- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.921
olabilirnazara mı geldim acaba
sagol canim bitti bileKolay gelsin canım
oh ne buyuk rahatlik oluyir demi. Eline saglik. Bende baya yapmam bir iki hafta rahatimayy kolay gelsin canjm ben gecen dunya kadar utu yaptım suan uzun sure rahatım ☺
Su utuyu kim icat ettiyse vuracanÖyle makbule geçer İnan bi yığın ütüm var geçen adama kitleyemedim evin tadilat işleriyle uğraştı hala duruyor biriktikçe birikti iyice gözümde büyüyor en sevmediğim ev işi herhalde ütü
En sinir bozucu insan tipiGelenler hep kimse bana gelmesin hep ben gideyim hizmet göreyim diyenlerden hiç sevmiyorum
sağol canım insAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin tabiki önemli olan o bklmInsallah canim gelir, son haftalar gelisimi icinde onemli diyorlar zamaninda gelsin paşa yinede gec olsunda güc olmasin bi avvazda kurtarsin Rabbim
Allah razı olsun canım insAllahtatlım Allah yardım etsin ısın zor havalar cok sıcak Rabbım kurtarsın saglıkla az kaldı ya sabır
Hala uyuyamadinmi sensağol canım insAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin tabiki önemli olan o bklm
Allah razı olsun canım insAllah
Ben mesaji yazip sizmisimUyudum uyandım
Günaydın canımGunaydinlar
Ah kıyamam sana kendi hallerimi hatırlıyorum tam bi eziyetti uyumak neyse ki az kaldı kuzum sağ Salim gelsin de küçük bey hayırlısıyla hepsi geçecek Allah’ın izniyleUyudum uyandım
Amin canım insAllah insAllahAh kıyamam sana kendi hallerimi hatırlıyorum tam bi eziyetti uyumak neyse ki az kaldı kuzum sağ Salim gelsin de küçük bey hayırlısıyla hepsi geçecek Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?