- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.261
bi ara arkadaşlar minder üstünde atlayınca fazla ses olmuyor diyordu deneyebilirsin canımHafta sonu ip atlıycaz ya 5.kattayım ses olabilir altakiler biraz huysuz da
çarşamba perşembe şeker orucu okey o kolay da şu ip işi olmadı minder üstü falan yapcaz artık önemli olan kiko vermek
dün bende ilk öyle sandım ne oluyor dedimGelen herkes hoş gelmişönce farklı bi topiğe girdim sandım
evet canımHayırlı geceler canım yarın bende tartılıp yazacakmıyim
hoşgeldin canım, gayet iyi gitmiş hedefinden inş koşa sürede ulaşılırsınAdı: sugarpare
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 kız, 5 yaşında ve 11 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 172
Kilo: 93
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek yemekten keyif alıyorum
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Geçtiğimiz senelerde kilo verdim, aldım, verdim, aldım. Artık buna bir son vermek istiyorum.
Bu sefer 103 kilodan 93e düştüm. Hedefim 68.
hoşgeldim canım, fazla kilon yok boyda varAdı:Esra
Yaşı:21
Evli/Bekar:Evli
Çocuk/Yaşları:Çocuğum yok.( kilo verirsem inşallah olacak.)
Emziriyor musun?:Hayır
Meslek:Çocuk Gelişimci
Şu anda çalışıyor musun?: Pazartesi iş başı
Boy:169
Kilo:70
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştı mı? Hayır
Kilo alma nedeniniz:Evlenmeden önce Pco olduğumu öğrenmiştim. Fakat kilom yoktu 58-60 arasıydım. Evlenince ilk sene hamile kalamayınca tedavi gördüm klomen+çatlatma iğnesi 4 ay kullandım sonuç alamadık. Diyet ve yürüyüşle kilo verdim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok üzüldüm kendimi tekrar yemeğe verdim kilo aldım 3 ay sonra 70.900 gramla yine hamile kaldım o da düştü. Şu an glukofen kullnıyorum, yürüyüş yapıyorum akşam üzeri ama diyet olarak herşeyden az da olsa yiyorum sadece ekmeği kestim. Patates kızartması da yiyorum gözleme de dondurmada ama az. Bir ay oldu inşallah kilomda kıpırdama olmuştur bugün ölçülür yazarım. Sağlıklı Günler
süpersin canımHerkese Günaydın
o kadar msj var ki. hepsini bir ka. saat sonra okuyacağım.
sabah namazına kalktım ve birazdan yatacağım
ama dayanamadım, tartıldım ve ilk bildirimi ben yapmak istedim.
geçen cuma: 63,5
bu cuma : 62,7
fark: 0,8
yüzde: 1.25%
diyete başlayalı ve sizinle tanışalı bugün tam bir ay oldu. 5,3 kilo vermişim
kaçamaklarım olmasaydı 6 kilo vermiştim belkide.
resim atmıyoruz canım, menü sayfasında paylaşım yapıyoruzGÜNAYDINLAR...
KILO GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM AZ ÖNCE TARTILDIM 103.7 Bügün sabah kahvaltimdan önce bir bardak limonlu su içeceğim kahvalti tabagimda ise haslanmiş yumurta domates salatalik bi kac tanede zeytin olacak evde aslinda kepekli ekmek var ama yemek istemiyorumsaat daha erken diye hazirlamadim kahvaltımı hazırlayınca resimmi atiyoduk paylasirim insallah
sana diyecek bişeyim yok nazar değmesin maşallahKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
süpersin canımKilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
Yüzde %1.53 insallah yuzdeyi yanlis hesaplamamisimdir
İnş canımİlk kilo bildirimimi yapıyorum: 91.9
İnşallah en kısa zamanda 80lere inerim. Yıllardır göremediğim bir rakam.
Ben de pkoluyum doktorum kilo verip düzenli sporla çocuk sahibi olabileceğimi söylemişti dediği gibi yaptım. Kilo verdim , klomen kullandım ve gebe kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Azmedin vazgeçmeyinAdı:Esra
Yaşı:21
Çocuk/Yaşları:Çocuğum yok.( kilo verirsem inşallah olacak.)
