- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.761
en dengeli kan grubuna sahipmişim güya0 grubunun kesin mide ve gaz sorunu vardır
0 grubunun kesin mide ve gaz sorunu vardır
0 kan grubu çokta cömerttiren dengeli kan grubuna sahipmişim güya
sindirimim çok iyiymiş ama benim en büyük problemim kabızlık
gerçi netteki bilgiler o kadar yetersiz ki
Çoğu doğru bence 0 kan grubuyum bende0 KAN GRUBU DİYET ÖZELLİKLERİ
Avcı kan grubu olarak adlandırılır. Nedeni sindirim sistemlerinin en eski insanlara göre çalışmasıdır. Bu nedenle bu grubun başarısı yağsız, kimyasaldan arınmış et ve kümes hayvanlarıyla balık tüketmesine bağlıdır. Süt ürünleri ve tahıllar bu gruba önerilmez. Buğday glüteni, mısır, kurufasulye, mercimek gibi besinler kilo almaya yardımcı besinler olurken, deniz yosunu, deniz ürünleri ve iyotlu tuz (genelde tiroit hormonu bozuklukları yaşadıkları için), karaciğer kilo vermeye yardımcıdır.
Pastırma/jambon dışında her türlü eti yağsız tüketebilirler. Deniz ürünleri ideal besinlerdir. Sütürünleri bu kan grubu için uzak durulması gereken besinlerdendir. Çok az miktarlarda tüketimi esas olmalıdır. Simit ve her türlü ekmek uzak durulması gereken yiyeceklerdir. Zeytinyağı ve ketentohumu yağı az miktarda tüketimi idealdir. Kepekli çavdarlı ekmekler daha uygundur. Mantar,patates, mısır, karnabahar, siyah zeytin gibi besinler uzak durulması gereken besinlerdendir.Yüksek asitliği olan armut, portakal, mandalina, kivi ve böğürtlen ve kavun yenmemesi gereken meyvelerdendir. Muz, mango, kiraz, erik ve incir faydalı meyveler grubuna girer. Her türlü sostanuzak durulmalıdır. İçecek olarak en uygunu maden suyu ve yeşil çaylardır. Bu kan grubunda B-Kvitamini, kalsiyum, iyot, manganez alımına dikkat edilmelidir. Bunların eksikliği belirgin rahatsızlıklarayol açar. Bu kan grubuna sahip insanların kişisel özelliklerine bakılırsa güç, direnç, özgüven, cesaret,sezgi, doğuştan iyimserlik gibi özellikler gösterir. Liderlik vasıfları ön plandadır.
ellerine canına sağlık gülüm arkadaşın çok şanslı senin gibi birine sahip
polis bir kız sözleniyor. söz için. arkadaşım sipariş almış ama bu tarz hiç dikmemiş. bende hem yardım edeyim hem de öğreteyim dedim. 70% ben diktim neredeyse. ben olsam dantellerini benden aşağı doğru serpiştirirdim. ama süslemeye çok karışmak istemedim.
allah kolaylık versin inşallah seni çok yormadan çabucak alışır kuzu :)Küçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
al benden de o kadar oğlum 19 yaşın da , doğurduğumdan beri ömrümün neredeyse yarısını kabızlıkla geçirdim 0 kan gurubuyum ama uymadı bana da :)en dengeli kan grubuna sahipmişim güya
sindirimim çok iyiymiş ama benim en büyük problemim kabızlık
gerçi netteki bilgiler o kadar yetersiz ki
al benden de o kadar oğlum 19 yaşın da , doğurduğumdan beri ömrümün neredeyse yarısını kabızlıkla geçirdim 0 kan gurubuyum ama uymadı bana da :)
Anne ve babanın kan grubu da önemli. Onlar farklı kan grubu ise, mesela eşim B- , ben 0+. Büyük oğlum B+. B lere faydali olmasa bile benden dolayı sıfır lara faydali olan şeyler, ona iyi geliyor. Bence her vücut ayrı. Zamanla yiyerek veya yemeyerek kendimiz çözmeliyiz . Ben peynir aşığı birisiyim. Keçi peyniri ve Mozzarella yiyebiliyorum. Cok canim çekerse, hafta en fazla iki kez yiyorum. Çok rahatım şu an. Diğer peynirleri canim istemiyor bile. Kendimi farkettim çünkü. Yogurt ta zararli bize mesela. Onu da azaltma peşindeyim. Protein diye yiyorum yine dekan grubuna beslenmeyi araştırıyorum da epey şaşırdığım şeyler çıktı
mesela sürekli yediğim çoğu kuruyemiş zararlıymış benim için
ya da şişkinlik yaptığını düşündüğüm süt faydalıymış benim için
bulgur zararlıymış
meyve faydalıymış
bulgur meyve falan değil ama en çok süt ve kuruyemiş kısmı şaşırttı beni
Elif yildizz kitabını okuduğun için sana sormak istedim bununla ilgili birşey yazıyor mu
yani faydalı olduğu yazıp da kişi bazlı zararlı olabilecek şeyler
ya da bir açıklaması var mı bu durumun acaba
bende öyleyim. Eşim üçüncüyü istiyor ama ben böyle rahatım.Bence tam ideal yaş ortalamasızorluk olur ama yinede daha iyi, bizde 2,5 yaşındaydı kızım çok zorluk cektim çekiyorumda, ama büyüdükçe doğru karar vermişim. İkinciyi yapmasaydım o bi anlık kararla dahada yapmazdım
Bir kardeşi olmalı kesinlikle. 3. yü bilemem tabi kiAynen canım zaman geçtikçe çocuk fikrine soğuduğumu fark ettim ben de ama kardeşi de olsun istiyorum yaşım çok geçmeden olsun istiyorum nasipse
inş ablaallah kolaylık versin inşallah seni çok yormadan çabucak alışır kuzu :)
Burda hava serin esiyor, güya çok sıcak yapıcaktı bu senesıcakta yere atılmış sakızın asfalta yapışması gibi yere yapışacam yavvf çok sıcak ve nemli hava allah bu yaz yardımcımız olsun eriycikk hepimizzz
Ekstra kitapta arayacağım ınsallah. Aidin Salih in de kitabı var. Tam bakarım ona daElif yildizz 'ın yorumunu merak ediyorum bu konuda
umarım yanlış hatırlamıyorumdur o kitabını okumuştu sanırım beni aydınlatır
en ideali bana göre iki çocuk, eşim ben istesem dünden razı çok şükür eşler anlayışlı bu konulardabende öyleyim. Eşim üçüncüyü istiyor ama ben böyle rahatım.
