- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.401
Biz garanti veremiyoruz ama azimli ve disiplinli olurum diyorsan erimeyecek. yağ yok.Bende zayıflamak istiyorum özellikle göbekten.Cok kısa sürede eriyecegime ve incelecegime garanti veriyorsanız varım...
sağ ol gülüm 3-4 gündür aynı ne yaptımsa da inmedi meret ,sonun da yine tehdit edip koca tava alır ateşe koyup seni de içine atarım bedenim zayıfla eriii diyesim geldi yavvfffekim2009 ablacım seni de tebrik ederim eksiye gecmıs sın
oy rabbim dogal afetlerden korusun canim. Bosuna demiyorlar turkiye 4 mevsim yasaybiliyor ayni andaEki Görüntüle 2660433
Kizlar buraya koca koca dolu yağıyorKışları karlı yazları dolu ve yagmurlu Van/Baskale
abla dogru olan gogsun sismesimi.sağ ol gülüm eşime tatil bana daha çok koşturma:))
ben çok uyursam ya kilo almıyorum ya da zayıflıyorum sen de tam tersi olanlardansın demek ki gülüm , doğru nefes alıp veriyor musun acaba nefes alırken kendini kontrol etsene gülüm karnın mı göğsün mü nefes alırken şişiyor
Kendi duzenin baska canim. O ortamda sabit kalma bile guzle benceKilo bildirim
Sabitim 67.2
Kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Evde oturmuyorum kızlar sürekli işim çıkıyor yada kayınvalide, annem yapıyorum. Misafir de oluyor.
Bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
İse yaramis abla tehdidin gelecegini anlmis bunyesağ ol gülüm 3-4 gündür aynı ne yaptımsa da inmedi meret ,sonun da yine tehdit edip koca tava alır ateşe koyup seni de içine atarım bedenim zayıfla eriii diyesim geldi yavvfff
valla bi 20 gün kalabalık da ne yapıcam bilmiyorum bayramdan 1 hafta sonra kız kardeşim 2 bebesi ve bekar erkek kardeş gidecek gelin 6 aylık tosbağam büyük erkek kardeş kalacak ben de boyuna yeğenin pofidik bacaklarını dişelerim beeee stres boğulma kalmazzzzzhayet güzel canım
artık toparlanma vakti
güzel abla kendini sıkmadan ilerliyorsun
güzel canım
süpersinmezuniyetin hayırlı olsun şimdi koruma zamanı
okurken boğdu beni kalabalık
güzel canım
bu tatmin etmicekte ne edecek maşallah
1 senem doldu burda3 ay olmadan galiba hedeflediğim kilodaydım korumak bahane hepinizi sevdim kaldım
normal canım güzel haberlerini alalım inşallah, kilo verilir
hayırlısıyla gelsin bebiş inş. En az kiloyla atlatmakta güzel olur
gel gel
Dun basladigim icin yuzdeye vurmadimKilo bildirimi 59.600 um
Evet, kaptanım. Biraz korumak istiyorum kilomu. Sonrasinda daha aşağılara inmek isteyebilirim ama şimdilik vücudumun bu kiloya alışmasını istiyorumSende mi mezun olmak istiyorsun canım
sadece düşünce de istiyor musun yoksa gerçekten kalpten inanarak mı zayıflamayı istiyorsun eğer kalp de işin içindeyse bırak göbeği eritmeyi boyun bile uzar DNA larını değiştirirsin gülümmmmm bunu ben demiyorum valla bilim insanlarının yalancıyımBende zayıflamak istiyorum özellikle göbekten.Cok kısa sürede eriyecegime ve incelecegime garanti veriyorsanız varım...
başkale nasıl görmedim ama van güzel şehir yaaa en son 11 sene önce gitmiştim hani doğu illeri pek de gelişmiş değil diye bir algı vardır ya bende de vardı gördüğüm de bildik orta büyüklükte şehir işte demiştim hediyelik eşyalarda pek uygundu o zamanlar :)) hayırlısıyla merkese gidersiniz inşallah gülümEşim PTT memuru Canim, inşaallah bu sene Van merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Eşim dilekçe verdi. Şehir dışı için henüz görev süremiz dolmadı maalesef
Süpersiniz kızlar maşallah sizeDiğer takımları bekletmeden muhteşem yüzdeli listemizi paylaşmayım
Bu haftanın da 1.si biziz kızlar
Kıskananlar çatlasın
inşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işte
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmedi
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzeleri
cok kisi yok
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırım
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsin
geçmiş olsun, beni klima çok tutarsizinde sıcaklarda nasıl olcakki başka
Kaçak hoşgeldinseverim bu heykelkafasını
Kızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim
karnın şişmesi doğru hatta diyafram karın bölgesinin biraz altındaymış orası şişmeli deniyor gülüm bir de şunu öğrenmiştim nefesi iyi güzel doğru yerden alıyoruz ama ne sıklıkla ve ne kadar sürede geri veriyoruz yavaş alıp hızlı vermek de yanlışmış toksinleri v.s. yi bedenden tam atamıyormuşuzoy rabbim dogal afetlerden korusun canim. Bosuna demiyorlar turkiye 4 mevsim yasaybiliyor ayni anda
abla dogru olan gogsun sismesimi.
