Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

test Bozuk gibi canım.. moral bozmak yok allahım hayırlısıyla inş nasip eder canım
Hejehehe takımda değilim canım ben seyirciyim şişkoları izlemeye geliyor eğleniyorum
sen önce kilonu söyle bi hala demedin
hoşgeldin canım
Hedeflediğin kilona inş kısa zamanda ulaşırsın

afiyet olsun ilk gün menusi zamanla güzelleştirecektir
güzel afiyet olsun turşu ödem yapıyor ama onu belirteyim

Afiyet olsun guzel persembe diye kabaklamışız benim de aksam yemegim kabakti
Link gelince girmek istedim kendimce 4.5 kilo verdim 5 haftada. Katılabilir miyim aranıza ve ayrıca ne yapmam gerek 3 aylık bir oğlum var

Link gelince girmek istedim kendimce 4.5 kilo verdim 5 haftada. Katılabilir miyim aranıza ve ayrıca ne yapmam gerek 3 aylık bir oğlum var
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

test Bozuk gibi canım.. moral bozmak yok allahım hayırlısıyla inş nasip eder canım
sen önce kilonu söyle bi hala demedin
hoşgeldin canım
Hedeflediğin kilona inş kısa zamanda ulaşırsın
Moralimi sağlam tutmak istiyorum ama sanırım içime ata ata da patlama yaşıyorum duygusal olarak şu an çok kötüyüm

Moralimi sağlam tutmak istiyorum ama sanırım içime ata ata da patlama yaşıyorum duygusal olarak şu an çok kötüyüm
Güzelim allahın vardır bi bildiği, anlıyorum seni kolay değil ama ne kadar moralin bozuk olursa stress yaparsan herşey dahada zorlaşır
Güzel haberlerin gelecek burda hep birlikte sevineceğiz inş. Herşeyin vardır bi zamanı

Ben 35 yaşında, iki çocuğum var. Sezaryen sonrası göbek sıkıntısı olmuştu. Sonra çocuk bakımı yüzünden eve tıkıldık ve başladı kilolar. Baştan belirtmek istiyorum ki ben azıcık bir kiloda bile sanki çok kilo almış gibi görünen biriyim. Yapım çok ince. Boyuma göre kilom normal deniliyor ama kolesterol seviyem LDL 10 kilo aldığımda yükseldi, bel çevrem ve yağ oranım %35’ti çok absürt geldi ama tekrar tekrar baktığımda doğru olduğunu görünce spora başladım.
Spor yaparken eğer amacınız kısa sürede kilo vermek ise bilin ki en ufak durumda demotive olabilir ve sürekli suçluluk hissedebilirsiniz, size gereksiz sıkıntı olmaktan çok, size ödüllendirecek bir şey olmalı. Bunu hayatınızın bir parçası haline getirmeniz gerekiyor.
Özellikle duruş bozukluğu, yaşlılıkta dinç geçirebilmek için şimdiden biz kadınlar özellikle her gün kendimize 2 saat ayırmak zorundayız.

Ben tesadüfen pilates sayfasını da takip etmeye başladım. Aynı zamanda 3 haftalık eğitime de başladım. Öncesinde de biriyle iki ay uzaktan eğitime başladım ama olmadı,bana uymadı. Başlandığımda 59 kg’dım şimdi 55’e düştüm. Benim amacım 49 kg eğer mümkünse de yap oranımı 25’ e düşürebilmek. Tartıdan çok tüm vücut ölçülerimi takip ediyorum. Defalarca kez çocuklardan zırt pırt dursam da bunu kendime ayırdığım bir zaman olarak görüp kendimi hadi yapabilirsin, zorla kendini diyerek iyice yormaya çalışıyorum. Eğer isteyen olursa YouTube’da Ergin Kırbaç videoları var ve orada beslenme, egzersiz nasıl olmalı yazıyor. Mutlaka izleyin derim.
Bir de kimse ilk defa spor yaparken zorlanmadan yapamaz. Bu normal mutlaka devam edin. Kendinizi sevin.

Adı: Gülsüm
Yaşı:29
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 tane var 4 yaşında ve 3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:1.60
Kilo:65.8
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yeni doğum yapmış doğulu bir anneyim. Bütün gün eşim ve çocuklarım ile zaman geçiriyorum. İlk hedefim 60 2. Hedefim ise 56 kilo olmak. Daha önce kendi çabamla 69 kilodan 65.8 indim. İnşaallah güzel eksili haftalarımız olur

9 temmuz
1 activia shut probiyotik
Sabah 2 muz 220 ml süt
Öğle 5 kasik bilgur pilavi 1 tabak kuru fasulye
3 fincan kahve aralarda sade sekersiz
Aksam misirli ton baligi
2 lt su
Buraz kendime geleyim 30 dk kondisyon bisikletine binecegim
9 Temmuz Perşembe
11:30
2 haslanmis yumurta
Bol yesilik
Domates, salatalık
10 badem
17:30
1 tabak kabak sote
3 yk yoğurt

2,5 lt su
9 Temmuz Perşembe Menüm
12.30: 1 dilim peynir
2haslanmis yumurta
Domates-salatalik
Çeyrek dilim bazlama
1 yk bal
2 kayısı
5 kiraz
____
18.00 : 1 porsiyon kabak kavurması
Çeyrek dilim bazlama
5 tane taze acı biber

2 lt su
Hepinize afiyet olsun

Hoşeldin canım, fazla kilon yok istikrarlı olursan kısa zamanda emzirmeninde avantajıyla gider fazlalıklar

Hoşeldin canım, fazla kilon yok istikrarlı olursan kısa zamanda emzirmeninde avantajıyla gider fazlalıklar
Hoşbulduk ama istikrar yok maalesef. O da inşallah gruptaki arkadaşlar sayesinde olacak. Ben hipotroid yani haşimato hastasıyım. Ben geç kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…