Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursun kilo dediğin gelir gecer
Ay gaz ne kötü bir şeymiş Demir ilacı beni mahvediyor çok iyi Anlıyorum seni canım
gercekten berbat, Demir ilacını ne kadar kullanman gerekiyor?
Miyop + astigmant hem de
Astigmant ney canım?

doğumdan sonra inmişti demi şişlikler
Hamileliğin son haftaları, özellikle de sıcaksa gerçekten zor oluyor. Allah kolaylık versin
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştı
Ah kuzum bilirim o şişliği kafanı kiloya takma son haftan zaten doğumdan sonra icabına bakarız evel Allah ben o kadar şiştim ki 90la doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 78dim
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canım
hayırlısyla sona yaklaştın canım, inş bi avazda kurtulursun kilo dediğin gelir gecer
amin canım insAllah

doğumdan sonra inmişti demi şişlikler
amin canım aynen öyleymus kızım Ekim doğumluydu sıkıntı olmamıştı
insAllah benim için de öyle olur bklm sağol canım
amin canım insAllah
Biraz daha devam etti canım şişlikler beni şişliğimin inmesi biraz zaman da aldı hatta

Merhabalar arkadaşım nasılsın :)
Seni en son bıraktığımda yeni hamileydin, doğum zamanın gelmiş bile :)
Maşallah, bebeğini güzel beslemişsin, doğumunu yap da kilolar gider nasipse...

Merhabalar arkadaşım nasılsın :)
Seni en son bıraktığımda yeni hamileydin, doğum zamanın gelmiş bile :)
Maşallah, bebeğini güzel beslemişsin, doğumunu yap da kilolar gider nasipse...
mrb canım aynen zaman hızlı geçiyor gibi insAllah çok saolasin
gözün korkmasın canım, herkesin farklı farklı oluyor
ilk kızımda da şişliğim doğum sonrası hemen inmişti
hayırlısı bklm canım saolasin insAllah sağlık olsun da geçecektir napalim

hayırlısıyla sağ selamet bir doğursan kilo sıkıntı değil gülüm canını sıkma onun için ,asıl sıkıntı sıcakta gebeliğin son zamanlarını geçirmek allah yar yardımcın olsun gülüm

Dream00 gülüm dün burada da öğleden sonra esmeye başladı sonra koyu bulutlar geldi sonra daaa yeni sildiğim camları batıracak kadar azıcık yağmur yağdı
Ne sinir bozucu ya camları silince yağmurun yağması, arabadada aynı şekilde

Amin insAllah ablacım teşekkürler

İyi canım sende ne var ne yok, iş durumunu ne yaptın
bugun ızınlıyım tam de reglımın ılk gunune denk geldı ıyı oldu ölüyorum agrıdan işten hala cevap beklıyorum işten cıkarmak nasıl bu kadar zor olabılıyor anlamıs degılım bugun yıne aradım gun ıcınde arıcaz senı dedıler bakalım

Herkese merhaba sıcaklardan uyumak ne mumkun sabah a kadar zombi gibi geziyoruz sıcaktan buharlaşıcaz ama masallah kılomuza zeval gelmiyor haftanın ortasına geldık son ıkı gun çok önemli kızlar ha gayret ozellıkle listedas larım havalar da sıcak bunu fırsata cevirip yeme ıstegımızı bastırırsak tartıda yuzumuze gulrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…