- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.941
inşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işteBende aynı durumdaym acayip moralm bozzk bu duruma hep araya bisi girdikce biturlu toparlayip hedefe ulasamiyom. Biraz kendimi rahat birakmaya karar verdim burda korucam sonra listeyle veririm insallah
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmediKız boyle diyonya ne yiyorsn mesela merak ettim yani cok fazla yemiyorsn sanrm yinede yoksa killo alirdin
Mesela 2 parcacikolata yiyince gene tikindim modundamisn yoksa 1 paket falanmi
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzelericanım sen hıc boyle yapmazdın. Nazara geldin sana diyim ben hep masallah diyorum aslında ama
Kendını tut tatlım en azından ucu kaçmasın aman yedım zaten deme devamı gelmesin
cok kisi yokburda bı adet kaptan olması gerekiyordu ama nerde acaba @Nirannevra
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırımGelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsinLensin götürdüğü yere kadar gidip sonra ameliyat düşünüyorum canım ne bileyim korkuyorum galiba ameliyattan
geçmiş olsun, beni klima çok tutarGünaydın Kızlar
Pazartesi den beri başım ağrıyor, ağrıyı da tüm kafamda hissediyorum.
Klimanın etkisiyle oluyor muhtemelen ama klimasız da yaz nasıl geçer burda bilmiyorum
Kaçak hoşgeldinGünaydın hanımlar
Bu sabahki göbek, sevip de kavuşamayanlara mekikle yatıp kalkıp göbek eritemeyenlere yemeyip de kilo veremeyenler gelsin gelsin
Eki Görüntüle 2659966
Günaydın kızlar ☀
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlar, mutlu sabahlarımız olsun
Herkese günaydın inşallah Bugun daha güzel olacak yağmurlu yağmurlu
gunaydin canlar
Gunaydin canim. Gecmis olsunGünaydın Kızlar
Klimanın etkisiyle oluyor muhtemelen ama klimasız da yaz nasıl geçer burda bilmiyorum
Gunaydin oh ne guzel iyi yuriyusler canimGunaydınnnesim kızlara kahvaltı yaptırıyor ben yürüyuse kaçar
Günaydın canım geçmiş olsun bence de ondan dün saçımı ıslak topladım çamaşır serdim balkona rüzgarlıydı hava tüm gün baş boyun ağrısı beni mahvettiGünaydın Kızlar
Günaydın deli kediGünaydın hanımlar
Bu sabahki göbek, sevip de kavuşamayanlara mekikle yatıp kalkıp göbek eritemeyenlere yemeyip de kilo veremeyenler gelsin gelsin
Eki Görüntüle 2659966
Oralarda klimasız da uyunmuyor ki anca klimayi çok soğuk açmayarak bor çözüm olabilir belkiGünaydın Kızlar
Nbr kilo alamayan insan hala burda mısın git bi kilo al gel yav yettin gariinşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işte
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmedi
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzeleri
cok kisi yok
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırım
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsin
geçmiş olsun, beni klima çok tutarsizinde sıcaklarda nasıl olcakki başka
Kaçak hoşgeldinseverim bu heykelkafasını
Deli deli yaşıyoruz canım oğlanı kreşe gönderemeyince evde oğlan kız ben birer huni taktık bekliyoruzGünaydın canım geçmiş olsun bence de ondan dün saçımı ıslak topladım çamaşır serdim balkona rüzgarlıydı hava tüm gün baş boyun ağrısı beni mahvetti
Günaydın deli kedinasılsın ?
İyi ne olsun uğraşıyorum böyle yavrilerleNbr kilo alamayan insan hala burda mısın git bi kilo al gel yav yettin gari
canim i kadar sıcak ki sabah uyandığımda ödemden ellerimi kapatamiyorum resmen. Insallah doğru msj a yazmisimdir. Bu aralar çok yoğunum aşırı. Sadece bebeğimi emzirmek için oturuyorum.bugünden itibaren başlıyorsun yani çok sevindim
bu iki kilo çok çabuk gider yerleşmedi neticede
tebrikler kızlar, cumaya şahane bi eksi geliyor sizden bu durumda
ödemi atarsan cumaya güzel bi eksi gelecek o zaman
ızgara yanına ekmek vs yedin mi canım
Sen bunu yazana kadar ben uyumuştumÇok güzel kuğu gibi görünüyorsun kuzum
Ben uyanığım sen napıyorsun canım ?
