- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.421
En büyük spor bana 1, 5 yaş aralıklı iki bebeğe bakarak oluyor sanırım4 kilocuk bişey değil canım, abur cubur ve geç saatte beslenmiyorsan hemen gider aslında, birde bi spor türü yapsan bitti gitti
İnşallah Canımbaşkale nasıl görmedim ama van güzel şehir yaaa en son 11 sene önce gitmiştim hani doğu illeri pek de gelişmiş değil diye bir algı vardır ya bende de vardı gördüğüm de bildik orta büyüklükte şehir işte demiştim hediyelik eşyalarda pek uygundu o zamanlar :)) hayırlısıyla merkese gidersiniz inşallah gülüm
ben de tam bilmiyorum abla arastirmam lazim.karnın şişmesi doğru hatta diyafram karın bölgesinin biraz altındaymış orası şişmeli deniyor gülüm bir de şunu öğrenmiştim nefesi iyi güzel doğru yerden alıyoruz ama ne sıklıkla ve ne kadar sürede geri veriyoruz yavaş alıp hızlı vermek de yanlışmış toksinleri v.s. yi bedenden tam atamıyormuşuz
cok mu sikti abla kollar benim en zor eriyen yer. Ama sen bilinc alti ve tehditle halledersin3-4 gündür 87 de kaldım daha gitmedi , o yüzden tehdit edesim var daha etmedim yani :)
netten kıyafet aldım 1 haftadır bekliyordum öğlen geldi bir tanesinin kolları sıktı yaaa erimesi lazım bu yağların son çare tehdittttt
hay masallah tebrikler kizlar. 1 haftada 3 mezunumuz var. Listede de cok kisi kalmamis* * * 9.Takim 682.Etap * * *
zsaracoglu (65.7/64.8/0.9/%1.37) mezun olmak istiyor
Jasminium84 (56.8/56.4/0.4/%0.70) mezun olmak istiyor
Elif yildizz (65.6/63.9/1.7/%2.59) mezun olmak istiyor
lina0156 (71.5/70.4/1.1/%1.54)
Beyazkugu87 (84.9/83.0/1.9/%2.24)
zumazuma (63.5/62.7/0.8/%1.26)
ela_2019 (78.4/77.4/1/%1.28)
mer_4260 (67.3/65.5/1.8/%2.67)
MmerVveeEee (78.8/78.1/0.7/%0.89)
9.Takım ortalaması: 1.615
afiyet olsun ablaben kaçtım canlar tontişim çaya geliyorrrrr
Tebrikler canim o kosusturmacada eksisinSelam canlar geç kaldim kusura bakmayın kilo bildirimim
İzne ayrilirken 59
Bugün 58
Fark -1
Yüzde 5 e böldüm 0,34
aslaaaaa bırakmammmsenden kurtulmak mıııyokluğunu düşününce göğsüme öküz oturmuş gibi ağırlık çöküyor kız kendinizi sevdirin alıştırın sonrada gidin olmazzzzzz sen zaten mezun olsan da bırakmazsın ki bizi
İnşallah çok sağolun herkesten Allah razı olsunnormal canım güzel haberlerini alalım inşallah, kilo verilir
ASlında devam edeceksen izne ayrıl diyecektim de iki ayın dolmadı galiba mezun da olursan 6 ay tekrar listeye giremiyorsunEvet, kaptanım. Biraz korumak istiyorum kilomu. Sonrasinda daha aşağılara inmek isteyebilirim ama şimdilik vücudumun bu kiloya alışmasını istiyorum
emeğine sağlık. kaybettim ama olsundu :)682.ETAP RAKİP GRUPLAR SONUCU
1.grup
TemelinSafinazi %2.02
U UcanSupurge %1.37
zumazuma %1.26
lina0156 %1.54
MmerVveeEee %0.89
Grup Ortalaması: 1.416
2.grupBİRİNCİ
Jasminium84 %0.70
Elif yildizz %2.59
M mer_4260 %2.67
E ela_2019 %1.28
@Beyazkugu87 %2.24
Grup Ortalaması: 1.896
Bireysel Rakip Listesi
TemelinSafinazi %2.02 & Jasminium84 %0.70
U UcanSupurge %1.37 &Elif yildizz %2.59
zumazuma %1.26 & M mer_4260 %2.67 &
lina0156 %1.54 & E ela_2019 %1.28
MmerVveeEee %0.89 & @Beyazkugu87 %2.24
Yüksek motivasyon için süper bir karar kaptanim ❤Takıma dün ve bugün gelenlerden bugün kilo bildirimi yapanlar arasında Rakip listesi hazırladım.
Haftaya Cuma eksi yüzdesi yüksek olan kazanır
RAKİP LİSTESİ
Efenin_Annesi & sugarpare
ATTRAENTE & B beyazkelebekk34
@Elisa01 &LoveAndMarriage
Ucmelekannesi & T Turkuazkizz
@birkadin0 &sleepy angel
D Dindirellainciitanesi
Hafta boyu rekabeti canlı tutmanız motivasyonumuzdan yüksek tutacaktır kızlar.
Önce rakiplerinizle sonra takımla kaynaşırsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum
Yarış başlasın o zaman
Az yiyen Bol su içen kazansın
3.takımda yarıştım uykucu melekti nickim biara tombikkim olmuştumHoşgeldin cnm
Ben tanıyamadım daha önce yarıştın mı takıımlardan birinde.
Canım gittiğim yerlerde porsiyon kontrolü yapabiliyorum genel olarak karbonhidratlı ve etli beslenildiği için anca sabit geliyorum veremiyorum. Evde olunca protein ve sebze ağırlıklı beslenince kilolar dökülüyor.
Sende gayet güzel vermişsincnm. Ne kadar zamanda 7 kilo verdin?
Severim yarışmayı sporumun 2.postasını da yaptım ohh erisin yağlâr cuma görüşürükEvet canim hadi bakalim baslayalim.
Tahminimden erken hedefe ulaştım aslinda. Zaten 2-3 Haftaya Türkiye e geleceğim. Orda yüksek ihtimalle her gün duzenli olarak giremem gruba. Mezun olsam da, takipte kalacağım insallahASlında devam edeceksen izne ayrıl diyecektim de iki ayın dolmadı galiba mezun da olursan 6 ay tekrar listeye giremiyorsunkafam bulandı
Tebrik ederim takkmdaki herkesiDiğer takımları bekletmeden muhteşem yüzdeli listemizi paylaşmayım
Bu haftanın da 1.si biziz kızlar
Kıskananlar çatlasın
Tatlı sevmeyen rakibeye denk geldin şansına küsAz yiyen Bol su içen kazansın
Rakibem napiyon tatlıları götürüyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?