- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.321
Tebrikler CanımKilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
Yüzde %1.53 insallah yuzdeyi yanlis hesaplamamisimdir
Tebrikler Canım
Tebrikler Canım, beni gectinn
Tebrikler CanımSlmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Yoldayim annemlere kaçıyorum kilo bildirimimi yapayim.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
inşallah , genel de ben zayıflayıp dönüyordum bu defa uzun kalacağız ve annemin evi çok kalabalık olacak pazartesi erkek kardeşim eşi bebesini ve kız kardeşimle onun 2 çocuğunu da alıp memlekete gidecek bayram sabahına bekar erkek kardeşim de gelecek bir de benle sıpam var ablam malatya da ama ilk gittiğimizde onlarda gelip kalıyor sabaha kadar çene yapıyoruz bana uyuyacak sakin yer kalmıyor , kv de benim kaldığım odaya (tek mahremiyeti olan odaydı )boşanan kaynım yerleşmiş bayram için diğer kaynımlar da gelir 5 kişiler, ben hayatta orada ortada uyumam düzen ve uyku sorunu varken de inşallah zayıflayıp dönerimBakalım canım, istikrarlı ve azimli olanlar kalacak diğerleri uçacak.
Sende kilo almadan dönersin İnşallah memleketten
afiyet şifa olsunnnn gülüm hepiciği yarasın kas olsun :)Eki Görüntüle 2660385
Biliyorum menu buradan paylasilmiyor, biliyorum.. Sabah ekşın olsun, dun geldik lakin sozumuzu tutariz..
Herkesi optum :))
Resim paylasmayali olmus bi 10yil herhalde :)
sevinsem mi üzülsem mi aynı gün 2 kişi mezun olayım diyorbildirimimi yapayım
geçen hafta: 56,8
bu hafta: 56,4
fark: 400
yüzde: 0,70
artık mezun edelim bence beniHandandandan
Evet canım sabah ıctım gece degil sabah saha etkili ama ben sevdim tadını. Daha kotu seyler ıcmıslıgım var o yuzden bu ıcılebılırBunu bende bi iciyim dedim gece yatmadab tadi fena. Sen gunde 1 kere mi iciyordun canim kahvaltidan once
teşekkür ederim :) sabah 9 da tartıldım 62,5 kilo geldim. keşke hemen yazmasaydımGünaydın canım
Erken tartıldığın halde gayet güzel vermişsin tebrik ederim
Haftaya yine aynı performansı bekliyoruz canım
teşekkür ederim :)Tebrik ederim
Az da olsa daimi vermek başarıya ulaştırıyor .
Vazgeçmeden ilerlemek minik adımlar dahi olsa. İşte başarı bu
maşallah :) harikasın. tebrik ederimKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
süpersin tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
süpersin, tebrik ederim
tebrik ederim canım :)Gecen cuma 75.2
Bugun 74.5
Far 700gr
Yuzde 0.93
Bu hafta regl nedenıyle bırazcık yavasladım ama tatlı krızlerımı minimumda tutabıldıgım için mutluyum
tebrik ederim :)kilo bildirimini yapayım ben de :)
geçen hafta 87.3
bu hafta 87.0
fark -300 gr
tebrik ederim :)Slmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
renk cümbüşü harika görünüyor , afiyet olsun.Eki Görüntüle 2660385
Biliyorum menu buradan paylasilmiyor, biliyorum.. Sabah ekşın olsun, dun geldik lakin sozumuzu tutariz..
