- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.501
Şimdi bi de tatlı ye üzerine ohh mis10 temmuz 2020
10.30
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve
13.30
1 top dondurma
17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
HoşgeldinTAKIM KATILIM FORMU
Adı: elif
Yaşı: 23
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 155 cm
Kilo: tok 60.8 geldim ama sabah aç tartılıp yazarım
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet ama kaçıncı gruptu hatırlamıyorum 2 sene kadar oldu. Deneme süreci bitmeden ayrıldım
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmem
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu kısmı siz sorun Ben cevap vereyim ne yazayım bilemedim
Turk dili ve edebiyatı canım branşım.seninki nelina0156 branşını sormuş muydum canım ? Hatırlayamadım
Tabıkı tatlım senin hedefin kac bu hafta ıcınbende 62.2 yim yakin kilolarimiz
ozaman baslayalim:)))
Kahvaltı da aksam yemegı nde yesılljk eksik olmasın canım ara öğünde atıstırmalık cevizin hurman olsjn ve tabıkı bol bol su. Benım bebegım uc aylıktı burda takıma girdiğimde hem hızlı zayıfladım hemde bolca emzirdımHaklısın canım. Sıkı diyet yapsam çok güzel veriyorum. Emzirdiğim için ve bebeğim daha 3 aylık. Çok yavaş vereceğim.
Sagol canim. Insallah oluruz@Jasminium84
Elif yildizz
@zsaracoglu
tebrikler kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun
insallah korumadada basarili olursunuz
Beni unuttunuzTakıma dün ve bugün gelenlerden bugün kilo bildirimi yapanlar arasında Rakip listesi hazırladım.
Haftaya Cuma eksi yüzdesi yüksek olan kazanır
RAKİP LİSTESİ
@DOMESTOS SEVER & @sugarpare
@ATTRAENTE & @esmakabaa
@Elisa01 &LoveAndMarriage
Ucmelekannesi & @Turkuazkizz
@birkadin0 &sleepy angel
@Dindirella @beyazinci
Hafta boyu rekabeti canlı tutmanız motivasyonumuzdan yüksek tutacaktır kızlar.
Önce rakiplerinizle sonra takımla kaynaşırsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum
Yarış başlasın o zaman
Unutmadım aslında, bugün ki kilo bildirimini göremediğim için rakip ayarlayamadımBeni unuttunuz) halbuki 3 saat derin ev temizligi sporu bile yaptim.. simdi yuruyuse cikiyorum.. cümle tombik kardescazlara selamlar... Tatli yemeyin cis, su icin :))
Tamam canım dediğin gibi yaparım genelde sabahları tek yeşillik yerim akşam da kapuz yerim . Ben aslında 2 öğün besleniyorum bir nevi Aralık oruç diyeti gibiKahvaltı da aksam yemegı nde yesılljk eksik olmasın canım ara öğünde atıstırmalık cevizin hurman olsjn ve tabıkı bol bol su. Benım bebegım uc aylıktı burda takıma girdiğimde hem hızlı zayıfladım hemde bolca emzirdım
Ben de daha önce 2 ara öğün 3 ana öğün şeklinde besleniyordum. Fakat bu şekilde kilo verimim çok yavaştı. Vücudunun yapısına göre zorlanma hissetmezsen ara öğünleri iptal edebilirsin. Hatta geçen haftalarda bı profesör ara öğünlü beslenmenin yeme isteğini daha çok artırdığını söylüyordu10 Temmuz 2020 :
Kahvaltı 07:30
Bir dilim beyaz peynir
2 Zeytin
Bir yumurta
Bir salatalık
İki ceviz
İki dilim ekmek
Çay
Ara öğün : 10:30
Bir fincan yeşil çay
İki taze kayısı
Öğlen : 12:30
Bir tabak bezelye yemeği
Küçük kase yoğurt (4 kaşık kadar)
1 dilim ekmek
Çay
Ara Öğün : 16:00
2 kepekli galeta
Ayran
Akşam: 18:30
3 köfte
Közlenmiş kırmızı biber
Kaşık salata
1 dilim ekmek
Çay
Menümdeki ekmek halk ekmeğin kepekli ekmeği
Su : 2,5 lt
Spor : 30 dk tempolu yürüyüş 3x30 = 90 puan
25 mekik + 25 squat+esneme hareketleri+germe hareketleri olan 15dk lık bir programımda var ama onu nasıl puanlandıracağım bilemedim :)) @zsaracoglu
