay oluyor o yormuyor yıkanmış tülü asması yoruyor :))

ellerine kollarına sağlık güzelim

Kızlar napıyorsunuz
bugün yoğun geçti galiba herkes icin 3saattir kimse yazmamış
1saat yürüyüşümu yaptım dusumu aldım
yemek faslida bitti
Valla ben 2 saattir gözleme ile uğraşıyordum. Topu topu 7 tane ancak yufka açıp yapabildim ama yapana kadar da belim ağrıdı. Hamur arttı onu da yarın yapacam artık. Ha bu arada gözlemeler eşim için

Daha önce de söylemiştim sana
ne biliyim kosunca daha hizli eriyo gibi hissediyorum yaglari:)
ama tempolu yuruycem artik kosmuycam
supersin
simdiye kadar yedikde noldu herszyin tadini biliyruz bu szferde yemesem olmem diye de dusunebilirsin kezza ben hep oyle dusunuyorum
oylede abla bi diyet moduna girsem gerisi kolayda
Kızlar napıyorsunuz
bugün yoğun geçti galiba herkes icin 3saattir kimse yazmamış
1saat yürüyüşümu yaptım dusumu aldım
yemek faslida bitti
ablamdan geldim bende
misafiri geldi ev gormeye
benide cagirdi..simdi esime yemek yapicam
ama karnim tokken hic mutfaga giresim gelmiyo
Ben bebişimi aldım geldim Bugün transferim oldu arkadaşlar ♥ ayın 16sında sonuçları dizinle paylaşmak İçin sabırsızlanıyorum
insallah hayirli haberleri verirsin bize

balıkla her şey yakışmıyor en güzeli sade yeşillik. Balıkları yeseydin canım icinden en azından protein olurdu
Güzel afiyet olsun

Sagliksiz bişey yemedim de ne olursun
Böyle devam edersen artılar gelecek üst üste vermesi zorlasacak
Silkelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…