Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Moralimi sağlam tutmak istiyorum ama sanırım içime ata ata da patlama yaşıyorum duygusal olarak şu an çok kötüyüm
Mervecim hayırlısıyla olur inşallah, üzme kendini.
Gebeliği aşırı derecede istemekte gebe kalmaya engel, bu nedenle bu düşünceyi aklına getirmemeye çalış.
Bence her ay gebelik testi yapmaktansa adet gününün geçmesini bekle.
Birde adetime 1 hafta var demişsin, geç değil, son 24 saate kadar gebe kalınabiliyor.

Seni çok iyi anlıyorum,bende bu nedenle kullanamadım, tak çıkar yoruldum.
Kızkardeşimde de aynı dert var, lens kullanıyor, hepimizin evinde lens solüsyonu var

Aslında kilo vermek istiyorum 4 kilo fazlam var ama emziriyorum 8 aylık kızım var diyet yapınca azalıyor sütü o yüzden biraz bekleyeceğim davet için teşekkür ederim
4 kilocuk bişey değil canım, abur cubur ve geç saatte beslenmiyorsan hemen gider aslında, birde bi spor türü yapsan bitti gitti

Ben de telden giriyorum bende de öyle oluyor hatta bazen bildirimlerde alıntı yapıldığı görünmüyor
benimde oyle oluyor canim ya onceden alintilar bildirimde hemen gorunurdu
hosgeldin rumeysa. Bende hatice vermek istedigin kilo azmis . en kisa zamanda takim destegiyle istedigin kiloya gelirsin ins
o zaman kesinlikle katilmalisin gruba esinede kilo verebildigini gostermelisin canim. Tabiki birbirimizin menulerine olmayan, fazla olan seylere yorum yapacagiz yerine gore kizacagiz . cunku amac diyet degil sagliklo beslenme . saglikli beslenmeyi ogrenmeliyiz ki kilolar geri gelmesin. Ayrica cok sevecen ama bi o kadarda kurallari kati bir takimizdir hosgeldin
hosgeldin canim ben hatice.
5kilo nedirki 3 bilemedin 4 haftaya verirsin
hosgeldin canim . ins istedigin kiloya en kisa surede varirsin. Ve takimda koruma yaptigin gunleride birlikte goruruz
hosgeldin canim. Takima katilir destek verirsen tam destek alarak istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin canim
hosgeldin seyda ben de hatice.
Kendimize yaptigimiz kotulugu kimse yapamaz bize zaten. İns en kisa surede hedef kilona ulasirsin
hosgeldin dila. Ben hatice .
Dugunden once istedigin kiloaya gelirsin ins canim
hosgeldin canim 10 kilocuk fazlan var. Takimla butunlesir katilim yaparsab emin ol hemen verirsin kiloalari.
Hayrlisindan 2.bebisde gelir ins
hosgeldin canim biz istedikten sonra yapamayacagimiz bisey yok. Once 22 kilo vermissin yine yapaesin canim
hosgeldin canim hedef kilona bisey yokmus en kisa surede veriesin ins
hosgeldin canim. Zaten guzel kilo vermeye baslamissin buradaki motivasyonla hedefine daha gizli ulasacagina eminim

allah kolaylik versin canim.
Takmamaya calis canim. Zor biliyorum ama bende tatile geldim diye duyur ufaktan misafirlere
iyi yolculuklar canim. Masallah sana
moral bozma canim. Testi adet sonrasina birak. İkinci cizgi dagildigi icin test saglikli degil malesef.
Hayirli haberlerini duyacagiz ins canim
Hisgeldin canim ben hatice.
Genel problem zaten abur cubur yemek.
İns hedef kilona en kisa surede ulasirsin canim

İnşallah canım. Şimdi yarından itibaren mi listemi paylaşacağım?
Yarın kilo bildirim günü canım, tartılıp güncel kilonu bildirip başlayabilirsin istiyorsan tabiki menünü bu akşamdan itibarnde paylaşabilirsin

Moralimi sağlam tutmak istiyorum ama sanırım içime ata ata da patlama yaşıyorum duygusal olarak şu an çok kötüyüm
Hakkında hayırlısı olsun canım. Şu an kötü hissetmen normal ama sana bir faydası yok. Herseyin bir vakti var. Vakti şimdi değilmiş belki de. Insalah hayirlisi ile en yakin zamanda istediğin hayirli haberi alırsın

Hosgeldin gulsum.
Hedefine emzirme avantajinida kullanip en kisa surede ulasirsin ins canim

[/QUOTE]
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar
Azimli ve disiplinli olduktan sonra verilmeyecek kilo yok..
Tabi birde istemek önemli...
Takım olarak sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.
Aslında hepimiz neyi yemememiz gerektiğini çok iyi biliyoruz, irademize sahip çıkmadığımız için kilo alıyoruz.
Bu nedenle menülerimizi yazmak ve birbirimizin menüsünü yorumlamak çok önemli.
Baştan söyleyeyim, menü yorumlarına küsmece darılmaca yok...
Burada hepimiz birbirimizi motive ederek bu güne kadar çok güzel kilolar verdik.
Bugünden sonrada hep birlikte fazla olan kilolarımızı vereceğiz İnşaallah.
Yarın sabah aç karnına kilo bildirimi yaparak başlayabilirsiniz.
Bilmeyenler için yazıyorum, verdiğimiz kilolara göre diğer takımlarla yarış halindeyiz.
Cuma yarışmalarının en başarılı takımıyız diyebilirim.
Haydi hep birlikte her hafta takımımızı 1.liğe taşıyalım

Şimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…