- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.301
Hoşbuldum kendi adıma
Güzel taktik
zor iş gülüm iyi yapmışsın bırakmakla sana zarar veren ne varsa hayatından çıkarmak kendine yapabileceğin en büyük iyiliktir bence , ileri de senin için çok daha iyi kazancı olan mutlu olacağın iş için ilk adımı attın hadi hayırlı uğurlu olsun gülüm . ailenin yanın da enerji depolarını bol bol doldur gülümBıraktım işi müşteri temsilciliği akıl işi degılmış psikolojı de gıttı bırsuru zamanımda gıttı haftaya ankaraya ailemin yanına gecıcem okullar acılana kadar orda bıraz kendımı toplarım kursa faln gıderım dıye plan yaptım bakalım
Bunu bende bi iciyim dedim gece yatmadab tadi fena. Sen gunde 1 kere mi iciyordun canim kahvaltidan onceBen onu soyle yaptım.
Sabah kahvaltıdan yarım saat once uc kasık yogurt silme cay kasıgı toz zerdecal yarım limon suyu ve bir sise soda ile karıstırıp ıctım hem tokluk hissi veriyor bende yag yakımını destekliyor ben cok memnjn kaldım bu hafta farklı bı kur yapıp sonra yine yogurt yapıcam
Muhteşemsin canım
2 hafta da verirsin gülüm almaya almışsın hiç üzülmeden yapacak tek şey bismillah diyip yeni sayfadan devam etmek26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
Hem de ne fena26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
Tebrik ederim canım
niranım dün bir sürü yeni arkadaş gelmiş karıştırmadan mesajları yazabildin mi dün :))Hem de ne fena
Tebrik ederim CanımKilo bildirimimi yapiyorum.
Geçen cuma: 65.6
Bugün:63.9
Fark: 1,7
Yüzde: 2.59
niranım dün bir sürü yeni arkadaş gelmiş karıştırmadan mesajları yazabildin mi dün :))
Bakalım canım, istikrarlı ve azimli olanlar kalacak diğerleri uçacak.ben haftaya memlekete gidiyorum gülüm bizim izin belli oldu sonun da gelene kadar bakalım kimler mezun olup gitmiş olacak kimler pes etmeden devam ediyor olacak
burdan davet geldi diye gelmiştim5. Takımdan mezun isen yine orada devam etmeni tavsiye ederim
gördüm bana da bildirim gelmişti :)) biraz okudum geçmişten sonra benim kafa çorba oldu son sayfaya atladım, sen bir de karşılıklı yazıştın ya ondan sordum helal sanaaa, kalan devreler hepimize yeter gerisi de yenilenir nasıl olsa:)Kazen sağolsun, bizim takımı başarılıydı bulduğu için iddialı bir slogan ile davet göndermiş
Karıştırmamak için elimden geleni yaptım
Devrelerimin bir kısmı yandı, kalanı ile devam edeceğim artık
İstiyorsan devam edebilirsin tabiki, ancak diğer takımlardan üye almak, onların mezunlarını almamak gibi bir prensibe sahibim.burdan davet geldi diye gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?