Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel menü Canım afiyet olsun
Bugün herkesin menüsü benden güzel

Alerjımız ek gıdaya gecınce gectı canım bende kızımla diyet yaptım ama inan cok zordu yiyecek bırsey yoktu desem yalan olmaz o zamanlar bu gruptaydım ıkıncı minik dogdu oda alerjik aman yarabbim. Genetik sanırım ama onda da atlattık sukur gecıcı bızım sorun.
Tuvalet egıtımı nde buyuk tuvaleti nasıl astınız neler neler yapıyorum ama yok bı gun yapıyor bırgun yapmıyor kuzum benim korkuyor cok belli. Sabır gosterıyorum ama kendını kotu hissedecegı bı ortamda yaparsa diye endişeleniyorum

Cuma günü muhakkak bildirime gel canım, listedesin unutma
Kaptanim aksamlari esimin telefonundan girer yazarim menumu
Servise birakmis esim 3gundede gelebilir bi haftada demis servis
Cuma gunu kiz kardesimden bildirim yaparim

Kac kere yere dusurdu kizim olacagi buydu

güzel afiyet olsun
7 Temmuz Salı
11:30
1 yumurtadan menemen
1 dilim keçi peyniri
Bol yesillik, salatalık
2ceviz
17:30
Ton balıklı salata

2,5 lt su
Çok güzel afiyet olsun

Şarkılar, alkışlar, sevinmeler, hadi geldi oluyor demeler hatırladıklarım bunlar, bide kendimde şakaçıktan ıkınıyordum yapsın diye.. öyle ilk yaptı büyük tuvaleti.. sonrasında yine korkuyordu ama ilk kadar değil yavaş yavaş yapa yapa çok şükür gecti gitti, büyük kızım klozete bile oturmazdı düşün onda çok daha zordu.. küçüğümde lazımlığı istemiyor ve korkmuyor klozete oturmaktan inşallah yanılmıyorumdur ama küçüğümde daha kolay olacak gibi

Günaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
Başlangıç: 84
28 Haziran'da: 95.6
Güncel: 98 çıktım
Toplam fark: +14
Bebeğim en son pazar günü 3750 kg'daydı

Ben iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımDaha almazsın gibime geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

düşünme kiloları artık bitanem sona geldin artık, inşallah sağlıkla kucağına al kuzuyu sonrasına bakarsın

Ben iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımDaha almazsın gibime geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende çok kilo aldığımı düşünmüyorum son haftalar da ama şişlik çok canımı sıkıyor cidden ayaklarım iki katı oldu resmen tansiyon şekerim normal çıkıyor bı sıkıntım yok şükür bebekte iyi ama çok zorlaniroum saolasin insAllah canım
düşünme kiloları artık bitanem sona geldin artık, inşallah sağlıkla kucağına al kuzuyu sonrasına bakarsın
insAllah cnm vala her gün gözüne bakıyorum gelsin artık diye çok zorlanıyorum cidden aynada kendime bakasim yok bacaklarım ayaklarım şiş ellerim gün içinde rahatlıyor iniyor ama ayağım sıkıntı yoruldm Rabb'im cümleyle beraber beni de sağlıkla kurtarsın insAllah

amiinnn kuzumm
ben de ikinci hamileliğimde çok zorlanmıştım hele sonlara doğru artık dediğin gibi gün sayıyordum hadi gelsin artık diye
her tarafım kocaman kocamandı şişliklerden o yüzden çok yoruyordu beni
hala daha o zamanki fotolarıma bakamıyorum ne kadar şişmişim ben diye

0 grubunun kesin mide ve gaz sorunu vardır
Ay gaz ne kötü bir şeymiş Demir ilacı beni mahvediyor çok iyi Anlıyorum seni canım
kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Yani mecburen ben başladığımda o da kreşe gidecek bakıcı taraftarı değilim ben açıkçası çok güvendiğim biri olmadıkça emanet edemezmişim gibi hissediyorum
Miyop musun canım
Miyop + astigmant hem de
Ah kuzum bilirim o şişliği kafanı kiloya takma son haftan zaten doğumdan sonra icabına bakarız evel Allah ben o kadar şiştim ki 90la doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 78dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…