- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.721
Bıkkınlık gelmesin canım 3 gün aynı yemek. Hem de çeşitli beslenmek daha saglikliaz önce kendime 3 gün akşam yemek için karabuğday salatası hazırladım. her akşam ne yicem diye düşünmek istemiyorum ve her akşam ayrı ayrı hazırlamak istemiyorum. sonraki günlerde bu şekilde yapacağım galiba.
iyi geceler kızlar. tatlı rüyalar dilerim
Uykusuzluk çok zorluyor insani benim de oglan bugünlerde gece uyaniyor geri zor uyutuyorum cok da sık uyanıyor emmeyi birakana kadar böyle gidecek sanırım. Allah yardımcın olsunGunaydın kızlar benm oğlan gene sapıttı bu gece hic uyumadi uyutmadi 2 saatirde ayaktayiz. 8 de inşaat basliyor yanimizda bugunde uyku yalan oldu gibi
Diyet modunada hic giremiyorm hatta kacgundur okuyorm yazmaya halim bile yok sanki. Belkide biraz ara vermeliyim şu diyet piskolojisidr yordu beni cok
dun.itibariyla spora basladim sonundaSagliksiz bişey yemedim de ne olursun
Böyle devam edersen artılar gelecek üst üste vermesi zorlasacak
Silkelen
elinize saglik cok guzel olmuskızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)
Eki Görüntüle 2658815 Eki Görüntüle 2658816
çok güzel kuzum ellerinize sağlıkkızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)
kızlar çok sıcak yaaa. evde atlet modundayız..
bizim burada çok sıcaktı dört döndüm evin içinde serin bi yer bulabilmek için balkonun önü bile esmiyorduBurda da çok sıcaktı, 2 saattir hafif serin bir esinti başladı
Aynen bende ya1 saat tempolu yurdum
kahavaltimida 1 2 saat sonra yaparim artik
bugun temizlige basliycam ama nerden baslasam diye dusunuyorum
hic canimda istemiyo
önce mersinden ispire atandılar. kız kardeşim ispirde. eniştem valiyle bir sorun yaşamış olur ilçesine göndermişler. kız kardeşimde tek başına ispirde şuan. ama sanırım 2 ay sonra felan ataması olam memur evi boşaltacak. bakalım..Gerçekten mi çok şaşırdım oraya gitmedim ama Oltu Şenkaya yakınlarında galiba en azından yakın bi ilçeden ev baksalarmış
valla nem berbat bir şey kuru sıcağı tercih ederim. Rizedeyken evde otursan bile damla damla terler boşalıyor.Aynen burasu da çok sicak ve karadenizdeyiz hâliyle de aşırı nem var hiçbir sey yapasim gelmiyor guya sporu duzenli yapacaktım
bana bıkkınlık gelmiyor :) evet daha sağlıklı ama çok üşengeçim yemek konusundaBıkkınlık gelmesin canım 3 gün aynı yemek. Hem de çeşitli beslenmek daha saglikli
teşekkür ederim :)dun.itibariyla spora basladim sonunda
simdide esimin ise gitmesini bekliyorum 1 saat tempolu yuruycem insallah:)
elinize saglik cok guzel olmus
gercekten.gelinlige benzemis:)
teşekkür ederim:)çok güzel kuzum ellerinize sağlık
bizim burada çok sıcaktı dört döndüm evin içinde serin bi yer bulabilmek için balkonun önü bile esmiyordu
hahahah ben tavuk da besletmem ne yapsam acepekim2009 canım bizim buralarda emeklilerle ilgili anlatılan bir fıkra var ama gerçekte yaşanmış.
Adamın biri Demir-Çelik fabrikasından emekli olmuş.
Gidecek yeri de olmayan adam gün boyu evdeymiş haliyle.
Başlamış eşinin her işine karışmaya "onu niye öyle yaptın, bu niye burda" diye..
Kadın sabrediyor tabi.
Kocası sinirli olduğu için ağzını açıp birşey demeye de korkuyormuş.
Kocasının herşeye karıştığı, dırdır yaptığı bir gün kadın soluğu bahçedeki tavukların yanında almış.
"Demir-Çelik emeklisi gibi başıma tünediniz, kışşş kışşş" diyerek tavukları bahçeden sokağa kovalamış
ayy bu ne için elbise sen mi diktin yoksa gelinlik gibikızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)
gülüm kolay işler peşin de koşarsan ne olacağını sana söyleyeyim mi .. bir şeyler bulacaksın kullanacaksın 2-3 kilo belki vereceksin sonra o ürünün etkisi de kalmayacak bedenin sürekli kullandığın şeye alışacak ,bırakacaksın ya sabit kalacaksın ya da tekrar verdiğin kiloyu alacaksın üstüne bile eklenebilir böyle böyle tüm yıl uğraşacaksın zamanın boşa gidecek , zamanın da ben de senin gibiydim , kız kardeşim de kaç senedir aynen böyle dün aile kilo çizelgesini ( ben her hafta kilo bildirimi alıyorum annem ablam kız kardeşimden ) inceledim 1.5 senedir zayıflamak yerine kilo almış bir gaza geliyor sıkı tutmaya çalışıyor sonra bırakıyor sen de öyle olma gülüm o yüzden yazdım sana , bir başladın mı zaman nasıl hızlı geçmiş zayıflamışsın anlamayacaksın bilesağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
ayy bu ne için elbise sen mi diktin yoksa gelinlik gibi
bel kısmına daha işlem , ekleme v.s. bir şey yapılacak mı gülüm
Oldukça iddialı :) Güle güle giy...kızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?