Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısıyla inş doğacak canım, yengeç burcum gelsin bakalım

çalışkan bayan

Ah kuzum benim canim kalmadi bi gelsin kucuk pasa rahatlayacaksin
Gunduz sicakta yapmaktansa gece daha iyi geliyor utu bana varsa hemen gonder
insAllah başka başka sıkıntılar çıkacak kesin ama şu daralma şişlik vs geçsin artık
Hayırlısıyla inş doğacak canım, yengeç burcum gelsin bakalım

çalışkan bayan
insAllah cnm

valla canım yakındır toslamam sen yan man gidemezsin mezun olacaksın daha
ins canim ama su saatte temizlik dusundugume gore ruhsal acidan iyi degilim galiba
Senin o duygusal aclikmi acaba dedigin olay bende de var bu aralar doyma hissim kayboldu sanki
oy git uyu ne ütüsü bide dip köşe diyor
utu candir
Son haftalar gercekten zor canim .saglikli sahhatli gelecek merak etme.

Kafa kirik olmasinda ne yapsin baska turlu hayat mi cekilir

ins canim ama su saatte temizlik dusundugume gore ruhsal acidan iyi degilim galiba
Senin o duygusal aclikmi acaba dedigin olay bende de var bu aralar doyma hissim kayboldu sanki
Olabilir canım, bendede yediğim halde doyma hissi yok.. sürekli yemek istiyorum şuan yine tıkındım

Olabilir canım, bendede yediğim halde doyma hissi yok.. sürekli yemek istiyorum şuan yine tıkındım
Hey dostum elinde ne varsa birak ve yatagina git
Sen bu takimin mezun, iradeli, ve uzun zamandir kilosunu koruyan medari iftaharisin

Allah kolaylik versin niranim calisirken bir de nekadar zordur kimbillir ben boyleyken isyanlardaym :/

Ayy Allah sana sabır eşinede iyi gecim versin :) tam kafayi yemelik herseye karisiyorsa buyur senn daha iyisini yap diycen aslinda abla

Uykusuzluk çok zorluyor insani benim de oglan bugünlerde gece uyaniyor geri zor uyutuyorum cok da sık uyanıyor emmeyi birakana kadar böyle gidecek sanırım. Allah yardımcın olsun
Amin cnm. Seninde insallah bizim derdimiz emmek degl genelde agrisi veya diş sorunlarinda fazla uyaniyor. Bazen agla yakar susturamiyorm cunki cok yipratici oluyor

Ödemdir cnm bebek gelince gidicek inşallah kiloyu takma artik sona geldin saglikla gelsin pasa insallah

Araştırıyorum canım nette okuduğum kadarıyla da ufaktan uygulamaya çalışıyorum ama kitabını alıp okumak istiyorum sonra tamamen başlarım

0 kan grubunun yememesi gerek herseyi acayip sevwrek yiyorm. Sorun da benimde 0 grubu olmam

Hayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki

Bende aynı durumdaym acayip moralm bozzk bu duruma hep araya bisi girdikce biturlu toparlayip hedefe ulasamiyom. Biraz kendimi rahat birakmaya karar verdim burda korucam sonra listeyle veririm insallah

Bende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz

Seni cok iyi anlıyorm. Gecen sene bu zamanlar bende gün sayiyordum, 12 temmuzda dogdu pasam. Seninde insallah yakindir anasini uzmeden bekletmeden gelir kuzucugun

Ödemdir cnm bebek gelince gidicek inşallah kiloyu takma artik sona geldin saglikla gelsin pasa insallah
insAllah
Seni cok iyi anlıyorm. Gecen sene bu zamanlar bende gün sayiyordum, 12 temmuzda dogdu pasam. Seninde insallah yakindir anasini uzmeden bekletmeden gelir kuzucugun
insAllah canım ya valla gecikmeden hayırlısıyla gelir insAllah artık

Kız boyle diyonya ne yiyorsn mesela merak ettim yani cok fazla yemiyorsn sanrm yinede yoksa killo alirdin
Mesela 2 parcacikolata yiyince gene tikindim modundamisn yoksa 1 paket falanmi

insAllah

insAllah canım ya valla gecikmeden hayırlısıyla gelir insAllah artık
Insallah canim gelir, son haftalar gelisimi icinde onemli diyorlar zamaninda gelsin paşa yinede gec olsunda güc olmasin bi avvazda kurtarsin Rabbim

Hayırlı akşamlar herkese
Sürekli ağzıma bişeyler tıkadım cikolata falan, şu saatte bile yemek yedim.. ve açlık var..
Duygusal açlık bumu oluyorki
canım sen hıc boyle yapmazdın. Nazara geldin sana diyim ben hep masallah diyorum aslında ama
Kendını tut tatlım en azından ucu kaçmasın aman yedım zaten deme devamı gelmesin
Kizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
ayy kolay gelsin canjm ben gecen dunya kadar utu yaptım suan uzun sure rahatım
Bende herkesi boğazlayasım var gece olsun istemiyorum yeminle sabah olmuyor
Sıcakta bı de ütü çok gereksiz
tatlım Allah yardım etsin ısın zor havalar cok sıcak Rabbım kurtarsın saglıkla az kaldı ya sabır
Nerde bizim hatunlar
Tamaöm benim ayarım kaçmış size ne oldu
burda bı adet kaptan olması gerekiyordu ama nerde acaba @Nirannevra
Bende kaçayım artık herkese hayırlı geceler
Iyı geceler canım

Gelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum

Ameliyat falan işe yaramaz mı? Etrafımda ameliyat olan çok oldu..
İyi bari canım inş sonuçlar iyi çıkarda kullanmazsın daha
Lensin götürdüğü yere kadar gidip sonra ameliyat düşünüyorum canım ne bileyim korkuyorum galiba ameliyattan
Kizlar utu yapicam varmi utusu olan gondersin yapiyim uykum yok hic
dip kose temizlik yapasim var ama herkes uykuya daldi
Öyle makbule geçer İnan bi yığın ütüm var geçen adama kitleyemedim evin tadilat işleriyle uğraştı hala duruyor biriktikçe birikti iyice gözümde büyüyor en sevmediğim ev işi herhalde ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…