- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.861
Çok sukur canım iyiyimMercim ben sana geçen gün yazamadım hoşbulduk çok teşekkür ederim :)
Nasılsın?
allah kolaylik versin canim. Millet otel parasindan kurtuluyor demekki. Gelenler misafir gibi davranip yardimci olmiyorsa cok daha sinir bozucu bir durum.İyi geceler herkese misafir vardı ondan pek gelemedim. Bu sıcakta ve şu durumda hiç çekilmiyor misafir gelen de zaten bizim nur cemalimizi görmeye gelmiyor denize girmeye tatile geliyor çok sinir bozucu evime gitmek istiyorum ama anneme de kıyamıyorumçok stresliyim ve moralim acayip bozuk bu aralar çocuk da durmuyor kızıyorum bağırıyorum çocuğuma ya biranlik öfke ile sonra pişman oluyorum kısır döngü içindeyim bagirdigim için strese giriyorum tekrar üzülüyorum
okurken ben sikildim abla. Benimkide evde ne is yapiyon sanki der ama evin kirli temiz yerine karismaz. Ama benimkinin yasliligida cok zor yaaahafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
hayirli haberlerini aliriz ins canim. Dikkat et kendine 16 sinda ins guzel haberler verirsin bizeBen bebişimi aldım geldimBugün transferim oldu arkadaşlar ♥ ayın 16sında sonuçları dizinle paylaşmak İçin sabırsızlanıyorum
guzel olmus canim eline saglik. Ama kizlarinda dedigi gibi baya iddali olmuskızlar en sonunda elbise bitti. bende denemeden duramadım. olmuş mu elbise :)
Eki Görüntüle 2658815 Eki Görüntüle 2658816
Ben gonderebilecegimi sanmiyorum canim yaa.kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
hakkında hayırlısı olsun kuzum, neyi bekliyorlar bende anlayamadımbugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalım
Bulanık görme canım çok yüksek değil derecem ama yine de flu görüyorum epeyAstigmant ney canım?
3 aylık yazdı 3 ay sonra kontrole gideceğim ona göre devam edip etmeyeceğimi söyleyecek doktor canımgercekten berbat, Demir ilacını ne kadar kullanman gerekiyor?
Tanıdığım bı kaç youtuber da 5-6 kilo ile hamileliğini bitiriyor, nasıl yapıyorlar bilmiyomBen iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımDaha almazsın gibime geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben de dün ancak alabildim kabağı. Sen nasıl hazırlamayı dusunuyon Canım kabağıBen bugun kabak olayına giriyorum ayrıca odem suyu hazırlıcam suan tartım mutlu edici ama gozum yuksek teelbiseme girmem ıcın ayın 22 sına kadar 3.5 kilo vermem lazım o yuzden sıkı yonetım ılan ettim esimde aksam ları yok yemek sorunum da yok kafama gore takılacam
Canım normalde rendeleyip az yagda soteleyip azıcık salca ile ustune yogurt ekleyip tuketecektım vazgectım halka seklinde dograyıp ustune azıcık soya sosu eklıcem biraz baharat fırında kızartıp ustune yogurt eklemwge karar verdimBen de dün ancak alabildim kabağı. Sen nasıl hazırlamayı dusunuyon Canım kabağı
Şu sıcaklar bir benim iştahımı azaltmıyorHerkese merhabasıcaklardan uyumak ne mumkun sabah a kadar zombi gibi geziyoruz sıcaktan buharlaşıcaz ama masallah kılomuza zeval gelmiyor haftanın ortasına geldık son ıkı gun çok önemli kızlar ha gayret ozellıkle listedas larım havalar da sıcak bunu fırsata cevirip yeme ıstegımızı bastırırsak tartıda yuzumuze gulrr.
