- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.221
İnşaallah teşekkür ederimhosgeldin deniz.
Emzirme avantajiyla istedigin kiloya en kisa surede gelirsin ins
en kisa surede yapilip gelir ins canim
hem ziyaret hem ticaret hesabi
Bol muhabbetler canim
Hosgeldin sevinc.
Su morali bozukken cani hic bisey istemeyen, yemeden icmeden kesilenlerden olmak icin neler vermezdim.
Takim destegiyle basarip hedef kilona gelirsin ins canim
İnşallahHoşgeldin canım, çok fazla kilon yok inş hedefine ulaşırsınVe hep birlikte koruruz
14 kg fazlanız var benimde 11-12 kg9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: elisa
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk oğlan 7 kız 5 yasinda
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy: 1.60
Kilo: 74
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : aşırı tatli krizi :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: tek başına motive olamadığım için takın yarışmasına katılmaya karar verdim umarım hem birlikte sağlıklı kilo veriririz :)
Günaydın canımHerkese Günaydın
o kadar msj var ki. hepsini bir ka. saat sonra okuyacağım.
sabah namazına kalktım ve birazdan yatacağım
ama dayanamadım, tartıldım ve ilk bildirimi ben yapmak istedim.
geçen cuma: 63,5
bu cuma : 62,7
fark: 0,8
yüzde: 1.25%
diyete başlayalı ve sizinle tanışalı bugün tam bir ay oldu. 5,3 kilo vermişim
kaçamaklarım olmasaydı 6 kilo vermiştim belkide.
Tebrik ederimHerkese Günaydın
o kadar msj var ki. hepsini bir ka. saat sonra okuyacağım.
sabah namazına kalktım ve birazdan yatacağım
ama dayanamadım, tartıldım ve ilk bildirimi ben yapmak istedim.
geçen cuma: 63,5
bu cuma : 62,7
fark: 0,8
yüzde: 1.25%
diyete başlayalı ve sizinle tanışalı bugün tam bir ay oldu. 5,3 kilo vermişim
kaçamaklarım olmasaydı 6 kilo vermiştim belkide.
Günaydın canımGÜNAYDINLAR...
KILO GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM AZ ÖNCE TARTILDIM 103.7 Bügün sabah kahvaltimdan önce bir bardak limonlu su içeceğim kahvalti tabagimda ise haslanmiş yumurta domates salatalik bi kac tanede zeytin olacak evde aslinda kepekli ekmek var ama yemek istemiyorumsaat daha erken diye hazirlamadim kahvaltımı hazırlayınca resimmi atiyoduk paylasirim insallah
5 haftadir az yiyerek ve ekmek şeker unu hayatımda çıkararak 4.5 kilo verdim. Bebeğimin çok şükür sütü azalmadı ve hatta arttı. Çünkü suyu az tüketiyordum. Diyetisyen için de dışarı çıkamıyorum ilk doğumumda gitmiştim pek etkili olmadı.Bebeğin çok küçük profesyonel diyetisyen desteği alarak zayıflayabilirsin. Ben de oglum 4 aylikti diyetisyenle hizlica verdim ama karantinada aldim kilo malesef
Bir günlük listeyi menü sayfamiz var oraya yaziyoruz canım.GÜNAYDINLAR...
KILO GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM AZ ÖNCE TARTILDIM 103.7 Bügün sabah kahvaltimdan önce bir bardak limonlu su içeceğim kahvalti tabagimda ise haslanmiş yumurta domates salatalik bi kac tanede zeytin olacak evde aslinda kepekli ekmek var ama yemek istemiyorumsaat daha erken diye hazirlamadim kahvaltımı hazırlayınca resimmi atiyoduk paylasirim insallah
O zaman aynı şekilde devam canim 5 haftada 4.5 kilo çok iyi çünkü5 haftadir az yiyerek ve ekmek şeker unu hayatımda çıkararak 4.5 kilo verdim. Bebeğimin çok şükür sütü azalmadı ve hatta arttı. Çünkü suyu az tüketiyordum. Diyetisyen için de dışarı çıkamıyorum ilk doğumumda gitmiştim pek etkili olmadı.
Teşekkür ederim canım. Sıkı sıkıya diyet yapamam belki ama onun yerine bol bol emzirip zumba yaparımO zaman aynı şekilde devam canim 5 haftada 4.5 kilo çok iyi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?