- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.181
Amin canim. DualarımızdasınŞimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah
HoşbuldumOzaman doğru yerdesin canım
İlk sayfadaki formu doldurursan tanımış oluruz seni
Gecmis olsun canimBende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra
Trasfer olmustu dimi canim yanlis hatirlamiyorsamŞimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah
İnşallah dilediğin kiloya kısa zamanda ulaşacaksınHoşbuldum
Adıeniz bu ifadeyi ben yapmadım ad deniz
Yaşı:35
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:6,5 ay
Emziriyormusun: evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte mide bulantım geçsin diye deliler gibi yemek.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: öğretmenim doğum iznimden sonra okul tatil oldu evdeyim. Kilo sevmediğim bi şey. Kendini kilolu beğenen kadınlara hayranım ama o ben değilim. Diyetisyene de gittim. O listeye uymak için teşvik edilmeye ihtiyacım var. Hedefim bu yaz en az 10 12 kilo verebilmek inşallah
Yapılsında canım bol bol gelirsinKizlar gecmisi cok okuyamadim
sizleri burayi ozluyorum gun icinde cok alismisim
telefon icin aramamislar esimi daha
Sen ne yaptin canim diyetini yapiyorsun dimi en son guzel bu kilo gordum diye yazmistinYapılsında canım bol bol gelirsin
Ben eylülde mezun oldum canımSen ne yaptin canim diyetini yapiyorsun dimi en son guzel bu kilo gordum diye yazmistin
Yok Canım, kendi yontemlerimizle deniyorduk bizGecmis olsun canim
Benim gozlerden lazer ameliyat oldum 14yil once
Trasfer olmustu dimi canim yanlis hatirlamiyorsam
Ins en kisa zamanda mucizen gelir
Bebeğin çok küçük profesyonel diyetisyen desteği alarak zayıflayabilirsin. Ben de oglum 4 aylikti diyetisyenle hizlica verdim ama karantinada aldim kilo malesefLink gelince girmek istedim kendimce 4.5 kilo verdim 5 haftada. Katılabilir miyim aranıza ve ayrıca ne yapmam gerek 3 aylık bir oğlum var
Benim de 1.5 yasinda emziriyorum gel canımBildirim geldi canlar cok kilo aldim ama emziriyorum 1 bucuk yas cocuk 88 kilo oldum maassalllahhhh
O zamam hiç görünmüyor canım ya da islem yapılıyor diyor burda sonuc çıkmışlina0156 Dream00
Başka bi konuya da atmıştım testi. Bana e nabiza sonuçların bir gün geç düştüğünü söyledi biri . Sizce böyle bişi var mı duydunuz mu hiç CanımEki Görüntüle 2660245
canım sohbet burda oluyor, menü paylaşımı ayrı yerde. Sen gel güzel olacakArkadaşlar bende böyle sizle diyet yapmak istiyorum ama ne bileyim nasıl yapsak bı grup olsa orada sadece ama sadece diyet paylaşımları yapsak sohbet başka bı başlıkta olsa. Çünkü ben hızınıza yetişemiyorum.
Emziren anneler var canım biyerden başlamak lazım dimiBildirim geldi canlar cok kilo aldim ama emziriyorum 1 bucuk yas cocuk 88 kilo oldum maassalllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?