- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.281
geçmiş olsun gülüm işten ayrıldım derken işi mi bıraktın ne yaptınGunaydınn kızlaarr dun işten ayrıldımmm 2 gundur reglım cok fenaydı tansıyon faln bırakmadı ben de ama bugun ıyıyım bırazdan tartıya da cıkarım siz nasılsınız umarım bol eksili bır cuma olur
Yuzden 2.24 canım
Tsk ederim canım benim ❤Yuzden 2.24 canım
Günaydın
Waaav tebrikler
Günaydın canimHerkese günaydınhayırlı cumalar
inşallah birlikte başarırız canım hoş bulduk :)14 kg fazlanız var benimde 11-12 kg
Umarım birlikte başarırız hoşgeldiniz
Tebrik ederim hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza artık
Ideal kiloma indirin dileyin benden ne dilerseniz.cunku buaralar okadar azimsizim ki hiç diyet yapmadim dikkat etmeye calistim lakin aksam oldumu cayin yaninda aburcubur yerken buluyorum kendimi yok yani irade 0.haa birde emziriyorum ondan mı bilmem full iştah full aburcuburluyum buara
Bende geldim bende istiyorum 15 kilo fazlam var 73 kiloyum 59 la evlendim 8 aylık evliyim sekiz ayda çok kilo aldım eşimin zoruyla Eylül'de düğün var eski kiloma sıkı bı şekilde girmem lazım fit
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Rumeysa
Yaşı:22
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:çocuğum yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:çalışmıyor
Şu anda çalışıyomusun:-
Boy:1.64
Kilo:66
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tatlı ve hamur işine olan düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım evlenmeden önce 55-58arasıydı kilom ancak evlenince bir sene içinde 8 kilo aldım vermek istiyorum
Adı: bihter
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 15 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: İşsiz
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.75
Kilo: 70.4
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: doğum sonrası 13 kiloyu pat diye veren ama 5 kilosu üzerine yapışmış bir anneyimgünümün büyük çoğunluğunu kızımla ilgilenerek geçiriyorum Her gün 25-30 dakika bölgesel sıkılaşma amaçlı egzersiz yapıyorum. Umarım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__
__ teşekkürler
Merhaba cok tesekkur ederim, bu gruba katilmak istiyorum ama sorun su ki evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. (Cok izole, cogu gidanin veya urunun olmadigi bir koyde yasiyorum). Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.
Adı: En buyuk kk
Yaşı: 32
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: Insani yardim calisani (multeci kampi)
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:1/64
Kilo: 80 civari
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
32 yasindayim 5 sene once birden 40 kg aldim 98den 80-81 civarina dustum. Halihazirda dusuk karbonhidratli
bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.
Adı: Şeyda
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 3 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: pedagog
Boy: 180
Kilo: 83
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : pastacılık eğitimi:)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. Doğumdan 2 hafta sonra bile eski 36 beden kıyafetlerime girerdim. Özetle kendime yaptığım bu kötülüğe son vermek istiyorum:)
Handandandan belki mesajiniz bir vesiledir, zayiflamak yumurtaliklari olumlu etkiliyormus, dr.lar oyle derler.. Kilo 74 (tartiya pil alarak yinelemek daha iyi tabi) Hedef: 64, geleyim mi :))
Adı: Dila
Yaşı: 26
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: mühendis
Boy: 170
Kilo: 77
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : abur cubur ve çikolata.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu aralar düğün arifesindeyim bu işlerle ugrasiyorum ve acilen kilo vermem gerekk :))
Adı: Certur
Yaşı: 35
Çocuk/yaşları: 1 tane 8yaş
Emziriyormusun: Hayir
Meslek: Akademisyen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 1.60
Kilo: 74'kontrol edilmesi lazim, yarin ancak :))
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Allah o Dukan diyeti sonrasi yoksunlugu bir de pandemiyi mahfetsin :))
Bize kısaca kendini anlatırmısın: KK eski mudavimlerindenim, bu yil geri dondüm :)) çok kolay kilo alir, zor veririm. Tatlidan nefret ederim kuruyemis, cips, tursu insaniyim
An itibariyle 2.cocuga hamile kalamiyorum. Kilo vermek onemli bir katkiymis, bi omuz verseniz ayaga kalkar, bi omur dua ederim.. Imza:depresyon baslangici :)
Adı: Attraente
Yaşı: 43
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Shh operatörü
Şu anda çalışıyomusun: Şu an evden çalışıyorum, dikiş dikiyorum
Boy: 1.65
Kilo: 85
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Kısa süreli bir katılımım oldu özel sebeplerden ayrıldım
Kilo alma nedeniniz : Duygusal yeme durumum var ama oldum olası iştahlıyım da
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Çok pozitif biri değilim, çok istikrarlı da değilim, ,ilk kilo alışım sporu bıraktıktan sonra oldu, 6 yaşımdan 24 e kadar Karate Do ile uğraştım, bıraktığımda 56 kiloydum üç yılda 70 e çıktım daha sonra ilerleyen yıllarda her yıl üç beş kilo üzerine geldi. 25 yıl ofis çalışma hayatım oldu, sporu bıraktıktan sonra asla spor yapmadım en fazla yürüyüş. 33 yaşımda iken orta dereceli bir diyetle 22 kilo verdim sonra zaman içinde tekrar aldım. Bu arada mide hastasıyım, detosks suları, yağ yaktıran karışımlar falan içemiyorum. Sigara kullanıyorum ve her gün galonla çay içiyorum, şekerli tabii çayda ki şekeri bırakamadım bir türlü. Tek iyi alışkanlığım paketli gıda ya da dışarıdan yemek yememek. Hamur işlerini de seviyorum. Bildiriminiz belki vesile olur, motive eder beni bir yerden başlarım. Kilo vermekte bu kadar gevşek davranmamın sebebi kaslı ve iri bir kadın olmam, olduğum kiloda göstermiyorum ama yıllar geçtikçe vehamete doğru gidiyor tabi sence umut var mıdırHandandandan
[/QUOTE]
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:dindirella
Yaşı:36
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek ogretim gorevlisi
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:167
Kilo:60
Hedef:52
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz psikolojik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:azimli,kararli
__
__
Adı: uykucu
Yaşı:28
Çocuk/yaşları:1. 8Yaş 2. 6yaş 3. 1yaş
Emziriyormusun:emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy1.58:
Kilo:64.5 ti pazartesi
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :2yıl oldu 3. Takımda 10kilo verdim hamilelik derken aldım tekrar girdim ama yapamadım 3 çocukla şimdi kararlıyım
Kilo alma nedeniniz : boğazımı tutamamla ilgili yemeyi seviyorjm üzüntü stres oldumu yemeye veriyorum kendimi
3çocuklu bi anneyim ev iş çocuklar derken kendini önemsemeyen biriydim ama sürekli aynada da beğenmediğim için mutsuz bi kadındım. Bir aya yaklaştı diyetteyim 19haziranda 71.7 ile başladım pazartesi 64.5 tim
Kuralları okudum kabul ediyorum
Adı:Canevim
Yaşı:29
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:2 çocuk yaşları 7 ve 8
Emziriyormusun:hayır
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:75
Hedef:ilk hedef 70 ikinci hedef 65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz :Abur cubur
Bize kısaca kendini anlatırmısın.
