Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun gülüm işten ayrıldım derken işi mi bıraktın ne yaptın

Bende geldim bende istiyorum 15 kilo fazlam var 73 kiloyum 59 la evlendim 8 aylık evliyim sekiz ayda çok kilo aldım eşimin zoruyla Eylül'de düğün var eski kiloma sıkı bı şekilde girmem lazım fit
Handandandan belki mesajiniz bir vesiledir, zayiflamak yumurtaliklari olumlu etkiliyormus, dr.lar oyle derler.. Kilo 74 (tartiya pil alarak yinelemek daha iyi tabi) Hedef: 64, geleyim mi :))
[/QUOTE]
Şimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah
Hayırlısı canım benım arkadasımda hemen hamile kalamamıştı ister istemez bir üzüntü yaratıyor dıyordu en beklemediği anda bır baktı hamile biraz sabır bır de psikolojı cok onemlı sakın strese sokma kendını
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben çiğse 28 yaşında bekarım yükseklisans öğrencisiyim ben de burda yenı sayılırım 83 le basladım şimdi 74 lerdeyım kılo vermeye baslayınca zaten gozun paketlı gıda vs gormuyor cunku okadar ugrasıp dıdınıp verdıgın 600 gr hop dıye gerı donuyor hiç hoş degıl biz de nıye aynada kendımızı gorup begenmeyelım cıtı pıtı dolanmayalım neyımız eksık yanı ben paketlı gıda ıle dakıkalık mutlu olacagıma her aynaya baktıgımda mutlu olmayı sectım ayrıca ben burda hemen yakın kıloları gozume kestırıp ozellıkle onlarla ayrı yarısıp takip edıyorum haberınız olsun

Hayırlısı canım benım arkadasımda hemen hamile kalamamıştı ister istemez bir üzüntü yaratıyor dıyordu en beklemediği anda bır baktı hamile biraz sabır bır de psikolojı cok onemlı sakın strese sokma kendını

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben çiğse 28 yaşında bekarım yükseklisans öğrencisiyim ben de burda yenı sayılırım 83 le basladım şimdi 74 lerdeyım kılo vermeye baslayınca zaten gozun paketlı gıda vs gormuyor cunku okadar ugrasıp dıdınıp verdıgın 600 gr hop dıye gerı donuyor hiç hoş degıl biz de nıye aynada kendımızı gorup begenmeyelım cıtı pıtı dolanmayalım neyımız eksık yanı ben paketlı gıda ıle dakıkalık mutlu olacagıma her aynaya baktıgımda mutlu olmayı sectım ayrıca ben burda hemen yakın kıloları gozume kestırıp ozellıkle onlarla ayrı yarısıp takip edıyorum haberınız olsun
[/QUOTE]
Hoşbuldum kendi adıma
Güzel taktik

geçmiş olsun gülüm işten ayrıldım derken işi mi bıraktın ne yaptın
Bıraktım işi müşteri temsilciliği akıl işi degılmış psikolojı de gıttı bırsuru zamanımda gıttı haftaya ankaraya ailemin yanına gecıcem okullar acılana kadar orda bıraz kendımı toplarım kursa faln gıderım dıye plan yaptım bakalım

Kızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
Ben onu soyle yaptım.
Sabah kahvaltıdan yarım saat once uc kasık yogurt silme cay kasıgı toz zerdecal yarım limon suyu ve bir sise soda ile karıstırıp ıctım hem tokluk hissi veriyor bende yag yakımını destekliyor ben cok memnjn kaldım bu hafta farklı bı kur yapıp sonra yine yogurt yapıcam

Hoşbuldum kendi adıma
Güzel taktik
[/QUOTE]
strontium cevabı sana yazmıştım
2 gündür alıntılarım saçma sapan gidiyor

Kızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
Sodaayran kürü de çok iyi yağ yaktırıyor canım gece yatmadan önce içiliyor

güünaydıın hanımlaar
82 kg baslamıstım
80,500 kg olmusum 1,500kg vermısım bu hafta
cok mutlu olduum 7lı rakamları gorucem haftaya ınsallah
gayet güzel canım
Cuma:65.7
Bugün:64.8
Fark:0.9
Yüzde:1.37
Behlül kaçar kaptanım beni mezun edelim Handandandan
kapanışı güzel yaptın mezuniyetin hayırlı olsun canım şimdi koruma zamanı
Geçen hafta 84.9
bu hafta 83
fark 1.900
yüzdeyi hesaplayamadım

Handandandan
Süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…