- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.201
Merhaba canım hoşgeldin katılabilirsin tabikiMerhaba bende katılabilir miyim
Hoşgeldin canım, çok fazla kilon yok inş hedefine ulaşırsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevinç
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:memur
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:77
Hedef:66
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : insilün direnci pko dengesiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
ben sevinç. Kendimi bildim bileli kilo almaya elverşliyim. 2018 de çok güzel kilo vererek 84 den 67 e düşmüştüm. Sonra yeniden aldım.
canım sıkkınken, moralim bozuk ve kafam doku iken yerim. Maalesef.
Polikistik over olduğumdan kilo veremiyorum adet düzensizliğim var. Göbeklendim, karnım yağlandı. Çok mutsuzum böyle görünmekten, adet olamayıp sürekli kilo verememekten . Yıllardır diyet modunda Olmaktan yoruldum. Kalıcı kilo verip korumak istiyorum. Sağlıklı olmak istiyorum
İnşaallah birlikte başaracağız
Tamam canım hoş buldukMerhaba canım hoşgeldin katılabilirsin tabikiilk sayfadaki formu doldurursan tanıyalım seni
Canım biliyorum düşünmemek imkansiz ama hamile kaldim mi diye düşünme çünkü bu stresebsebep oluyor ve hamile kalmayi etkiliyor. ben de öyle ha deyince hamile kalam biri değilim pko bar bende anlıyorum seni ama mümkün mertebe düşünmeYok Canım, kendi yontemlerimizle deniyorduk biz
hosgeldin deniz.Hoşbuldum
Adıeniz bu ifadeyi ben yapmadım ad deniz
Yaşı:35
Çocuk/yaşları:6,5 ay
Emziriyormusun: evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte mide bulantım geçsin diye deliler gibi yemek.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: öğretmenim doğum iznimden sonra okul tatil oldu evdeyim. Kilo sevmediğim bi şey. Kendini kilolu beğenen kadınlara hayranım ama o ben değilim. Diyetisyene de gittim. O listeye uymak için teşvik edilmeye ihtiyacım var. Hedefim bu yaz en az 10 12 kilo verebilmek inşallah
en kisa surede yapilip gelir ins canimKizlar gecmisi cok okuyamadim
sizleri burayi ozluyorum gun icinde cok alismisim
telefon icin aramamislar esimi daha
hem ziyaret hem ticaret hesabisabah kizkardesimi kahvaltiya cagirdim kilo bildirimimi onun telefonundan yapacagim
Hosgeldin sevinc.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevinç
Yaşı:28
Çocuk/yaşları:4
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:memur
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:77
Hedef:66
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : insilün direnci pko dengesiz beslenme
ben sevinç. Kendimi bildim bileli kilo almaya elverşliyim. 2018 de çok güzel kilo vererek 84 den 67 e düşmüştüm. Sonra yeniden aldım.
canım sıkkınken, moralim bozuk ve kafam doku iken yerim. Maalesef.
Polikistik over olduğumdan kilo veremiyorum adet düzensizliğim var. Göbeklendim, karnım yağlandı. Çok mutsuzum böyle görünmekten, adet olamayıp sürekli kilo verememekten . Yıllardır diyet modunda Olmaktan yoruldum. Kalıcı kilo verip korumak istiyorum. Sağlıklı olmak istiyorum
İnşaallah birlikte başaracağız
Tekrardan hoşgeldin canım inş gidecek kilolar9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: elisa
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk oğlan 7 kız 5 yasinda
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy: 1.60
Kilo: 74
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : aşırı tatli krizi :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: tek başına motive olamadığım için takın yarışmasına katılmaya karar verdim umarım hem birlikte sağlıklı kilo veriririz :)
Maşallah canım bence boyun ve kilon gayet güzelAdı: Gülnur
Yaşı:35
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:ikiz 3.5
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:168
Kilo:55.5
