Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 kilocuk bişey değil canım, abur cubur ve geç saatte beslenmiyorsan hemen gider aslında, birde bi spor türü yapsan bitti gitti
En büyük spor bana 1, 5 yaş aralıklı iki bebeğe bakarak oluyor sanırım ama göbek kısmını eritmek için bir şeyler yapmalıyım. Bakalım başlasam olacak aslında

Saat 12’ye kadar aç karnına sirkeli su, bir litre su, kahve, 12’de 10 adet kiraz, 1 yumurta, maydanoz, domates, salatalık, 7 adet zeytin be bitki çayı içtim.
Ara öğünde sütlü kahve ve bir adet incir ve 10 adet badem var, akşam 7 veya en geç 8 ‘de salata ve 80 gram ton balığı veya iki köfte.
Günde 60 dakika pilates,30 dakika HITT antrenmanı veya 30 dakika bir yavaşlayıp bir hızlanıp koşuyorum. Sonra germe egzersizleri ile bitiyorum.

İnşallah Canım

ben de tam bilmiyorum abla arastirmam lazim.
cok mu sikti abla kollar benim en zor eriyen yer. Ama sen bilinc alti ve tehditle halledersin
hay masallah tebrikler kizlar. 1 haftada 3 mezunumuz var. Listede de cok kisi kalmamis
ben kaçtım canlar tontişim çaya geliyorrrrr
afiyet olsun abla
Selam canlar geç kaldim kusura bakmayın kilo bildirimim
İzne ayrilirken 59
Bugün 58
Fark -1
Yüzde 5 e böldüm 0,34
Tebrikler canim o kosusturmacada eksisin

aslaaaaa bırakmammm
bırakırsam kilolarım fazla fazla dönsün geri bana

Evet, kaptanım. Biraz korumak istiyorum kilomu. Sonrasinda daha aşağılara inmek isteyebilirim ama şimdilik vücudumun bu kiloya alışmasını istiyorum
ASlında devam edeceksen izne ayrıl diyecektim de iki ayın dolmadı galiba mezun da olursan 6 ay tekrar listeye giremiyorsun kafam bulandı

Takıma dün ve bugün gelenlerden bugün kilo bildirimi yapanlar arasında Rakip listesi hazırladım.

Haftaya Cuma eksi yüzdesi yüksek olan kazanır

RAKİP LİSTESİ
Efenin_Annesi & sugarpare
ATTRAENTE & B beyazkelebekk34
@Elisa01 & LoveAndMarriage
Ucmelekannesi & T Turkuazkizz
@birkadin0 & sleepy angel
D Dindirella inciitanesi

Hafta boyu rekabeti canlı tutmanız motivasyonumuzdan yüksek tutacaktır kızlar.

Önce rakiplerinizle sonra takımla kaynaşırsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum

Yarış başlasın o zaman

682.ETAP RAKİP GRUPLAR SONUCU

1.grup
TemelinSafinazi %2.02
U UcanSupurge %1.37
zumazuma %1.26
lina0156 %1.54
MmerVveeEee %0.89

Grup Ortalaması: 1.416

2.grup BİRİNCİ
Jasminium84 %0.70
Elif yildizz %2.59
M mer_4260 %2.67
E ela_2019 %1.28
@Beyazkugu87 %2.24

Grup Ortalaması: 1.896

Bireysel Rakip Listesi

TemelinSafinazi %2.02 & Jasminium84 %0.70
U UcanSupurge %1.37 & Elif yildizz %2.59
zumazuma %1.26 & M mer_4260 %2.67 &
lina0156 %1.54 & E ela_2019 %1.28
MmerVveeEee %0.89 & @Beyazkugu87 %2.24

emeğine sağlık. kaybettim ama olsundu :)

Yüksek motivasyon için süper bir karar kaptanim ❤

3.takımda yarıştım uykucu melekti nickim biara tombikkim olmuştum

19 haziranda 71.7 ydim güncel 64.5 1ay olmadan verdim

Et de sıkıntı olmaz bol salatayla da karbondan uzak durmaya çalış
Se. Kararlı olduğunu bellş et annen kv ona göre bi çeşit yapıversinler yada yanında götür

ASlında devam edeceksen izne ayrıl diyecektim de iki ayın dolmadı galiba mezun da olursan 6 ay tekrar listeye giremiyorsun kafam bulandı
Tahminimden erken hedefe ulaştım aslinda. Zaten 2-3 Haftaya Türkiye e geleceğim. Orda yüksek ihtimalle her gün duzenli olarak giremem gruba. Mezun olsam da, takipte kalacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…