Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ozaman doğru yerdesin canım
İlk sayfadaki formu doldurursan tanımış oluruz seni
Hoşbuldum
Adıeniz bu ifadeyi ben yapmadımad deniz
Yaşı:35
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:6,5 ay
Emziriyormusun: evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte mide bulantım geçsin diye deliler gibi yemek.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: öğretmenim doğum iznimden sonra okul tatil oldu evdeyim. Kilo sevmediğim bi şey. Kendini kilolu beğenen kadınlara hayranım ama o ben değilim. Diyetisyene de gittim. O listeye uymak için teşvik edilmeye ihtiyacım var. Hedefim bu yaz en az 10 12 kilo verebilmek inşallah

Bende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra
Gecmis olsun canim
Benim gozlerden lazer ameliyat oldum 14yil once

Şimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah
Trasfer olmustu dimi canim yanlis hatirlamiyorsam
Ins en kisa zamanda mucizen gelir

İnşallah dilediğin kiloya kısa zamanda ulaşacaksın birlikte gercekten daha kolay oluyor istek olduktan sonra

Sen ne yaptin canim diyetini yapiyorsun dimi en son guzel bu kilo gordum diye yazmistin
Ben eylülde mezun oldum canım
Koruyorum böyle, tabı bu ara baya pis boğazlı olduğum için gördüğüm rakama sevinmiştim

Link gelince girmek istedim kendimce 4.5 kilo verdim 5 haftada. Katılabilir miyim aranıza ve ayrıca ne yapmam gerek 3 aylık bir oğlum var
Bebeğin çok küçük profesyonel diyetisyen desteği alarak zayıflayabilirsin. Ben de oglum 4 aylikti diyetisyenle hizlica verdim ama karantinada aldim kilo malesef

canım sohbet burda oluyor, menü paylaşımı ayrı yerde. Sen gel güzel olacak
Bildirim geldi canlar cok kilo aldim ama emziriyorum 1 bucuk yas cocuk 88 kilo oldum maassalllahhhh
Emziren anneler var canım biyerden başlamak lazım dimi

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: sevinç
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:memur
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:77
Hedef:66
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : insilün direnci pko dengesiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

ben sevinç. Kendimi bildim bileli kilo almaya elverşliyim. 2018 de çok güzel kilo vererek 84 den 67 e düşmüştüm. Sonra yeniden aldım.
canım sıkkınken, moralim bozuk ve kafam doku iken yerim. Maalesef.
Polikistik over olduğumdan kilo veremiyorum adet düzensizliğim var. Göbeklendim, karnım yağlandı. Çok mutsuzum böyle görünmekten, adet olamayıp sürekli kilo verememekten . Yıllardır diyet modunda Olmaktan yoruldum. Kalıcı kilo verip korumak istiyorum. Sağlıklı olmak istiyorum
İnşaallah birlikte başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…