Ben de onu anlamıyorumher iki hamileliğimde de dikkat ettim ne buksam yemedimmporsiyon kontrolü yaptim ona ragmen birincide 14 ikinci de 11 kilo aldimTanıdığım bı kaç youtuber da 5-6 kilo ile hamileliğini bitiriyor, nasıl yapıyorlar bilmiyom
Benım. De azaltmıyor tatlım ama en azından bolca terlerken az da bogazımızı tutup hızlı kilo verelim diyorumŞu sıcaklar bir benim iştahımı azaltmıyor
Benim iştahımı azaltır. Hatta hiç yiyemem. Antalya ya gidince, tek öğünü zor yiyordum. Yine de orda yaşamak istemezdimŞu sıcaklar bir benim iştahımı azaltmıyor
Bende yarın biberli domatesli az yağda kavurabilirim.Canım normalde rendeleyip az yagda soteleyip azıcık salca ile ustune yogurt ekleyip tuketecektım vazgectım halka seklinde dograyıp ustune azıcık soya sosu eklıcem biraz baharat fırında kızartıp ustune yogurt eklemwge karar verdim
Adananın sicaginda bile iştahım azalmıyor maşallah rizeninkinde hiç azalmazBenim iştahımı azaltır. Hatta hiç yiyemem. Antalya ya gidince, tek öğünü zor yiyordum. Yine de orda yaşamak istemezdimburasi öyle sıcak değil Şu an tam ayarinda
bende 0 rh + ama ben kuru fasulye hastasıyım :) portakal, mandalina, kivi, hele ki kavun çok severim. tuz önerilmiş ama bende yüksek tansiyon var. hiç tuz tüketmiyorum.0 KAN GRUBU DİYET ÖZELLİKLERİ
Avcı kan grubu olarak adlandırılır. Nedeni sindirim sistemlerinin en eski insanlara göre çalışmasıdır. Bu nedenle bu grubun başarısı yağsız, kimyasaldan arınmış et ve kümes hayvanlarıyla balık tüketmesine bağlıdır. Süt ürünleri ve tahıllar bu gruba önerilmez. Buğday glüteni, mısır, kurufasulye, mercimek gibi besinler kilo almaya yardımcı besinler olurken, deniz yosunu, deniz ürünleri ve iyotlu tuz (genelde tiroit hormonu bozuklukları yaşadıkları için), karaciğer kilo vermeye yardımcıdır.
Pastırma/jambon dışında her türlü eti yağsız tüketebilirler. Deniz ürünleri ideal besinlerdir. Sütürünleri bu kan grubu için uzak durulması gereken besinlerdendir. Çok az miktarlarda tüketimi esas olmalıdır. Simit ve her türlü ekmek uzak durulması gereken yiyeceklerdir. Zeytinyağı ve ketentohumu yağı az miktarda tüketimi idealdir. Kepekli çavdarlı ekmekler daha uygundur. Mantar,patates, mısır, karnabahar, siyah zeytin gibi besinler uzak durulması gereken besinlerdendir.Yüksek asitliği olan armut, portakal, mandalina, kivi ve böğürtlen ve kavun yenmemesi gereken meyvelerdendir. Muz, mango, kiraz, erik ve incir faydalı meyveler grubuna girer. Her türlü sostanuzak durulmalıdır. İçecek olarak en uygunu maden suyu ve yeşil çaylardır. Bu kan grubunda B-Kvitamini, kalsiyum, iyot, manganez alımına dikkat edilmelidir. Bunların eksikliği belirgin rahatsızlıklarayol açar. Bu kan grubuna sahip insanların kişisel özelliklerine bakılırsa güç, direnç, özgüven, cesaret,sezgi, doğuştan iyimserlik gibi özellikler gösterir. Liderlik vasıfları ön plandadır.
Süpersin Canım8 temmuz çarşamba
Kahvaltı 9.45
2 dilim tb ekmeği
1.5 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta ve 3-4 halka sucuktan sucuklu yumurta
Salatalik biber
Ara 15.00
Türk kahvesi ve 1 nektarin
Akşam 17.00
150 gr kadar hindi yağsız tavada
Salata ve 1 bardak ayran
Araştırıyorum canım nette okuduğum kadarıyla da ufaktan uygulamaya çalışıyorum ama kitabını alıp okumak istiyorum sonra tamamen başlarımbende 0 rh + ama ben kuru fasulye hastasıyım :) portakal, mandalina, kivi, hele ki kavun çok severim. tuz önerilmiş ama bende yüksek tansiyon var. hiç tuz tüketmiyorum.
Ya aslında kan grubuna göre beslenme şeklini yararlı olacağını düşünüyorum ama benim için uymak zor gibi :)
hala araştırıyor musun ne zaman başlamayı düşünüyorsun.
aaa işten mi ayrılıyorsun. Muhabbeti bilmiyorum. seni çıkaracaklar mı.bugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?