Herkesi optum :))
Resim paylasmayali olmus bi 10yil herhalde :)
tebrik ederimbildirimimi yapayım
hosgwldin canim ben hatice hedef kilona en kisa zamanda ulasirsin ins9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: elisa
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk oğlan 7 kız 5 yasinda
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy: 1.60
Kilo: 74
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : aşırı tatli krizi :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: tek başına motive olamadığım için takın yarışmasına katılmaya karar verdim umarım hem birlikte sağlıklı kilo veriririz :)
hosgeldin canim. Boy kilo olarak gayet iyi gibi geldin bana ama senin kendini iyi hissedegin kiloda olman daha iyi tabi. İkizlerin varmis baya hareketli geciyordur gununAdı: Gülnur
Yaşı:35
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:ikiz 3.5
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:168
Kilo:55.5
Hedef:_49- kilodan çok yağ- kas oranını önemsiyorum
Daha önce başka takımda yarıştı mı? :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Duygusal yeme, hareketsizlik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Aslında beslenmeme ve bedenime, fiziğime dikkat eden biriydim ama doğum sonrası bir hafta banyo yapmadan, uykusuz, depresif bir dönemim oldu. Hareketsizlik ve dışarıda alıştığım yoğun tempodan sonra evde ev işleri ve çocuk bakımı yüzünden hayattan bezdim. Kendimi iyice salıp, boş zamanlarımda daha önce yemediğim ne kadar, sadece o an beni mutlu eden, ne varsa yedim. Doğuma kadar 28 kilo almıştım ve zaten gebelik şekeri çıkmıştı. Doğum sonrası 15 kilo-17 arası verebildim ama o 13 kilo kaldı. Normalde ince,atletik yapıda biriydim ve XXS giyen, bedenime kıyafet bulamazken birden sezeryan sonrası karnıyarık gibi açılınca ve çatlaklarla muhteşem hissettim. Ve hamlilelikte aldığım kıyafetlerle yaşadım. Resim vs çektirmek ve görüntülü arkadaşlarla konuşmak istemiyordum. Toplamda o kadar kilolu olmasam da normal birine göre daha kilolu gösteriyordum hatta arkadaşlarım benim 59 olduğuma inanmayıp yok ya 65/66 varsındır diyorlardı. Geçen yaz bir ara 62’ye de çıkmıştım ve large giymeye başlayınca ilk önce bir diyetisyene ve doktora gittim. Kolesterol yüksekliği, yağ yüzdem yüksekti ve abdominal obezite diye bir şey olduğunu, insülin direncinin yüksek olduğunu öğrendim. Diz kapaklarıma kadar çatlamamın nedeni de buymuş. Sonra azimle, abanmadan yavaş yavaş 58’e sonra düzenli sporla 55’e düştüm. Şimdi ölçülerimi her hafta kontrol edip iyice şekle girmek istiyorum.
sen once bi dogurda kiloyu oyle dusunBildirim Bana da geldi
Doğumdan sonra bana da verdirin kilo kizlaaaarMaşAllah ne çok görüp gelen olmuş ha baya yeni kişiler olacak gibi ben listeye dönene kadar.
o okul yillarinda ki gozluk meraki neydiki bendede vardi canim. Simdi bende bulanik goruyorum ve uzak yok ama simdide israrla gozluk takmiyorum .Aha ben vallahi usandımortaokulda basladı maalesef kendi hatam. Havam degısısn diye gozluge heveslendim ve gozum bozuk olmadıgı halde okumadjm harfleri Dr dusuk derece gozluk verdi ama sureklı arttı hala da artıyor ustelık astigmat hortladı evde gozluk dısarda lens kullanıyorum tam bı kabus derecem sabıtlenmedıgı ıcın de cızdıremıyorum kızların eline gecıp kacıncı kırılan cerceve. Hersey bulanık gozluk kayıpsa tamam bitti hersey
hosgeldin canim emzirme avantajiyla ins kisa surede hedefe ulasirsiin . ama hedef belirtmemissinAdı: sugarpare
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 kız, 5 yaşında ve 11 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 172
Kilo: 93
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek yemekten keyif alıyorum
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Geçtiğimiz senelerde kilo verdim, aldım, verdim, aldım. Artık buna bir son vermek istiyorum.