Acaba negativ positiv etkisi varmı?Anne ve babanın kan grubu da önemli. Onlar farklı kan grubu ise, mesela eşim B- , ben 0+. Büyük oğlum B+. B lere faydali olmasa bile benden dolayı sıfır lara faydali olan şeyler, ona iyi geliyor. Bence her vücut ayrı. Zamanla yiyerek veya yemeyerek kendimiz çözmeliyiz . Ben peynir aşığı birisiyim. Keçi peyniri ve Mozzarella yiyebiliyorum. Cok canim çekerse, hafta en fazla iki kez yiyorum. Çok rahatım şu an. Diğer peynirleri canim istemiyor bile. Kendimi farkettim çünkü. Yogurt ta zararli bize mesela. Onu da azaltma peşindeyim. Protein diye yiyorum yine de
aşığı birisiyim. Keçi peyniri ve Mozzarella yiyebiliyorum. Cok canim çekerse, hafta en fazla iki kez yiyorum. Çok rahatım şu an. Diğer peynirleri canim istemiyor bile. Kendimi farkettim çünkü. Yogurt ta zararli bize mesela. Onu da azaltma peşindeyim. Protein diye yiyorum yine de
sağol canımmEkstra kitapta arayacağım ınsallah. Aidin Salih in de kitabı var. Tam bakarım ona da
annem b negatif babam da a negatifmiş, şimdi sordum :)Anne ve babanın kan grubu da önemli. Onlar farklı kan grubu ise, mesela eşim B- , ben 0+. Büyük oğlum B+. B lere faydali olmasa bile benden dolayı sıfır lara faydali olan şeyler, ona iyi geliyor. Bence her vücut ayrı. Zamanla yiyerek veya yemeyerek kendimiz çözmeliyiz . Ben peynir aşığı birisiyim. Keçi peyniri ve Mozzarella yiyebiliyorum. Cok canim çekerse, hafta en fazla iki kez yiyorum. Çok rahatım şu an. Diğer peynirleri canim istemiyor bile. Kendimi farkettim çünkü. Yogurt ta zararli bize mesela. Onu da azaltma peşindeyim. Protein diye yiyorum yine de
bende öyleyim. Eşim üçüncüyü istiyor ama ben böyle rahatım.
Bir kardeşi olmalı kesinlikle. 3. yü bilemem tabi ki
Kaç yasinda kiamin inşallahanaokuluna başlamadan öğrenmesini istiyorum
o şekilde zor olur evet, en güzeli rahat bi zamanda ve evden pek cıkmamak gerekiyor
Sağol yinede
2,5 yaşında canımKaç yasinda ki
Peki kalsiyumu nerden aliyorsun canım bikiyorsunki kadınlarda sık görülen sorunlardan biri de kemik erimesi. Ben de sıfır kan grubuyum da o yüzden sordumAnne ve babanın kan grubu da önemli. Onlar farklı kan grubu ise, mesela eşim B- , ben 0+. Büyük oğlum B+. B lere faydali olmasa bile benden dolayı sıfır lara faydali olan şeyler, ona iyi geliyor. Bence her vücut ayrı. Zamanla yiyerek veya yemeyerek kendimiz çözmeliyiz . Ben peynir aşığı birisiyim. Keçi peyniri ve Mozzarella yiyebiliyorum. Cok canim çekerse, hafta en fazla iki kez yiyorum. Çok rahatım şu an. Diğer peynirleri canim istemiyor bile. Kendimi farkettim çünkü. Yogurt ta zararli bize mesela. Onu da azaltma peşindeyim. Protein diye yiyorum yine de
bende öyleyim. Eşim üçüncüyü istiyor ama ben böyle rahatım.
Bir kardeşi olmalı kesinlikle. 3. yü bilemem tabi ki
Tam ideal yaşta çözersiniz 1 haftaya kadar sabir ve kararlılık önemli bir de bu dönemde biraz gezmeye ara vermek gerekiyor çünkü düzeni bozuluyor çocuğun oturtamiyor bir türlü2,5 yaşında canım
Evet canım, zaten coronadan biryere gittiğimiz yok. Bi yapılması gereken şeyleri yapmak için çıkıyorum dışarı, yada annemde oluyorum öylede sıkıntı olmuyor. Hayırlısıyla inş öğrenirTam ideal yaşta çözersiniz 1 haftaya kadar sabir ve kararlılık önemli bir de bu dönemde biraz gezmeye ara vermek gerekiyor çünkü düzeni bozuluyor çocuğun oturtamiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?