Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hafta sonu ip atlıycaz ya 5.kattayım ses olabilir altakiler biraz huysuz da

çarşamba perşembe şeker orucu okey o kolay da şu ip işi olmadı minder üstü falan yapcaz artık önemli olan kiko vermek
bi ara arkadaşlar minder üstünde atlayınca fazla ses olmuyor diyordu deneyebilirsin canım
Gelen herkes hoş gelmiş önce farklı bi topiğe girdim sandım
dün bende ilk öyle sandım ne oluyor dedim
Hayırlı geceler canım yarın bende tartılıp yazacakmıyim
evet canım
hoşgeldin canım, gayet iyi gitmiş hedefinden inş koşa sürede ulaşılırsın
hoşgeldim canım, fazla kilon yok boyda var bence koşa sürede halledersin
süpersin canım
resim atmıyoruz canım, menü sayfasında paylaşım yapıyoruz bence ekmek yemelisin bi anda azalma olmasın
Kilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
sana diyecek bişeyim yok nazar değmesin maşallah
Kilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
Yüzde %1.53 insallah yuzdeyi yanlis hesaplamamisimdir
süpersin canım
İlk kilo bildirimimi yapıyorum: 91.9
İnşallah en kısa zamanda 80lere inerim. Yıllardır göremediğim bir rakam.
İnş canım

Ben de pkoluyum doktorum kilo verip düzenli sporla çocuk sahibi olabileceğimi söylemişti dediği gibi yaptım. Kilo verdim , klomen kullandım ve gebe kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Azmedin vazgeçmeyin

Ben de pkoluyum doktorum kilo verip düzenli sporla çocuk sahibi olabileceğimi söylemişti dediği gibi yaptım. Kilo verdim , klomen kullandım ve gebe kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Azmedin vazgeçmeyin
Ne güzel inşallah bende en kısa zamanda kalırım ard arda kimyasal oldu yumurta kalitesizliği olabilir belki kilodan. Sağlıklı ilerliyor 1337 de bıraktım kan vermeyi hep 2 kattan fazla arttı ama ultrasonda görünmeden 600 lere düşüyor

Adı: beyazinci
Yaşı: 30
Evli/Bekar:Evli
Çocuk/Yaşları: 3 yaşında
Emziriyor musun?:Hayır
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun?: evet
Boy:164
Kilo:59,6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştı mı? evet. 5. takımda mezun oldum sonra yine hedef kilomdan uzaklaştım
Kilo alma nedeniniz: doğum kilolarımı kızım 1 yaşındayken böyle gruplarda vermiştim sonra dikkat etmeyince tekrar kilo aldım, paketli gıda-sütlü tatlı bağımlılığım var, paketli gıdayı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım bir haftadır.

grubu bir süre dışarıdan takip edicem çüknü iki hafta izine gidicem bayram sonrası tamaen burdayım inşallah. izinde çok yememek için er gün sizi okucam yine

Süperrr
Resim atmana gerek yok canım Gün içindeki öğünlerini tamamladıktan sonra menü sayfamızda saatleri ile birlikte paylaşabilirsin
Günaydın muhteşem Kadın
Kilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
Hey maşallah
Günaydın kızlar
çok güzel bi ekşi gördüm tartıda
ama resim çekemedim çünkü dün gece 22:00 sabah 9kadar şu içmedim

tartılıp suyumu içtim kızkardeşimde yeni geldi
Ne gördün kuğucum merakta bırakma bizi

merhaba seninle burda karşılaşmak ne güzel:)

5. Takımdan mezun isen yine orada devam etmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…