Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok yoruldum canım ama rutinim aslında bu kadar kosturma ya nasıl ıgne iplik olmuyorum ona sasırıyorum yuruyus harıc bugun 13.000,adım atmısım belki de gecmıs tir
Kolay gelsin canım, senin hayatında hep koşturmaca, kendimi sende buluyorum bu konuda, karantina beni frenledi ama
Kızların hayatımıza kattığı bir durum bu sanırım

sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
Kilo verme konusunda hiçbir üründen mucize bekleme, sporsuz ve diyetsiz zayıflama olmaz.

Kolay gelsin canım, senin hayatında hep koşturmaca, kendimi sende buluyorum bu konuda, karantina beni frenledi ama
Kızların hayatımıza kattığı bir durum bu sanırım
Demi ya bende senin paylasımlarını okuyunca aynı seyı dusunuyorum benım bebelerın ıkısı de kucuk o kısım beni cok yoruyor yoksa is guc kafam dagılıyor. Aksama kadar kac kez toto yıkıyorum unutuyorum ya da bitmeyen istekler dokulenler kırılanlar... Aksama kadar en az bes kez elbise degısıyor uz atlete kadar amann yaslandım mi ne karantina beni frenlemedı sanırım ya zaten uc senedir ucretsız izinde oldugum ıcın mod aynı ama 2021 subat tarihi baslangic bana

Benim kızların isteği gezmesi tozması kursu bitmiyor canım, virüsten dolayı her yer kapalı olunca bu yıl evde kaldık.
Yazın bile mesai yapıyorum neredeyse.
Kızların yüzünden yayla evini kapattım, yatmadan yatmaya gidebiliyorduk sadece, bir de extra yol çekiyordum, en azından yoldan yırtayım dedim

sağolsun kendisi davet ettmişte ben kolay işler peşindeyim.şu toz a kafayı taktım.sizin takıma bir önersenizde sonuçları görsek
Kolay gelsin sana canım kimse kimseye böyle bir şey önermez hele de tanımadığımız biri kullanabilsin diye denek olarak kendimizi hiç kullandırtmayız. biz takımca en sağlıklı biçimde zayıflamaya çalışıyoruz ki ben 25 kilo verdim burada daha önce de 35 kilo vermişliğim var
Benım kardesım de Erzurum da gorev yapıyor canım Karayazı ilce merkezde matematik ogretmenı daha once yazacaktım kaynadı
Ay Karayazı mı içim üşüdü buranın en soğuk ilçelerinden herhalde gitmedim görmedim ama öyle duydum ben merkez ilçedeyim ne zaman bitiyor zorunlu hizmeti ?

Hadi ben de yattım yarın sabah erkenden kayınpeder ve eşimin yeğeni geliyor mesaim erken başlıyor iyi geceler
şimdiden kolay gelsin iyi geceler :)

Cok yoruldum canım ama rutinim aslında bu kadar kosturma ya nasıl ıgne iplik olmuyorum ona sasırıyorum yuruyus harıc bugun 13.000,adım atmısım belki de gecmıs tir
annelik 24 saat çalışmak demek :)

canım o ürün nasıl bir şey hiç bilmiyorum ama öyle tozlar felan kullanma bana sorarsan. sağlıklı beslenme düzeni oluşturdun mu zaten kendiliğinden kilo vermeye başlıyorsun.

Allah kolaylık versin canım bize bol bol guc kuvvet versin rabbım senin birde yeni bebek ıstedıgın var ben esime arada takılıyorum esim ölü taklidi yapıyor

Benım kardesım de Erzurum da gorev yapıyor canım Karayazı ilce merkezde matematik ogretmenı daha once yazacaktım kaynadı
benimde kardeşimin eşi Erzurum olur ilçesinde polis. olur ilçesinde oturmaya ev yokmuş boşta. bir yıldır ayrı yaşıyorlar. bir memurun tayini çıkmış ev boşalınca kısmetse kavuşacaklar çok ilginç bir durum benimde şimdi aklıma geldi

Allah kolaylık versin canım bize bol bol guc kuvvet versin rabbım senin birde yeni bebek ıstedıgın var ben esime arada takılıyorum esim ölü taklidi yapıyor
Benim ki de istemiyordu, konuşa konuşa ikna ettimama hala kafasında gelgitler var

Evet canım sorma sureklı kar kıs ama oyle boyle degıl resmen ayaz asırı ruzgar ucuracak sekılde 2017 de atandı 4 sene sanırım sozlesme suresi sonra esının tayin durumuna gore bakacaklar

demi ya Rabbım onlara saglık sıhhat versın çok sukur varlıklarına Rabbım herkese nasip etsin ınsallah
hadı ya ne kadar enteresan Allah kavustursun ama oyle ev sorunları var genelde.kardesımıb gorev yerinde de ev sorunu olmustu kardesım okulun ıcınde lojmanda kalıyor ordakı hocalar genelde lojmanda kolaylık oluyor zaten sureklı kar li ortam

Benim ki de istemiyordu, konuşa konuşa ikna ettimama hala kafasında gelgitler var
Benim esim dort bes sene ikna olmaz arka arkaya ucretsız izinde kullandıgım ıcın esim maddi olarak da yanlız kaldı ama ona sorsan cocuklar krese gitmesin diye bir sene daha ucretsız ızın kullanmamı istiyor. Oda memuriyet boyunca bir kez olan bı hak Baska da olmuyor ama kızlar ıcın dusunuyorum aslında ortam hala hareketli ve ankarada vaka sayısı artısı cok hızlı

Bende eğer olursa 3 yıl ücretsiz izin düşünüyorum, hem kızların dersleri ile yakından ilgilenmek hemde küçükleri büyütmek için, hemde biraz dinlenmek için.
Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama çalışan kadın olmak çok yıpratıcı, kaç yıl çalışırsan çalış emeklilik yasşına takılıyoruz zaten, en güzeli ücretsiz izinler ile biraz dinlenmek

Gerçekten mi çok şaşırdım oraya gitmedim ama Oltu Şenkaya yakınlarında galiba en azından yakın bi ilçeden ev baksalarmış
Evet canım sorma sureklı kar kıs ama oyle boyle degıl resmen ayaz asırı ruzgar ucuracak sekılde 2017 de atandı 4 sene sanırım sozlesme suresi sonra esının tayin durumuna gore bakacaklar
Ay şükür Erzurum merkez de öyle yaz kış bi esinti var kesin sıcak dediğimiz günde bile o esinti baya yumuşatıyor havayı ki zaten gündüz ile gece arasındaki sıcaklık uçurum şeklinde sert karasal denen iklim işte

Gunaydın kızlar benm oğlan gene sapıttı bu gece hic uyumadi uyutmadi 2 saatirde ayaktayiz. 8 de inşaat basliyor yanimizda bugunde uyku yalan oldu gibi
Diyet modunada hic giremiyorm hatta kacgundur okuyorm yazmaya halim bile yok sanki. Belkide biraz ara vermeliyim şu diyet piskolojisidr yordu beni cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…