Adı: Gülsüm
Yaşı:29
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 tane var 4 yaşında ve 3 aylık
Emziriyormusun:evet
Boy:1.60
Kilo:65.8
Hedef:56
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yeni doğum yapmış doğulu bir anneyim. Bütün gün eşim ve çocuklarım ile zaman geçiriyorum. İlk hedefim 60 2. Hedefim ise 56 kilo olmak. Daha önce kendi çabamla 69 kilodan 65.8 indim. İnşaallah güzel eksili haftalarımız olur
Hayırlısı canım benım arkadasımda hemen hamile kalamamıştı ister istemez bir üzüntü yaratıyor dıyordu en beklemediği anda bır baktı hamile biraz sabır bır de psikolojı cok onemlı sakın strese sokma kendınıŞimdi üzüntümü yaşarım ama yarına bisiyim kalmaz Canım. Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inşallah
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben çiğse 28 yaşında bekarım yükseklisans öğrencisiyim ben de burda yenı sayılırım 83 le basladım şimdi 74 lerdeyım kılo vermeye baslayınca zaten gozun paketlı gıda vs gormuyor cunku okadar ugrasıp dıdınıp verdıgın 600 gr hop dıye gerı donuyor hiç hoş degıl biz de nıye aynada kendımızı gorup begenmeyelım cıtı pıtı dolanmayalım neyımız eksık yanı ben paketlı gıda ıle dakıkalık mutlu olacagıma her aynaya baktıgımda mutlu olmayı sectım ayrıca ben burda hemen yakın kıloları gozume kestırıp ozellıkle onlarla ayrı yarısıp takip edıyorum haberınız olsunHoşbuldum
Adıeniz bu ifadeyi ben yapmadım ad deniz
Yaşı:35
Çocuk/yaşları:6,5 ay
Emziriyormusun: evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef:56
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte mide bulantım geçsin diye deliler gibi yemek.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: öğretmenim doğum iznimden sonra okul tatil oldu evdeyim. Kilo sevmediğim bi şey. Kendini kilolu beğenen kadınlara hayranım ama o ben değilim. Diyetisyene de gittim. O listeye uymak için teşvik edilmeye ihtiyacım var. Hedefim bu yaz en az 10 12 kilo verebilmek inşallah
Bıraktım işi müşteri temsilciliği akıl işi degılmış psikolojı de gıttı bırsuru zamanımda gıttı haftaya ankaraya ailemin yanına gecıcem okullar acılana kadar orda bıraz kendımı toplarım kursa faln gıderım dıye plan yaptım bakalımgeçmiş olsun gülüm işten ayrıldım derken işi mi bıraktın ne yaptın
Ben onu soyle yaptım.Kızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
Hoşbuldum kendi adımaHayırlısı canım benım arkadasımda hemen hamile kalamamıştı ister istemez bir üzüntü yaratıyor dıyordu en beklemediği anda bır baktı hamile biraz sabır bır de psikolojı cok onemlı sakın strese sokma kendını
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben çiğse 28 yaşında bekarım yükseklisans öğrencisiyim ben de burda yenı sayılırım 83 le basladım şimdi 74 lerdeyım kılo vermeye baslayınca zaten gozun paketlı gıda vs gormuyor cunku okadar ugrasıp dıdınıp verdıgın 600 gr hop dıye gerı donuyor hiç hoş degıl biz de nıye aynada kendımızı gorup begenmeyelım cıtı pıtı dolanmayalım neyımız eksık yanı ben paketlı gıda ıle dakıkalık mutlu olacagıma her aynaya baktıgımda mutlu olmayı sectım ayrıca ben burda hemen yakın kıloları gozume kestırıp ozellıkle onlarla ayrı yarısıp takip edıyorum haberınız olsun
Sodaayran kürü de çok iyi yağ yaktırıyor canım gece yatmadan önce içiliyorKızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
gayet güzel canımgüünaydıın hanımlaar
82 kg baslamıstım
80,500 kg olmusum 1,500kg vermısım bu hafta
cok mutlu olduum 7lı rakamları gorucem haftaya ınsallah
kapanışı güzel yaptın
Süpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?