Meslek:Çocuk Gelişimci
Şu anda çalışıyor musun?: Pazartesi iş başı
Boy:169
Kilo:70
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştı mı? Hayır
Kilo alma nedeniniz:Evlenmeden önce Pco olduğumu öğrenmiştim. Fakat kilom yoktu 58-60 arasıydım. Evlenince ilk sene hamile kalamayınca tedavi gördüm klomen+çatlatma iğnesi 4 ay kullandım sonuç alamadık. Diyet ve yürüyüşle kilo verdim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok üzüldüm kendimi tekrar yemeğe verdim kilo aldım 3 ay sonra 70.900 gramla yine hamile kaldım o da düştü. Şu an glukofen kullnıyorum, yürüyüş yapıyorum akşam üzeri ama diyet olarak herşeyden az da olsa yiyorum sadece ekmeği kestim. Patates kızartması da yiyorum gözleme de dondurmada ama az. Bir ay oldu inşallah kilomda kıpırdama olmuştur bugün ölçülür yazarım. Sağlıklı Günler
bi ara arkadaşlar minder üstünde atlayınca fazla ses olmuyor diyordu deneyebilirsin canım
dün bende ilk öyle sandım ne oluyor dedim
evet canım
hoşgeldin canım, gayet iyi gitmiş hedefinden inş koşa sürede ulaşılırsın
hoşgeldim canım, fazla kilon yok boyda varbence koşa sürede halledersin
süpersin canım
resim atmıyoruz canım, menü sayfasında paylaşım yapıyoruzbence ekmek yemelisin bi anda azalma olmasın
sana diyecek bişeyim yok nazar değmesin maşallah
süpersin canım
İnş canım
[/QUOTE
Hoş buldum ❤ inşallah bugün ölçülüp yazıcam
Ne güzel inşallah bende en kısa zamanda kalırımBen de pkoluyum doktorum kilo verip düzenli sporla çocuk sahibi olabileceğimi söylemişti dediği gibi yaptım. Kilo verdim , klomen kullandım ve gebe kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Azmedin vazgeçmeyin
grubu bir süre dışarıdan takip edicem çüknü iki hafta izine gidicem bayram sonrası tamaen burdayım inşallah. izinde çok yememek için er gün sizi okucam yineAdı: beyazinci
Yaşı: 30
Çocuk/Yaşları: 3 yaşında
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun?: evet
Boy:164
Kilo:59,6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştı mı? evet. 5. takımda mezun oldum sonra yine hedef kilomdan uzaklaştım
Kilo alma nedeniniz: doğum kilolarımı kızım 1 yaşındayken böyle gruplarda vermiştim sonra dikkat etmeyince tekrar kilo aldım, paketli gıda-sütlü tatlı bağımlılığım var, paketli gıdayı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım bir haftadır.
SüperrrHerkese Günaydın
o kadar msj var ki. hepsini bir ka. saat sonra okuyacağım.
sabah namazına kalktım ve birazdan yatacağım
ama dayanamadım, tartıldım ve ilk bildirimi ben yapmak istedim.
geçen cuma: 63,5
bu cuma : 62,7
fark: 0,8
yüzde: 1.25%
diyete başlayalı ve sizinle tanışalı bugün tam bir ay oldu. 5,3 kilo vermişim
kaçamaklarım olmasaydı 6 kilo vermiştim belkide.
Resim atmana gerek yok canım Gün içindeki öğünlerini tamamladıktan sonra menü sayfamızda saatleri ile birlikte paylaşabilirsinGÜNAYDINLAR...
KILO GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM AZ ÖNCE TARTILDIM 103.7 Bügün sabah kahvaltimdan önce bir bardak limonlu su içeceğim kahvalti tabagimda ise haslanmiş yumurta domates salatalik bi kac tanede zeytin olacak evde aslinda kepekli ekmek var ama yemek istemiyorumsaat daha erken diye hazirlamadim kahvaltımı hazırlayınca resimmi atiyoduk paylasirim insallah
Günaydın muhteşem Kadın
Hey maşallahKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
Ne gördün kuğucum merakta bırakma biziGünaydın kızlar
çok güzel bi ekşi gördüm tartıda
ama resim çekemedim çünkü dün gece 22:00 sabah 9kadar şu içmedim
tartılıp suyumu içtim kızkardeşimde yeni geldi
merhaba seninle burda karşılaşmak ne güzel:)Ben de pkoluyum doktorum kilo verip düzenli sporla çocuk sahibi olabileceğimi söylemişti dediği gibi yaptım. Kilo verdim , klomen kullandım ve gebe kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Azmedin vazgeçmeyin
5. Takımdan mezun isen yine orada devam etmeni tavsiye ederimAdı: beyazinci
Yaşı: 30
Çocuk/Yaşları: 3 yaşında
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun?: evet
Boy:164
Kilo:59,6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştı mı? evet. 5. takımda mezun oldum sonra yine hedef kilomdan uzaklaştım
Kilo alma nedeniniz: doğum kilolarımı kızım 1 yaşındayken böyle gruplarda vermiştim sonra dikkat etmeyince tekrar kilo aldım, paketli gıda-sütlü tatlı bağımlılığım var, paketli gıdayı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım bir haftadır.
Çok çok tebrik ederim. Gidenleri görünce hep hüzün kaplar içimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?