- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.341
Buraya sik gelirsem toparlayacagima eminim canimYakında toparlarsın inşallah canim
Olsun canim su donemi atlat kiloyu dert etme benceBen maalesef kilo almışım ama kaçınılmaz son...
Geçen Cuma- 61.9
Bu cuma- 62.6
Fark- +0.7
Yüzde: %-1.1
Sanırım hareket edemediğimden ve yediğim ilaçlardan şişlik var vücudumda.
Tebrik ederim MervecimBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
Tebrikler canımSlmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Yoldayim annemlere kaçıyorum kilo bildirimimi yapayim.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
Tebrikler canımkilo bildirimini yapayım ben de :)
geçen hafta 87.3
bu hafta 87.0
fark -300 gr
hosgwldin canim ben hatice hedef kilona en kisa zamanda ulasirsin ins
Sende takımın en dinamigisin galiba :) hoş bulduk canimvay vayy vayyy yeni canlar yeni kanlar gelmiş hem de bir sürü cannn
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldinizzzz
kiminin 5 kilo fazlası var kiminin uzun süre beraber olacağımız kadar fazla kilosu var hepimiz hep beraber az çok demeden fazla yüklerden kurtulup ideal kiloya düşeriz inşallah
Sağol canım inşallahhosgwldin canim ben hatice hedef kilona en kisa zamanda ulasirsin ins
TebriklerBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
Hiç etmiyorum, çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hatta. Şimdi listemi de yazayım. Çok uyuyorum bir tek o beni mahvediyor.Olsun canim su donemi atlat kiloyu dert etme bence
İyi tatiller ablaniranım dün bir sürü yeni arkadaş gelmiş karıştırmadan mesajları yazabildin mi dün :))
ben haftaya memlekete gidiyorum gülüm bizim izin belli oldu sonun da gelene kadar bakalım kimler mezun olup gitmiş olacak kimler pes etmeden devam ediyor olacak
Mervecim tebrik ederim, gayet güzel vermişsinKilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
Hemde geçen haftakinden daha iyi bir yüzde ilekızlar bu hafta yine birinciyiz bence
Çok iyi tebrik ederimBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
Ben de bir ara sağlıklı beslenmeme rağmen uykuyla kilo almıştım, çok etki ediyor gerçektenHiç etmiyorum, çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hatta. Şimdi listemi de yazayım. Çok uyuyorum bir tek o beni mahvediyor.
Sıkıntı yapma canım, bu süreçte bu şekilde olması normal.Ben maalesef kilo almışım ama kaçınılmaz son...
Geçen Cuma- 61.9
Bu cuma- 62.6
Fark- +0.7
Ya canım ben hep buralardayım inşallah ve senin güzel haberini bekliyorumÇok çok tebrik ederim. Gidenleri görünce hep hüzün kaplar içimi...
Çok sağol canım 91 kilodan buraya geldim bi mola vereyim artık buralardayım takipte kalacağım siziTebrik ederim hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza artık
Teşekkürler canım koruyamayabilirimkapanışı güzel yaptınmezuniyetin hayırlı olsun canım şimdi koruma zamanı
26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
Teşekkür ederim canımMuhteşemsin canım
Azim ve istikrar 6 ay gibi bir sürede 30'a yakın kilo verdin, tebrik ederim
Oooo Ela Başkan muhteşemsinSlmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Yoldayim annemlere kaçıyorum kilo bildirimimi yapayim.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
Hadi hayırlı olsun canım seneye yine listede buluşabilirizbildirimimi yapayım
geçen hafta: 56,8
bu hafta: 56,4
fark: 400
yüzde: 0,70
artık mezun edelim bence beniHandandandan
Çok güzel canımKilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
Bende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
Muhtemelen ilaç ve hareketsizliğin sebep olduğu ödemdir canım hadi güzel haberler alalım inşallahBen maalesef kilo almışım ama kaçınılmaz son...
Geçen Cuma- 61.9
Bu cuma- 62.6
Fark- +0.7
Aynen sporla aslında çok daha hızlı veriyorum. Spora tekrar başlayacağım bugünMervecim tebrik ederim, gayet güzel vermişsin
Haftaya da aynı performansı bekliyoruzdaha da güzel olabilir tabi
Bence o yine artıdaTemelinSafinazi
Ne yaptın canım, gene misafir mi var yoksa
Bildirime bekliyoruz, bakarsın listeye alır mezun ederiz seni
Sizleri geriye götürmemek için özellikle açıklama yapmak istedim :)Sıkıntı yapma canım, bu süreçte bu şekilde olması normal.
İnşaallah güzel haberlerini alırız
İnşallah perşembe günü sizlerle güzel haberleri paylaşacağımMuhtemelen ilaç ve hareketsizliğin sebep olduğu ödemdir canım hadi güzel haberler alalım inşallah
Tebrik ederim canim.
Benim de aklımdaydı. Hic uğramadı Zuhal abla.@mefkurem senin perşembe emarın çekilecekti canoom ne oldu çektirdin mi
tebrik ederim canimbildirimimi yapayım
geçen hafta: 56,8
bu hafta: 56,4
fark: 400
yüzde: 0,70
artık mezun edelim bence beniHandandandan
Sende mi mezun olmak istiyorsun canımtebrik ederim canimbende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?