Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10 temmuz 2020

10.30
kahvalti

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve

13.30
1 top dondurma

17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
Şimdi bi de tatlı ye üzerine ohh mis

Hoşgeldin sağlıklı kilo vermeler

Haklısın canım. Sıkı diyet yapsam çok güzel veriyorum. Emzirdiğim için ve bebeğim daha 3 aylık. Çok yavaş vereceğim.
Kahvaltı da aksam yemegı nde yesılljk eksik olmasın canım ara öğünde atıstırmalık cevizin hurman olsjn ve tabıkı bol bol su. Benım bebegım uc aylıktı burda takıma girdiğimde hem hızlı zayıfladım hemde bolca emzirdım

Beni unuttunuz ) halbuki 3 saat derin ev temizligi sporu bile yaptim.. simdi yuruyuse cikiyorum.. cümle tombik kardescazlara selamlar... Tatli yemeyin cis, su icin :))

Beni unuttunuz ) halbuki 3 saat derin ev temizligi sporu bile yaptim.. simdi yuruyuse cikiyorum.. cümle tombik kardescazlara selamlar... Tatli yemeyin cis, su icin :))
Unutmadım aslında, bugün ki kilo bildirimini göremediğim için rakip ayarlayamadım

Tamam canım dediğin gibi yaparım genelde sabahları tek yeşillik yerim akşam da kapuz yerim . Ben aslında 2 öğün besleniyorum bir nevi Aralık oruç diyeti gibi

Ben de daha önce 2 ara öğün 3 ana öğün şeklinde besleniyordum. Fakat bu şekilde kilo verimim çok yavaştı. Vücudunun yapısına göre zorlanma hissetmezsen ara öğünleri iptal edebilirsin. Hatta geçen haftalarda bı profesör ara öğünlü beslenmenin yeme isteğini daha çok artırdığını söylüyordu
Balık ve muz 1 adet olsa kafi gelirmiş Canım. Zamanla yavaş yavaş miktarlarını kendine göre ayarlayabilirsin Afiyet olsun
Güzel menü olmuş Canım afiyet olsun
10 temmuz
Sabah kahvalti 10.00 limonlu mercimek corbasi
Aksam yemegi 18.00 bulgur pilavi ve bamya yemegi
Valla aksama proteinli sut de icmeyi dusunuyorum bugun calismaktan yemek yiyecek vaktim olmadi malesef.midem kazindi resmen
Zamanla alışırsın Canım, maden suyu da tavsiye ederim bak . En azından baba tokluk hissi veriyor sade maden suyu
Güzel menü olmuş Canım, afiyet olsun
10 temmuz 2020

10.30
kahvalti

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve

13.30
1 top dondurma

17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
Güzel menü olmuş Canım afiyet olsun, akşam menüsünde bir dilim de olabilirmiş ekmek

Benim oğlan 17 aylık emiyo daha ama valla canıma yetti kilolar ya destek ol yada konuşma benle dedim eşime oda hiç istemiyodu diyet yapmamı şimdi razı geldi
Benimde boy kısa 1.58 o yüzden kilo yakışmıyo

Neyse ayarlarsın sen yavaşta olsa ver kilo

Tamam canım dediğin gibi yaparım genelde sabahları tek yeşillik yerim akşam da kapuz yerim . Ben aslında 2 öğün besleniyorum bir nevi Aralık oruç diyeti gibi
Aslında emziren anne olarak ıkı ogun az gıbı ara ogun Dr olmalı sutun de etkilenmez. Kahvaltı da yumurta yanında peynir ceviz zeytın bol Yesillik Dereotu mesela acayip sut yapıyor ara ogun de bir bardak kefir ayran meyve aksam yemegı nde protein veya sebze yanında yine salata senin ıcın cok ıuı olur

Hoşgeldin canım bende yeniyim inşallah çabucak veririz kiloları

Hosgeldin elif vermek istedigin 5 kiloyu en kisa surede verirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…