Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gel gel seninle bi topikte daha kavuşalım

Tesekkür ederim canjm senın de masallah ın var tebrik ederim
kızlar bu hafta yine birinciyiz bence
bence de kesin
tamam canim bide oyle deniyim su ara cok ihtiyacim var

Tebeikler canim
canim valla cok etkili instagram da bir sayfada denk geldim inan en az ıkı kilo verenler var zaten diyet yapıyoruz spor da yapıyoruz dene mutlaka
Tebrikler canim masallah yuzdene
, Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim Mervecim
Gayet başarılısın
Haftaya da aynı performansı bekliyoruz
cok Teşekkürler kaptanım bu hafta kendimi cok zorladım 65.1 ı gormektı hedefim Dunku tartıma gore bugun 65.3 gelırım demıstım ama olmadı dun sabah 65.9 dum olsun bu haftada da boyle asılacam dıger hafta dugun var o zaman bu kadar gitmez duzensız yeme ıcme uykusuzluktan

Hiç etmiyorum, çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hatta. Şimdi listemi de yazayım. Çok uyuyorum bir tek o beni mahvediyor.
canim senin odem in vardır merak etme hepsi bı anda gider hayırlı haberler gelsin de
Çok iyi tebrik ederim ben de görebilecek miyim acaba böyle eksiler haftaya
Tesekkür ederim canım daha da fazlasını gorursun merak etme
Aynen sporla aslında çok daha hızlı veriyorum. Spora tekrar başlayacağım bugün
Canim sporsuz diyet inan hıc ise yaramıyor daha oncede dile getırmıstım en azından motivasyonun tavan olur

Merhaba bayanlar bildirim geldi bende diyetteydim zaten yaklaşık 2 haftadır ama 2 3 gündür bozdum biraz tekrar motivasyona ihtiyacım vardı kurallar ne acaba bilgi verirmisiniz bende katilsam
İlk sayfada takim kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan yine orda tanitim formumuz var doldurup paylasirsan seni taniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…