Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende zayıflamak istiyorum özellikle göbekten.Cok kısa sürede eriyecegime ve incelecegime garanti veriyorsanız varım...
Biz garanti veremiyoruz ama azimli ve disiplinli olurum diyorsan erimeyecek. yağ yok.
İlk sayfa takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalım

ekim2009 ablacım seni de tebrik ederim eksiye gecmıs sın
sağ ol gülüm 3-4 gündür aynı ne yaptımsa da inmedi meret ,sonun da yine tehdit edip koca tava alır ateşe koyup seni de içine atarım bedenim zayıfla eriii diyesim geldi yavvfff

Eki Görüntüle 2660433
Kizlar buraya koca koca dolu yağıyor Kışları karlı yazları dolu ve yagmurlu Van/Baskale
oy rabbim dogal afetlerden korusun canim. Bosuna demiyorlar turkiye 4 mevsim yasaybiliyor ayni anda
abla dogru olan gogsun sismesimi.

Ben sen diyince dikkat ettim karnim sisiyor.
Bu arada daldim sohbetinizin ortasina
Kilo bildirim

Sabitim 67.2
Kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Evde oturmuyorum kızlar sürekli işim çıkıyor yada kayınvalide, annem yapıyorum. Misafir de oluyor.
Bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Kendi duzenin baska canim. O ortamda sabit kalma bile guzle bence

sağ ol gülüm 3-4 gündür aynı ne yaptımsa da inmedi meret ,sonun da yine tehdit edip koca tava alır ateşe koyup seni de içine atarım bedenim zayıfla eriii diyesim geldi yavvfff
İse yaramis abla tehdidin gelecegini anlmis bunye

valla bi 20 gün kalabalık da ne yapıcam bilmiyorum bayramdan 1 hafta sonra kız kardeşim 2 bebesi ve bekar erkek kardeş gidecek gelin 6 aylık tosbağam büyük erkek kardeş kalacak ben de boyuna yeğenin pofidik bacaklarını dişelerim beeee stres boğulma kalmazzzzz

Bende zayıflamak istiyorum özellikle göbekten.Cok kısa sürede eriyecegime ve incelecegime garanti veriyorsanız varım...
sadece düşünce de istiyor musun yoksa gerçekten kalpten inanarak mı zayıflamayı istiyorsun eğer kalp de işin içindeyse bırak göbeği eritmeyi boyun bile uzar DNA larını değiştirirsin gülümmmmm bunu ben demiyorum valla bilim insanlarının yalancıyım
not : dr. joe dispenza nın sen plesebosun kitabın da inanadığın şeylere göre DNA ların nasıl değiştiği yazıyor

Eşim PTT memuru Canim, inşaallah bu sene Van merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Eşim dilekçe verdi. Şehir dışı için henüz görev süremiz dolmadı maalesef
başkale nasıl görmedim ama van güzel şehir yaaa en son 11 sene önce gitmiştim hani doğu illeri pek de gelişmiş değil diye bir algı vardır ya bende de vardı gördüğüm de bildik orta büyüklükte şehir işte demiştim hediyelik eşyalarda pek uygundu o zamanlar :)) hayırlısıyla merkese gidersiniz inşallah gülüm

Ne ters gidiyor cnm ciddi bisey degildir insallah

Aynen o gun gercekten yemissin
Bugun bildirim yaptnmi ben goremedimm

Kızlar yoğurt kurunu ben bu hafta ayran şeklinde
Yaptım büyük bardak ayranın içine bi çay kaşığı pul biber bi çay kaşığı nane yarımda limon sıktım inanılmaz tok tutuyo tavsiye ederim

Deneyebillrm nezmn iciyordun bunu ogun niyetinemi

karnın şişmesi doğru hatta diyafram karın bölgesinin biraz altındaymış orası şişmeli deniyor gülüm bir de şunu öğrenmiştim nefesi iyi güzel doğru yerden alıyoruz ama ne sıklıkla ve ne kadar sürede geri veriyoruz yavaş alıp hızlı vermek de yanlışmış toksinleri v.s. yi bedenden tam atamıyormuşuz

[
sevinsem mi üzülsem mi aynı gün 2 kişi mezun olayım diyor
mezunum diye benden kurtulacağını falan mı sandım yoksa sen

sağol canım

sağol kuzum

gider miyim hiç, kovsanız da gitmem

ayyy Allah korusun ağzından yel alsın

Tebrik ederim canim.
Benim de aklımdaydı. Hic uğramadı Zuhal abla.
tebrik ederim canim bende mezun oluyorum. Bu hafta 3 mezun mu oluyor
ben de seni tebrik ederim kuzumm

evet kuzum inşallah koruyabilirim bu sefer

İse yaramis abla tehdidin gelecegini anlmis bunye
3-4 gündür 87 de kaldım daha gitmedi , o yüzden tehdit edesim var daha etmedim yani :)
netten kıyafet aldım 1 haftadır bekliyordum öğlen geldi bir tanesinin kolları sıktı yaaa erimesi lazım bu yağların son çare tehdittttt

* * * 9.Takim 682.Etap * * *

zsaracoglu (65.7/64.8/0.9/%1.37) mezun olmak istiyor
Jasminium84 (56.8/56.4/0.4/%0.70) mezun olmak istiyor
Elif yildizz (65.6/63.9/1.7/%2.59) mezun olmak istiyor
lina0156 (71.5/70.4/1.1/%1.54)
Beyazkugu87 (84.9/83.0/1.9/%2.24)
zumazuma (63.5/62.7/0.8/%1.26)
ela_2019 (78.4/77.4/1/%1.28)
mer_4260 (67.3/65.5/1.8/%2.67)
MmerVveeEee (78.8/78.1/0.7/%0.89)

9.Takım ortalaması: 1.615

senden kurtulmak mııı yokluğunu düşününce göğsüme öküz oturmuş gibi ağırlık çöküyor kız kendinizi sevdirin alıştırın sonrada gidin olmazzzzzz sen zaten mezun olsan da bırakmazsın ki bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…