- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.881
tabi başlamak için psikolojik bir süreç iyi oluyor. inşallah güzel olur :)Araştırıyorum canım nette okuduğum kadarıyla da ufaktan uygulamaya çalışıyorum ama kitabını alıp okumak istiyorum sonra tamamen başlarım
Sağol canım inşallahtabi başlamak için psikolojik bir süreç iyi oluyor. inşallah güzel olur :)
canim dünde pizza yemiştin unuttuk sanma8 Temmuz Çarşamba Menüm
12.00: 2 dilim pizza
10 tane kiraz
_________
16.45: 1 dilim pizza
( Bahanem yok, yedim ve günü sadece tek ürünle gecirdim pişmanım)
2lt su
gayet guzel afiyet olsun8 Temmuz Çarşamba
11:30 smoothie (bir büyük dilim kavun, 2 adet ceviz, 3 yk yulaf ezmesi)
15:00 iki kupa kadar soğuk kahve
18:00 1.5 kepçe etli kuru fasulye ve 4 yk yoğurt
gün boyu su
186 dk orta tempolu yürüyüş 372 puan @zsaracoglu
bu hafta kesin mezunum diyorsun yani8 Temmuz Çarsamba
11:30
2 yumurtalı yağsız salata
2 ceviz
10 Kiraz
17:30
Haşlanmış brokoli
3yk yogurt
10 gr badem
2,5 lt su
Gayet iyi bor menü afoyet şifa olsun08 temmuz menum
Saat 11.00:::' kahvaltı
Bir bucuk yumurtadan omlet
Domates
Bes siyah zeytin
Bol limonlu Yesillik
Bir dilim tb
16.00::::ara
Seker siz turk kahvesi
İkı hurma
İkı ceviz
18.45 :::::::aksam
İkı kucuk boy fırında kabak
İkı kasık yogurt
Su 3 olur spor aksam ekleme yapıcam
Kaldırdım Canım kaldırdım. Son dilim de kaldırırken oldu zatencanim dünde pizza yemiştin unuttuk sanma
Keske o Pizzaları buzluğa kaldırsaydın gozunun onunde olmayinca yemezdin. Ben oyle yapıyorum kek borek türü seyler kalinca buzluga atiyorum ki her gun yemeyelim diye
gayet guzel afiyet olsun
bu hafta kesin mezunum diyorsun yaniçok güzel afiyetolsun
Gayet iyi bor menü afoyet şifa olsun
kesinlikle güzel fikir, göz önünden kaldırmak lazım.canim dünde pizza yemiştin unuttuk sanma
Keske o Pizzaları buzluğa kaldırsaydın gozunun onunde olmayinca yemezdin. Ben oyle yapıyorum kek borek türü seyler kalinca buzluga atiyorum ki her gun yemeyelim diye
Bakalim, insallah canim.bu hafta kesin mezunum diyorsun yaniçok güzel afiyetolsun
Az kalorili güzel menü olmuş Canım , afiyet olsun8 Temmuz Çarşamba
11:30 smoothie (bir büyük dilim kavun, 2 adet ceviz, 3 yk yulaf ezmesi)
15:00 iki kupa kadar soğuk kahve
18:00 1.5 kepçe etli kuru fasulye ve 4 yk yoğurt
gün boyu su
186 dk orta tempolu yürüyüş 372 puan @zsaracoglu
Ne denilebilir ki, maşallah8 Temmuz Çarsamba
11:30
2 yumurtalı yağsız salata
2 ceviz
10 Kiraz
17:30
Haşlanmış brokoli
3yk yogurt
10 gr badem
2,5 lt su
Dışarıda olmana rağmen günü çok güzel geçirmişsin Canım7 temmuz sali menum
Saat 10.00 :::yogurt kuru
Saat 11.00 ::'kahvaltı
İkı yumurtadan mantarlı omlet (dısarda yıyebılecegım en saglıklı seydı)
Domates salatalık ve Yesillik
Sade soda
Saat 18.40
Bır kase yayla corba si
Salata
Su 3 litre
İkı saat tempolu yuruyus 240puan @zsaracoglu
08 temmuz menum
Saat 11.00:::' kahvaltı
Bir bucuk yumurtadan omlet
Domates
Bes siyah zeytin
Bol limonlu Yesillik
Bir dilim tb
16.00::::ara
Seker siz turk kahvesi
İkı hurma
İkı ceviz
18.45 :::::::aksam
İkı kucuk boy fırında kabak
İkı kasık yogurt
Afiyet olsun Canım, süper menü
Su 3 olur spor aksam ekleme yapıcam
