- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.481
ay ureme donemi demek sesli guldum kizzzzPehlivan yine yenildi
noliyi ya ha bu nedü ya ? Nerde o sportif azimli takımdaşımız
Biraz daha vermek istiyorum canım Ama şu ara gebelik planlıyorum malum öğretmenlerin yaz tatiliyle doğum iznini denk getirebileceği üreme dönemine geldik6 aydır takımdayım canım yoruldum herhalde biraz şimdi kilom 64.8 boy 1.68
duydum idrak ettim ve kendime geldim canimduy duy Hatice bunları duyUcmelekannesi
Ne guzel hep boyle devam et ins canim.Bayrama 60ın altına inmem lazım bian önce de hedefe ulaşmam lazım gaza geldim bikere kimse durduramaz artık hemde verip korumaya geçmek istiyorum sporu bırakmıcam zaten sıkılaşmak istiyorum
İddalı olmayınca olmuyo ben kendime bile hedefler koyuyorum ödüller veriyorum misal bişeyler sipariş ettim
Kilodan o kadar bjktım ki 55e tamam dermiyim bilmiyorum aynada zayıf görüp memnun olana kadar devam ama okullar açılmadan bitirip korumaya geçsem iyi 1.sınıfa başlıcak iki numara çok zorlancaz birde virüs devam ederse daha zor olcak o yüzden çabucak vermem lazım
Teşekkür ederim canım bana çok güvenmeyin koruma konusunda@Jasminium84
@Elif yildizz
U UcanSupurge
tebrikler kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun
insallah korumadada basarili olursunuz
İnşallah canımCanım ya sesli guldum cevabınasen nasjl ayarladıysan artık oyle olsun canım
İnşallah canımbugun yeni arkadaslarida gorunce motive oldum gaza geldim:)
bide siz mezun oldunuz
bende basaricam insallah
Ama öyleay ureme donemi demek sesli guldum kizzzz
Onu bir ben denk getiremiyorum ya hep oyle planladim ama kızım ekim oğlum da aralik doğumluPehlivan yine yenildi
noliyi ya ha bu nedü ya ? Nerde o sportif azimli takımdaşımız
Biraz daha vermek istiyorum canım Ama şu ara gebelik planlıyorum malum öğretmenlerin yaz tatiliyle doğum iznini denk getirebileceği üreme dönemine geldik6 aydır takımdayım canım yoruldum herhalde biraz şimdi kilom 64.8 boy 1.68
Ben yokumTakıma dün ve bugün gelenlerden bugün kilo bildirimi yapanlar arasında Rakip listesi hazırladım.
Haftaya Cuma eksi yüzdesi yüksek olan kazanır
RAKİP LİSTESİ
@DOMESTOS SEVER & @sugarpare
@ATTRAENTE & @esmakabaa
@Elisa01 & @LoveAndMarriage
Ucmelekannesi & T Turkuazkizz
@birkadin0 & @sleepy angel
D Dindirella @beyazinci
Hafta boyu rekabeti canlı tutmanız motivasyonumuzdan yüksek tutacaktır kızlar.
Önce rakiplerinizle sonra takımla kaynaşırsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum
Yarış başlasın o zaman
Elbetteki kalpten inanarak diyorumsadece düşünce de istiyor musun yoksa gerçekten kalpten inanarak mı zayıflamayı istiyorsun eğer kalp de işin içindeyse bırak göbeği eritmeyi boyun bile uzar DNA larını değiştirirsin gülümmmmm bunu ben demiyorum valla bilim insanlarının yalancıyım
not : dr. joe dispenza nın sen plesebosun kitabın da inanadığın şeylere göre DNA ların nasıl değiştiği yazıyor
Canim ilk sayfadaki kurallarimizi okudunmu.Eee nerden nasıl baslamaliyim
Yok yok kaçamak mı yaparımT Turkuazkizz rakibem kilolar hemen hemen ayni tam anlamiyla bir rekabett olacak .
Nerelerdesin kacamak mi yapiyon yoksa
Bende yesil cayimi iciyordum da
Sen simdi uyuyunca acikmissindir.Yok yok kaçamak mı yaparımmeyvelerimi yiyip az uzanmıştım uyumuşum da
Bakalım ben de deneyeceğimOnu bir ben denk getiremiyorum ya hep oyle planladim ama kızım ekim oğlum da aralik doğumlu
Gözünden kaçmıştır canım kilona göre denk biri gelince hemen ayarlarBen yokum
Haklısın canım. Sıkı diyet yapsam çok güzel veriyorum. Emzirdiğim için ve bebeğim daha 3 aylık. Çok yavaş vereceğim.cok sukur bugun tum temizligim bitti artik su fazlaliklari vermeye konsantre oldum:))
canim bendede var troid hemde hasimato
kilo aldiriyo.1 senedir ilac kullaniyorum bende
mezun olmustum koruyamadim tekrar burdayim kilolarimi vermek icin.ama isteyince gercekten veriliyo
benimki daha fena +4.2
masallah bu hafta yuzde superr
evet yaa maleseff
ben de rakip ariyorum bu hafta
senin kilon kacti beraber olalim istersen
Aaa tanıdım cnm. Bende 3. Takındaydım. Mezun oldum. Doğum yaptım doğum k ilolaını vermeye çalışıyorum cnm.3.takımda yarıştım uykucu melekti nickim biara tombikkim olmuştum
19 haziranda 71.7 ydim güncel 64.5 1ay olmadan verdim
Et de sıkıntı olmaz bol salatayla da karbondan uzak durmaya çalış
Se. Kararlı olduğunu bellş et annen kv ona göre bi çeşit yapıversinler yada yanında götür
bende 62.2 yim yakin kilolarimizBen 65.5 im canım haftaya cuma en az 64 u görmem lazım
Bebeğin kaç aylık? Benim de boyum çok kısa. Şişman olunca bu sefer top gibi görünüyorum. Benim oğlum da 3 aylıkAaa tanıdım cnm. Bende 3. Takındaydım. Mezun oldum. Doğum yaptım doğum k ilolaını vermeye çalışıyorum cnm.
Annem diyet yapmama kızıyor, boyun kısa zayıfladıkça kalmıyorsun diyor. Yaptıkları yemekten yiyorum. Bide kızımı emziriyorum çok sıkı diyet te yapmak istemiyorum artık nasıl olacaksa bi şekilde gitmesi gerekiyor kilolalırın
yukarda linki var canim 9.takim menu ve spor listesi diyeMwnuyu nereye yaziuoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?