Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canım. Sıkı sıkıya diyet yapamam belki ama onun yerine bol bol emzirip zumba yaparım
Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü aldığı için bebek sıkı sıkıya diyet sütünü etkiler yavrunun hakkina girmemek lazim. Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek porsiyon kontrolü yapmak

Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü aldığı için bebek sıkı sıkıya diyet sütünü etkiler yavrunun hakkina girmemek lazim. Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek porsiyon kontrolü yapmak
Diyet yapmayayım mı yani? 3 ay daha bekleyeyim mi?

Diyet yapmayayım mı yani? 3 ay daha bekleyeyim mi?
Tatlım bize göre diyet demek sağlıklı beslenmek demek, sağlıklı beslenerek, sütün azalmadan da kilo verebilirsin.
Yapman gereken şey basit karbonhidratları yani paketli ürünleri, şekeri, ekmeği, unlu besinleri bırakmak, bunların bebeğine de faydası yok zaten.
Öğünlerinde protein sebze olursa farkında olmadan kiloların gider zaten

Günaydın canım
Kazen motive edici bir slogan ile takıma üye davet etmiş
Yeni arkadaşlar katıldı aramıza
Dünden beri yoğunuz.

Işte porsiyon kontrolu yaparak abur cubur ve tatlidan uzak durarak diyet yap tabiki yapilir ama cok aşırı az yiyerek değil tabi
Saydıklarını 5 haftadır yapıyorum şekerle aram yok abur cubur da sevmiyorum. Ama dediğin gibi porsiyonu biraz kıstım sütümde azalma olmadı günlük de 3 litre su içiyorum bazen 4 oluyor. Haftada da 3 gün de zumba yada Leslie yapıyorum. Dediğim gibi sıkı bir diyet şeklinde değil. Bayrama kadar 60 kilo olsam yeterli

Tamam canım öyle yapıyordum. Devam edeyim o zaman. Çok teşekkür ederim böyle bir zayıflama postu arıyordum bebekten dolayı sık giremeyebilirim ama müsait olduğum her zaman girmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…