çok güzel olmuş canim eline sağlık. Kızın yorumu ne oldu beğendi mi bari.teşekkür ederim :) bence kız bunun altına tarlatan koyup düğünde de giymeli :)
teşekkür ederim. keşke yakın birinin düğünü olsa da bi abiye giysemama zayıfladıktan sonra inşallah :)
bende uyanığım :)
yazdiktan sonra baktim kimse yok uyumuşum uyuduktan sonra gelmişsiniz sizBeni de uyku tutmadı canım
canim yapabilirsen tuvalet eğitimine de başlat sonra hamile kal. Bizimki hazırdı çok şükür 1 günde öğrendi. Şimdi artık alıştırdım kendi çıkarıp gidiyor büyük rahatlik oluyor. Çeşmeye de eli yetişiyor ellerini de yıkıyor rahatim o konuda. Klozete de cocuklar için de olan hem küçük hem büyük kapaklı olanlar var ondan aldim tavsiye ederim çok memnun kaldim. Aparatlar altında oynadığı için rahatsız oluyordu. Böyle gayet iyi oldu.Haklısın canım ben de çok kararsızdım açıkçası eğer nasip olursa o dünyaya geldiğinde kızım da 3 yaşında olacak
Bu özelliğimiz de ortak. Benim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştımBulanık görme canım çok yüksek değil derecem ama yine de flu görüyorum epey
3 aylık yazdı 3 ay sonra kontrole gideceğim ona göre devam edip etmeyeceğimi söyleyecek doktor canım
Hedefe ulaşana kadar ne olura olsun bırakma canım, güzel gidiyorsunÇok yoğunum kızlar o yüzden pek gelemedim. Ara ara okuyorum yazdiklarinizi. Diyete de devam insallah annemlerde de birakmak istemiyorum.
Bunu benim kardeşimde demişti, baya bozukmuş gözü ama o normal sanıyordu.. ehliyet için göz testinde öğrendi baş ağrısıda hep ondanmış.. ameliyat olcak oda olanlar hep tavsiye ediyorenim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştımmeger her şey ne kadar da netmiş
Kilo muİyi ne olsun uğraşıyorum böyle yavrilerleof deme öyle boğazım durmuyor zaten ama gitmek yok sen naptın kilo kaç
Allah yardımcın olsun canım benden buraya kadar cuma günü Behlül kaçarDeli deli yaşıyoruz canım oğlanı kreşe gönderemeyince evde oğlan kız ben birer huni taktık bekliyoruz
Eşim de şehir dışı görevde fonda sezen aksu dan "kooyy koooyyy suyundan da kooyy koooyy "
Sen nasılsın canım zayıflamışın iyice haset oklarımı sana yönlendirdim
2.75 sol , 2.50 sağ gözüm miyopBu özelliğimiz de ortak. Benim de aşırı flu, gözlük verdi ilk taktigimda ya ben resmen görmüyormuşum deyip baya bi şaşırmıştımmeger her şey ne kadar da netmiş. Senin derecesi kaç
o kadar yogunluk icinde gayet iyi gidoyorsun canim.Çok yoğunum kızlar o yüzden pek gelemedim. Ara ara okuyorum yazdiklarinizi. Diyete de devam insallah annemlerde de birakmak istemiyorum.
Cok iyi yapmissin yememekle canim.Kızlar yuruyus umu yaptım aç karnına 4 km yurudum geldım gunes e kaldım biraz gece gec yatınca sabah da kalkamadım Bu gunluk boyle olsun yarına cok heyecanlıyımdun aksam eve çikolata soslu ıslak kek yaptım ama ne koktu esimde yalvarıyor sen yemesezsen bende yemem diye e dedım aksam kabak yıyıp gece tatlı mı yiyecem ama gece cok acıktım gec saate kadar oturmanın da etkisi olacak galiba su icip uyudum
İnsani bi yönleri var işte heriflerinCok iyi yapmissin yememekle canim.
Esler baska konularda bizsiz yapabiliyorlar ama bu yemek yeme olayinda sen yemezsen olmaz olayi ne acaba
artık bilmem benKilo mune kilosu ya ne demek o ya başka soru mu kalmadı
Demi cok dusunceliler sagolsunlarİnsani bi yönleri var işte heriflerinemeğe saygıdan o kadar yapmışız biz de yiyelim istiyorlar da o da bizim işimize gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?