Bu sefer 103 kilodan 93e düştüm. Hedefim 68.
tebrikler canimHerkese Günaydın
o kadar msj var ki. hepsini bir ka. saat sonra okuyacağım.
sabah namazına kalktım ve birazdan yatacağım
ama dayanamadım, tartıldım ve ilk bildirimi ben yapmak istedim.
geçen cuma: 63,5
bu cuma : 62,7
fark: 0,8
yüzde: 1.25%
diyete başlayalı ve sizinle tanışalı bugün tam bir ay oldu. 5,3 kilo vermişim
kaçamaklarım olmasaydı 6 kilo vermiştim belkide.
hosgeldin canim 10 kilocuk hemen verilir ins. Hayirlisindan sagliklisindan bi yavrun olur ins daha canimAdı:Esra
Yaşı:21
Evli/Bekar:Evli
Çocuk/Yaşları:Çocuğum yok.( kilo verirsem inşallah olacak.)
Emziriyor musun?:Hayır
Meslek:Çocuk Gelişimci
Şu anda çalışıyor musun?: Pazartesi iş başı
Boy:169
Kilo:70
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştı mı? Hayır
Kilo alma nedeniniz:Evlenmeden önce Pco olduğumu öğrenmiştim. Fakat kilom yoktu 58-60 arasıydım. Evlenince ilk sene hamile kalamayınca tedavi gördüm klomen+çatlatma iğnesi 4 ay kullandım sonuç alamadık. Diyet ve yürüyüşle kilo verdim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok üzüldüm kendimi tekrar yemeğe verdim kilo aldım 3 ay sonra 70.900 gramla yine hamile kaldım o da düştü. Şu an glukofen kullnıyorum, yürüyüş yapıyorum akşam üzeri ama diyet olarak herşeyden az da olsa yiyorum sadece ekmeği kestim. Patates kızartması da yiyorum gözleme de dondurmada ama az. Bir ay oldu inşallah kilomda kıpırdama olmuştur bugün ölçülür yazarım. Sağlıklı Günler
tebrikler canim yuzde sahaneKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
tebrikler canim yuzdeyeKilo bildirimi
Gecen cuma 71.5
Bugün 70.4
Fark -1.1 kilo
hosgeldin canim. Vermek istedigon kiloyu 2 bilemedin 3 haftada verirsinAdı: beyazinci
Yaşı: 30
Evli/Bekar:Evli
Çocuk/Yaşları: 3 yaşında
Emziriyor musun?:Hayır
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun?: evet
Boy:164
Kilo:59,6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştı mı? evet. 5. takımda mezun oldum sonra yine hedef kilomdan uzaklaştım
Kilo alma nedeniniz: doğum kilolarımı kızım 1 yaşındayken böyle gruplarda vermiştim sonra dikkat etmeyince tekrar kilo aldım, paketli gıda-sütlü tatlı bağımlılığım var, paketli gıdayı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım bir haftadır.
tebrikler canimgüünaydıın hanımlaar
82 kg baslamıstım
80,500 kg olmusum 1,500kg vermısım bu hafta
cok mutlu olduum 7lı rakamları gorucem haftaya ınsallah
tebrikler masallah canim. Benim uzerime mezun oldunya ayakta alkisliyorum seni
tebrikler canim
denemeliyim benceKızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
yuzden 1e yaklasmis canim daha ne olsun. Haftaya daha guzel giderGecen cuma 75.2
Bugun 74.5
Far 700gr
Yuzde 0.93
Bu hafta regl nedenıyle bırazcık yavasladım ama tatlı krızlerımı minimumda tutabıldıgım için mutluyum
tebrikler ablakilo bildirimini yapayım ben de :)
geçen hafta 87.3
bu hafta 87.0
fark -300 gr
tebrikler canim. İyi yolculuklarSlmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
Tebrikler kuzum masallahbildirimimi yapayım
Tebrikler Yasemincimbildirimimi yapayım
Tebrik ederim Elacım.Slmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
tebrik ederimKilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
maşallah canım harikasınBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
tamam canim bide oyle deniyim su ara cok ihtiyacim varEvet canım sabah ıctım gece degil sabah saha etkili ama ben sevdim tadını. Daha kotu seyler ıcmıslıgım var o yuzden bu ıcılebılır
Tebeikler canimKilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
Yakında toparlarsın inşallah canim26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
Tebrikler canim masallah yuzdeneBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?