- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.521
Aslında haklısın canım. Ben de artık öyle yapayım. Çok sağol canım.Aslında emziren anne olarak ıkı ogun az gıbı ara ogun Dr olmalı sutun de etkilenmez. Kahvaltı da yumurta yanında peynir ceviz zeytın bol Yesillik Dereotu mesela acayip sut yapıyor ara ogun de bir bardak kefir ayran meyve aksam yemegı nde protein veya sebze yanında yine salata senin ıcın cok ıuı olur
74.4 (kimseye soylemeyelim, aramizdaUnutmadım aslında, bugün ki kilo bildirimini göremediğim için rakip ayarlayamadım
Peki, sende bana rakip ol o zaman, haftaya yüzde olarak fazla veren kazanır.74.4 (kimseye soylemeyelim, aramizda)
canim menukeri diger sayafaya yaziyoruz yukarda linki var 9.takim menu ve spor listesi diye yaziyoSabah 9da 3 kuru kayısı 4 bardak su
10:30 2 dilim peynir 2 tane salatalık 2 tane domates 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin 2 bardak şekersiz çay 1 tatlı kaşığı ev yapımı kaymak
14:30 tarçınlı sütlü Türk kahvesi
17:00 3 köfte kadar et 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek çünkü kan şekerim düştü
3litre su içildi. Bugünlük menüm
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallllokuması zounludur
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
9. Takim kaptani
Handandandan
9.takim yardimciları
@GastrikAsit
U UcanSupurge
@askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; üyelerimizden bol paylasim bekliyoruz ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Menü Paylaşım Sayfası linktedir
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
1 Nisan Çarşamba Menüm
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
Artı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, U UcanSupurge etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak ( U UcanSupurge menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN VE TAKIM YÜZDESİNİN ALTINDA YÜZDE YAPAN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:serpil
Yaşı:26
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4
Emziriyormusun:hayir
Meslekn muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:152
Kilo:72
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeninizzguvensizlik çabuk pes etme tatlı sevic
ilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:tatlı ve abur cubur hastasıyım çok çabuk pes ediyorum motive olmak için katılmak istiyorum
__
__
Yeniyim canım kusura bakmacanim menukeri diger sayafaya yaziyoruz yukarda linki var 9.takim menu ve spor listesi diye yaziyo
bu arada menun guzel olmus
Nasıl yeniyim pek bilmiyorum
Yukarıdaki mesajımı alıntılayip başındaki ve sonundaki ekleri silip paylaşır mısınNasıl yeniyim pek bilmiyorum
Ben de daha önce 2 ara öğün 3 ana öğün şeklinde besleniyordum. Fakat bu şekilde kilo verimim çok yavaştı. Vücudunun yapısına göre zorlanma hissetmezsen ara öğünleri iptal edebilirsin. Hatta geçen haftalarda bı profesör ara öğünlü beslenmenin yeme isteğini daha çok artırdığını söylüyordu
toplamda 4 dlm ekmek cok olmus canim.bezelye miktarinda bence cok bide galeta var arada biraz karbon miktari kacmis bana gore10 Temmuz 2020 :
Kahvaltı 07:30
Bir dilim beyaz peynir
2 Zeytin
Bir yumurta
Bir salatalık
İki ceviz
İki dilim ekmek
Çay
Ara öğün : 10:30
Bir fincan yeşil çay
İki taze kayısı
Öğlen : 12:30
Bir tabak bezelye yemeği
Küçük kase yoğurt (4 kaşık kadar)
1 dilim ekmek
Çay
Ara Öğün : 16:00
2 kepekli galeta
Ayran
Akşam: 18:30
3 köfte
Közlenmiş kırmızı biber
