Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay ureme donemi demek sesli guldum kizzzz
duy duy Hatice bunları duy Ucmelekannesi
duydum idrak ettim ve kendime geldim canim
Ne guzel hep boyle devam et ins canim.
Virus venide cok korkutuyor hele okullarin acilma fikri cok urkutucu.

@Jasminium84
@Elif yildizz
U UcanSupurge
tebrikler kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun
insallah korumadada basarili olursunuz
Teşekkür ederim canım bana çok güvenmeyin koruma konusunda yine düşerim ben yakında buralara
Canım ya sesli guldum cevabına sen nasjl ayarladıysan artık oyle olsun canım
İnşallah canım denk gelirse süper olur da denk gelmezse de nasip yola devam
bugun yeni arkadaslarida gorunce motive oldum gaza geldim:)
bide siz mezun oldunuz
bende basaricam insallah
İnşallah canım
ay ureme donemi demek sesli guldum kizzzz
Ama öyle

Onu bir ben denk getiremiyorum ya hep oyle planladim ama kızım ekim oğlum da aralik doğumlu

Ben yokum

Elbetteki kalpten inanarak diyorum

Eee nerden nasıl baslamaliyim
Canim ilk sayfadaki kurallarimizi okudunmu.
Dunden beri cok kisi geldi tam hatirlayamadim.
Okudun ve formu doldurduysan eger
Burasi sohbet yerimiz sayfanin yukarisinda da menu ve spor sayfamiz var bugun menunu ve sporunu oraya yazarak baslayabirsin

Haklısın canım. Sıkı diyet yapsam çok güzel veriyorum. Emzirdiğim için ve bebeğim daha 3 aylık. Çok yavaş vereceğim.

Aaa tanıdım cnm. Bende 3. Takındaydım. Mezun oldum. Doğum yaptım doğum k ilolaını vermeye çalışıyorum cnm.
Annem diyet yapmama kızıyor, boyun kısa zayıfladıkça kalmıyorsun diyor. Yaptıkları yemekten yiyorum. Bide kızımı emziriyorum çok sıkı diyet te yapmak istemiyorum artık nasıl olacaksa bi şekilde gitmesi gerekiyor kilolalırın

Bebeğin kaç aylık? Benim de boyum çok kısa. Şişman olunca bu sefer top gibi görünüyorum. Benim oğlum da 3 aylık

Merhabalar, kendi kendime 2 ayda 6 kg verdim ama siteye girince dün gelen bildirimi gördüm ve buraya katılmak istedim
Günde 2 ana öğün ve saat 10 gibi bir de ara öğün yapıyorum. Kalorili samsung health a kaydediyorum ve adım sayacındaki 10 bin adımı tamamlamaya çalışıyorum.

TAKIM KATILIM FORMU

Adı: elif
Yaşı: 23
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 155 cm
Kilo: tok 60.8 geldim ama sabah aç tartılıp yazarım
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet ama kaçıncı gruptu hatırlamıyorum 2 sene kadar oldu. Deneme süreci bitmeden ayrıldım
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmem
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu kısmı siz sorun Ben cevap vereyim ne yazayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…