- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.381
İlk sayfa takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalımMerhaba bayanlar bildirim geldi bende diyetteydim zaten yaklaşık 2 haftadır ama 2 3 gündür bozdum biraz tekrar motivasyona ihtiyacım vardı kurallar ne acaba bilgi verirmisiniz bende katilsam
Şimdi inceliyordum teşekkür ederimİlk sayfada detaylı bilgiler var ama yinede yazayım.
Son öğünümüzden hemen sonra menü sayfasına yazıyoruz, örnek menülere bakarak yazabilirsin
takımın en dinamiği miyim bilmemTebrikler canım
Tebrikler canım
Sende takımın en dinamigisin galiba :) hoş bulduk canim
Sağol canım inşallah
Tebrikler
Maşallah tebrik ederimtebrik ederim canimbende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
sağ ol gülüm eşime tatil bana daha çok koşturma:))İyi tatiller abla
ben de bir kaç gündür sabah bir günaydın yazıp gelemedim geçmişe göz atarken de yoktu meğer hiç uğramamışTebrik ederim canim.
Benim de aklımdaydı. Hic uğramadı Zuhal abla.
tebrik ederim canimbende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
hayet güzel canımGecen cuma 75.2
Bugun 74.5
Far 700gr
Yuzde 0.93
Bu hafta regl nedenıyle bırazcık yavasladım ama tatlı krızlerımı minimumda tutabıldıgım için mutluyum
artık toparlanma vakti26 haziran 66.0
Bu cuma 69.0
Fark +3
2 haftada cok feciiiiii
güzel abla kendini sıkmadan ilerliyorsunkilo bildirimini yapayım ben de :)
geçen hafta 87.3
bu hafta 87.0
fark -300 gr
güzel canımSlmmm herkeseyeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldinizzz.
Yoldayim annemlere kaçıyorum kilo bildirimimi yapayim.
Cuma 78.4
Bugün 77.4
Fark 1
Yüzde 1.28
süpersinbildirimimi yapayım
geçen hafta: 56,8
bu hafta: 56,4
fark: 400
yüzde: 0,70
artık mezun edelim bence beniHandandandan
okurken boğdu beni kalabalıkinşallah , genel de ben zayıflayıp dönüyordum bu defa uzun kalacağız ve annemin evi çok kalabalık olacak pazartesi erkek kardeşim eşi bebesini ve kız kardeşimle onun 2 çocuğunu da alıp memlekete gidecek bayram sabahına bekar erkek kardeşim de gelecek bir de benle sıpam var ablam malatya da ama ilk gittiğimizde onlarda gelip kalıyor sabaha kadar çene yapıyoruz bana uyuyacak sakin yer kalmıyor , kv de benim kaldığım odaya (tek mahremiyeti olan odaydı )boşanan kaynım yerleşmiş bayram için diğer kaynımlar da gelir 5 kişiler, ben hayatta orada ortada uyumam düzen ve uyku sorunu varken de inşallah zayıflayıp dönerim
güzel canımKilo Bildirimi
Geçen hafta: 78,8
Bugün: 78,1
Fark: 0,7
Yüzde: 0,88
bu tatmin etmicekte ne edecek maşallahBende artık bildirim yapayım. Kahvaltı İcin esim bekliyorbu hafta hedefim 65.3 Du ama olsun buda tatmin edici
Cuma 67.3
Bugun 65.5
Fark 1.8
Yuzde 2.67
1 senem doldu burda
normal canım güzel haberlerini alalım inşallah, kilo verilirBen maalesef kilo almışım ama kaçınılmaz son...
Geçen Cuma- 61.9
Bu cuma- 62.6
Fark- +0.7
Yüzde: %-1.1
Sanırım hareket edemediğimden ve yediğim ilaçlardan şişlik var vücudumda.
hayırlısıyla gelsin bebiş inş. En az kiloyla atlatmakta güzel olurTeşekkürler canım koruyamayabilirimmalum planlar var tutarsa yine de dikkat etmeye çalışacağım inşallah
gel gel
Burdayım canım yarışalım yüzde üzerindenBiriyle yarismak iyi gelebilir sanki.
sleepy angel sen nedersin gerci sen 64 kusurmussun benim azcik dah cok vermem gerek
19 haziranBaslngic hangi gundu canim gayet iyi
seviyorum seni kadınnn diyet yapsam mı canımı çektirdiniz diyip altına mefkuşum için çikelata kaymak etli ekmemmm yazınca gülesim geldi kız
Aaa tanıdık birini buldum galiba nick benzerliği değilseKilo bildirim
Sabitim 67.2
Kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Evde oturmuyorum kızlar sürekli işim çıkıyor yada kayınvalide, annem yapıyorum. Misafir de oluyor.
Bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Ooo o ne öyle eski okulumdan arkadaşım ve eşi de başkalenin bi köyünden gelmişlerdi siz kaç yıldır oradasınız? Kaç yıl daha diye mi sorsaydım yoksaEki Görüntüle 2660433
Kizlar buraya koca koca dolu yağıyorKışları karlı yazları dolu ve yagmurlu Van/Baskale
3 yılı bitirdik , 4 e giriyoruz CanimOoo o ne öyle eski okulumdan arkadaşım ve eşi de başkalenin bi köyünden gelmişlerdi siz kaç yıldır oradasınız? Kaç yıl daha diye mi sorsaydım yoksa
Biz 3 yıl önce aynı zamanda gelmiştik Erzurum’a bahsettiğim arkadaşla denk gelmemişsinizdir askerdi eşin değil mi yanlış hatırlamıyorum ne zaman tayin oluyorsunuz ?3 yılı bitirdik , 4 e giriyoruz Canim
Eşim PTT memuru Canim, inşaallah bu sene Van merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Eşim dilekçe verdi. Şehir dışı için henüz görev süremiz dolmadı maalesefBiz 3 yıl önce aynı zamanda gelmiştik Erzurum’a bahsettiğim arkadaşla denk gelmemişsinizdir askerdi eşin değil mi yanlış hatırlamıyorum ne zaman tayin oluyorsunuz ?
Hoşgeldin cnmAaa tanıdık birini buldum galiba nick benzerliği değilse
Canım porsiyonu kontrol edebilirsen nerde olursan ol rahat edersin sen kararlı olursan herşey mümkün gerisi bahane oluyo
Ben hep sabah başlayıp akşam ay şu geldi buraya gittik deyip boşluyudum nasılsa yedim diye yarın başlarım diyodumm geçen 71.7yi görünce bi anda başladım ve 7kilo verdim
Evet canim hadi bakalim baslayalim.Burdayım canım yarışalım yüzde üzerinden
Bendede 3tane çocuk var çok ortak yönümüz varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?