- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.441
Bende sirkeli su içiyorum hem sabah aç karnına hem yatarken sevdim de git gideSaat 12’ye kadar aç karnına sirkeli su, bir litre su, kahve, 12’de 10 adet kiraz, 1 yumurta, maydanoz, domates, salatalık, 7 adet zeytin be bitki çayı içtim.
Ara öğünde sütlü kahve ve bir adet incir ve 10 adet badem var, akşam 7 veya en geç 8 ‘de salata ve 80 gram ton balığı veya iki köfte.
Günde 60 dakika pilates,30 dakika HITT antrenmanı veya 30 dakika bir yavaşlayıp bir hızlanıp koşuyorum. Sonra germe egzersizleri ile bitiyorum.
Waaav emeği geçen herkesi tebrik ederimDiğer takımları bekletmeden muhteşem yüzdeli listemizi paylaşmayım
Bu haftanın da 1.si biziz kızlar
Kıskananlar çatlasın
Tatli sevmiyorsan börekler acayim sana canım mis gibiTatlı sevmeyen rakibeye denk geldin şansına küssporumu yaptım dinleniyorum
Zorlu bir rakibe denk gelmişim anladım şu anTatli sevmiyorsan börekler acayim sana canım mis gibi
Takıma dün ve bugün gelenlerden bugün kilo bildirimi yapanlar arasında Rakip listesi hazırladım.
Haftaya Cuma eksi yüzdesi yüksek olan kazanır
RAKİP LİSTESİ
Efenin_Annesi & sugarpare
ATTRAENTE & @esmakabaa
@Elisa01 &LoveAndMarriage
Ucmelekannesi & @Turkuazkizz
@birkadin0 &sleepy angel
@Dindirella @beyazinci
Hafta boyu rekabeti canlı tutmanız motivasyonumuzdan yüksek tutacaktır kızlar.
Önce rakiplerinizle sonra takımla kaynaşırsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum
Yarış başlasın o zaman
Pazar günleri kaçamak yapıyordum. Bu hafta öyle bir şey olamaz anlaşılan.İRADESİNİ TERBİYE EDEN EN BÜYÜK RAKİBİMDİR BEYNİNE YENİK DÜŞME YOLDAŞ HAZIRIM... 1. 2. 3.
Kilo koruma da ayrı bi sorun tabiBen 6 kilo verdim kızlar darısı sizlere :) Şu an formumu korumaya çalışıyorum elimde yogurt
Gider ayak yine yendi beni hain682.ETAP RAKİP GRUPLAR SONUCU
1.grup
@Zeycan123 %2.02
U UcanSupurge %1.37
@zumazuma %1.26
@lina0156 %1.54
@MmerVveeEee %0.89
Grup Ortalaması: 1.416
2.grupBİRİNCİ
@Jasminium84 %0.70
Elif yildizz %2.59
@mer_4260 %2.67
@ela_2019 %1.28
@Beyazkugu87 %2.24
Grup Ortalaması: 1.896
Bireysel Rakip Listesi
@Zeycan123 %2.02 & @Jasminium84 %0.70
U UcanSupurge %1.37 &Elif yildizz %2.59
@zumazuma %1.26 &@mer_4260 %2.67 &
@lina0156 %1.54 & @ela_2019 %1.28
@MmerVveeEee %0.89 &@Beyazkugu87 %2.24
İRADESİNİ TERBİYE EDEN EN BÜYÜK RAKİBİMDİR BEYNİNE YENİK DÜŞME YOLDAŞ HAZIRIM... 1. 2. 3.
İlk sayfada detaylı takım kurallarımız varKilo bildirimi olduğunu bilmiyordum dün katıldım 65.8 kilo ile merhaba herkese ilk hedef 60 inşallah
Önemli olan hedefe ulaşmaktı canım. İkimizde kazandık sonuçta
rakibimsinSevgili irademle şu an muhabbetteyiz, beni dinleyecek sanırım pozitif gidiyor
Canim kaptan bizileri basklariyla eslestirmis e kaptan ne derse o.Severim yarışmayı sporumun 2.postasını da yaptım ohh erisin yağlâr cuma görüşürük
RakibinİRADESİNİ TERBİYE EDEN EN BÜYÜK RAKİBİMDİR BEYNİNE YENİK DÜŞME YOLDAŞ HAZIRIM... 1. 2. 3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?