Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba bayanlar bildirim geldi bende diyetteydim zaten yaklaşık 2 haftadır ama 2 3 gündür bozdum biraz tekrar motivasyona ihtiyacım vardı kurallar ne acaba bilgi verirmisiniz bende katilsam
İlk sayfa takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Sende takımın en dinamigisin galiba :) hoş bulduk canim

Sağol canım inşallah

Tebrikler
takımın en dinamiği miyim bilmem ammaaaa en çatlakı , en gıcığı(arada ) en unutkanı, en çok karıştırıp çorba edeni, lafa hopp atlayıp herkese karışanı(sahipleniyorum herkesi o yüzden karışmazsam olmazz) en cinsi benim zannımca ama yine de kendimi seviyoooom

gülüm şaka bir yana ben liste dışı 2 yıldır bu guruptayım zayıflamayı diyete öncelik vererek değil de bilinç altına öncelik vererek onunla uğraşarak olacağına inananlardanım , bilinç altı ve duygularla onları, nasıl değişebileceğimizle ilgilenen diyet hiç yapmayan (sağlıklı dengeli beslenmeden yanayım, yasak yok)çenesi güçlü biriyim işte :)

İyi tatiller abla
sağ ol gülüm eşime tatil bana daha çok koşturma:))
ben çok uyursam ya kilo almıyorum ya da zayıflıyorum sen de tam tersi olanlardansın demek ki gülüm , doğru nefes alıp veriyor musun acaba nefes alırken kendini kontrol etsene gülüm karnın mı göğsün mü nefes alırken şişiyor

Tebrik ederim canim.
Benim de aklımdaydı. Hic uğramadı Zuhal abla.
tebrik ederim canim bende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
ben de bir kaç gündür sabah bir günaydın yazıp gelemedim geçmişe göz atarken de yoktu meğer hiç uğramamış sağ ol gülüm bilgilendirdiğin için

Gecen cuma 75.2
Bugun 74.5
Far 700gr
Yuzde 0.93
Bu hafta regl nedenıyle bırazcık yavasladım ama tatlı krızlerımı minimumda tutabıldıgım için mutluyum
hayet güzel canım
26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
artık toparlanma vakti
kilo bildirimini yapayım ben de :)
geçen hafta 87.3
bu hafta 87.0
fark -300 gr
güzel abla kendini sıkmadan ilerliyorsun
Slmmm herkese yeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Yoldayim annemlere kaçıyorum kilo bildirimimi yapayim.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
güzel canım
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 56,8
bu hafta: 56,4
fark: 400
yüzde: 0,70

artık mezun edelim bence beni Handandandan
süpersin mezuniyetin hayırlı olsun şimdi koruma zamanı
okurken boğdu beni kalabalık
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
güzel canım
Bende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyor bu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
bu tatmin etmicekte ne edecek maşallah
Tebrikler Yasemincim
Mezun oluyorum diye ayrılma sakın buralardan.
Dream00 Dream00 gibi koruma sürecinde de burada ol olur mu
1 senem doldu burda 3 ay olmadan galiba hedeflediğim kilodaydım korumak bahane hepinizi sevdim kaldım
Ben maalesef kilo almışım ama kaçınılmaz son...
Geçen Cuma- 61.9
Bu cuma- 62.6
Fark- +0.7
Yüzde: %-1.1
Sanırım hareket edemediğimden ve yediğim ilaçlardan şişlik var vücudumda.
normal canım güzel haberlerini alalım inşallah, kilo verilir
Teşekkürler canım koruyamayabilirim malum planlar var tutarsa yine de dikkat etmeye çalışacağım inşallah
hayırlısıyla gelsin bebiş inş. En az kiloyla atlatmakta güzel olur
gel gel

seviyorum seni kadınnn diyet yapsam mı canımı çektirdiniz diyip altına mefkuşum için çikelata kaymak etli ekmemmm yazınca gülesim geldi kız
sen bana tombul kuşum de dee haftaya memlekete gidinceee ablama beni seviyor musun diyince o da her zaman ki gibi minik kuşum diyip sarılıp öpecek beniii minik kuşuyum ben ablamın bir keremmm hih , gerçi yeğenlerini sevmekten bana fırsat kalır mı bilemedim şimdi :)) çok şükür iyiyim minnoşum oğlan bu sene de üniversite sınavına girdi sonuç bekliyoruz tüm gün sıcak diye evde tepem de boyuna bir şeyler anlatıyor hayırlısıyla kazansa da posta pulu yapıştırıp yollasam sıpayı diye dua ediyorum ben den havadisler bu kadar sen anlat neler yapıyorsun keyfin halin yerin de mi bacımmm

Kilo bildirim

Sabitim 67.2
Kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Evde oturmuyorum kızlar sürekli işim çıkıyor yada kayınvalide, annem yapıyorum. Misafir de oluyor.
Bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Aaa tanıdık birini buldum galiba nick benzerliği değilse

Canım porsiyonu kontrol edebilirsen nerde olursan ol rahat edersin sen kararlı olursan herşey mümkün gerisi bahane oluyo
Ben hep sabah başlayıp akşam ay şu geldi buraya gittik deyip boşluyudum nasılsa yedim diye yarın başlarım diyodumm geçen 71.7yi görünce bi anda başladım ve 7kilo verdim

Biz 3 yıl önce aynı zamanda gelmiştik Erzurum’a bahsettiğim arkadaşla denk gelmemişsinizdir askerdi eşin değil mi yanlış hatırlamıyorum ne zaman tayin oluyorsunuz ?
Eşim PTT memuru Canim, inşaallah bu sene Van merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Eşim dilekçe verdi. Şehir dışı için henüz görev süremiz dolmadı maalesef

Hoşgeldin cnm
Ben tanıyamadım daha önce yarıştın mı takıımlardan birinde.
Canım gittiğim yerlerde porsiyon kontrolü yapabiliyorum genel olarak karbonhidratlı ve etli beslenildiği için anca sabit geliyorum veremiyorum. Evde olunca protein ve sebze ağırlıklı beslenince kilolar dökülüyor.
Sende gayet güzel vermişsincnm. Ne kadar zamanda 7 kilo verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…