- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.821
Çok güzel menü Canım7 temmuz sali
Kahvaltı 10.00
2 kk peynir
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Dometes salatalık
Ara 15.00
Turk kahvesi ve sadece muz ve hindistan cevizyle yaptığım punding tarzi bir şey yani ezilmiş muzvda diyebiliriz
Akşam 18.30
120 gr tavuk göğsü yagsiz tavada
Salata ve ayran
Bugün herkesin menüsü benden güzel7 temmuz Salı
11:30 2 haşlanmış yumurta. 1 yk lor peynir,4 adet zeytin. bir dilim ekmek.
18:00 karabuğday salatası (7 yk karabuğday, 3 zeyin, bir tatlı kaşığı keten tohumu istenilen yeşillikler)
ilerleyen saatlerde maden suyu ya da şekersiz kahve içebilirim.
gün boyu su
Alerjımız ek gıdaya gecınce gectı canım bende kızımla diyet yaptım ama inan cok zordu yiyecek bırsey yoktu desem yalan olmaz o zamanlar bu gruptaydımboğazım dursa bişey olmazda yine dizginlemeye başladım
bende yamazlığı yüzünden öyle diyordum canımama kardeş oluncada birlikte güzel vakit geçiriyorlar (tabi kavgada oluyor arada ) hala devam ediyormu yavrunun alerjisi?
allah kolaylık versin inş hepimize, bende büyük kızımda büyük tuvalette çok çektim ya, korkuyordu wc ye yapmaktan neler yapmadımki korkusunu aşmak için çok şükür sonra alıştı.. inş sizdede düzelir
hayırlı olsun inşallah canım
cok güzelmiş
Kaptanim aksamlari esimin telefonundan girer yazarim menumuCuma günü muhakkak bildirime gel canım, listedesin unutma
Bız 8 Kasım dogumluyuzAralık doğumlu 15 aralik. Daha bu ay 19u dolduracağız
Hayırlı olsun. Ne güzelteşekkür ederim :)
teşekkür ederim :) modelist (bilgisayarda giysi kalıpları hazırlama
güzel afiyet olsun7 temmuz Salı
11:30 2 haşlanmış yumurta. 1 yk lor peynir,4 adet zeytin. bir dilim ekmek.
18:00 karabuğday salatası (7 yk karabuğday, 3 zeyin, bir tatlı kaşığı keten tohumu istenilen yeşillikler)
ilerleyen saatlerde maden suyu ya da şekersiz kahve içebilirim.
gün boyu su
Çok güzel afiyet olsun7 Temmuz Salı
11:30
1 yumurtadan menemen
1 dilim keçi peyniri
Bol yesillik, salatalık
2ceviz
17:30
Ton balıklı salata
2,5 lt su
Şarkılar, alkışlar, sevinmeler, hadi geldi oluyor demeler hatırladıklarım bunlar, bide kendimde şakaçıktan ıkınıyordum yapsın diye.. öyle ilk yaptı büyük tuvaleti.. sonrasında yine korkuyordu ama ilk kadar değil yavaş yavaş yapa yapa çok şükür gecti gitti, büyük kızım klozete bile oturmazdı düşün onda çok daha zordu.. küçüğümde lazımlığı istemiyor ve korkmuyor klozete oturmaktan inşallah yanılmıyorumdur ama küçüğümde daha kolay olacak gibiAlerjımız ek gıdaya gecınce gectı canım bende kızımla diyet yaptım ama inan cok zordu yiyecek bırsey yoktu desem yalan olmaz o zamanlar bu gruptaydım ☺ıkıncı minik dogdu oda alerjik aman yarabbim. Genetik sanırım ama onda da atlattık sukur gecıcı bızım sorun.
Tuvalet egıtımı nde buyuk tuvaleti nasıl astınız neler neler yapıyorum ama yok bı gun yapıyor bırgun yapmıyor kuzum benim korkuyor cok belli. Sabır gosterıyorum ama kendını kotu hissedecegı bı ortamda yaparsa diye endişeleniyorum
Miyop musun canımİyi geceler kızlar ben pertim dün gecenin uykusuzluğu da var lenslerim bağırıyor artık beni çıkar diye hadi iyi geceler
Ben iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımGünaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
Başlangıç: 84
28 Haziran'da: 95.6
Güncel: 98 çıktım
Toplam fark: +14
Bebeğim en son pazar günü 3750 kg'daydı
düşünme kiloları artık bitanem sona geldin artık, inşallah sağlıkla kucağına al kuzuyu sonrasına bakarsınGünaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
bende çok kilo aldığımı düşünmüyorum son haftalar da ama şişlik çok canımı sıkıyor cidden ayaklarım iki katı oldu resmen tansiyon şekerim normal çıkıyor bı sıkıntım yok şükür bebekte iyi ama çok zorlaniroum saolasin insAllah canımBen iki hamilelikte de son hafta kilo almamıştım. Toplamda 23 kilo almıştımDaha almazsın gibime geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
insAllah cnm vala her gün gözüne bakıyorum gelsin artık diye çok zorlanıyorum cidden aynada kendime bakasim yok bacaklarım ayaklarım şiş ellerim gün içinde rahatlıyor iniyor ama ayağım sıkıntı yoruldm Rabb'im cümleyle beraber beni de sağlıkla kurtarsın insAllahdüşünme kiloları artık bitanem sona geldin artık, inşallah sağlıkla kucağına al kuzuyu sonrasına bakarsın
amiinnn kuzummbende çok kilo aldığımı düşünmüyorum son haftalar da ama şişlik çok canımı sıkıyor cidden ayaklarım iki katı oldu resmen tansiyon şekerim normal çıkıyor bı sıkıntım yok şükür bebekte iyi ama çok zorlaniroum saolasin insAllah canım
insAllah cnm vala her gün gözüne bakıyorum gelsin artık diye çok zorlanıyorum cidden aynada kendime bakasim yok bacaklarım ayaklarım şiş ellerim gün içinde rahatlıyor iniyor ama ayağım sıkıntı yoruldm Rabb'im cümleyle beraber beni de sağlıkla kurtarsın insAllah
Ay gaz ne kötü bir şeymiş Demir ilacı beni mahvediyor çok iyi Anlıyorum seni canım0 grubunun kesin mide ve gaz sorunu vardır
Yani mecburen ben başladığımda o da kreşe gidecek bakıcı taraftarı değilim ben açıkçası çok güvendiğim biri olmadıkça emanet edemezmişim gibi hissediyorumkızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Miyop + astigmant hem deMiyop musun canım
Ah kuzum bilirim o şişliği kafanı kiloya takma son haftan zaten doğumdan sonra icabına bakarız evel AllahGünaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?