- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.841
hayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursunGünaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
Başlangıç: 84
28 Haziran'da: 95.6
Güncel: 98 çıktım
Toplam fark: +14
Bebeğim en son pazar günü 3750 kg'daydı
gercekten berbat, Demir ilacını ne kadar kullanman gerekiyor?Ay gaz ne kötü bir şeymiş Demir ilacı beni mahvediyor çok iyi Anlıyorum seni canım
Astigmant ney canım?Miyop + astigmant hem de
doğumdan sonra inmişti demi şişlikleramiinnn kuzumm
ben de ikinci hamileliğimde çok zorlanmıştım hele sonlara doğru artık dediğin gibi gün sayıyordum hadi gelsin artık diye
her tarafım kocaman kocamandı şişliklerden o yüzden çok yoruyordu beni
hala daha o zamanki fotolarıma bakamıyorum ne kadar şişmişim ben diye
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştıHamileliğin son haftaları, özellikle de sıcaksa gerçekten zor oluyor. Allah kolaylık versin
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canımAh kuzum bilirim o şişliği kafanı kiloya takma son haftan zaten doğumdan sonra icabına bakarız evel Allahben o kadar şiştim ki 90la doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 78dim
amin canım insAllahhayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursunkilo dediğin gelir gecer
Biraz daha devam etti canım şişlikler beni şişliğimin inmesi biraz zaman da aldı hattadoğumdan sonra inmişti demi şişlikler
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştı
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canım
amin canım insAllah
Mercim ben sana geçen gün yazamadım hoşbulduk çok teşekkür ederim :)hayal hosgeldın canjm.
Biraz daha devam etti canım şişlikler beni şişliğimin inmesi biraz zaman da aldı hatta
Merhabalar arkadaşım nasılsın :)Günaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
gözün korkmasın canım, herkesin farklı farklı oluyor
mrb canım aynen zaman hızlı geçiyor gibi insAllah çok saolasinMerhabalar arkadaşım nasılsın :)
Seni en son bıraktığımda yeni hamileydin, doğum zamanın gelmiş bile :)
Maşallah, bebeğini güzel beslemişsin, doğumunu yap da kilolar gider nasipse...
hayırlısı bklm canım saolasin insAllah sağlık olsun da geçecektir napalimgözün korkmasın canım, herkesin farklı farklı oluyor
ilk kızımda da şişliğim doğum sonrası hemen inmişti
hayırlısıyla sağ selamet bir doğursan kilo sıkıntı değil gülüm canını sıkma onun için ,asıl sıkıntı sıcakta gebeliğin son zamanlarını geçirmek allah yar yardımcın olsun gülümGünaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Ne sinir bozucu ya camları silince yağmurun yağması, arabadada aynı şekildeDream00 gülüm dün burada da öğleden sonra esmeye başladı sonra koyu bulutlar geldi sonra daaa yeni sildiğim camları batıracak kadar azıcık yağmur yağdı
ben ne zaman hepsini birden silsem yazın ortası bile olsa yağmur hiç olmadı çiselerNe sinir bozucu ya camları silince yağmurun yağması, arabadada aynı şekilde
Amin insAllah ablacım teşekkürlerhayırlısıyla sağ selamet bir doğursan kilo sıkıntı değil gülüm canını sıkma onun için ,asıl sıkıntı sıcakta gebeliğin son zamanlarını geçirmek allah yar yardımcın olsun gülüm
İyi canım sende ne var ne yok, iş durumunu ne yaptınselam kızlar nasılsınız
bugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalımİyi canım sende ne var ne yok, iş durumunu ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?