Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin canım

kan grubuna beslenmeyi araştırıyorum da epey şaşırdığım şeyler çıktı
mesela sürekli yediğim çoğu kuruyemiş zararlıymış benim için
ya da şişkinlik yaptığını düşündüğüm süt faydalıymış benim için
bulgur zararlıymış
meyve faydalıymış

bulgur meyve falan değil ama en çok süt ve kuruyemiş kısmı şaşırttı beni
Elif yildizz kitabını okuduğun için sana sormak istedim bununla ilgili birşey yazıyor mu
yani faydalı olduğu yazıp da kişi bazlı zararlı olabilecek şeyler
ya da bir açıklaması var mı bu durumun acaba

4. Bebek mi düşünüyorsun canım masallah sana..ben de arada 3. Düşünüyorum sonra vazgeçiyorum kararsiz kalıyorum
Hadi sen de katıl bize başlıyoruz çalışmalara Niran 4. Ben 2. Sen de 3. İçin
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım

Haklısın canım ben de çok kararsızdım açıkçası eğer nasip olursa o dünyaya geldiğinde kızım da 3 yaşında olacak
Bence tam ideal yaş ortalaması zorluk olur ama yinede daha iyi, bizde 2,5 yaşındaydı kızım çok zorluk cektim çekiyorumda, ama büyüdükçe doğru karar vermişim. İkinciyi yapmasaydım o bi anlık kararla dahada yapmazdım

Aynen canım zaman geçtikçe çocuk fikrine soğuduğumu fark ettim ben de ama kardeşi de olsun istiyorum yaşım çok geçmeden olsun istiyorum nasipse

Aynen canım zaman geçtikçe çocuk fikrine soğuduğumu fark ettim ben de ama kardeşi de olsun istiyorum yaşım çok geçmeden olsun istiyorum nasipse
hayırlısyla gelsin inş. Bende o sebeple ikinciyi yaptım ilerleyen yaşlarda bana kardeşim niye yok istiyorum demesin diye
Hu hu huuuu nerdesiniz?
Annem geldi oturuyoruz öyle detox suyumu içiyorum bi yandan.. nanenin bi yan etkisi varmı acaba biliuormusun ?

Küçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
Ya ben de başlayacağım ama şu ara misafir filan olacak kurbanda da evde olmayız misafirleri bayramı halledip sonra başlamayı düşünüyorum misafirle ilgilenirken onun tuvaletiyle ilgilenemem bayramda da milletin evine çişini yapar diye korkuyorum

Allah kolaylik versin sabir gerekiyor ve çocuğun da hazır olmasi tabi.. insallah tez vakitte halledersiniz
amin inşallah anaokuluna başlamadan öğrenmesini istiyorum
o şekilde zor olur evet, en güzeli rahat bi zamanda ve evden pek cıkmamak gerekiyor
Oh ne güzel Hiç bilmiyorum kuzum o konuların uzmanı Handandandan ona sormak lazım
Sağol yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…