- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.241
Her zamanki gibi muhteşemsin canımKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü aldığı için bebek sıkı sıkıya diyet sütünü etkiler yavrunun hakkina girmemek lazim. Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek porsiyon kontrolü yapmakTeşekkür ederim canım. Sıkı sıkıya diyet yapamam belki ama onun yerine bol bol emzirip zumba yaparım
Diyet yapmayayım mı yani? 3 ay daha bekleyeyim mi?Zaten ilk 6 ay sadece anne sütü aldığı için bebek sıkı sıkıya diyet sütünü etkiler yavrunun hakkina girmemek lazim. Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmek porsiyon kontrolü yapmak
Işte porsiyon kontrolu yaparak abur cubur ve tatlidan uzak durarak diyet yap tabiki yapilir ama cok aşırı az yiyerek değil tabiDiyet yapmayayım mı yani? 3 ay daha bekleyeyim mi?
Tatlım bize göre diyet demek sağlıklı beslenmek demek, sağlıklı beslenerek, sütün azalmadan da kilo verebilirsin.Diyet yapmayayım mı yani? 3 ay daha bekleyeyim mi?
Tebrik ederim,gayet güzel gitmişKilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
Yüzde %1.53 insallah yuzdeyi yanlis hesaplamamisimdir
Günaydın canımGunaydin herkesetartı ıcın biraz beklıcem kalkar kalkmaz tartım biraz daha fazla oluyor
Günaydın canımGunaydınn kızlaarr dun işten ayrıldımmm 2 gundur reglım cok fenaydı tansıyon faln bırakmadı ben de ama bugun ıyıyım bırazdan tartıya da cıkarım siz nasılsınız umarım bol eksili bır cuma olur
Saydıklarını 5 haftadır yapıyorum şekerle aram yok abur cubur da sevmiyorum. Ama dediğin gibi porsiyonu biraz kıstım sütümde azalma olmadı günlük de 3 litre su içiyorum bazen 4 oluyor. Haftada da 3 gün de zumba yada Leslie yapıyorum. Dediğim gibi sıkı bir diyet şeklinde değil. Bayrama kadar 60 kilo olsam yeterliIşte porsiyon kontrolu yaparak abur cubur ve tatlidan uzak durarak diyet yap tabiki yapilir ama cok aşırı az yiyerek değil tabi
Tamam canım öyle yapıyordum. Devam edeyim o zaman. Çok teşekkür ederim böyle bir zayıflama postu arıyordumTatlım bize göre diyet demek sağlıklı beslenmek demek, sağlıklı beslenerek, sütün azalmadan da kilo verebilirsin.
Yapman gereken şey basit karbonhidratları yani paketli ürünleri, şekeri, ekmeği, unlu besinleri bırakmak, bunların bebeğine de faydası yok zaten.
Öğünlerinde protein sebze olursa farkında olmadan kiloların gider zaten
merhaba nerde ameliyat oldunuz? ben de olmak istiyorum daGözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?