- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.901
Hayırlısıyla inş doğacak canım, yengeç burcum gelsin bakalımKız el birliğiyle okuyun üfleyin baba artık dogurayim kafayı yiyecem bitmiyor sanki hamilelik yeminle içerde rahatı yerinde herhalde sipanin
Bu arada kafa kırık benim bacimın herhal bütün evin camlarını siler yok gece gece ütü yapar filan evlerden ırak
insAllah başka başka sıkıntılar çıkacak kesin ama şu daralma şişlik vs geçsin artıkAh kuzum benim canim kalmadi bi gelsin kucuk pasa rahatlayacaksin
Gunduz sicakta yapmaktansa gece daha iyi geliyor utu bana varsa hemen gonder
insAllah cnmHayırlısıyla inş doğacak canım, yengeç burcum gelsin bakalım
çalışkan bayan
ins canim ama su saatte temizlik dusundugume gore ruhsal acidan iyi degilim galibavalla canım yakındır toslamamsen yan man gidemezsin mezun olacaksın daha
utu candiroy git uyu ne ütüsü bide dip köşe diyor
Son haftalar gercekten zor canim .saglikli sahhatli gelecek merak etme.Kız el birliğiyle okuyun üfleyin baba artık dogurayim kafayı yiyecem bitmiyor sanki hamilelik yeminle içerde rahatı yerinde herhalde sipanin
Bu arada kafa kırık benim bacimın herhal bütün evin camlarını siler yok gece gece ütü yapar filan evlerden ırak
Olabilir canım, bendede yediğim halde doyma hissi yok.. sürekli yemek istiyorum şuan yine tıkındımins canim ama su saatte temizlik dusundugume gore ruhsal acidan iyi degilim galiba
Senin o duygusal aclikmi acaba dedigin olay bende de var bu aralar doyma hissim kayboldu sanki
Hey dostum elinde ne varsa birak ve yatagina gitOlabilir canım, bendede yediğim halde doyma hissi yok.. sürekli yemek istiyorum şuan yine tıkındım
insAllahSon haftalar gercekten zor canim .saglikli sahhatli gelecek merak etme.
Kafa kirik olmasinda ne yapsin baska turlu hayat mi cekilir
İvett masayi cikarttim utuleneceklerle bakisiyoruzinsAllah
Yapacak musun ütüyü son kararın mi
Kolay gelsin ne diyeyimİvett masayi cikarttim utuleneceklerle bakisiyoruz
nazara mı geldim acabaHey dostum elinde ne varsa birak ve yatagina git
Sen bu takimin mezun, iradeli, ve uzun zamandir kilosunu koruyan medari iftaharisin
Kolay gelsin canımİvett masayi cikarttim utuleneceklerle bakisiyoruz
Allah kolaylik versin niranim calisirken bir de nekadar zordur kimbillir ben boyleyken isyanlardaym :/12 ve 9 yaşında 2 kızım, 2 yaşında da bir oğlum var canım.
Kızlar büyük ama yükleri daha fazla, istekleri bitmek tükenmek bilmiyor
Oğlan da çok yaramaz ve gündüz uyumayan gece çok fazla uyanan bir çocuk
Dinlenmeye fırsat bulamıyorum maalesef
hafta sonu nasıl gözükeyim insanı delirtecek kadar gıcıklık yapan dibinden ayrılmayan çıkardığı çamaşırı bile kaldırmayan hatta kullandıkları kürdanı içeride sehpada bırakan kendileri tüm gün yarı yatalak gibi yatarken ben az oturup pc ye baktığım da tepem de tüm gün hiç kıpırdamadan pc desin diyen bakmama izin vermeyecek kadar başımın etini yiyen olmadı cam da yağmur lekesi olduğu için (camları silmiştim temiz cama yağmur yağdı mı kirli gibi olmuyor lekeli oluyor işte) şu camları hiç siliyor musun silmeyi düşünecek misin diyen ,daha olmadı eli durmayıp iki de bir gelip geçerken bile dürten ,biri büyük biri küçük enerji vampiri varken benim neyime leptabı açıp KK ye gelmek gülümmmmm
benim koca sıkıldıkça bana sarıyor vallaha bu adam yaşlandıkça gıcıklaşıyor ve bunları yüzüne de söylüyorum bu daha ne ki emekli olunca gör nasıl olurum diye gülüyor yaaaavf
Amin cnm. Seninde insallah bizim derdimiz emmek degl genelde agrisi veya diş sorunlarinda fazla uyaniyor. Bazen agla yakar susturamiyorm cunki cok yipratici oluyorUykusuzluk çok zorluyor insani benim de oglan bugünlerde gece uyaniyor geri zor uyutuyorum cok da sık uyanıyor emmeyi birakana kadar böyle gidecek sanırım. Allah yardımcın olsun