Hedef:_49- kilodan çok yağ- kas oranını önemsiyorum
Daha önce başka takımda yarıştı mı? :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Duygusal yeme, hareketsizlik
Aslında beslenmeme ve bedenime, fiziğime dikkat eden biriydim ama doğum sonrası bir hafta banyo yapmadan, uykusuz, depresif bir dönemim oldu. Hareketsizlik ve dışarıda alıştığım yoğun tempodan sonra evde ev işleri ve çocuk bakımı yüzünden hayattan bezdim. Kendimi iyice salıp, boş zamanlarımda daha önce yemediğim ne kadar, sadece o an beni mutlu eden, ne varsa yedim. Doğuma kadar 28 kilo almıştım ve zaten gebelik şekeri çıkmıştı. Doğum sonrası 15 kilo-17 arası verebildim ama o 13 kilo kaldı. Normalde ince,atletik yapıda biriydim ve XXS giyen, bedenime kıyafet bulamazken birden sezeryan sonrası karnıyarık gibi açılınca ve çatlaklarla muhteşem hissettim. Ve hamlilelikte aldığım kıyafetlerle yaşadım. Resim vs çektirmek ve görüntülü arkadaşlarla konuşmak istemiyordum. Toplamda o kadar kilolu olmasam da normal birine göre daha kilolu gösteriyordum hatta arkadaşlarım benim 59 olduğuma inanmayıp yok ya 65/66 varsındır diyorlardı. Geçen yaz bir ara 62’ye de çıkmıştım ve large giymeye başlayınca ilk önce bir diyetisyene ve doktora gittim. Kolesterol yüksekliği, yağ yüzdem yüksekti ve abdominal obezite diye bir şey olduğunu, insülin direncinin yüksek olduğunu öğrendim. Diz kapaklarıma kadar çatlamamın nedeni de buymuş. Sonra azimle, abanmadan yavaş yavaş 58’e sonra düzenli sporla 55’e düştüm. Şimdi ölçülerimi her hafta kontrol edip iyice şekle girmek istiyorum.
Çok fazla kilon yokmuş canım hemen gider o 4 kiloBildirim gelmiş koştum bendebenim çok fazla kilom yok annemlerdeyim şu an ama haftaya evime döncem boyum 1.63 kilom 67 hedef 63 71 dim 67 ye indim yaşım 39 basen ve göbek bölgemden alıyorum ama kilo verdiğimde de göbeğim inip basenlerim hafif belli oluyor ama 63 olursam dert etmeyeceğim buraya katılırsam.motivasyonumun artacağını düşündüm üstelik 14 ve 7 yaşında iki oğlum var canavar gibiler akşama kadar onlarla mücadele halindeyim
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler
Yarın inş bol bol eksiler görürsünüz
inşallah canım :)Tekrardan hoşgeldin canım inş gidecek kilolar
Hayırlı geceler canım yarın bende tartılıp yazacakmıyimHerkese hayırlı geceler
Yarın inş bol bol eksiler görürsünüz
Aha ben vallahi usandımSeni çok iyi anlıyorum,bende bu nedenle kullanamadım, tak çıkar yoruldum.
Kızkardeşimde de aynı dert var, lens kullanıyor, hepimizin evinde lens solüsyonu var
Mezun olsam da gelecem hep canım şu sıra yoğunum mezuniyet iyi zamana denk geldi benim için kayınpeder geldi köye gitti eşimin yeğeni bizde pazartesi kayınvalidem de gelecek 1 hafta kalır sonra köye gideriz beraber bi iki kalıp onları bırakıp dönerizYaaaaa zehroşummmm gidiyor musunnnsenin daha fazlaymış canim. Ben çok yoğunum canim. Biz yokken eşim bir kaç duvara boya yapacak. Perdeleri falan çıkardım duvar önlerini boşalttim baya yoruldum. Yarin sabah yola çıkacağız işte. Çok şükür çocuklar iyi. Sınav da yarin başlıyor hafyasonu annemlerde halledeceğim inşallah. Senin annen gitti. Kayinpederim gelecek demişsin çok kalacak mi.
Test bozukmuş gibi geldi bana da canımBugün buralarda yoktum. Moral olarak da iyi değilim. Evde yaptığım HCG testi pozitif çıkınca hemen hastaneye koştum kan testi için ama sonuç 0,00 yaziyo(Adetime 6 gün var)Eki Görüntüle 2660209
Neyse ben menümü yazayım
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım Niran’ın dediği gibi daha adetine de var şu an hamile olsan bile değerin düşük çıkar bi de daha zaman var çalışmalara devamlina0156 Dream00
Başka bi konuya da atmıştım testi. Bana e nabiza sonuçların bir gün geç düştüğünü söyledi biri . Sizce böyle bişi var mı duydunuz mu hiç CanımEki Görüntüle 2660245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?