- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.701
Bilmiyorum canımÇok şaşırdım ya pro üye ve kaptan olman mı acaba sebebi ?
Benım kardesım de Erzurum da gorev yapıyor canım Karayazı ilce merkezde matematik ogretmenı daha once yazacaktım kaynadıTamam canım başlık açmışsın bizim takımda kullanan yok inşallah aradığın cevabı bulursun iyi geceler
Kızlar bende ayaktayımbugun çok ama çok yoruldum utu yaptım ve onları bir bir yerine yerlestırdım derken saatler surdu kızların yemegını yedirip ustune parka goturdum esim isteydı sonra oda geldi katıldı 22.30 a kadar oynadık eve geldik kızları uyuttum derken bende sızmısım sonra uyandım tabı kalkmışken de 50 dakika pılates yaptım galiba kafayı yiyorum neyse ben artık yatayım yarın kucuk kuzuma dugune elbise almaya gıdıcem erken kalkicam ıyı geceler
Kolay gelsin canım, senin hayatında hep koşturmaca, kendimi sende buluyorum bu konuda, karantina beni frenledi amaCok yoruldum canım ama rutinim aslında bu kadar kosturma ya nasıl ıgne iplik olmuyorum ona sasırıyorumyuruyus harıc bugun 13.000,adım atmısım belki de gecmıs tir
Kilo verme konusunda hiçbir üründen mucize bekleme, sporsuz ve diyetsiz zayıflama olmaz.sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
Kolay gelsin canım, senin hayatında hep koşturmaca, kendimi sende buluyorum bu konuda, karantina beni frenledi ama
Kızların hayatımıza kattığı bir durum bu sanırım
Benim kızların isteği gezmesi tozması kursu bitmiyor canım, virüsten dolayı her yer kapalı olunca bu yıl evde kaldık.Demi ya bende senin paylasımlarını okuyunca aynı seyı dusunuyorum benım bebelerın ıkısı de kucuk o kısım beni cok yoruyor yoksa is guc kafam dagılıyor. Aksama kadar kac kez toto yıkıyorum unutuyorum ya da bitmeyen istekler dokulenler kırılanlar... Aksama kadar en az bes kez elbise degısıyor uz atlete kadar amann yaslandım mi ne karantina beni frenlemedı sanırım ya zaten uc senedir ucretsız izinde oldugum ıcın mod aynı ama 2021 subat tarihi baslangic bana
Kolay gelsin sana canım kimse kimseye böyle bir şey önermez hele de tanımadığımız biri kullanabilsin diye denek olarak kendimizi hiç kullandırtmayız. biz takımca en sağlıklı biçimde zayıflamaya çalışıyoruz ki ben 25 kilo verdim burada daha önce de 35 kilo vermişliğim varsağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
Ay Karayazı mıBenım kardesım de Erzurum da gorev yapıyor canım Karayazı ilce merkezde matematik ogretmenı daha once yazacaktım kaynadı
şimdiden kolay gelsin iyi geceler :)Hadi ben de yattım yarın sabah erkenden kayınpeder ve eşimin yeğeni geliyor mesaim erken başlıyor iyi geceler
annelik 24 saat çalışmak demek :)Cok yoruldum canım ama rutinim aslında bu kadar kosturma ya nasıl ıgne iplik olmuyorum ona sasırıyorumyuruyus harıc bugun 13.000,adım atmısım belki de gecmıs tir
canım o ürün nasıl bir şey hiç bilmiyorum ama öyle tozlar felan kullanma bana sorarsan. sağlıklı beslenme düzeni oluşturdun mu zaten kendiliğinden kilo vermeye başlıyorsun.sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
Allah kolaylık versin canım bize bol bol guc kuvvet versin rabbım senin birde yeni bebek ıstedıgın var ben esime arada takılıyorum esim ölü taklidi yapıyorBenim kızların isteği gezmesi tozması kursu bitmiyor canım, virüsten dolayı her yer kapalı olunca bu yıl evde kaldık.
Yazın bile mesai yapıyorum neredeyse.
