Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bıkkınlık gelmesin canım 3 gün aynı yemek. Hem de çeşitli beslenmek daha saglikli

Uykusuzluk çok zorluyor insani benim de oglan bugünlerde gece uyaniyor geri zor uyutuyorum cok da sık uyanıyor emmeyi birakana kadar böyle gidecek sanırım. Allah yardımcın olsun

Sagliksiz bişey yemedim de ne olursun
Böyle devam edersen artılar gelecek üst üste vermesi zorlasacak
Silkelen
dun.itibariyla spora basladim sonunda
simdide esimin ise gitmesini bekliyorum 1 saat tempolu yuruycem insallah:)
kızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)

Eki Görüntüle 2658815 Eki Görüntüle 2658816
elinize saglik cok guzel olmus
gercekten.gelinlige benzemis:)

kızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)

Eki Görüntüle 2658815 Eki Görüntüle 2658816
çok güzel kuzum ellerinize sağlık

kızlar çok sıcak yaaa. evde atlet modundayız..
Burda da çok sıcaktı, 2 saattir hafif serin bir esinti başladı
bizim burada çok sıcaktı dört döndüm evin içinde serin bi yer bulabilmek için balkonun önü bile esmiyordu

1 saat tempolu yurdum
kahavaltimida 1 2 saat sonra yaparim artik
bugun temizlige basliycam ama nerden baslasam diye dusunuyorum
hic canimda istemiyo
Aynen bende ya
Camlarla mutfak dolabı en sona bırakacağım
Bugün kendimi motive edersem gardrop içleri çekmeceleri elden geçireceğim

Bide yemek derdim var bugün

Gerçekten mi çok şaşırdım oraya gitmedim ama Oltu Şenkaya yakınlarında galiba en azından yakın bi ilçeden ev baksalarmış
önce mersinden ispire atandılar. kız kardeşim ispirde. eniştem valiyle bir sorun yaşamış olur ilçesine göndermişler. kız kardeşimde tek başına ispirde şuan. ama sanırım 2 ay sonra felan ataması olam memur evi boşaltacak. bakalım..

Aynen burasu da çok sicak ve karadenizdeyiz hâliyle de aşırı nem var hiçbir sey yapasim gelmiyor guya sporu duzenli yapacaktım
valla nem berbat bir şey kuru sıcağı tercih ederim. Rizedeyken evde otursan bile damla damla terler boşalıyor.

Bıkkınlık gelmesin canım 3 gün aynı yemek. Hem de çeşitli beslenmek daha saglikli
bana bıkkınlık gelmiyor :) evet daha sağlıklı ama çok üşengeçim yemek konusunda hem en azından ne yicem diye düşünmemeyim. üşenip kendime yemek yapmazsam sonra fazlaya kaçırabilirim .

dun.itibariyla spora basladim sonunda
simdide esimin ise gitmesini bekliyorum 1 saat tempolu yuruycem insallah:)
elinize saglik cok guzel olmus
gercekten.gelinlige benzemis:)
teşekkür ederim :)
kolay gelsin sana :)

çok güzel kuzum ellerinize sağlık

bizim burada çok sıcaktı dört döndüm evin içinde serin bi yer bulabilmek için balkonun önü bile esmiyordu
teşekkür ederim:)
çok sıcak bu aralar. güneş altında çalışanlara Allah kolaylık versin.

hahahah ben tavuk da besletmem ne yapsam acep

sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
gülüm kolay işler peşin de koşarsan ne olacağını sana söyleyeyim mi .. bir şeyler bulacaksın kullanacaksın 2-3 kilo belki vereceksin sonra o ürünün etkisi de kalmayacak bedenin sürekli kullandığın şeye alışacak ,bırakacaksın ya sabit kalacaksın ya da tekrar verdiğin kiloyu alacaksın üstüne bile eklenebilir böyle böyle tüm yıl uğraşacaksın zamanın boşa gidecek , zamanın da ben de senin gibiydim , kız kardeşim de kaç senedir aynen böyle dün aile kilo çizelgesini ( ben her hafta kilo bildirimi alıyorum annem ablam kız kardeşimden ) inceledim 1.5 senedir zayıflamak yerine kilo almış bir gaza geliyor sıkı tutmaya çalışıyor sonra bırakıyor sen de öyle olma gülüm o yüzden yazdım sana , bir başladın mı zaman nasıl hızlı geçmiş zayıflamışsın anlamayacaksın bile

ayy bu ne için elbise sen mi diktin yoksa gelinlik gibi
bel kısmına daha işlem , ekleme v.s. bir şey yapılacak mı gülüm

polis bir kız sözleniyor. söz için. arkadaşım sipariş almış ama bu tarz hiç dikmemiş. bende hem yardım edeyim hem de öğreteyim dedim. 70% ben diktim neredeyse. ben olsam dantellerini benden aşağı doğru serpiştirirdim. ama süslemeye çok karışmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…