Balık ve muz 1 adet olsa kafi gelirmiş Canım. Zamanla yavaş yavaş miktarlarını kendine göre ayarlayabilirsin10 Temmuz 2020
Gunluk menu
Sabah
Iki orta boy muz (isyerinde baska yiyecek bir sey bulamayinca acikip yedim)
Oglen
Izgara balik (gramajini bilmiyorum ama 2 fileto civari, epey fazla miktarda)
Ispanak
Aksam
yarim avokado
1 domates
1 tatli kasigi zeytinyagi, limon
Egzersiz
40 dakika normal tempo yuruyus, 20 dakika yoga (80 puan) @zsaracoglu
Güzel menü olmuş Canım10 temmuz cuma
Kahvaltı 9.30
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 salçalı yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
Salatalık
Ara 13.30
2 lokma hindi eti 1.5 kayısı disardan gelip ac hissedince
Ara 15.00
Türk kahvesi+2 kare bitter+2 kaşık leblebi
Aksam 18.00
5 kaşık etli türlü
1 kase cacık
1 dilim tb ekmeği
Zamanla alışırsın Canım, maden suyu da tavsiye ederim bak . En azından baba tokluk hissi veriyor sade maden suyu10 temmuz
Sabah kahvalti 10.00 limonlu mercimek corbasi
Aksam yemegi 18.00 bulgur pilavi ve bamya yemegi
Valla aksama proteinli sut de icmeyi dusunuyorum bugun calismaktan yemek yiyecek vaktim olmadi malesef.midem kazindi resmen
Güzel menü olmuş Canım, afiyet olsun10 temmuz 2020
10.00 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
13.30
2 dilim karpuz
14.00
1 kupa nescafe
19.00 (akşam yemeği)
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
30 dakika bölgesel egzersiz : 90 puan
Su : 3 litre
Güzel menü olmuş Canım afiyet olsun, akşam menüsünde bir dilim de olabilirmiş ekmek10 temmuz 2020
10.30
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve
13.30
1 top dondurma
17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
Benim oğlan 17 aylık emiyo daha ama valla canıma yetti kilolar ya destek ol yada konuşma benle dedim eşime oda hiç istemiyodu diyet yapmamı şimdi razı geldiAaa tanıdım cnm. Bende 3. Takındaydım. Mezun oldum. Doğum yaptım doğum k ilolaını vermeye çalışıyorum cnm.
Annem diyet yapmama kızıyor, boyun kısa zayıfladıkça kalmıyorsun diyor. Yaptıkları yemekten yiyorum. Bide kızımı emziriyorum çok sıkı diyet te yapmak istemiyorum artık nasıl olacaksa bi şekilde gitmesi gerekiyor kilolalırın
Aslında emziren anne olarak ıkı ogun az gıbı ara ogun Dr olmalı sutun de etkilenmez. Kahvaltı da yumurta yanında peynir ceviz zeytın bol Yesillik Dereotu mesela acayip sut yapıyor ara ogun de bir bardak kefir ayran meyve aksam yemegı nde protein veya sebze yanında yine salata senin ıcın cok ıuı olurTamam canım dediğin gibi yaparım genelde sabahları tek yeşillik yerim akşam da kapuz yerim . Ben aslında 2 öğün besleniyorum bir nevi Aralık oruç diyeti gibi
Hoşgeldin canım bende yeniyim inşallah çabucak veririz kilolarıTAKIM KATILIM FORMU
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet ama kaçıncı gruptu hatırlamıyorum 2 sene kadar oldu. Deneme süreci bitmeden ayrıldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu kısmı siz sorun Ben cevap vereyim ne yazayım bilemedim
Kiz birda denecek seymi bu. Bu kadar tombik yeriz seni bakYiyorum yiyorum kilo alamiyorum. Bir de bebegim var sanirim cok ugrastigim icin alamiyorum kiloyu. Linc tayfa beni yer ama napayim
Hosgeldin elif vermek istedigin 5 kiloyu en kisa surede verirsin insTAKIM KATILIM FORMU
Hayırdır kilo problemimiz olduğunu nerden çıkardınçok iddialı bir sloganla gelecekler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?