Kaşık salata
1 dilim ekmek
Çay
Menümdeki ekmek halk ekmeğin kepekli ekmeği
Su : 2,5 lt
Spor : 30 dk tempolu yürüyüş 3x30 = 90 puan
25 mekik + 25 squat+esneme hareketleri+germe hareketleri olan 15dk lık bir programımda var ama onu nasıl puanlandıracağım bilemedim :)) U UcanSupurge
aksam guzel miktarlar az oldugu icin. Sabah ve gun icinde bisey yememissin canim isden ciktigina gore beslenmen duzene girer bence09.07.2020
14:30
Activia yogurt
(bu arada iş yerıne gıt alışverış yap koşturmacası gectı)
19:00
Fırında 2 kuçuk but 1 minik patates 1 bıber 1 halka domates
5 kasık yogurt
Su 2lt
Spor 4.5km 1 saat 180puan U UcanSupurge
2 muz cok olmus canim. Onun disinda guzel menu10 Temmuz 2020
Gunluk menu
Sabah
Iki orta boy muz (isyerinde baska yiyecek bir sey bulamayinca acikip yedim)
Oglen
Izgara balik (gramajini bilmiyorum ama 2 fileto civari, epey fazla miktarda)
Ispanak
Aksam
yarim avokado
1 domates
1 tatli kasigi zeytinyagi, limon
Egzersiz
40 dakika normal tempo yuruyus, 20 dakika yoga (80 puan) U UcanSupurge
guzel olmis canim aksamki ekmek olmasa daha iyiymis10 temmuz cuma
Kahvaltı 9.30
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 salçalı yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
Salatalık
Ara 13.30
2 lokma hindi eti 1.5 kayısı disardan gelip ac hissedince
Ara 15.00
Türk kahvesi+2 kare bitter+2 kaşık leblebi
Aksam 18.00
5 kaşık etli türlü
1 kase cacık
1 dilim tb ekmeği
yediklerinin miktarlarini ve saatlerinide yazarsan yorumlamamiz daha kolay olur canim.10 temmuz
Sabah kahvalti 10.00 limonlu mercimek corbasi
Aksam yemegi 18.00 bulgur pilavi ve bamya yemegi
Valla aksama proteinli sut de icmeyi dusunuyorum bugun calismaktan yemek yiyecek vaktim olmadi malesef.midem kazindi resmen
karpuz dilimleri inceyse gayet guzel menu10 temmuz 2020
10.00 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
13.30
2 dilim karpuz
14.00
1 kupa nescafe
19.00 (akşam yemeği)
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
30 dakika bölgesel egzersiz : 90 puan
Su : 3 litre
guzel menu canim aksam en azindan 1 dlm ekmek olsaymis10 temmuz 2020
10.30
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve
13.30
1 top dondurma
17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
patetesler azdir diye dusunuyorum bide saat erkenmis guzel menu canim10 Temmuz Menüm
11.00: 1 tabak kabak kavurması (kendime kahvaltı hazırlamak zor gelmiştir)
16.30: 1 kase kıymalı patates ( sulu yemek)
8 taze acı biber( bazıları tatlıydı)
10 tane kiraz
1 ceviz
1 şişe Sade maden suyu
1,5 lt su
guzel gibi canim patatesleri bilemedim.U UcanSupurge
Ilk menu spor bildirimim hayirli olsuuun
Sabah uslu durdum: 1domates 1salatalik 1/2avakado, birkac lokma kaşar, zeytin (egeli olarak kendisini sayarak yemiyorum) yaninda sifir yagli 250ml sut
Oglen: 1avuc leblebi
Aksam: haslanmis patates 2 adet 1 bardak kefir
50 mekik, 3 saat derin temizlik(yarin kw geliyor o tempoda anlayin) simdi yoldayim 30dk tempolu yuruyus... gece utu sporu var :))
Menun guzel canim.10 temmuz menüm
Sabah
1 salatalık 1 domates 1 haşlanmış yumurta
Arada 1 avuç ceviz badem, 1 adet havuç
Öğlen
Ekmeksiz sucuklu yumurta, dondurucudan çıkardığım taze fasulye
Arada yarım şeftali 1 kase üzüm
Akşam
Bir kase tarhana çorbası fırında unsuz kabak birazda yoğurlu biber kızartması
Canım dünden beri kağıt helva istiyor birazdan onu yiyip bitiriyorum
2 litre su ve 10.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?