Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

balıkla her şey yakışmıyor en güzeli sade yeşillik. Balıkları yeseydin canım icinden en azından protein olurdu

Güzel afiyet olsun
Ağzımın tadını kaçırınca midem almadı gerisini Aynen Canım haklısın en güzeli salatayla tüketmek

Vuhuu sıkı gidiyoruz Gayet güzel ama geçeceğim seni
Çok güzel menü Canım

balıkla her şey yakışmıyor en güzeli sade yeşillik. Balıkları yeseydin canım icinden en azından protein olurdu
Güzel afiyet olsun

Inş tutar canım benim kizimda tüp bebek 3.tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım dondurulmus embriyodu
Pozitif düşün hep
Çok teşekkür ederim

Aynen cnm sorma hemde ne sıkıldım :)

Bebek icin hayirlisi olsun cnm inşallah olur bu defa :) tatlı yedikce yiyesi geliyor insanin biyerdn basla dur de yoksa olmuyor

64 aslinda. Bu cuma en az 63.9 olurum gibime geliyor, bir aksilik olmazsa insallah
maşallah!

güzel menü canım. turşu vücutta su tutuyor diye biliyorum. yanlış olabilirim.

afiyet olsun güzel menü

afiyet olsun. güzel menü cnm

6 Temmuz Pazartesi
11:30
2 haslanmis yumurta
Domates, Salatalık
10 Badem
17:30
4 köfte
Bol yeşil salata

2,5lt su
çok iyi menü senin menülerini daha bi yakından takip edeceğim :)

Elinize sağlık, çok güzel olmuş
Gelinlikvari bir duruşu var
teşekkür ederim :) bence kız bunun altına tarlatan koyup düğünde de giymeli :)

Çok güzel kuğu gibi görünüyorsun kuzum
teşekkür ederim. keşke yakın birinin düğünü olsa da bi abiye giysem ama zayıfladıktan sonra inşallah :)

Hu hu herkes uyumuş muuuu
Ben uyanığım sen napıyorsun canım ?
bende uyanığım :)

ekim2009 canım bizim buralarda emeklilerle ilgili anlatılan bir fıkra var ama gerçekte yaşanmış.

Adamın biri Demir-Çelik fabrikasından emekli olmuş.
Gidecek yeri de olmayan adam gün boyu evdeymiş haliyle.
Başlamış eşinin her işine karışmaya "onu niye öyle yaptın, bu niye burda" diye..
Kadın sabrediyor tabi.
Kocası sinirli olduğu için ağzını açıp birşey demeye de korkuyormuş.
Kocasının herşeye karıştığı, dırdır yaptığı bir gün kadın soluğu bahçedeki tavukların yanında almış.
"Demir-Çelik emeklisi gibi başıma tünediniz, kışşş kışşş" diyerek tavukları bahçeden sokağa kovalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…