Günaydın kızlar 10 gündür tartilmiyordum aşırı şişlik var sıcaklardan kaynaklı geceleri de hiç uyuyamıyorum ayaklarım ellerim iki katı oluyor zaten artık hiçte rahatım yok bı doğsa da rahatlasam modundayim
Sabah tartildm ama sislikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bı kadar farkın 39 haftalık olduk son bı hafta kaldı diye umut ediyorum hatta artık gelse çok iyi olacak
Başlangıç: 84
28 Haziran'da: 95.6
Güncel: 98 çıktım
Toplam fark: +14
Bebeğim en son pazar günü 3750 kg'daydı
Araştırıyorum canım nette okuduğum kadarıyla da ufaktan uygulamaya çalışıyorum ama kitabını alıp okumak istiyorum sonra tamamen başlarım
Hayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki
Bende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz
insAllahÖdemdir cnm bebek gelince gidicek inşallah kiloyu takma artik sona geldin saglikla gelsin pasa insallah
insAllah canım ya valla gecikmeden hayırlısıyla gelir insAllah artıkSeni cok iyi anlıyorm. Gecen sene bu zamanlar bende gün sayiyordum, 12 temmuzda dogdu pasam. Seninde insallah yakindir anasini uzmeden bekletmeden gelir kuzucugun
Olabilir canım, bendede yediğim halde doyma hissi yok.. sürekli yemek istiyorum şuan yine tıkındım
Insallah canim gelir, son haftalar gelisimi icinde onemli diyorlar zamaninda gelsin paşa yinede gec olsunda güc olmasin bi avvazda kurtarsin RabbiminsAllah
insAllah canım ya valla gecikmeden hayırlısıyla gelir insAllah artık
canım sen hıc boyle yapmazdın. Nazara geldin sana diyim ben hep masallah diyorum aslında amaHayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki
ayy kolay gelsin canjm ben gecen dunya kadar utu yaptım suan uzun sure rahatımKizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
tatlım Allah yardım etsin ısın zor havalar cok sıcak Rabbım kurtarsın saglıkla az kaldı ya sabırBende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz
burda bı adet kaptan olması gerekiyordu ama nerde acaba @NirannevraNerde bizim hatunlar
Tamaöm benim ayarım kaçmış size ne oldu
Iyı geceler canımBende kaçayım artık herkese hayırlı geceler
Gelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorumallah kolaylik versin canim. Millet otel parasindan kurtuluyor demekki. Gelenler misafir gibi davranip yardimci olmiyorsa cok daha sinir bozucu bir durum.
Cocuklara hepimiz ara ara kiziyoruz canim sikma canini
okurken ben sikildim abla. Benimkide evde ne is yapiyon sanki der ama evin kirli temiz yerine karismaz. Ama benimkinin yasliligida cok zor yaaa
hayirli haberlerini aliriz ins canim. Dikkat et kendine 16 sinda ins guzel haberler verirsin bize
guzel olmus canim eline saglik. Ama kizlarinda dedigi gibi baya iddali olmus
Ben gonderebilecegimi sanmiyorum canim yaa.
Cocuklar mesafe kuralina nasil uyacaklar. Okulda sinif mevcut sayilari zaten cok kapali ortam. Zaten vakalar boyle giderken acabileceklerinide sanmiyorum. Ama o vakit gelince fikrim degisirse onuda bilemiycem
Anladım Canım, inşallah kilonu korursunAslında ayni düzen devam edeceğim bir süre daha. Bir ay sonra diyetisyene gidecegim insallah. Onunla daha iyi bir koruma listesi hazirlariz insallah
Lensin götürdüğü yere kadar gidip sonra ameliyat düşünüyorum canım ne bileyim korkuyorum galiba ameliyattanAmeliyat falan işe yaramaz mı? Etrafımda ameliyat olan çok oldu..
İyi bari canım inş sonuçlar iyi çıkarda kullanmazsın daha
Öyle makbule geçer İnan bi yığın ütüm var geçen adama kitleyemedim evin tadilat işleriyle uğraştı hala duruyor biriktikçe birikti iyice gözümde büyüyor en sevmediğim ev işi herhalde ütüKizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
O da yüzsüzlük yani ne bileyimGelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?