- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.741
Kolay gelsin yerime de yürü lütfen :)GünaydınBende oğlumu bindireyim otobüse, sonrasında doğru yürüyüşe
amin canımönce mersinden ispire atandılar. kız kardeşim ispirde. eniştem valiyle bir sorun yaşamış olur ilçesine göndermişler. kız kardeşimde tek başına ispirde şuan. ama sanırım 2 ay sonra felan ataması olam memur evi boşaltacak. bakalım..
valla nem berbat bir şey kuru sıcağı tercih ederim. Rizedeyken evde otursan bile damla damla terler boşalıyor.
bana bıkkınlık gelmiyor :) evet daha sağlıklı ama çok üşengeçim yemek konusundahem en azından ne yicem diye düşünmemeyim. üşenip kendime yemek yapmazsam sonra fazlaya kaçırabilirim .
teşekkür ederim :)
kolay gelsin sana :)
teşekkür ederim:)
çok sıcak bu aralar. güneş altında çalışanlara Allah kolaylık versin.
Hadi sen de katıl bize başlıyoruz çalışmalara Niran 4. Ben 2. Sen de 3. İçin4. Bebek mi düşünüyorsun canım masallah sana..ben de arada 3. Düşünüyorum sonra vazgeçiyorum kararsiz kalıyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımönce mersinden ispire atandılar. kız kardeşim ispirde. eniştem valiyle bir sorun yaşamış olur ilçesine göndermişler. kız kardeşimde tek başına ispirde şuan. ama sanırım 2 ay sonra felan ataması olam memur evi boşaltacak. bakalım..
Yooo çok erken benim küçük 19 aylik daha bir de tam karar veremiyorum tam emin olsam olur daHadi sen de katıl bize başlıyoruz çalışmalara Niran 4. Ben 2. Sen de 3. İçin
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Haklısın canım ben de çok kararsızdım açıkçası eğer nasip olursa o dünyaya geldiğinde kızım da 3 yaşında olacakYooo çok erken benim küçük 19 aylik daha bir de tam karar veremiyorum tam emin olsam olur da
Bence tam ideal yaş ortalamasıHaklısın canım ben de çok kararsızdım açıkçası eğer nasip olursa o dünyaya geldiğinde kızım da 3 yaşında olacak
Aynen canım zaman geçtikçe çocuk fikrine soğuduğumu fark ettim ben de ama kardeşi de olsun istiyorum yaşım çok geçmeden olsun istiyorum nasipseBence tam ideal yaş ortalamasızorluk olur ama yinede daha iyi, bizde 2,5 yaşındaydı kızım çok zorluk cektim çekiyorumda, ama büyüdükçe doğru karar vermişim. İkinciyi yapmasaydım o bi anlık kararla dahada yapmazdım
Burdayim gidip kek yapip geldim çocuklara. Tabiki ben yemedimHu hu huuuu nerdesiniz?
hayırlısyla gelsin inş. Bende o sebeple ikinciyi yaptım ilerleyen yaşlarda bana kardeşim niye yok istiyorum demesin diyeAynen canım zaman geçtikçe çocuk fikrine soğuduğumu fark ettim ben de ama kardeşi de olsun istiyorum yaşım çok geçmeden olsun istiyorum nasipse
Annem geldi oturuyoruz öyleHu hu huuuu nerdesiniz?
Allah kolaylik versin sabir gerekiyor ve çocuğun da hazır olmasi tabi.. insallah tez vakitte halledersinizKüçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
Ya ben de başlayacağım ama şu ara misafir filan olacak kurbanda da evde olmayız misafirleri bayramı halledip sonra başlamayı düşünüyorum misafirle ilgilenirken onun tuvaletiyle ilgilenemem bayramda da milletin evine çişini yapar diye korkuyorumKüçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
Oh ne güzelAnnem geldi oturuyoruz öyledetox suyumu içiyorum bi yandan.. nanenin bi yan etkisi varmı acaba biliuormusun ?
işyerindeyim kuzumHu hu huuuu nerdesiniz?
amin inşallahAllah kolaylik versin sabir gerekiyor ve çocuğun da hazır olmasi tabi.. insallah tez vakitte halledersiniz
o şekilde zor olur evet, en güzeli rahat bi zamanda ve evden pek cıkmamak gerekiyorYa ben de başlayacağım ama şu ara misafir filan olacak kurbanda da evde olmayız misafirleri bayramı halledip sonra başlamayı düşünüyorum misafirle ilgilenirken onun tuvaletiyle ilgilenemem bayramda da milletin evine çişini yapar diye korkuyorum
Sağol yinede
0 grubunun kesin mide ve gaz sorunu vardırişyerindeyim kuzum
sabahtan beri kan grubuna göre beslenmeyi araştırıyorum
kafam da netleşmeyen şeyler var onları çözmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?