Ben sen diyince dikkat ettim karnim sisiyor.
Bu arada daldim sohbetinizin ortasina
Kendi duzenin baska canim. O ortamda sabit kalma bile guzle bence
mezunum diye benden kurtulacağını falan mı sandım yoksa sensevinsem mi üzülsem mi aynı gün 2 kişi mezun olayım diyor
sağol canımteşekkür ederim :) sabah 9 da tartıldım 62,5 kilo geldim. keşke hemen yazmasaydım
inşallah haftaya daha iyi olacak :)
teşekkür ederim :)
maşallah :) harikasın. tebrik ederim
süpersin tebrik ederim
süpersin, tebrik ederim
tebrik ederim canım :)
tebrik ederim :)
tebrik ederim :)
renk cümbüşü harika görünüyor , afiyet olsun.ayrıca hoşgeldin :)
tebrik ederim
sağol kuzumhosgwldin canim ben hatice hedef kilona en kisa zamanda ulasirsin ins
hosgeldin canim. Boy kilo olarak gayet iyi gibi geldin bana ama senin kendini iyi hissedegin kiloda olman daha iyi tabi. İkizlerin varmis baya hareketli geciyordur gunun
sen once bi dogurda kiloyu oyle dusun
o okul yillarinda ki gozluk meraki neydiki bendede vardi canim. Simdi bende bulanik goruyorum ve uzak yok ama simdide israrla gozluk takmiyorum .
hosgeldin canim emzirme avantajiyla ins kisa surede hedefe ulasirsiin . ama hedef belirtmemissin
tebrikler canim
hosgeldin canim 10 kilocuk hemen verilir ins. Hayirlisindan sagliklisindan bi yavrun olur ins daha canim
tebrikler canim yuzde sahane
tebrikler canim yuzdeye
hosgeldin canim. Vermek istedigon kiloyu 2 bilemedin 3 haftada verirsin
tebrikler canim
tebrikler masallah canim. Benim uzerime mezun oldunya ayakta alkisliyorum seni
tebrikler canim
denemeliyim bence
yuzden 1e yaklasmis canim daha ne olsun. Haftaya daha guzel gider
tebrikler abla
tebrikler canim. İyi yolculuklar
Tebrikler kuzum masallah
gider miyim hiç, kovsanız da gitmemTebrikler Yasemincim
Mezun oluyorum diye ayrılma sakın buralardan.
@Dream00 gibi koruma sürecinde de burada ol olur mu
Tebrik ederim Elacım.
Annenlerde spora daha çok vaktin olacak, yeme konusunda ipin ucunu kaçırmazsan verdiğin kilolar ile dönüşte eşine sürpriz yapmış olursun
ayyy Allah korusun ağzından yel alsınYa canım ben hep buralardayım inşallah ve senin güzel haberini bekliyorum
Çok sağol canım 91 kilodan buraya geldim bi mola vereyim artık buralardayım takipte kalacağım sizi
Teşekkürler canım koruyamayabilirimmalum planlar var tutarsa yine de dikkat etmeye çalışacağım inşallah
70e ne kalmış listeye de girmeye niyeti yok galiba abooovvvvv
Teşekkür ederim canım
Oooo Ela Başkan muhteşemsin
Hadi hayırlı olsun canım seneye yine listede buluşabilirizgüvenemiyorum da kendime
Çok güzel canım
Harika
Muhtemelen ilaç ve hareketsizliğin sebep olduğu ödemdir canım hadi güzel haberler alalım inşallah
ben de seni tebrik ederim kuzummTebrik ederim canim.
Benim de aklımdaydı. Hic uğramadı Zuhal abla.
tebrik ederim canimbende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
evet kuzum inşallah koruyabilirim bu seferhayet güzel canım
artık toparlanma vakti
güzel abla kendini sıkmadan ilerliyorsun
güzel canım
süpersinmezuniyetin hayırlı olsun şimdi koruma zamanı
okurken boğdu beni kalabalık
güzel canım
bu tatmin etmicekte ne edecek maşallah
1 senem doldu burda3 ay olmadan galiba hedeflediğim kilodaydım korumak bahane hepinizi sevdim kaldım
normal canım güzel haberlerini alalım inşallah, kilo verilir
hayırlısıyla gelsin bebiş inş. En az kiloyla atlatmakta güzel olur
gel gel
3-4 gündür 87 de kaldım daha gitmedi , o yüzden tehdit edesim var daha etmedim yani :)İse yaramis abla tehdidin gelecegini anlmis bunye
senden kurtulmak mııı[
mezunum diye benden kurtulacağını falan mı sandım yoksa sen
sağol canım
sağol kuzum
gider miyim hiç, kovsanız da gitmem
ayyy Allah korusun ağzından yel alsın
ben de seni tebrik ederim kuzumm
evet kuzum inşallah koruyabilirim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?