Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah kolaylik versin canim. Millet otel parasindan kurtuluyor demekki. Gelenler misafir gibi davranip yardimci olmiyorsa cok daha sinir bozucu bir durum.
Cocuklara hepimiz ara ara kiziyoruz canim sikma canini
okurken ben sikildim abla. Benimkide evde ne is yapiyon sanki der ama evin kirli temiz yerine karismaz. Ama benimkinin yasliligida cok zor yaaa
Ben bebişimi aldım geldim Bugün transferim oldu arkadaşlar ♥ ayın 16sında sonuçları dizinle paylaşmak İçin sabırsızlanıyorum
hayirli haberlerini aliriz ins canim. Dikkat et kendine 16 sinda ins guzel haberler verirsin bize
kızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)

Eki Görüntüle 2658815 Eki Görüntüle 2658816
guzel olmus canim eline saglik. Ama kizlarinda dedigi gibi baya iddali olmus
kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Ben gonderebilecegimi sanmiyorum canim yaa.
Cocuklar mesafe kuralina nasil uyacaklar. Okulda sinif mevcut sayilari zaten cok kapali ortam. Zaten vakalar boyle giderken acabileceklerinide sanmiyorum. Ama o vakit gelince fikrim degisirse onuda bilemiycem

hakkında hayırlısı olsun kuzum, neyi bekliyorlar bende anlayamadım

Ben iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımDaha almazsın gibime geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tanıdığım bı kaç youtuber da 5-6 kilo ile hamileliğini bitiriyor, nasıl yapıyorlar bilmiyom

Ben de dün ancak alabildim kabağı. Sen nasıl hazırlamayı dusunuyon Canım kabağı

Ben de dün ancak alabildim kabağı. Sen nasıl hazırlamayı dusunuyon Canım kabağı
Canım normalde rendeleyip az yagda soteleyip azıcık salca ile ustune yogurt ekleyip tuketecektım vazgectım halka seklinde dograyıp ustune azıcık soya sosu eklıcem biraz baharat fırında kızartıp ustune yogurt eklemwge karar verdim

Şu sıcaklar bir benim iştahımı azaltmıyor

Bende yarın biberli domatesli az yağda kavurabilirim.

bende 0 rh + ama ben kuru fasulye hastasıyım :) portakal, mandalina, kivi, hele ki kavun çok severim. tuz önerilmiş ama bende yüksek tansiyon var. hiç tuz tüketmiyorum.
Ya aslında kan grubuna göre beslenme şeklini yararlı olacağını düşünüyorum ama benim için uymak zor gibi :)
hala araştırıyor musun ne zaman başlamayı düşünüyorsun.

Süpersin Canım

Araştırıyorum canım nette okuduğum kadarıyla da ufaktan uygulamaya çalışıyorum ama kitabını alıp okumak istiyorum sonra tamamen başlarım

aaa işten mi ayrılıyorsun. Muhabbeti bilmiyorum. seni çıkaracaklar mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…