Kızların yüzünden yayla evini kapattım, yatmadan yatmaya gidebiliyorduk sadece, bir de extra yol çekiyordum, en azından yoldan yırtayım dedim
benimde kardeşimin eşi Erzurum olur ilçesinde polis. olur ilçesinde oturmaya ev yokmuş boşta. bir yıldır ayrı yaşıyorlar. bir memurun tayini çıkmış ev boşalınca kısmetse kavuşacaklar çok ilginç bir durum benimde şimdi aklıma geldiBenım kardesım de Erzurum da gorev yapıyor canım Karayazı ilce merkezde matematik ogretmenı daha once yazacaktım kaynadı
Benim ki de istemiyordu, konuşa konuşa ikna ettimAllah kolaylık versin canım bize bol bol guc kuvvet versin rabbım senin birde yeni bebek ıstedıgın var ben esime arada takılıyorum esim ölü taklidi yapıyor
Evet canım sorma sureklı kar kıs ama oyle boyle degıl resmen ayaz asırı ruzgar ucuracak sekıldeKolay gelsin sana canım kimse kimseye böyle bir şey önermez hele de tanımadığımız biri kullanabilsin diye denek olarak kendimizi hiç kullandırtmayız. biz takımca en sağlıklı biçimde zayıflamaya çalışıyoruz ki ben 25 kilo verdim burada daha önce de 35 kilo vermişliğim var
Ay Karayazı mıiçim üşüdü buranın en soğuk ilçelerinden herhalde gitmedim görmedim ama öyle duydum ben merkez ilçedeyim ne zaman bitiyor zorunlu hizmeti ?
demi ya Rabbım onlara saglık sıhhat versın çok sukur varlıklarınaşimdiden kolay gelsin iyi geceler :)
annelik 24 saat çalışmak demek :)
canım o ürün nasıl bir şey hiç bilmiyorum ama öyle tozlar felan kullanma bana sorarsan. sağlıklı beslenme düzeni oluşturdun mu zaten kendiliğinden kilo vermeye başlıyorsun.
hadı ya ne kadar enteresan Allah kavustursun ama oyle ev sorunları var genelde.kardesımıb gorev yerinde de ev sorunu olmustu kardesım okulun ıcınde lojmanda kalıyor ordakı hocalar genelde lojmanda kolaylık oluyor zaten sureklı kar li ortambenimde kardeşimin eşi Erzurum olur ilçesinde polis. olur ilçesinde oturmaya ev yokmuş boşta. bir yıldır ayrı yaşıyorlar. bir memurun tayini çıkmış ev boşalınca kısmetse kavuşacaklar çok ilginç bir durum benimde şimdi aklıma geldi
Benim esim dort bes sene ikna olmazBenim ki de istemiyordu, konuşa konuşa ikna ettimama hala kafasında gelgitler var
Bende eğer olursa 3 yıl ücretsiz izin düşünüyorum, hem kızların dersleri ile yakından ilgilenmek hemde küçükleri büyütmek için, hemde biraz dinlenmek için.Benim esim dort bes sene ikna olmazarka arkaya ucretsız izinde kullandıgım ıcın esim maddi olarak da yanlız kaldı ama ona sorsan cocuklar krese gitmesin diye bir sene daha ucretsız ızın kullanmamı istiyor. Oda memuriyet boyunca bir kez olan bı hak Baska da olmuyor ama kızlar ıcın dusunuyorum aslında ortam hala hareketli ve ankarada vaka sayısı artısı cok hızlı
Gerçekten mi çok şaşırdım oraya gitmedim ama Oltu Şenkaya yakınlarında galiba en azından yakın bi ilçeden ev baksalarmışbenimde kardeşimin eşi Erzurum olur ilçesinde polis. olur ilçesinde oturmaya ev yokmuş boşta. bir yıldır ayrı yaşıyorlar. bir memurun tayini çıkmış ev boşalınca kısmetse kavuşacaklar çok ilginç bir durum benimde şimdi aklıma geldi
Ay şükürEvet canım sorma sureklı kar kıs ama oyle boyle degıl resmen ayaz asırı ruzgar ucuracak sekılde2017 de atandı 4 sene sanırım sozlesme suresi sonra esının tayin durumuna gore bakacaklar
Aynen burasu da çok sicak ve karadenizdeyiz hâliyle de aşırı nem var hiçbir sey yapasim gelmiyor guya sporu duzenli yapacaktımkızlar çok sıcak yaaa. evde atlet modundayız..
4. Bebek mi düşünüyorsun canım masallah sana..ben de arada 3. Düşünüyorum sonra vazgeçiyorum kararsiz kalıyorumBenim ki de istemiyordu, konuşa konuşa ikna ettimama hala kafasında gelgitler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?