Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende aynı durumdaym acayip moralm bozzk bu duruma hep araya bisi girdikce biturlu toparlayip hedefe ulasamiyom. Biraz kendimi rahat birakmaya karar verdim burda korucam sonra listeyle veririm insallah
inşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işte
Kız boyle diyonya ne yiyorsn mesela merak ettim yani cok fazla yemiyorsn sanrm yinede yoksa killo alirdin
Mesela 2 parcacikolata yiyince gene tikindim modundamisn yoksa 1 paket falanmi
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmedi
canım sen hıc boyle yapmazdın. Nazara geldin sana diyim ben hep masallah diyorum aslında ama
Kendını tut tatlım en azından ucu kaçmasın aman yedım zaten deme devamı gelmesin
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzeleri
burda bı adet kaptan olması gerekiyordu ama nerde acaba @Nirannevra
cok kisi yok
Gelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırım
Lensin götürdüğü yere kadar gidip sonra ameliyat düşünüyorum canım ne bileyim korkuyorum galiba ameliyattan
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsin
Günaydın Kızlar
Pazartesi den beri başım ağrıyor, ağrıyı da tüm kafamda hissediyorum.
Klimanın etkisiyle oluyor muhtemelen ama klimasız da yaz nasıl geçer burda bilmiyorum
geçmiş olsun, beni klima çok tutar sizinde sıcaklarda nasıl olcakki başka
Günaydın hanımlar
Bu sabahki göbek, sevip de kavuşamayanlara mekikle yatıp kalkıp göbek eritemeyenlere yemeyip de kilo veremeyenler gelsin gelsin

Eki Görüntüle 2659966
Kaçak hoşgeldin severim bu heykelkafasını

Günaydın kızlar ☀

Günaydın kızlar, mutlu sabahlarımız olsun
Herkese günaydın inşallah Bugun daha güzel olacak yağmurlu yağmurlu
gunaydin canlar
Günaydın Kızlar
Klimanın etkisiyle oluyor muhtemelen ama klimasız da yaz nasıl geçer burda bilmiyorum
Gunaydin canim. Gecmis olsun
Bena vantilator bile dokunabiliyor kilimadandir senin kafa agrinda. Direk altinda bulunma gerekirse ins alisir bunyen surekli kafa agrisida zor

Günaydın Kızlar
Günaydın canım geçmiş olsun bence de ondan dün saçımı ıslak topladım çamaşır serdim balkona rüzgarlıydı hava tüm gün baş boyun ağrısı beni mahvetti
Günaydın hanımlar
Bu sabahki göbek, sevip de kavuşamayanlara mekikle yatıp kalkıp göbek eritemeyenlere yemeyip de kilo veremeyenler gelsin gelsin

Eki Görüntüle 2659966
Günaydın deli kedi nasılsın ?

Günaydın Kızlar
Oralarda klimasız da uyunmuyor ki anca klimayi çok soğuk açmayarak bor çözüm olabilir belki

Nbr kilo alamayan insan hala burda mısın git bi kilo al gel yav yettin gari

Deli deli yaşıyoruz canım oğlanı kreşe gönderemeyince evde oğlan kız ben birer huni taktık bekliyoruz
Eşim de şehir dışı görevde fonda sezen aksu dan "kooyy koooyyy suyundan da kooyy koooyy "
Sen nasılsın canım zayıflamışın iyice haset oklarımı sana yönlendirdim

canim i kadar sıcak ki sabah uyandığımda ödemden ellerimi kapatamiyorum resmen. Insallah doğru msj a yazmisimdir. Bu aralar çok yoğunum aşırı. Sadece bebeğimi emzirmek için oturuyorum.
Çok güzel kuğu gibi görünüyorsun kuzum

Ben uyanığım sen napıyorsun canım ?
Sen bunu yazana kadar ben uyumuştum
çok güzel olmuş canim eline sağlık. Kızın yorumu ne oldu beğendi mi bari.
Beni de uyku tutmadı canım
yazdiktan sonra baktim kimse yok uyumuşum uyuduktan sonra gelmişsiniz siz
Haklısın canım ben de çok kararsızdım açıkçası eğer nasip olursa o dünyaya geldiğinde kızım da 3 yaşında olacak
canim yapabilirsen tuvalet eğitimine de başlat sonra hamile kal. Bizimki hazırdı çok şükür 1 günde öğrendi. Şimdi artık alıştırdım kendi çıkarıp gidiyor büyük rahatlik oluyor. Çeşmeye de eli yetişiyor ellerini de yıkıyor rahatim o konuda. Klozete de cocuklar için de olan hem küçük hem büyük kapaklı olanlar var ondan aldim tavsiye ederim çok memnun kaldim. Aparatlar altında oynadığı için rahatsız oluyordu. Böyle gayet iyi oldu.
Bulanık görme canım çok yüksek değil derecem ama yine de flu görüyorum epey

3 aylık yazdı 3 ay sonra kontrole gideceğim ona göre devam edip etmeyeceğimi söyleyecek doktor canım
Bu özelliğimiz de ortak. Benim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştım meger her şey ne kadar da netmiş. Senin derecesi kaç

enim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştım meger her şey ne kadar da netmiş
Bunu benim kardeşimde demişti, baya bozukmuş gözü ama o normal sanıyordu.. ehliyet için göz testinde öğrendi baş ağrısıda hep ondanmış.. ameliyat olcak oda olanlar hep tavsiye ediyor

Kızlar yuruyus umu yaptım aç karnına 4 km yurudum geldım gunes e kaldım biraz gece gec yatınca sabah da kalkamadım Bu gunluk boyle olsun yarına cok heyecanlıyım dun aksam eve çikolata soslu ıslak kek yaptım ama ne koktu esimde yalvarıyor sen yemesezsen bende yemem diye e dedım aksam kabak yıyıp gece tatlı mı yiyecem ama gece cok acıktım gec saate kadar oturmanın da etkisi olacak galiba su icip uyudum

Allah yardımcın olsun canım benden buraya kadar cuma günü Behlül kaçar 65i gördüm yeter bana
Bu özelliğimiz de ortak. Benim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştım meger her şey ne kadar da netmiş. Senin derecesi kaç
2.75 sol , 2.50 sağ gözüm miyop
0,75 de ikisinde de astigmant
Tuvalet eğitimine de bayramdan sonra başlayacağım şu ara gel git olaylarımız çok var canım sen napıyosun ne zaman geçiyorsun annenlere ? Çocuklar toparlandı mı ? Sınavların nasıl geçti ?

Çok yoğunum kızlar o yüzden pek gelemedim. Ara ara okuyorum yazdiklarinizi. Diyete de devam insallah annemlerde de birakmak istemiyorum.
o kadar yogunluk icinde gayet iyi gidoyorsun canim.
Annenlere ne zaman gidiyordun canim
Cok iyi yapmissin yememekle canim.
Esler baska konularda bizsiz yapabiliyorlar ama bu yemek yeme olayinda sen yemezsen olmaz olayi ne acaba

Cok iyi yapmissin yememekle canim.
Esler baska konularda bizsiz yapabiliyorlar ama bu yemek yeme olayinda sen yemezsen olmaz olayi ne acaba
İnsani bi yönleri var işte heriflerin emeğe saygıdan o kadar yapmışız biz de yiyelim istiyorlar da o da bizim işimize gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…