Aslında ayni düzen devam edeceğim bir süre daha. Bir ay sonra diyetisyene gidecegim insallah. Onunla daha iyi bir koruma listesi hazirlariz insallahNe denilebilir ki, maşallahistediğin kiloya ulaştıktan sonraki beslenme düzenini nasıl yapmayı düşünüyorsun Canım
Belirli bir süre olmuyormu orda canım? Diyelim onaylandı ay sonuna kadar çalışman gerekiyormu?bugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalım
valla ben battım bilmiyorum yemek istiyorum Bugun hepHerkese merhaba ❤ sıcaklardan uyumak ne mumkun sabah a kadar zombi gibi geziyoruz sıcaktan buharlaşıcaz ama masallah kılomuza zeval gelmiyorhaftanın ortasına geldık son ıkı gun çok önemli kızlar ha gayret ozellıkle listedas larım havalar da sıcak bunu fırsata cevirip yeme ıstegımızı bastırırsak tartıda yuzumuze gulrr.
okadar yorgunluktan sonra normal canım uyumanMerhabalar canlarr
Kac gundur girdim ama yazamadim.misafirlerim geldi gitti .
Yatili misafirde olunca sonrasinda nevresim yika kaldir derken surekli camasirla ugrastim.
Bugunde gec kalktim bir guzel uyumusum.
Sizler nasilsiniz bakalim
ozamana kadar gider o 3.5 kg inşallahBen bugun kabak olayına giriyorum ayrıca odem suyu hazırlıcam suan tartım mutlu edici ama gozum yuksek teelbiseme girmem ıcın ayın 22 sına kadar 3.5 kilo vermem lazım o yuzden sıkı yonetım ılan ettim esimde aksam ları yok yemek sorunum da yok kafama gore takılacam
Ameliyat falan işe yaramaz mı? Etrafımda ameliyat olan çok oldu..Bulanık görme canım çok yüksek değil derecem ama yine de flu görüyorum epey
3 aylık yazdı 3 ay sonra kontrole gideceğim ona göre devam edip etmeyeceğimi söyleyecek doktor canım
Yarin persembe. Toparlarsın insallah. Maalesef bazen öyle olabiliyor. Önemli olan kaldığın yerden devam etmenHayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki
İnşallah canımYarin persembe. Toparlarsın insallah. Maalesef bazen öyle olabiliyor. Önemli olan kaldığın yerden devam etmen
Senin balik yan gitsede masallah bunyen guzel demekki canim. Pazartesi o kadar korktun ama yanlis hatirlamiyorsam eksiydin.okadar yorgunluktan sonra normal canım uyuman
battı balık yan gider gibiyim sanki
Tamda bu oluyor malesef bu durumda dışarı çıkmak gezmek yürüyüş yapmak iyi geliyorHayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki
Bende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyorKizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
valla canım yakındır toslamamSenin balik yan gitsede masallah bunyen guzel demekki canim. Pazartesi o kadar korktun ama yanlis hatirlamiyorsam eksiydin.
Ben tam batti balik yan gider hesabiyim
bayadır uzun yürüyüş yapamıyorum belkide o yüzden böyleTamda bu oluyor malesef bu durumda dışarı çıkmak gezmek yürüyüş yapmak iyi geliyor
oy git uyu ne ütüsü bide dip köşe diyorKizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
çok zor ya hamileliğin son zamanları birde sıcak olunca Allah kolaylık versinBende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz
Kız el birliğiyle okuyun üfleyin baba artık dogurayim kafayı yiyecem bitmiyor sanki hamilelik yeminle içerde rahatı yerinde herhalde sipaninçok zor ya hamileliğin son zamanları birde sıcak olunca Allah kolaylık versin
Senin bu bacın delirmiş
Ah kuzum benim canim kalmadi bi gelsin kucuk pasa rahatlayacaksinBende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?